Mai multe
am fost la receptia unui hotel unde ne-a prins euforia petrecerii...
|
||
|
gya29 Postat pe 13 Octombrie 2010 12:14 |
||
|---|---|---|
dar u ce-ai facut de nu prea esh im apele tale??
|
||
|
gya29 Postat pe 13 Octombrie 2010 12:16 |
||
De la: gya29, la data 2010-10-13 12:16:08dar u ce-ai facut de nu prea esh im apele tale?? mi-am trimis copila intr-o excursie de 2 zile cu scoala... stiu, sunt o mama exagerata.
|
||
|
|
||
|
Lucia38 Postat pe 13 Octombrie 2010 12:33 |
||
cafea calda pt cine doreste stai calma lucia,gindeste pozitiv uita iti cint un pic sa iti treaca....ce ai facut cu inima meaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ce ai fc cu sufletul meu,in inima si in suflet mi-ai patrunsla la laaaaaaaaaa,tie mai bine acum?ai zimbit un pic?si pt voi dragilor
|
||
|
mari58 Postat pe 13 Octombrie 2010 12:43 |
||
oaaaaaaaaaaaaaaaao!esh mamica??????????????te felicit!
|
||
|
gya29 Postat pe 13 Octombrie 2010 12:46 |
||
ms de cafeluta... buna! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 13 Octombrie 2010 12:47 |
||
De la: Lucia38, la data 2010-10-13 12:33:47De la: gya29, la data 2010-10-13 12:16:08dar u ce-ai facut de nu prea esh im apele tale?? dar daca se ducea 2 saptamai? cand s-o marita sa faci o gaura spre dormitorul ei si s-o supraveghezi!
|
||
|
pickard Postat pe 13 Octombrie 2010 13:03 |
||
multumesc Mari, din suflet!!!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 13 Octombrie 2010 13:07 |
||
De la: gya29, la data 2010-10-13 12:46:07oaaaaaaaaaaaaaaaao!esh mamica??????????????te felicit! da, de aproape 9 ani...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 13 Octombrie 2010 13:08 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-10-13 12:47:21ms de cafeluta... sa inca o maimica.
|
||
|
||
De la: pickard, la data 2010-10-13 13:03:10De la: Lucia38, la data 2010-10-13 12:33:47De la: gya29, la data 2010-10-13 12:16:08dar u ce-ai facut de nu prea esh im apele tale?? tu... sa taci!
|
||
|
||
De la: Lucia38, la data 2010-10-13 13:08:42De la: pickard, la data 2010-10-13 13:03:10De la: Lucia38, la data 2010-10-13 12:33:47De la: gya29, la data 2010-10-13 12:16:08dar u ce-ai facut de nu prea esh im apele tale?? eu n-am copii dar daca aveam eram cu o pusca si o curea lata legat de bara din spate a autocarului
|
||
|
pickard Postat pe 13 Octombrie 2010 13:10 |
||
| ce bine era sa fie atat de simplu... | ||
|
Lucia38 Postat pe 13 Octombrie 2010 13:13 |
||
De la: Lucia38, la data 2010-10-13 13:13:00ce bine era sa fie atat de simplu... ce mama posesiva domne! ia plecat zana de acasa lasa ca servesc eu clientela cu cafea mi-am luat costumul cu fulgi
|
||
|
pickard Postat pe 13 Octombrie 2010 13:18 |
||
|
Pt tatii de fete, dar nu numai pt ei!! Regula nr. 1: Daca vii cu masina in fata casei si claxonezi ar fi bine sa aduci cu tine ceva…orice. Ca de aici, sigur nu vei pleca cu nimic. Regula nr. 2: Nu o atingi pe fiica-mea in prezenta mea. Poti sa te uiti fugitiv, atata timp cat nu ti se blocheaza ochii la nimic mai jos de gat. Daca nu-ti poti pastra ochii si mainile departe de trupul fiicei mele ti le voi indeparta. Regula nr. 3: Imi dau seama ca este considerat “cool” pentru baietii de varsta ta sa-si poarte pantalonii largi incat pica de pe ei. Te rog sa n-o iei ca pe o insulta dar tu si prietenii tai sunteti idioti. Totusi, vreau sa fiu deschis in legatura cu acest subiect, asa ca-ti propun un compromis: poti veni in fata usii cu lenjeria intima la vedere si cu pantalonii avand 10 numere mai mari, nu voi