Setari Cookie-uri

ce sa fac?

ma uitam la pozele unui prieten,si am vazut pe langa el un tip dragutz.l-am intrebat cine e si mi-a zis ca e un prieten..dar mai multe detalii nu a vrut sa-mi dea. asa ca m-am gandit sa intreb in alta zi.si asa am si facut.l-am intrebat daca poate sa-mi de nr lui,si i-am zis sa-l intrebe daca e de acord.el a vrut sa-mi dea mai bine id-ul.asa ca am stat de vb cu el pe mess.ne-am inteles f bine,chiar avem multe chestii in comun..dar are prietena! care e plecata in america,si se va intoarce pt ca incepe facultatea...e colega cu el..mi se pare ciudat totusi...pt ca nu are poze cu ea,nu o are nici in lista de prieteni pe hi5...are blog si nu scrie nimic de ea...nimic care sa-mi zica daca are prietena. ma gandeam ca ma minte...prietenul care mi-a dat id-ul mi-a zis ca nu fac nimic..ca poate ma place,dar i cumva sa se desparta de pretena-sa.
deci ce sa fac? sa-l caut? sa-i dau intalnire...avem doar un prieten comun..in rest nimic...as vrea sa-l cunosc mai bine,dar ma gandesc ca poate chiar are prietena.ce ar trebui sa fac?sa-i dau intalnire?
dorina_77
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:02
si eu am hi5, unde nu am nici un iubit si nici o poza cu el si nici un blog !
E spatiul meu virtual care ma reprezinta pe mine nu pe iubitul meu !

Thinkkkk janeee :))
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:03
daca el este cel care ti-a spus ca are o prietena ce urmeaza sa vina in tara ....mai mult de atat ce vrei sa-ti propuna ?
Baiatul a fost sincer si te-a anuntat ca nu e disponibil
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:15
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 01:15:33daca el este cel care ti-a spus ca are o prietena ce urmeaza sa vina in tara ....mai mult de atat ce vrei sa-ti propuna ?
Baiatul a fost sincer si te-a anuntat ca nu e disponibil

nu mi-a zis decat ca e plecata sa lucreze in america.nu mi-a zis cand se intoarce..dar am dedus ca sunt colegi,si l-am intrebat daca sunt colegi. dar nu inteleg de ce prietenul lui mi-a batut apropo...ca "poate ma place"
dorina_77
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:22
daca te iei dupa prietenul lui o sa ajungi ..nicaieri .
daca tot ai intrat in contact cu el vezi cum se comporta el ,nu fa deduceri ca te complici .
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:25
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 01:25:33daca te iei dupa prietenul lui o sa ajungi ..nicaieri .
daca tot ai intrat in contact cu el vezi cum se comporta el ,nu fa deduceri ca te complici .

pai asta e..nu stiu ce sa fac..sa-mi dau intalnire cu el...sau sa vb de mess cu el...dar e si ciudat asa...sa tot ii scriu.
dorina_77
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:29
dorina , daca ii dai TU intalnire este ca si cum ai accepta sa fii pe locul doi stiind deja de existenta prietenei din america .....in ce anume consta ciudatenia ?
ca tu incerci sa comunici cu el si el nu pare sa-ti raspunda la fel ?

daca aveti o discutie libera pe mess in care sa nu ai senzatia ca tu esti cea care trage de el .....continua sa vb cu el

daca nu se leaga discutia deloc atunci treci mai departe si gata
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:44
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 01:44:04dorina , daca ii dai TU intalnire este ca si cum ai accepta sa fii pe locul doi stiind deja de existenta prietenei din america .....in ce anume consta ciudatenia ?
ca tu incerci sa comunici cu el si el nu pare sa-ti raspunda la fel ?

daca aveti o discutie libera pe mess in care sa nu ai senzatia ca tu esti cea care trage de el .....continua sa vb cu el

