Cum sa-ti stabilesti obiectivele

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
sabinaN Avatarul lui sabinaN

3 mesaje
Membru din: 19/09/2008
Oras: bucuresti

1) Ti-ai pus vreodata ntrebarea de ce anumiti oameni s-au nascut nvingatori ? Probabil ca pe unii dintre acestia i cunosti chiar tu. Nu numai ca ei obtin ceea ce vor dar, mai mult, fac ca acest lucru sa arate si usor de realizat, nu-i asa ? n cazul lor, indiferent de ceea ce se ntmpla , pare ca fiecare lucru merge foarte bine pe drumul sau.
Nu este de fapt nici un mister. Acesti oameni, fie n mod accidental sau datorita scopului lor, au nvatat cum sa foloseasca puterea speciala pe care o au pentru a obtine ceea ce-si doresc.
Daca vrei sa schimbi rezultatele pe care le-ai obtinut pna acum n viata, este doar o problema de a schimba modul n care folosesti aceasta putere.
Avem pentru tine si prietenii tai, o invitatie speciala, pentru a fi oaspetii mei la un eveniment deosebitunde veti afla ce trebuie sa faci pentru a obtine tot ceea ce-ti doresti.
Cursul, care are loc n perioada 24, 25, 26 octombrie 2008, este mpartit n 3 zile

Ziua 1 care sunt legile universului si cum actioneaza acestea n viata noastra

Ziua 2 cum sa-ti setezi si sa obtii ceea ce-ti doresti

Ziua 3 cum sa previi amnarea n ndeplinirea scopurilor pe care ti le-ai propus.

Te astept sa te nscrii la acest curs unic pna la data de 23 octombrie 2008, la telefon 0726.10.33.57, persoana de contact Daniela Cristea.

Costul acestui curs este de 490 ron iar daca faci plata pna pe data de 1 octombrie 2008, costul este de 360 ron.
n acest pret este inclusa chiria salii de curs, serviciile de catering, plata trainerului si materialele didactice folosite.
Chiar pe masura ce citesti asta, unii deja au ob?inut succesul, asa cum si-au propus. nvata si tu !

2) 48 de ore de energie creativa ntr-un workshop care te ajuta sa obtii cele mai inovative solutii pentru schimbari mari si mici. La acest workshop de creativitate vei descoperi nu numai cum poti sa-ti cresti optiunile tale creative ci sa si permiti solutiilor inovative sa se dezvolte, sa capete forma, n folosul tau si al celor din jurul tau.
Acest workshop se adreseaza managerilor care doresc sa dezvolte noi cai pentru a-si inspira echipa si a genera o cultura organizationala creativa precum si persoanelor particulare care si doresc sa-si mbunatateasca perspectivele carierei devenind mai creative si mai ncrezatoare n fortele proprii.
Istvan Csibi si Mihaela Popa, trainerii acestui workshop, te pot ajuta.www.confidencecamp.ro.Inscrie-te chiar acum la tel: 0726.103.357 - Daniela Cristea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
reclama la ceva??? fa si mie un rezunat ca n-am avut chef sa citesc....
Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
sabinaN Avatarul lui sabinaN

3 mesaje
Membru din: 19/09/2008
Oras: bucuresti

Cu alte cuvinte .Cursuri pentru stabilirea si atingerea obiectivelor,si nu numai.Vreti sa aflati mai multe intrati pe www.confidencecamp.ro
Raporteaza abuz de limbaj