Mai multe
V-am prins din urma si... iar mi-a copt mintea una... Ma gandeam acuma ce fain ar fi sa o iau pe Etta de brat, cu bagajutzele la spinare si s-o tulim la Iris. Asa, pe-o saptamana barem... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 10 Iulie 2009 20:39 |
||
|---|---|---|
De la: vas25, la data 2009-07-10 15:48:06 lasa mai vasi, ca daca vrei sa ma vezi nu iti trebe avion particular.....altii de descurca si cu masina....... daca te ofereai voluntar.......plateam bine ........da asa.....tre sa caut alti doritori de fitness........ |
||
|
_diana_ Postat pe 10 Iulie 2009 20:54 |
||
|
Hello again! Pe aceasta cala ve anunt ca in urmatoarele 10 minute am sa-mi desfiintez acest cont. A, nu va ganditi aiurea ca nu e cazul. Dar se intampla tot felul de chestii demne de zona crepusculara. Prin urmare, nu va bucurati asa repede ca n-ati scapat de mine. Ne revedem cat de curand. Va pup pe toti!!!
|
||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 10 Iulie 2009 22:26 |
||
Tulai ce bolanzeala Lucia ! Vad cererea....hmmm...ia sa vad eu ce face patroana...frast,nu mai are cont...aha! avatarul !!!! asta e!!!! ma speriasi ! intru acilisa sa vad ce se intampla si vad mesajul....vreau iute o cafea ...iute....ca era sa fac preinfrast...aaa...farct...
|
||
|
_oktober_ Postat pe 10 Iulie 2009 23:38 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-07-10 20:39:40V-am prins din urma si... iar mi-a copt mintea una... Ma gandeam acuma ce fain ar fi sa o iau pe Etta de brat, cu bagajutzele la spinare si s-o tulim la Iris. Asa, pe-o saptamana barem... pppfffaaaiiiiiiiiiiiiiii....Cuscraaaaaaaaaa.....sa merem la americanii aia frumosiiiiiiiiiiiiiiii......Chip&Dales ....frateeeeeeeeeee !!!./.................
|
||
|
etta Postat pe 10 Iulie 2009 23:51 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-07-10 23:38:49Tulai ce bolanzeala Lucia ! Vad cererea....hmmm...ia sa vad eu ce face patroana...frast,nu mai are cont...aha! avatarul !!!! asta e!!!! ma speriasi ! intru acilisa sa vad ce se intampla si vad mesajul....vreau iute o cafea ...iute....ca era sa fac preinfrast...aaa...farct... vineeeeeeeeeeeeeeee.....da' noooooooooo...."bea" .....prea repede.....sa nu te-nneci !!!...........
|
||
|
etta Postat pe 10 Iulie 2009 23:52 |
||
De la: etta, la data 2009-07-10 23:52:41De la: _oktober_, la data 2009-07-10 23:38:49Tulai ce bolanzeala Lucia ! Vad cererea....hmmm...ia sa vad eu ce face patroana...frast,nu mai are cont...aha! avatarul !!!! asta e!!!! ma speriasi ! intru acilisa sa vad ce se intampla si vad mesajul....vreau iute o cafea ...iute....ca era sa fac preinfrast...aaa...farct... ba ...sa ma resuscitezi dau de baut !!! a iesit bebe din terapie....inca e la boxe, nu cu mamica....dar a papat un strop, 10 ml....si a incercat sa planga o tzara chiar
|
||
|
_oktober_ Postat pe 10 Iulie 2009 23:58 |
||
De la: etta, la data 2009-07-10 18:21:44De la: iris_4_ever, la data 2009-07-10 18:17:30Sigur ca da , te servesc oricand cu ce-ti pofteste inimioara atata timp cat vii la mine Mie imi zici ? Mie au inceput sa-mi lipseasca pana si telefoanele matinale ale lionului |
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Iulie 2009 06:23 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-07-10 20:39:40V-am prins din urma si... iar mi-a copt mintea una... Ma gandeam acuma ce fain ar fi sa o iau pe Etta de brat, cu bagajutzele la spinare si s-o tulim la Iris. Asa, pe-o saptamana barem... Pai ia lasa tu ganditul si pune mana si ia perversa de-o aripa ca eu va astept la aeroport
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Iulie 2009 06:25 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-07-10 22:26:52Hello again! No bine , atunci ii dau accept noii Lucia de mi-a trimis cerere de prietenie
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Iulie 2009 06:28 |
||
Neata all , va las cafeluta fierbinte iar eu o tai la somn Have fun all , viata e frumoasa
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Iulie 2009 07:31 |
||
Fetelor, va multumesc pentru accept. Okto, am intalnit odata un caz in care copilul iese cu Apgar 10 si in 5 minute ajunge la Apgar 1. Lasa, bine ca si-a revenit si a inceput sa pape. Etta, nici nu-ti dai seama ce mi-as dori intre... Chipen... ceia... Iris, ai cuvantul meu ca daca as avea marunts de avion, maine mi-as lua CFS si as zbura spre tine. Pana una alta, Sa va ajunga pana mai tarziu.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 11 Iulie 2009 08:36 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-07-10 23:58:59De la: etta, la data 2009-07-10 23:52:41De la: _oktober_, la data 2009-07-10 23:38:49Tulai ce bolanzeala Lucia ! Vad cererea....hmmm...ia sa vad eu ce face patroana...frast,nu mai are cont...aha! avatarul !!!! asta e!!!! ma speriasi ! intru acilisa sa vad ce se intampla si vad mesajul....vreau iute o cafea ...iute....ca era sa fac preinfrast...aaa...farct... ........stiou io ce spun.......ca doar nu degeaba ma cheama Casandra !!!..........
