Mai multe
|
am o relatie f ciudata...sau asa zic eu..multi ma contrazic, multi imi dau dreptate....Am inceput o relatie cu un tip (in timp ce eram cu toate planurile de nunta in toi cu un altul...dar cu care nu ma intelegeam....adica facem f multe compromisuri sa imi fie bine, ma rog,nu asta e ideea)...toate bune si frumoase cu tipul,sa il numim X. Dupa un an si jumatate ma lasa cu ochii in soare si il gasesc cu una la mare, pe banii mei! Imi zice ca s-a terminat totul, ca sunt o nebuna,etc,etc....ne despartim cu mare scandal! Trece timpul, ma mai suna sa imi dedice tot felul de melodii cand era intr-un restaurant de profil....Trecuse cam jumatate de an cand am inceput iar sa ne vedem. Dupa nicio luna....s-a impacat cu fosta lui, iar eu am suferit iar. Dupa alte cateva luni, incepem sa ne vedem iar...precizez ca in timpul asta mintea si inima imi era la el....insa eu eram cu altcineva.....asa....dupa alte cateva luni, am inceput iar sa ne tatonam, insa acum mai serios. Cand a vazut ca mie imi e destul de bine,m-a pus iar sa aleg....intre el si celalalt din viata mea. Inima a ales, va dati seama. Totul super ok, pana ......cand....gasesc tot felul de mailuri...catre fostele lui....il intreb. ii spun ca ma deranjeaza....imi raspunde ca atata timp cat nu se vede cu ele, nu are nimic cu ele, nu am de ce sa imi fac griji, Intre timp vrem sa ne mutam in casa noua, pe banii amandoura....insa ce face el, bataia asta de joc imi da de furca.....Il iubesc, stie asta, si cred din cauza asta face asa......Cum sa procedez, daca ii spun zice ca ma iau de el, ca sunt nebuna si cauta scandal din orice.... EU sincer, nu mai pot....chiar daca il iubesc si imi doresc sa ma mut cu el, si sa formam o familie.....SI el vrea, de ex ..ieri imi spunea ca e aproape gata apartamentul, si ca de abia asteapta....si intre timp el dadea fw la mesajele primite catre fosta..... Ce fac? Inchid ochii pentru iubire???????M-a mai lasat o data... |
||
|
ursimic Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:45 |
||
|---|---|---|
Acuma depinde de tine ce ai invatat din experientele avute ...
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:48 |
||
| nu cred ca asta e iubire....daca inchizi ochii acum o sa-i inchizi mereu....nu asta e fericirea pe care toate ne-o dorim.... | ||
|
|
||
|
aridar Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:51 |
||
|
ca sa fiu on topic iti spun : LASAL te-a inselat de nu stiu cate ori de fata cu tine corespondeaza cu diverse ( si nu sunt mail-uri de munca ) v-ati despartit si impacat de cateva ori mie asta nu mi se pare relatie ok, il iubesti, dar mai bine te desparti acum, decat mai tarziu parerea mea vezi ca mai sunt destule povesti pe aici ca a ta cautale si vezi ce sfaturi li s-au dat si celorlalte fete dar in mare , sfatul este unul singur LASAL |
||
|
_fantoma_ Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:54 |
||
| Este intr-adevar destul de complicat, dar gandeste-te la ce este mai bine pentru tine. Daca te-a parasit odata, a plecat la mare cu alta, asta nu inseamna ca nu o s-o mai faca. Inteleg ca aveti multe planuri de viitor, dar chiar vrei sa faci concesii o viata si sa cedezi mereu ? Din ceea ce scrii reiese ca el nu te iubeste sau nu te iubeste la fel de mult cum il iubesti tu. Crezi ca poti trai in incertitudine: ma inseala, nu ma inseala? De exemplu, am o cunostinta care e casatorita cu un barbat divortat care are un copil din prima casatorie si corespondeaza cu fosta sotie si vorbesc