daca nu se leaga discutia deloc atunci treci mai departe si gata

da..ai dreptate...desi avem multe lucruri in comun,vb despre aproape orice,cred ca ar trebui sa-l consider doar un cunoscut si atat.probabil as fi dorit mai mult pt ca m-a incurajat tipul sa merg mai departe,mi-a spus ca "poate te place" si "sta din obisnuinta cu tipa,nu are curajul sa se desparta de ea","poate sa-ti reziste tie un baiat?".astea sunt vorbele care m-au incurajat sa sper mai mult.
nu m-as considera pe locul 2 daca m-as intalni cu el.totusi nu-l cunosc ca persoana,ca sa-mi dau seama daca m-as potrivi cu el.
dorina_77
Postat pe 15 Septembrie 2008 13:27
De la: dorina_77, la data 2008-09-14 01:02:17ma uitam la pozele unui prieten,si am vazut pe langa el un tip dragutz.l-am intrebat cine e si mi-a zis ca e un prieten..dar mai multe detalii nu a vrut sa-mi dea. asa ca m-am gandit sa intreb in alta zi.si asa am si facut.l-am intrebat daca poate sa-mi de nr lui,si i-am zis sa-l intrebe daca e de acord.el a vrut sa-mi dea mai bine id-ul.asa ca am stat de vb cu el pe mess.ne-am inteles f bine,chiar avem multe chestii in comun..dar are prietena! care e plecata in america,si se va intoarce pt ca incepe facultatea...e colega cu el..mi se pare ciudat totusi...pt ca nu are poze cu ea,nu o are nici in lista de prieteni pe hi5...are blog si nu scrie nimic de ea...nimic care sa-mi zica daca are prietena. ma gandeam ca ma minte...prietenul care mi-a dat id-ul mi-a zis ca nu fac nimic..ca poate ma place,dar i cumva sa se desparta de pretena-sa.
deci ce sa fac? sa-l caut? sa-i dau intalnire...avem doar un prieten comun..in rest nimic...as vrea sa-l cunosc mai bine,dar ma gandesc ca poate chiar are prietena.ce ar trebui sa fac?sa-i dau intalnire?
Buna!Este adevarat ca intre relatiile interumane genurile sunt egale.Nu trebuie sa insisti numai tu avand in vedere ca ele are?prietena,chiar daca-i in...America.Daca"il furi" s-ar pute sa -ti fie si tie furat.Daca el se desparte atunci,sper ca tu sa n-ai nic -o vina.si poti sda-l iei.Nu-ti cladi fericirea pe suferinta altei femei pe care nici macar nu o cunosti.Ti-ar place sa ti se faca la fel de catre o "alta"?.Oricum bafta si numuita ca nu este singurul barbat frumos de pe lume..
numai
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:15
daca el ti-a spus direct asta..atunci sunt doua variante:ori nu te place ori intradevar are prietena.ambele situatii transmit un mesaj clar:cauta in continuare!e de apreciat ca ti-a spus ceva clar,si nu te-a lasat cu ochii in soare.daka era rau intentionat si fara caracter te amagea...deci nu mai pierde vremea cu el.
razz
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:14
De la: numai, la data 2008-09-24 13:15:07
De la: dorina_77, la data 2008-09-14 01:02:17ma uitam la pozele unui prieten,si am vazut pe langa el un tip dragutz.l-am intrebat cine e si mi-a zis ca e un prieten..dar mai multe detalii nu a vrut sa-mi dea. asa ca m-am gandit sa intreb in alta zi.si asa am si facut.l-am intrebat daca poate sa-mi de nr lui,si i-am zis sa-l intrebe daca e de acord.el a vrut sa-mi dea mai bine id-ul.asa ca am stat de vb cu el pe mess.ne-am inteles f bine,chiar avem multe chestii in comun..dar are prietena! care e plecata in america,si se va intoarce pt ca incepe facultatea...e colega cu el..mi se pare ciudat totusi...pt ca nu are poze cu ea,nu o are nici in lista de prieteni pe hi5...are blog si nu scrie nimic de ea...nimic care sa-mi zica daca are prietena. ma gandeam ca ma minte...prietenul care mi-a dat id-ul mi-a zis ca nu fac nimic..ca poate ma place,dar i cumva sa se desparta de pretena-sa.
Buna!Este adevarat ca intre relatiile interumane genurile sunt egale.Nu trebuie sa insisti numai tu avand in vedere ca ele are?prietena,chiar daca-i in...America.Daca"il furi" s-ar pute sa -ti fie si tie furat.Daca el se desparte atunci,sper ca tu sa n-ai nic -o vina.si poti sda-l iei.Nu-ti cladi fericirea pe suferinta altei femei pe care nici macar nu o cunosti.Ti-ar place sa ti se faca la fel de catre o "alta"?.Oricum bafta si numuita ca nu este singurul barbat frumos de pe lume..

