Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Neaaaataaaaa!!!!!!

Aimmm beeeeekkkk !

Dau eu cafeluta,am adus din Muntenegru! Mi-a fost doooor de voi....va pupic pe toate gramada si in mod special, dar absolut special pe cele care mi-au trimis mesaje si cafea cat timp am fost plecata !

Nu am timp acum sa citec ceva,dar sper sa va rasfoiesc in seara asta ! O zi minunata va doresc !
_oktober_
Postat pe 5 Septembrie 2009 10:07
' neatza, fetele!!!!!!!
Ha, ti-am gasit porecla: Fekete Okto... bine ai revenit!!!!!!!!!!!!!!
Lucia38
Postat pe 5 Septembrie 2009 12:37
multumesc
_oktober_
Postat pe 5 Septembrie 2009 14:01
sper ca nu te-ai suparat pentru comentarii...
uite, iti dau niste in avans ca sa-ti treaca.
Lucia38
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:11
servus lume

care o vedetzi pe luli,sa ii spunetzi va rog ca mi-e dor de ea si ca o
matracucu
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:03
De la: Lucia38, la data 2009-09-05 19:11:44sper ca nu te-ai suparat pentru comentarii...
uite, iti dau niste in avans ca sa-ti treaca.

no,da de ce sa ma supar ? ca erau faine !

acu aradul se retrage in depou....se zvoneste ca ar fi meci in seara asta....ma rog,a fost .....noapte parfumata !
_oktober_
Postat pe 5 Septembrie 2009 23:44
Salutare cafenea
ce faceti dragilor ?

Eu am inceput sa-mi scot cainii la plimbare si numai batai de cap imi dau .
La mine chiar se potriveste zicala cu ,,te plimba cainele'' pentru ca ai mei nu se misca nici sa-i bati din locul iar cand se misca o iau la fuga

Daca le troznesc una sa se miste mi-e ca ma trezesc cu politia animalelor la usa asa ca stau sa ma rog de ei sa se miste
Mi-a ajuns , sa stea numai in gradina si cu asta basta , oricum au ditamai terenul la dispozitie
iris_4_ever
Postat pe 6 Septembrie 2009 02:46
Buna dimineataaa!!!!!!
Iarta-ma, Iris, da' m-am spart de ras. Pentru ca te vedeam stand in genunchi si implorandu-ti cainii sa mai faca un pas...
Lucia38
Postat pe 6 Septembrie 2009 10:42
Si eu m-as sparge de ras daca nu ar fi vorba despre mine

Ma gandeam ca daca ii invat sa mearga in lesa pot iesi cu ei zilnic la plimbare / alergat decat sa folosesc banda din casa .Singura nu-mi vine sa ies pe strada

Asa-i ca nu v-am zis ca de pe data de 2 septembrie ( adica acum 4 zile ) nu am mai fumat ?
iris_4_ever
Postat pe 6 Septembrie 2009 20:47
_oktober_
Postat pe 6 Septembrie 2009 21:02
De la: iris_4_ever, la data 2009-09-06 20:47:33Si eu m-as sparge de ras daca nu ar fi vorba despre mine

Ma gandeam ca daca ii invat sa mearga in lesa pot iesi cu ei zilnic la plimbare / alergat decat sa folosesc banda din casa .Singura nu-mi vine sa ies pe strada

Asa-i ca nu v-am zis ca de pe data de 2 septembrie ( adica acum 4 zile ) nu am mai fumat ?

Si, ma rog frumos, carui fapt ii datoram acest eveniment? A fost o chestie de genul: te-ai trezit dimineata si ai zis "gata, nu mai fumez"? Anyway, bravo tie si sa te tina cat mai mult!!!!!
Lucia38
Postat pe 6 Septembrie 2009 22:44
saluty la toti si toate! e cineva pe aici?...cineva cu chef de vorba?...faza e ca nu am somn
kudika020674
Postat pe 7 Septembrie 2009 01:03
hey...ma ofer:)) nici eu nu am somn
byannca
Postat pe 7 Septembrie 2009 01:07
si ma rog pe ce tema ai avea chef sa vb ? ca nici mie inca nu imi e somn:D
andreea3006
Postat pe 7 Septembrie 2009 01:07
Mah eu sunt destul de noua pe aici...nush despre ce vrei tu. In primu rand ma numesc Bia si am 19 ani si imi pare bine de cunostinta:)
byannca
Postat pe 7 Septembrie 2009 01:09
eu sunt andreea am tot 19 ani si eu intru pe forum de cateva sapt , dar inca nu am reusit sa imi fac si eu o " amica " virtuala pe aici , desi am deschis si eu o intreabare care ma macina si tine de viata mea personala , dar fiecare interpreteaza cum vrea, unii dau raspunsuri ironice , altii nu / in fine ...eu ma simt bine printre voi:) ! asadar imi pare bine de cunostina Bia
andreea3006
Postat pe 7 Septembrie 2009 01:15
Buna dimineata
Daca gasiti aparatul de cafea va rog sa-mi turnati si mie.....da,in cana asta xxl de langa mine,io mai dorm un pic si mai e si luni. ....si frrrigggg dimineata ....asta inseamna ca adio concediu ....vreau si niste tequila in cafea,in loc de coffeta...cred ca o strig pe patroana sa-mi puna in perfuzie .....ca nu ma vad in stare sa ma trezesc
_oktober_
Postat pe 7 Septembrie 2009 07:33
neatza tuturor asta in caz ca v-ati trezit...
_dulcik_
Postat pe 7 Septembrie 2009 09:07
"neata fetelor!!!!!!!!!!
Okto, m-am prezentat la datorie. Perfuzia e pregatita, du doar da-mi unda verde...
Eu m-am binedispus azi foarte mult, chiar daca sunt la servici. Si asta pentru ca am primit de dimineata o cfea tare buna de la cineva drag mie... So, va doresc o zi la fel de frumoasa ca a mea.
Lucia38
Postat pe 7 Septembrie 2009 09:45
buna searaaaaaaaaaaa mrss Luci sa fie cum spui tu si ziua si noaptea si ce spui tu acolo? o sa poti?ia uite iti cint sa iti fie mai usor,auuuuu noroc,noroc,ca nu lam avut deloccccccclaila laila laaaaaaaaaaaaaaa
,mindra care o am acuma nu as schimbao pe niciuna, numai bine si rau la nimeni
mari58
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:58
Buna seara la toata lumea! Ce vesti mai aveti voi azi? Cum v-a mers ziua?
byannca
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:04
Lucia,uite bratul meu drept, inteapa iute pana nu ma uit, ca mi-e groaza de ace! Sa-si faca efectul perfuzia pana dimi,ca merg la job .....si azi am fost toata ziua adormita....
_oktober_
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:25
De la: Lucia38, la data 2009-09-06 22:44:15
De la: iris_4_ever, la data 2009-09-06 20:47:33Si eu m-as sparge de ras daca nu ar fi vorba despre mine