de parca nu ar fi despartiti, iar amica mea sufera la greu. Cand ii spune ca e prea apropiat de "fosta" el ii raspunde ca-i geloasa, ca nu-i in toate mintile, etc. Mai lipseste si nemotivat de acasa, l-a gasit pe net inscris pe tot felul de site-uri... Si amica mea il iubeste foarte mult si nu are curaj sa ia o hotarare, dar sufera ingrozitor, iar el stie asta si parca o face special ca stie ca n-are curaj sa-l paraseasca.Astia sunt excroci sentimentali (parerea mea). Pune in balanta binele si raul si fii hotarata. | ||
|
luchianramona Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:11 |
||
| cred ca un nou inceput ti-ar prinde bine...sa lasi totul in urma si sa cauti iubirea in alta parte... | ||
|
aridar Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:13 |
||
|
daca nu ar fi avut nevoie de parerile altora nu ar fi intrat aici....nu crezi? e intrun moment in care nu stie ce sa faca.....sa aleaca cu inima sau cu mintea.... |
||
|
aridar Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:23 |
||
|
imi e destul de greu.....poate daca o sa vb cu el...nu stiu acum sunt f pusa pe treaba.....il urasc in momentul asta ca isi bate joc de bunatatea mea si de iubirea mea.... AM sa incerc si varianta asta.....il amenint la inceput...ca el spune la toata lumea, ca el nu se desparte de mine niciodata, ca eu o sa fiu mama copiilor lui....nu mai stiu cum sa o dau si ce sa fac..e greu |
||
|
ursimic Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:25 |
||
| Spune la toata lumea pt. ca stie ca ajunge la urechile tale. Faptele lui conteaza nu vorbele pe la colturi ! El ce face ? Pleaca cu altele, mesaje... | ||
|
luchianramona Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:42 |
||
De la: ursimic, la data 2008-11-13 09:45:07am o relatie f ciudata...sau asa zic eu..multi ma contrazic, multi imi dau dreptate....Am inceput o relatie cu un tip (in timp ce eram cu toate planurile de nunta in toi cu un altul...dar cu care nu ma intelegeam....adica facem f multe compromisuri sa imi fie bine, ma rog,nu asta e ideea)...toate bune si frumoase cu tipul,sa il numim X. Dupa un an si jumatate ma lasa cu ochii in soare si il gasesc cu una la mare, pe banii mei! Imi zice ca s-a terminat totul, ca sunt o nebuna,etc,etc....ne despartim cu mare scandal! Trece timpul, ma mai suna sa imi dedice tot felul de melodii cand era intr-un restaurant de profil....Trecuse cam jumatate de an cand am inceput iar sa ne vedem. Dupa nicio luna....s-a impacat cu fosta lui, iar eu am suferit iar. Dupa alte cateva luni, incepem sa ne vedem iar...precizez ca in timpul asta mintea si inima imi era la el....insa eu eram cu altcineva.....asa....dupa alte cateva luni, am inceput iar sa ne tatonam, insa acum mai serios. Cand a vazut ca mie imi e destul de bine,m-a pus iar sa aleg....intre el si celalalt din viata mea. Inima a ales, va dati seama. Totul super ok, pana ......cand....gasesc tot felul de mailuri...catre fostele lui....il intreb. ii spun ca ma deranjeaza....imi raspunde ca atata timp cat nu se vede cu ele, nu are nimic cu ele, nu am de ce sa imi fac griji, Intre timp vrem sa ne mutam in casa noua, pe banii amandoura....insa ce face el, bataia asta de joc imi da de furca.....Il iubesc, stie asta, si cred din cauza asta face asa......Cum sa procedez, daca ii spun zice ca ma iau de el, ca sunt nebuna si cauta scandal din orice.... off.......sincer nu stiu cum ai rezistat atata timp....poate sunt prea practic....sau nu accept compromisurile......dar nu mi l-as mai dori langa mine.......e exact barbatul cu mai multe fete...si nu intotdeauna iubirea ajuta o relatie......mai trebuie sa existe incredere...devotament.....intelegere......respect......si nu in ultimul rand stabilitate......tu decizi ...noi doar ne expunem o parere......si a mea e concisa....nu as sta cu un astfel de om..o zi faina.... |