obiecta. Totusi, pentru a ma asigura ca hainele nu cad de pe tine iti voi lega pantalonii cu un cablu electric in jurul taliei. Regula nr. 4: Sunt sigur ca ai auzit ca in ziua de azi sexul fara protectie, te poate ucide. Lasa-ma sa intru mai in detalii si sa-ti spun ca si sexul cu protectie poate ucide. In cazul de fata daca vine vorba de sex, eu sunt protectia. Regula nr. 5: Este de inteles ca pentru a ne cunoaste mai bine de obicei se discuta despre sport, politica si alte subiecte ale zile. Te rog sa n-o faci. Singura informatie de care am nevoie de la tine este o indicatie cu privire la ora de intoarcere iar singurul cuvant de care am nevoie este “devreme”. Regula nr. 6: Nu am indoieli ca esti probabil un baiat cunoscut, cu multe alte oportunitati de a iesi cu alte fete. Este OK din partea mea daca este in ordine si cu fiica mea. In alta ordine de idei, odata ce iesi cu mica mea fiica, vei continua sa te intalnesti doar cu ea pana se satura de tine. Daca o faci sa planga, te voi face si eu sa plangi. Regula nr. 7: Cat timp stai pe hol si o astepti pe fiica mea sa coboare, chiar daca trece mai mult de o ora, sa nu te prind cascand sau facand gesturi nervoase. Daca vrei sa ajungi la timp la film ar trebui sa te lasi de intalniri. Fiica mea are nevoie de timp pentru a se machia, un proces ce poate dura mai mult decat vopsirea unui pod. In loc sa stai acolo degeaba, de ce nu incerci sa faci ceva util, cum ar fi sa-mi speli masina ? Regula nr. 8: Urmatoarele locuri nu sunt potrivite pentru fiica mea : * Locuri unde sunt paturi, canapele sau orice altceva mai moale decat un scaun de lemn * Locuri unde nu sunt prezenti parinti, politisti sau orice figura autoritara * Locuri intunecate * Locuri unde se danseaza, oamenii se simt bine si se tin de mana * Locuri unde temperatura este destul de ridicata incat s-o faca pe fiica mea sa poarte pantaloni scurti, fuste scurte, tricouri sau orice altceva decat pulover, bluze lungi pe gat si pantaloni * Filmele cu o puternica tema romantica sau sexuala sunt interzise. Filmele ce prezinta violenta sau unde apare cel putin un ferastrau sunt in ordine. * Meciurile de fotbal sau hokey sunt in ordine * Casa parintilor e si mai bine Regula nr. 9: Sa nu ma minti. S-ar putea sa par a fi un parinte chel, terminat de viata, obosit si cu capul in nori, dar cand e vorba de fiica mea eu sunt atotstiutorul, zeu fara mila al intregului univers. Daca te intreb unde mergi si cu cine ai o singura sansa sa-mi spui adevarul, tot adevarul si numai adevarul. Am o pusca, o lopata si 3 hectare in spatele casei. Nu te juca cu mine. Regula nr. 10: Sa-ti fie frica. Sa-ti fie foarte frica. E foarte usor pentru mine sa mi se para ca sunetul masinii tale pe alee e motor de elicopter de razboi. Cand asta se intampla, vocile din cap imi spun din ce in ce mai obsedant sa-mi curat armele in timp ce te astept sa-mi aduci fiica in casa. Imediat ce ajungi in fata casei vei iesi din masina cu ambele maini la vedere. Spui parola si anunti ca mi-ai adus fata acasa in siguranta si mai devreme decat ieri, apoi te intorci inapoi in masina (nu este nici un motiv pentru care ai intra in casa). Figura camuflata de la fereastra este a mea. |
||
|
marilyn37 Postat pe 13 Octombrie 2010 15:35 |
||
|
