Mai multe
In vara asta mi-a fost dat sa cunosc o persoana cel putin ciudata in gandire si in ceea ce face din puct de vedere sentimental. Acest barbat are o prietena pe care el spune ca o iubeste mult, e cu ea de 9 ani, ea in Bucuresti el la vreo 200 km distanta�ma rog. Lui i s-a dus buhul intr-un oras intreg ca este omul care s-a culcat cu foarte multe fete si chiar a si facut-o ; este omu care tot ce vede frumos trebuie sa cunoasca acea frumusete mai in adancime (probabil vrea sa se convinga de treaba asta) ei�.si intr-o seara, eu stiind firea lui si banuiesc ca si el stie ca toti il cunoastem din acest punct de vdr, l-am cam luat la rost asa��daca este normal ceea ce face, ce crede el despre infidelitate, de ce face asta daca el are pe cineva etc. si mare mi-a fost mirarea cand am auzit raspunsul lui pe care il sustine. Mi-a zis ca ceea ce face el nu se numeste inselat, ca inselat e atunci cand incepi sa iubesti o alta pers pe langa cea cu care esti deja, iar aventurile lui sunt o nimica toata! Iar ideea care pe mine m-a socat a fost alta si anume ca atunci cand intre cei doi exista o incredere mai mult decat deplina si muuuuulta iubire si in momentul in care tu ca barbat pleci iar cand sotia te intreaba unde te duci, tu sa ii spui �draga mea eu ma duc la f***t� si replica ei sa fie �foarte urat din partea ta ca pe mine nu ma inviti!� ceea ce vroia el sa spuna e ca omul nu a ajuns la o gandire atat de profunda incat sa treaca de ideea asta de a fi numai cu o persoana, ca ar trebui sa impartim o experienta de genu asta cu partenera si ca asta inseamna a fi deschis la minte.altfel nimeni nu ar mai sta sa se ascunda sau sa pofteasca la altceva pt ca i-ar fi permis! Mentionez faptu ca in septembrie anul asta s-a casatorit si ca acum stau impreuna la Bucuresti. Eu una sunt tare curioasa cum o sa se lase el de meseria asta pt ca e cam greu sa te dezobisnuiesti�.Eu vroiam sa va intreb ce parere aveti voi despre ideea lui de cuplu si daca totusi a fi un cuplu nu mai inseamna doi si intimitate in doi, ci cu totul si cu totul ALTCEVA! |
||
|
bangla_soul Postat pe 8 Octombrie 2008 20:04 |
||
|---|---|---|
Poate apare eva si iti raspunde ca eu-s prea incuiata pt genul asta de dragoste.
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Octombrie 2008 20:44 |
||
|
pai eu am i parere proasta despre ideea lui de cuplu... si atat. |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Octombrie 2008 20:53 |
||
| E un bou si aia de sta cu el nici macar pluricelulara. | ||
|
Kathara Postat pe 10 Octombrie 2008 01:50 |
||
| eu nu condam omul... fiecare e liber sa gindeasca cum vrea... nu toti sintem facuti din acelasi aluat. | ||
|
Pinna Postat pe 27 Octombrie 2008 22:33 |
||
| Atata il duce capul,atata face ..nu vad care e problema.Adevarat ca e un sport de care greu te lasi | ||
|
samsonics Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:02 |
||
| Asa poate stie el ca e capabil...!! Stupid si bolnavicios in acelasi timp ...+ optica noua cu care eu nu sunt acomodata , asa ca nu pot sa va spun ceva mai concret | ||
|
ElainaD Postat pe 6 Iulie 2009 18:05 |
||
Optica noua?Cred ca e o scuza penibila pt a umbla din floare-n floare si nu o evoultie ci o involutie mai degraba.Lasa ca si sportul asta te termina la un mom dat-as vrea sa-l vad pe la 40-50.....ce o sa-l mai multumeasca.Daca partenera lui accepta ....sa le fie de bine .......o prietena de-a mea avea o vorba"lasa draga ,ca o gaura e tot la fel",adica cu ce se alege el din toata povestea,cu o lista lunga si cu aplauze pt "optica noua"?
|
||
|
luyyzz Postat pe 6 Iulie 2009 18:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sex | 73 | De la: kudika_934237 16 Septembrie 2013 22:39 |
| vdjjdkfff | 70 | De la: yza79 29 Noiembrie 2009 01:03 |
| Am nevoie de ajutor! | 4 | De la: gina_alexa4u 24 Noiembrie 2010 14:18 |
|
|
||
| de ce nu iubesc soacrele nepotii de la nora? | 29 | De la: MONSENIORUL 7 Ianuarie 2012 14:56 |
| Poti sa iti iubesti sotul dar sa fi indragostita de altul? | 2 | De la: kudika_1011755 10 Februarie 2020 19:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.