|
||
|
etta Postat pe 11 Iulie 2009 13:02 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-07-11 06:23:40De la: etta, la data 2009-07-10 18:21:44De la: iris_4_ever, la data 2009-07-10 18:17:30Sigur ca da , te servesc oricand cu ce-ti pofteste inimioara atata timp cat vii la mine oooffffff..........dorul asta ce face !!!!.........si la somn ai renunta !!!!..........
|
||
|
etta Postat pe 11 Iulie 2009 13:03 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-07-11 06:25:08De la: Lucia1971, la data 2009-07-10 20:39:40V-am prins din urma si... iar mi-a copt mintea una... Ma gandeam acuma ce fain ar fi sa o iau pe Etta de brat, cu bagajutzele la spinare si s-o tulim la Iris. Asa, pe-o saptamana barem... vise taica...viseeeeeeeeee !!!........ .........cel putin pe moment !!..........
|
||
|
etta Postat pe 11 Iulie 2009 13:05 |
||
asaaaaaaaaaa........acum sa-mi beau cafeluta de la Iriiissssssss....sa-mi imaginez ca-s cu Cuscra intre Chip si Dale......... ............si ......vaaaiiiiiiiiiii....ce bine incepe ziua asta !!!............ .............ceea ce va doresc si voua !!!..........o zi frumoasa si plina de relaxare !!!.........
|
||
|
etta Postat pe 11 Iulie 2009 13:08 |
||
| As fi vrut sa fiu mai relaxata, da' ma enerveaza ca nu-mi pot pune nicio poza la avatar. Cica adresa mea de mail corespunde inca unui cont (probabil lucia1971...), nu am specificat localitatea de bastina si nici venitul... Poate pana mai intru isi revine si site-ul asta... | ||
|
Lucia38 Postat pe 11 Iulie 2009 13:11 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-11 13:11:44As fi vrut sa fiu mai relaxata, da' ma enerveaza ca nu-mi pot pune nicio poza la avatar. Cica adresa mea de mail corespunde inca unui cont (probabil lucia1971...), nu am specificat localitatea de bastina si nici venitul... Poate pana mai intru isi revine si site-ul asta... e ceva cu site-ul....ca n ici pozele lu' Denisa nu se pot deschide !!!.......si cred ca trebuie sa pui alta adresa de mail....... |
||
|
etta Postat pe 11 Iulie 2009 13:21 |
||
Buna seara prieteni M-am trezit la 11 dimineata ca in zilele bune daca mai primeam si un telefon de la un prieten sa ma intrebe de ce dorm la ora aia era si mai bine Lucia , baga repede avatarul ala ca am tendinta sa trec peste mesajele postate de tine cu avionul rezolv zilele astea pentru ca am luat bilet la loto si daca iau potul cel mare primul lucru pe care-l cumpar e un avion Etta , Chip si Dale sunt la mine in curte , s-au inmultit ca azi dimineata erau vreo 4 veverite ce mancau hrana pasarilor iar cainii se uitau la ele fara sa le faca nimic dar daca vrei musculosi dam o fuga prin baza care e plina de musculosi tatuati Sunt cate unii de-ti vine sa cobori din masina ta sa te urci in a lor si sa te nu intereseze incotro se indreapta
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Iulie 2009 19:50 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-07-11 19:50:59Buna seara prieteni mmmmmmmmmmmm..........mai Irisoanco..........ce tentatii arunci tu catre mineeeeeeeee !!!.........ai de grija cu castigul ala...........sa venim si noi in vizita !!!...........