Iar acum va spun o poveste.... Am primit-o pe mail azi. Capra cu trei iezi. Dragii mosului, sa va spun o poveste? Pai va spun. Ieri navigam pe internet si am prins acolo un link de hi 5. Asa, ca pentru voi, va spun ,urasc hi5-ul. Dar am intrat. Pe pagina unui tanar de aproximativ 18 ani, de profesie dansator modern. Si de succes. Spun asta avand in vedere zecile de mesaje de la tinere ce-l doreau. Sub o forma sau alta. Problema mea a fost ca nu am prea inteles ce incercau sa-i comunice fetele. Gen: abea ast sa vi aici sa stam la brf k na, ti minte chef k maj' meu. Sau: te poooooop lov u abea astept sa ne vdm :x:x:x Sau: plshe&hi5 tau ast comm d la u plz. Priveam tatonarile respective cu ochii unui retardat. Lumea se duce Dispar cuvintele. Dispare comunicarea. Dispar imaginile pe care le pot picta cuvintele, frazele. Dispar intelesurile. Astfel de limbaj presupune sfarsitul literaturii, al poeziei. Ce fel de poezie ai putea scrie cu "uof uof atat de nfs sometimes buah?!" Pentru voi am decis sa readaptez minunata poveste a minunatului Creanga (a murit saracu fara sa vada Bamboo-ul). Poate asa o veti citi. Si veti realiza spre ce va indreptati, cum vorbiti, ce doriti si in ce credeti. Kpra coo 3 iezi. ( adaptare ) Era o data o kpra haladita ce avea ksa in Pipera. Si 3 yezi. Mari bulangii. 1 mai fraer ca altu. Doolcik de kpra le zice intr o buna zi yezilor: -Dragii mey, eu merg la mall sa iau ceva tzoale, ca s-a lansat colectia de toamna-iarna. Incuiati usha si activati sistemul de alarma, sa nu vina loopul la voi. kand ma intorc, va kant la usha: "3 yezi bulangii, fug akum la D &G, Si va aduce mama voo okelari cu rama noua Ktarama de metal cat zabala de la cal, Si trei blooze cu sclipici, si adidasi cu "arici" Un mobil de la Vertu , k sa tzi moara dooshmanu'" - Ati bagat la mansarda, mici fraeri cokliti ce sintetzi? - Da, mamook. Tu doote la mall, avem noi grija! Hai, paaaaa, te poooop, kisses :x:x:X Si kpra pleaca. Loopool era insa dupe zid. Smekerul, kre era numa figuri prin cluburi, moorea de foame. Si le puse gand rau celor 3 yezi. Si-a dres vocea si a inceput sa kante la usha: - 3 yezi bulangii, ma imbrak la D &G&. Yedool mare, bocna de fraer, a sarit sa deschida usha. Lui ii ajunsese ca cineva zicea "D&G" la usha. Restul nu mai konta. Ceilalti doi i-au zis insa: - Frate, fratiorul meu, nu auzi k vocea de la usha e groasa??? Mama are voce doolcik. Nervos, loopul a mers la tunning sa-si dea mai incet bashii la voce. Si s-a intors. Si a inceput din nou sa kante. Fraerul mare iar a sarit ff horatat sa deschida usha. Probabil de pliktysealaaaaa. Ceilati doi, si-au dat seama orikat de fraeri ar fi fost, k ala mare traieste in loomea lui. Si s-au askuns. Unul in semineu, celalat sub patul kprei, batut in kristale swarovsky. Ala mare a deskis usha, loopool nu a stat pe ganduri si l-a mankt. Apoi s-a pus pe pat. Sa-si faca digestia. Dar de la un flok de blana ce i-a intrat in nas, l-a luat stranutul. Yedool mijlociu, askuns sub pat, i-a zis: - Hey, buah, snoof snoof, ai grije d tne! Loopool l-a extras binishor de sub divan si l-a mankt shi pe el. Apoi le-a looat kptatzanile si le-a pus in geam. Sa o fraereasca pe kpra. Shi a plekt. Vine kpra de la mall. Incepe sa knte, ala mic ii deschide si-i zice ce s-a intamplat. Kpra se enerveaza maxim, ii cad dekt kateva lakrimi si spune: - Ii iau glanda la bulangiu! Il soona pe mobil si-i spune: - Loopoole, sti k te ioob3sk ff mooooolt, hai sa bem ceva, vreau sa traiesk klipa cu tine! Mercic! Loopool vroia de moolt sa o fak pe kpra, ashea ca nu a mai stat pe gandoori. Si a fugit la vila ei din Pipera. Kpra i-a deskis usha, l-a invitat sa stea pe canapeaua cu swarovsky si a dat drumul l-a super skoola audio din living. Loopool a inceput sa askoolte, apoi sa urle, sa-i dea sangele pe nas