Setari Cookie-uri

Cafenea de Noapte

kanamicina e buna
fluffy
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:38
nu stiu daca si pentru interiorul ochiului...o cumparasem pt un alt urcior...extern...nush de ce am eu problemele astea.. :(

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:42
o fi de la rimel...de aseara? e un margaret astor cumparat ieri...

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:42
daca e asa ma duc cu scandal la aia...

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:48
nu stiu daca e de la rimel...dar kanamicina este si pt interior,iubitul mau a avut ceva la ochi,in interior si s-a dat cu kanamicina si i-a trecut.nu stiu daca e si pt urcior
fluffy
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:57
rock, imi pare rau pt ochiul tau. Posibil sa fi fost vreun curent. Nu cred ca e de la rimel. De mai mult de 5 ani, am devenit alergica la machiaj iar alergia se manifesta prin inrosirea si usturimea ochilor la vreo 2 ore dupa ce risc sa ma machez.
E bine sa mergi la doctor.
amme22
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:58
iti dai seama ca maine la prima ora sunt la medic...insa e un urcior...ca l-am vazut ...

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:02
cred ca e groaznic de dureros...maine sa mergi la doctor
fluffy
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:11

Rock, clar nu este de rimel

urciorul nu are nici o treaba cu rimelul; asta iese in general de la mizerie si mediu ( nu zic ca tu esti murdara sau mai stiu eu ce, nu interpreta gresit ) : daca ai mai facut urcior si exterior, atunci este ceva normal sa faci si interior

ar mai putea fi si de la o geana crescuta aiurea

dute la farmacie , stiu ei ce sa iti dea, de obicei sunt destul de pregatiti; daca ai pe langa tine , dute la o farmacie Sensi Blue : nu vreau sa fac reclama , nu am nimic in comun cu meseria asta, dar au cei mai buni farmacisti

bafta si insanatosire rapida
_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:20
am cititi pe net k poate fi de la rimel in cond in care exista anumite bacterii, de la o demachiere incorecta...poate fi si de la dermatograful meu care are vreo 5 luni si prietena mea mi-a spus k niciodata nu tre sa tii mai mult de 3 luni un rimel sau un dermatograf

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:35
sau rimel expirat...iar pe asta vad ca nu scrie niciun termen de valabilitate acum vad...si l-am luat ieri, l-am incercat aseara de vreo cateva ori ca nu imi place cum se intinde...si m-am demakiat insistent...nush ce sa zic...

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:37
sal rock...uite am intrat si eu dupa 2 zile in cafenea si aud ca ai ulcior...ce-ti recomand eu...asa ca tratament de urgenta,findca maine clar trebuie sa mergi la un oftalmolog,ai zis ca ai in casa kanamicina unguent..e f bun!! dak e kanamicina s (in cutia portocalie nu albastra) e si mai bun pt ca are antibiotic...despre ceaiul de musetel pt ca ulciorul e defapt o infectie stafilococica a glandelor sebacee ale pleoapei(scz pt termeni..),in fine e o infectie,iar musetelul mentine mediul microbian si da alergii...asa ca doar kanamicina dak o ai in casa....

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:46
MERCI DIN INIMA pt sfaturi...mai...nu am pus musetel in ochi...am pus un tampon cald de vata pe ochiul inchis...dar nu m-am spalat pe ochi cu mustel...insa mi-a facut bine sa simt cald pe ochi. din pacate am kanamicina albastra. maine la prima ora sunt la medic...nu ma duc acum k nu gasesc un medic de calitate la urgente...nici nu stiu daca gasesc...in fine. am folosit visine...am facut bine?

