Setari Cookie-uri

Femeia Leu si barbatul Fecioara ce relatie au.......?

Salut!!! Cine poate sa-mi dea mai multe informatii din punct de vedere al astrlogic in ceea ce priveste relatia dinte leu si fecioara...... Pupici...
nebunikaz
Postat pe 15 Octombrie 2008 05:58
Pai , hai ca incerc eu Eu, leoaica-el, fecioara de 7 ani impreuna, anul acesta ne-am casatorit... a aparut si bebe .La inceput ma jucam, efectiv, cu el. Este un barbat foarte rabdator, lasa de la el mult, iubeste mult, dar acum situatia s-a schimbat , se joaca el mai mult, desi ma iubeste ff mult. Dar este mai sigur acum pe relatie. De certat ne certam f des, fecioara lasa prima garda jos, fecioara geloasa- leoaica si mai geloasa. La pat- fecioara se straduieste, leul nu este niciodata multumit, cel putin nu o spune Cu banii fecioara economa-leul ar cheltui intr-una.Barbatul fecioara este retinut in a-si exprima supararea, femeia leu izbuneste . O sa revin dc sunt persoane interesate, dar sunt curioasa sa aud si alte versiuni
florance8
Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:05
Pai eu sunt barbat si sunt leu ,iar nevasta mea e fecioara si e invers ca la voi eu vreau sa domin si ea se aprinde si critica fff.criticista si se aprinde si ea ca e si ea dragon in horoscopul chinezesc ca si mine ,dar totu�i c�nd se �ngroa�� gluma cedez eu sau c�teodat� ea .Dar in Horoscopul aztec eu sunt jaguar si ea este trestie si aici ne complet�m foarte bine!Deci a�a si e c�teodat� ne �n�elegem fff. bine dar alta data zici ca luam am�ndoi foc ,oare de ce m� pute�i l�muri?!Mul�umesc!!!Si sunt fff. curios sa vad si alte opinii si versiuni de la voi ,ok?!

Postat pe 13 Ianuarie 2009 17:40
o relatie de simbioza reciproc avantajoasa si uneori dezastruos de ...inutila...
lamurit???
aaa nu???
"gugal searci" si poate aflati mai multe...

dandanaua_reloaded
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:11
eu leu, el fecioara. eu pasionala, el ...cel mult incearca. este atent, dragutz...doar cand vrea el. trec de la momente de fericire maxima, la lacrimi de durere in decurs de 3 zile...si totusi...il iubesc...

Postat pe 25 Ianuarie 2009 23:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PRO sau CONTRA legalizarii prostitutiei? 597 De la: Mircea_O 9 Aprilie 2009 23:43
hy..o poveste....frumoasa... 29 De la: paula27 23 Noiembrie 2010 16:24
femeia rac-barbatul gemeni 28 De la: deea_pupici1000 31 August 2013 22:29
Relatia perfecta: Taur - Capricorn....(?!) 9 De la: deea_geo72 30 Martie 2010 18:46
El,fecioara,eu,rac! 1 De la: kymyc 21 Mai 2009 10:41