si a murit in kinuri. De ce? [BFP says: ] Capra, dragii mosului, ii pusese un cd cu versiunea originala a povestii lui Ion Creanga. Care suna cam asa: "&Ticalosul si mangositul! Ei las' ca l-oiu invata eu minte. Inca se ranjea la mine catodata si-mi facea cu maseaua. Apoi doar eu nu-s de-acelea de care crede el. N-am sarit peste garduri niciodata. Ei taci, cumatre, ca te-oiu dobzala eu! Cu mine ti-ai pus boii la plug? Apoi tine minte, ca ai sa-i scoti fara coarne!" Mult peste puterea de concentrare a hapsanului lup. Creierul lui nu a facut fata avalansei ce se revarsa neindurator din boxe. Si a crapat. Da, stimabililor. Asa sunau povestile odata ca niciodata. Cam cum e fragmentul ce l-a ucis pe lup.. Iar pentru viitor au nesansa de a fi scrise cam ca inceputul povestii mele. Asta in cazul in care povestile mai au un viitor ... _________________ |
||
|
marilyn37 Postat pe 13 Octombrie 2010 15:43 |
||
| hello everybody! | ||
|
gya29 Postat pe 13 Octombrie 2010 16:33 |
||
noroc ca stiu povestea ca altfel nu mi-as fi dat seama despre ce este vb!
|
||
|
gya29 Postat pe 13 Octombrie 2010 16:39 |
||
De la: marilyn37, la data 2010-10-13 15:35:15Pt tatii de fete, dar nu numai pt ei!! a fost prima oara cand am ras azi, da' nu asa... cu lacrimi!!! parca il aud pe sotul meu...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 13 Octombrie 2010 16:47 |
||
mrss marylin
|
||
|
mari58 Postat pe 13 Octombrie 2010 18:15 |
||
buna sera
|
||
|
yumy Postat pe 13 Octombrie 2010 18:22 |
||
De la: yumy, la data 2010-10-13 18:22:40buna sera |
||
|
anastasia_m Postat pe 13 Octombrie 2010 18:29 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-10-13 18:29:15De la: yumy, la data 2010-10-13 18:22:40buna sera anas ce mai faci tu, eu ma joc scrabble
|
||
|
yumy Postat pe 13 Octombrie 2010 18:32 |
||
De la: yumy, la data 2010-10-13 18:32:34De la: anastasia_m, la data 2010-10-13 18:29:15De la: yumy, la data 2010-10-13 18:22:40buna sera cu cine? |
||
|
anastasia_m Postat pe 13 Octombrie 2010 18:45 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-10-13 18:45:04De la: yumy, la data 2010-10-13 18:32:34De la: anastasia_m, la data 2010-10-13 18:29:15De la: yumy, la data 2010-10-13 18:22:40buna sera pey cu unul care l-am batut mar nu stia ca exista cuvatul frebril
|
||
|
yumy Postat pe 13 Octombrie 2010 18:53 |
||
grup rh,cazier si extarct de cont.... .....toate trei pe masa daca vrea fata vb sotului meu ...iar domnisoarei ii va spune sa fie acasa cel tarziu la zece fix...nu de alta dar are nevoie feciorasul de masana
|
||
|
_oktober_ Postat pe 13 Octombrie 2010 19:08 |
||
moama cate greseli ....imi joaca tastatura feste...cred ca vreau o cafea tare
|
||
|
_oktober_ Postat pe 13 Octombrie 2010 19:09 |
||
Ockty pana la urma ce ziceai????????
|
||
|
anastasia_m Postat pe 13 Octombrie 2010 19:11 |
||
cafea tare la octy
|
||
|
yumy Postat pe 13 Octombrie 2010 19:11 |
||
buna seara,cafenea!buna,Nasty,Okty,Yumi!
|
||
|
marilyn37 Postat pe 13 Octombrie 2010 19:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| FEMEIA INDEPENDENTA | 46 | De la: gya29 13 Februarie 2012 19:29 |
| lavazza virtual caffe | 8 | De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 18:08 |
| am nevoie de un sfat | 17 | De la: puiu66 13 Ianuarie 2010 22:15 |
|
|
||
| Forumuri cafenele etc | 3 | De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54 |
| Coltul de caterinca( chestii funny, sa mai treaca timpul) | 5 | De la: M1dnight 5 Iunie 2013 00:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.