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:46 |
||
De la: ursimic, la data 2008-11-13 10:25:47imi e destul de greu.....poate daca o sa vb cu el...nu stiu inchide-ti telefonul pt o singura zi ,nu il suna nu ii raspunde dispari pt o singura zi...de tot. daca rezisti o zi fara sa te intrebi ce face pe unde umbla si de ce umbla... probabil ca data urmatoare vei rezista mai mult timp...si tot asa.... pana cand n-o sa-i mai simti lipsa absolut deloc. evident asta in cazul in care iti doresti cu adevarat asta. daca nu....pace buna si noroc!! ori accepti compromisul ca va umbla si dupa ce ve-ti fi impreuna la fel ca si acum ori nu... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:48 |
||
|
Ursimic, tu te auzi pe tine??? Vrei sa ai o familie cu cine? Cu cineva care se razgandeste in fiecare luna in legatura cu ce vrea? Imagineaza-te peste vreo 2 ani cu copil mic, daca ti se imbolnaveste copilul, iar el nu e acolo sa ajute...? ...ca nu stiu ce nebunii i-au venit pe creier.... Eu cred ca tu nici macar nu stii ce vrei cu adevarat de la un partener (dovada relatiile trecute), ti-e greu sa spui nu, si poate ti-e frica sa fii singura. Ma scuzi ca sunt mai dura si ma scuzi daca par ca te judec....Dar pune pe hartie calitatile si defectele lui si apoi intreaba-te daca el este barbatul alaturi de care vrei sa-ti petreci tot restul vietii sau, care macar iti merita iubirea. Un sfat pe care ti-l pot da, este un sfat de viitor: fa-ti o prietena care e brutal de sincera de felul ei (indiferent cat de greu suporti critica). O astfel de prietena te aduce cu picioarele pe pamant f repede si te poate salva de relatii in care tu dai totul doar "ca sa fie bine". O relatie este constituita din doi oameni, care dau cam in aceeasi masura... |
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 11:50 |
||
| ursimic,sfatul meu este sa nu mai gandesti doar cu inima ,pentru ca vei avea de suferit.Pe cine iubesti ,nu-l faci sa sufere.Ai suferit?E clar ,nu te-a iubit.Te-a lasat o data ,de doua ori ?Crede-ma e atat de sigur ca orice ar face vei fi langa el ,incat o va face in continuare.Din spusele tale este o persoana egoista ,posesiva.CAnd esti fericita sau pur si simplu ai o relatie stabila cu altcinea"tus si el"Cam la modul ,"ia s-o chemam la apel,ca vine intotdeauna"Suna dur,dar crde-ma se joaca cu sentimentele tale.O relatie se bazeaza pe RESPECT SI INCREDERE!Daca nu exista ,vei avea o viata de calvar,vei suferi tot timpul alaturi de el.E asta iubire?NU!Este pierderea respectului de sine.Pune piciorul in prag,lasa-l ,schimba-ti nr de telefon,evita-l o luna ,doua si vezi-ti de viata ta.Meriti mult mai mult decat atat. | ||
|
orania Postat pe 13 Noiembrie 2008 15:31 |
||
| buna..postari noi pe www.hainutecool.blogspot.com....hainute funny si super ieftine..have a look and have fun | ||
|
_madalina_alexandra_ Postat pe 18 Noiembrie 2008 00:42 |
||
| fa si tu ce face el.. probabil ca n-o sa-l deranjeze din moment ce i se pare ceva normal :D... dar pe tine sigur o sa te ajute... (sa-ti gasesti pe altcineva)... succes! | ||
|
alinuk Postat pe 4 Decembrie 2008 09:11 |
||
|
Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! |
||
|
Cassey_Tarot Postat pe 31 Decembrie 2008 12:21 |
||
|
Prietenul tau face parte din categoria barbatilor care-si cauta in permanenta fostele, doar pt a mentine locul cald, pt a avea o portita disponibila in momentul in care ramane singur. Este comod din fire si va trage in permanenta la foste pt ca sunt mai la indemana, profitand de naivitatea lor, sau din contra, din lipsa lor de principii si respect vis-a-vis de o relatie, atat cea propie, cat si fata de a altora. In momentul in care ii reprosezi diferite lucruri care le face si te deranjeaza si te face nebuna sau in alte moduri, sunt modalitatea lui de a se eschiva, stiind ca este vinovat, si riposteaza atacand, in cazul lui prin anumite injurii. Este un barbat care va face constant lucrurile astea, oricat de mult ti-ar promite "marea cu sarea", este f usor sa da-i din gura, dar mai greu cu fapta. Iti vorbesc din propie experienta, si daca citesti cu atentie cele scrise de mine, si-ti faci si o introspectie la lucrurile pe care le facea cu tine cand era-ti certati, comparand cu anumite lucruri pe care ai aflat ca le face cu alte foste, o sa constati ca sunt la fel, aceeasi strategie, abordare. In cazul lui nu se mai pune problema de mult de a avea sentimente fata de tine, si cu siguranta nici in cazul tau, te-ai aprins f mult , tocmai pt ca s-a jucat intr-atat de mult cu tine si tu a trebuit sa lupti in permanenta, sa tragi, sa oferi, pt el, pt voi...cu gandul ca..."va fi bine"...insa nu va fi niciodata, te vei chinui constant, asta daca nu-ti doresti ceva mai bun pt tine. Acum esti in stadiul in care inclusiv doar gandul la nenumaratele clipe de suferinta si timpul in care te-ai zbatut pt relatie, oferind totul, furia pt ce ti-a facut , ce-ti face si-ti va face in continuare, si faptul ca pur si simplu isi bate joc constant de tine,il confuzi cu IUBIREA, dar daca te analizezi pe tine si-ti retraiesti toate momentele, cantarindu-le p-alea frumoase cu cele urate, o sa ajungi la aceeasi concluzii. Nu te mai minti ca-l iubesti, esti mai mult atrasa inconstient, de joaca asta permanenta caracteristica lui. El inca mai are chef de "copilarit", de fluturat in stanga si-n dreapta, nu-i sta gandul inca la a-si intemeia o familie. Ai mare grija ca timpul trece f repede si lafel trec si anii, si in cazul femeilor ajunge sa fie un dezavantaj. Nu-ti mai pierde ani buni din viata cu un "pierde-vara", fa ce trebuie facut cand inca se poate, si odata intors spatele nu te mai intoarce, oricat de greu si dor ti-ar fi, si oricat de mult te-ar mai cauta, suna etc.... adu-ti aminte ca aceleasi lucruri care ti le face sau le va face, daca pui punct relatiei, le face si altora. Nu accepta sa fi tratata ca oricare alta.... Respecta-te mult mai mult pe tine si nu mai accepta!!!!!! Sper sa-ti fiu de ajutor cu cele scrise si sa-ti vrei intr-adevar binele. Ana |
||
|
ana_bita Postat pe 13 Februarie 2009 04:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vulnerabilitate in urma despartirii? | 14 | De la: kudika149571 16 Iulie 2010 17:10 |
| As dori un sfat."oare ma mai iubeste" | 23 | De la: oana84onutza 5 Februarie 2010 18:11 |
| CUM FUNCTIONEAZA ON-LINE-UL? | 56 | De la: cristinxxx 4 Decembrie 2011 18:47 |
|
|
||
| Im este foarte greu sa uit tot ce a fost! | 11 | De la: Raducu_Stoica_1 21 Septembrie 2015 03:32 |
| I-a trecut atat de repede? | 12 | De la: Miss_Stardust 23 Martie 2010 11:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.