Si, ma rog frumos, carui fapt ii datoram acest eveniment? A fost o chestie de genul: te-ai trezit dimineata si ai zis "gata, nu mai fumez"? Anyway, bravo tie si sa te tina cat mai mult!!!!!

In primul rand am observat ca obosesc prea repede , de cand mi s-a pus pata pe gimnastica cred si eu ca am observat asta iar in al doilea rand .....am realizat cat de mult platesc pentru tigari .
Asta a fost acum 2 sapt jumate cand am cumparat un cartus de Virginia plus alte 3 pachete diverse ...pall mall ,marlboro si camel parca .....

Acasa dadeam 50 lei pe cartus o data la o sapt si nu mi se parea mult deloc ....in conditiile in care spargeam 50 lei zilnic la piata pe nimic e si normal sa nu fi considerat tigarile scumpe .

Aici insa cand mi-a spus tanti de la magazin ca face 74 de $ 13 pachete de tigari mi s-a aratat luminita de la capatul tunelului
Mi-am zis ca dupa ce termin tigarile alea ma las de fumat si gata

iris_4_ever
Postat pe 8 Septembrie 2009 05:06
Buna dimineata de la Cluj!!!!!!!!!!
La multi ani, Mariilor, in special tie Mary!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ti se implineasca tot ceea ce-ti doresti!!!
Hai ca dau azi de baut ca e si ziua Mariutzei mele.
Lucia38
Postat pe 8 Septembrie 2009 12:59
LA MULTI ANI MARIIIILOR SI MARINILOOOOR!!
geo_x
Postat pe 8 Septembrie 2009 13:13
Multam fain, Geo!!!
Lucia38
Postat pe 8 Septembrie 2009 13:38
De la: Lucia38, la data 2009-09-08 13:38:54Multam fain, Geo!!!

LA MULTI ANI fiicei si mamei Lucia sper ca-mi amintesc bine
anybody
Postat pe 8 Septembrie 2009 13:40
De la: Lucia38, la data 2009-09-08 12:59:11Buna dimineata de la Cluj!!!!!!!!!!
La multi ani, Mariilor, in special tie Mary!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ti se implineasca tot ceea ce-ti doresti!!!
Hai ca dau azi de baut ca e si ziua Mariutzei mele.

LA MULTI ANI !!!....Cuscraaaaaaaa......pentru Mariile taleeeeeeee..... ..........

io am urat si in partea"cealalta"..........da'nu mai stiam exact pentru cine !!..........
etta
Postat pe 8 Septembrie 2009 14:34
Maryyyyyyyyyy....especialy...for you..... .............. ............

LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIII !!!...........SI LA MULTI BANIIIIIIIIIIIIII !!.....SI ...LA MAI MAREEEEEEEEE !!!..........
etta
Postat pe 8 Septembrie 2009 14:38
De la: anybody, la data 2009-09-08 13:40:53
De la: Lucia38, la data 2009-09-08 13:38:54Multam fain, Geo!!!

LA MULTI ANI fiicei si mamei Lucia sper ca-mi amintesc bine

Mama... soacra... Da' merita saracutza si ea urari ca-i taaaare de treaba.
Multumesc mult!!!
Lucia38
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cistita 5 De la: d_soara_Criss 21 August 2009 10:10
DE MARTISOR !!! 2 De la: soraderazboi 1 Martie 2010 14:04
Cafenea de vara 349 De la: caty31 4 Mai 2010 10:48
SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara 1 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18
Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) 1 De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52