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:50
rock,chiar ar fi bine sa te duci la doctor!sa nu te tratezi singura,te rog.....
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:51
cum sa ma tratez singura??? nu in niciun caz...mama mea lucreaza in domeniu medical si stie bine ce e de facut, cunoaste medicii din oras si maine ma duce la cel mai bun medic din oras. pana atunci incerc doar sa imi calmez durerile

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:52
esti sigura ca e ulcior???...poate fi si o conjunctivita...oricum dak e ulcior o sa-ti trebuiasca antibiotic plus niste picaturi pt dezinfectarea locului,in farmacie se prepara o solutie cu alcool iodat si nitrati de argint pt ulcior...in fine nu-mi permit sa dau sfaturi decat in calitate de farmacist,medicul oftalmolog stie cu siguranta ce ai acolo...eu nu pot vedea

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:53
De la: vas25, la data 2008-09-23 20:20:06

Rock, clar nu este de rimel

urciorul nu are nici o treaba cu rimelul; asta iese in general de la mizerie si mediu ( nu zic ca tu esti murdara sau mai stiu eu ce, nu interpreta gresit ) : daca ai mai facut urcior si exterior, atunci este ceva normal sa faci si interior

ar mai putea fi si de la o geana crescuta aiurea

dute la farmacie , stiu ei ce sa iti dea, de obicei sunt destul de pregatiti; daca ai pe langa tine , dute la o farmacie Sensi Blue : nu vreau sa fac reclama , nu am nimic in comun cu meseria asta, dar au cei mai buni farmacisti

bafta si insanatosire rapida

Si pt Vas: primul urcior l-am facut acum vreo 4 luni cand eram la camin...eu niciodata nu imi imprumut produsele pt ochi...sau cosmeticele in general...dar in camin e posibil sa imi fi umblat fetele prin produse. acel urcior m-a tinut pana acum...m-am chinuit o gramada cu el, nu era grav dar nu mai trecea...ideea e ca la mine in casa e "farmacie" mama e obsedata de curatenie, iar eu desi sunt dezordonata nu suport mizeria. asa ca de la "mediu" si "mizerie" n-am facut urcior desi am nickname-ul "rock"...

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:56
pai e o umflatura pe partea interna a pleoapei superioare, spre centru...nu vad sa fie conjunctivita...mama zice k arata a urcior...si exista urcior si pe partea interioara a pleoapelor...

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:58
ce ai patit mai rock ??

s-a acumulat prea multa oboseala pe tine si mai nou si un ..ulcior :)
fluturas_
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:59
vai de capu meu, fluturas...e groaznic...nu mai spun ca ma doare capul.

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:01
dak e ulcior,visinul nu ajuta dar nici nu face rau...doar calmeaza ochii obositi,clar maine la prima ora mergi la medic!!!!!!
offf...i'm sooooo sory for u

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:01
saru'mana mult!!! eu sper sa adorm cat mai curand sa vina mai repede dimineata sa merg la medic.

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:02
Pai ..imi pare rau rock :(.

Eu va las.Somn usor.

Rock,ai grija cu ochiul ala. :)
fluturas_
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:04
ta pupick! promit sa nu ma mai uit pe gaura cheii!

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:05
clar...incearca sa te odihnesti...bea un ceai de tei cu miere...ia ceva de cap...ma gandesc ca ai ceva prin casa...si nu mai sta cu ochii in computer
te pup...sa te faci bine...dar repede,ca cine mai da de baut aici?

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:06
Hello everibody in the house
Kittynelle
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:06
trebuie sa imi revin ca nu mai pot sa conduc si sufar ca un caine...nici la sala n-am fost...nici sa mananc nu pot...k dak nu vad bine ce mananc prefer sa nu mananc. stiu...sunt nebuna... :))

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:07
rock,sigur in 2-23 zile vei fi ok!vreau sa te vad iar vesela!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:08
De la: Puffilici, la data 2008-09-23 21:06:57Hello everibody in the house

buna...

eu ma retrag...am sa mai intru pe aici poate mai primesc vreun sfat...dar as vrea sa stau juma de ora cu ochii inchisi. va pup!

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:09
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-23 21:08:16rock,sigur in 2-23 zile vei fi ok!vreau sa te vad iar vesela!
sper sa nu fie 23 ca am scris numai timpenii!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PREVIZIUNI IN CAFEA ?? 53 De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 15:56
lenor? 14 De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 11:52
Bijuterii Hand Made. Bijuterii fantezie. 1 De la: BonBons 9 Septembrie 2010 16:50
Concurs foto 1 De la: myladybug 19 August 2011 17:23
de ce nu se opreste?pastila de a 2 a zi cauza? 4 De la: kudika_7881 20 Mai 2012 22:48