sincer..chiar mi-a luat alta mai tanara pretenul,deci inca un motiv pt care nu am facut nimic.pt ca stiu cum e sa fi lasata pt alta.
mi-a spus pretenul lui ca-s proasta...ca abia acum a venit pretena-sa din america,ca nu ii speciala,ca ii deageaba...ca nu stiu ce om pierd.
dar ce sa zic,i-am zis k nu ma bag,pt ca are prietena.
probabil ca fericirea nu se face pe necazul altuia,dar vezi fostul meu prieten m-a lasat pt alta..si le este bine la amandoi.
dorina_77
Postat pe 25 Septembrie 2008 19:26
pai nu te gandesti ca poate prietenu asta a tau n-are ce face si are chef de mistoruri?
oricum, nici nu te-ai intalnit cu el...doar ca ai vb pe mess nu inseamna nimic. vezi-ti de viata ta..
nu trb sa iei in seama un destept care cine stie ce intentii are...
morticia_adams
Postat pe 25 Septembrie 2008 23:05
Daca si el a observat k aveti ceva puncet in comun cu siguranta iti va propune el.Dar cum are prietena si a recunoscut k are inseamna k tine la acea persoana (mai ales k ea nu este in tara).Mai sunt baieti...
bestiuitza
Postat pe 25 Septembrie 2008 23:10

Stai calma in banca ta . Daca te place intr-adevar iti va da el intalnire. Poate iubirea lui din America e secreta. Sau e o iubire interzisa,de asta n-a facut-o publica.Asteapta!Daca-i placi va veni singur.
ana_lili36
Postat pe 25 Septembrie 2008 23:45
deci m-am convins...e numai in mintea mea..nu vorbim doar daca il intreb eu cate ceva.deci nu e interesat deloc...asta e...
dorina_77
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:13
nu stiu cum sa incep ca sa nu par o ......cred cu tarie in vise,dar doar unele care ,ma rog, au un anumit impact asupra mea, se indeplinesc.motivul pt care am intrat pe forum este un vis ce s-a repetet a doua oara.problema este ca nu reusesc sa ii gasesc talmacirea si nici nu stiu cu cine sa vb.mi-e teama sa merg la vreun talmacitor pt ca in opinia mea as fii ridicola si apoi am nevoie doar de ajutor nu si de talmacirea visului,pt ca s-a intamplat de multe ori ca talmacirea sa fie total gresita.visul acesta ma sperie,si datorita faptului ca se repeta,dar si pt ca starea ce mi-o da el in sine, este o imbinare intre disperare si frica.poate din experienta voastra puteti sa ma ajutati sa descopar sensul visului.am ajuns sa ma uit peste umar mereu.cercetez spatiile unde intru tot timpul si ciulesc urechiile la fiecare sunet ce pare parca desprins din vis.dupa ce savarsesc ritualul si ma linistesc incep din nou la intrarea intr-o alta incapere.as dorii sa pot intelege visul macar sa ma linistesc putin.multumesc
kudika056512
Postat pe 2 August 2009 05:15
De la: kudika056512, la data 2009-08-02 05:15:04nu stiu cum sa incep ca sa nu par o ......cred cu tarie in vise,dar doar unele care ,ma rog, au un anumit impact asupra mea, se indeplinesc.motivul pt care am intrat pe forum este un vis ce s-a repetet a doua oara.problema este ca nu reusesc sa ii gasesc talmacirea si nici nu stiu cu cine sa vb.mi-e teama sa merg la vreun talmacitor pt ca in opinia mea as fii ridicola si apoi am nevoie doar de ajutor nu si de talmacirea visului,pt ca s-a intamplat de multe ori ca talmacirea sa fie total gresita.visul acesta ma sperie,si datorita faptului ca se repeta,dar si pt ca starea ce mi-o da el in sine, este o imbinare intre disperare si frica.poate din experienta voastra puteti sa ma ajutati sa descopar sensul visului.am ajuns sa ma uit peste umar mereu.cercetez spatiile unde intru tot timpul si ciulesc urechiile la fiecare sunet ce pare parca desprins din vis.dupa ce savarsesc ritualul si ma linistesc incep din nou la intrarea intr-o alta incapere.as dorii sa pot intelege visul macar sa ma linistesc putin.multumesc

in general visele ne transmit mesaje....pot sa fie flechuri din ce traiesti ziua..sau ce vezi la tv...cu o anumita continuitate....temerile vin din copilarie....dar poti sa-mi rmiti un mesaj cu visul si dicutam...
pacifista
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:12

Eu cred ca daca era sa te placa iti dadea el intalnire.
cami_goanga10
Postat pe 7 Aprilie 2010 22:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:sml-ashamed0001: Ce ziceti??? 18 De la: Adelina_P 28 Septembrie 2009 17:21
Traditie sau modernism a la "Sex and the city"? 20 De la: franziska_eu 29 Decembrie 2011 01:13
metropolitan 1 De la: miulet 1 Martie 2009 08:06
as vrea sa stiu ce e in mintea lui... 25 De la: bazgodia 5 Iunie 2009 12:26
Unde i-ati cunoscut pe iubitii vostri? 62 De la: rinah 2 Decembrie 2009 17:28