|
||
|
etta Postat pe 11 Iulie 2009 20:08 |
||
|
Pai nu am zis deja ca avionul e primul lucru pe care-l cumpar ? Nici nu va anunt cand castig , trimit direct avionul cu cativa cipandei care sa vina sa va ia pe sus sa va aduca la mine Pentru baieti trimit cipandele Pentru Lion , vin personal
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Iulie 2009 20:53 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-07-11 20:53:45Pai nu am zis deja ca avionul e primul lucru pe care-l cumpar ? ce gandire logica ai !!!............
|
||
|
etta Postat pe 11 Iulie 2009 21:37 |
||
Logic ca gandesc logic neataaaaa, v-am adus cafeluta iar eu o tai la O zi buna tuturor ettaaaaaaa, mi-a inflorit magnolia a doua oara anul asta . Restul lumii :cine stie cum si cand si de ce se culeg smochinele ? stiti si de ce smochinele mele nu-s dulci desi par a fi coapte sau tre sa se usuce ca sa fie dulci ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Iulie 2009 07:59 |
||
|
Neaaataaa ! Iris,eu nu astept sa se usuce smochinele, desi atunci sunt intr-adevar mai dulci....sunt albe sau rosii? Intodeauna mi sa parut ca cele rosii sunt mai bune, depinde de preferinte....eu astept pana se fac moi, nici coaja nu mai e asa de...nu stiu cum ....si sunt asa de dulci incat le napadesc furnicile ...nu ca m-as pricepe, de fapt la smochine nu ma pricep deloc, dar atunci cand e vara secetoasa par a fi mai gustoase Pe unde sunteti somnorosilor? Si eu am avut probleme cu contul Lucia...apoi am pus o alta adresa de mail si am fost "ca noua" Etta...trezireeeaaa!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 12 Iulie 2009 09:04 |
||
M-ammmmmmmmmm "sculat" ........sa traiti !!!......... .......... .................Irisuco..........las' sa infloreasca florile ........de cat mai multe ori....ca stiu io ca de cate ori te uiti la ele.....te gandesti la mine .....!!!.......... ........dragilor,pupicei...........si o zi frumoasa,pe cat se poate..........ca la mine plouaaaaaaaaaa !!!........ ............
|
||
|
etta Postat pe 12 Iulie 2009 11:16 |
||
|
Neata lume ,m-am trezit Octo , ale mele sunt albe in interior , sunt foarte dezvoltate dar atat .....am pus limba pe cateva pe care le-am taiat si nu au nici o treaba cu dulceata Nu-s fan smochine dar cand ma uit la ele cat de multe sunt si ce frumos au crescut parca imi pare rau ca nu pot chema copii sa vina sa le culeaga . Etta ,chiar ai dreptate , de fiecare data cand infloreste o alta floare ma gandesc la tine si mi te imaginez stand langa ea Imi beau cafeluta si o tai la acvariu azi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Iulie 2009 16:32 |
||
|
Buna seara dragilor!!!!!!!!!!! In sfarsit am reusit sa ajung si prin cafenea sa va salut si sa va urez o seara cat mai faina in continuare. Mersi Okto de sugestie, maine dimineata ma voi ocupa de problema. |
||
|
Lucia38 Postat pe 12 Iulie 2009 20:10 |
||
Buna seara fetelor.....tzuculici !!!! am trecut sa-i las pt cele care merg in pat mai repede....dintr-un motiv sau altul ....revin sa vad ce faceti.... ....daca va fi pustiu va iau maine la intrebari
|
||
|
_oktober_ Postat pe 12 Iulie 2009 21:15 |
||
eu mai stau pe-aici, Okto
|
||
|
Lucia38 Postat pe 12 Iulie 2009 21:17 |
||
|
Si pentru ca nu reusesc nicicum sa dau la telefon de o prietena foarte apropiata, tin sa ii spun aici ceea ce aveam sa-i spun in "particoler"... LA MULTI ANI, Ema, sa ne traiesti inca mai multi de acum incolo, sa fii sanatoasa si sa-ti dea domnul tot ce-ti doresti!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 12 Iulie 2009 21:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| La o sueta! | 9 | De la: freakyyy 24 Noiembrie 2010 20:48 |
| Concurs foto | 1 | De la: myladybug 19 August 2011 17:23 |
| Relaxare in fata pc ului | 6 | De la: Full_Metal_Jacket 29 Martie 2010 21:53 |
|
|
||
| Super Concurs Vichy!!! | 1 | De la: mirelagn 10 Aprilie 2010 14:01 |
| Mary kay | 2 | De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.