Setari Cookie-uri

Sa lupt sau sa il uit?

am vazut un TEL (ala de bati ouale cu el) in magazin. unu mare din inox. da' cica e pe lista. e ultimu. si nu stiu ce sa fac....voi ce credeti???

p.s. nu e deschis de mine topicu'
greierash_is_back
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:44
cred ca este caterinca
i_andra
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:45
cum sa fie caterinca??? doamne......omu are adevarate probl....si tie iti arde de caterinca! extraordinar!!!!!!!!!!!!!!!!
greierash_is_back
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:27
bine... daca spune ca este mare poate ca s-a gandit ca-l foloseste la altceva, nu de alta, dar nu mai e la moda telul, acum exista robot de bucatarie.
i_andra
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:46
fara indoiala uita-l
pansy
Postat pe 6 Octombrie 2009 20:20
Ce nu face omu' pt un TEL..................eu zic.............lupta!
Apropos, e pt ouale cazute in uitare ale lu' Nastase?
miss_darine
Postat pe 6 Octombrie 2009 21:44
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-01 22:44:22am vazut un TEL (ala de bati ouale cu el) in magazin. unu mare din inox. da' cica e pe lista. e ultimu. si nu stiu ce sa fac....voi ce credeti???

lupta!!!!!!!
dar de cine e deschis topicul?
cantafabule
Postat pe 6 Octombrie 2009 21:49
Eu am deschis topicul, insa nu m.a lasat sa postez mesajul, doar titlul. Era vb despre mine si colegul meu de munca de care m,am indragostit nebuneste, chiar atunci cand el incepuse sa se obisnuiasca fara mine. Am fost impreuna, dar intr,o zi nu mi,a mai vb. Ne vedem zilnic si totul e rece acum. Nu stiu ce sa fac. Dupa luni de zile in care am fost impreuna, intr/o zi totul s/a terminat, si inca o data, ne vedem in fiecare zi si nu ne mai vorbim
aalice
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:31
aaaaaaaaaa, deci asta era defapt topicul......atunci..........let it go baby, and move on !
miss_darine
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:24
eu zic sa-l iei ca ...fereasca domnul sa ai nevoie de el vreodata si nu gasesti altul atunci cand trebuie, atentie la maner ar fi bine sa fie bine slefuit sa nu aiba asperitati sau aschii.
stefanant
Postat pe 18 Octombrie 2009 21:21
si eu ma confrunt cu acest lucru, e tare dificil, dar daca il iubesti, lupta!
nonelusa
Postat pe 21 Octombrie 2009 11:52
sã lupþi? pe naiba....degeaba lupþi dacã eºti singurã...o luptã se dã în doi....iar daca el nu te vrea...degeaba fetiþã....ºi eu am luptat ºi nu am primit în schimb decât vorbe grele....
catalina69
Postat pe 21 Octombrie 2009 11:56
De la: kudika075236, la data 2009-10-21 11:52:34si eu ma confrunt cu acest lucru, e tare dificil, dar daca il iubesti, lupta!

Cu ce va confruntati voi, fetelor??? Cu un NU categoric din partea unui mascul??? Si atunci pentru ce sa luptati? Ca acel NU sa devina si un scuipat intre ochi??

Adica, vi se spune clar NU TE VREAU... si voi, invocand iubirea cu de-a sila ... LUPTATI pana la moarte.
Jesus Christ!!
rashela
Postat pe 21 Octombrie 2009 11:58
e complicat si cu barbatii astia asa ca daca intr-adevar ,nu luptati amandoi , cred ca e mai bine sa il lasi.eu am avut o relatie de 2ani si ceva si dupa o cearta mica,pt faptul ca nu m a sunat 1 zi intreaga (cand ed obicei vorbeam de cel putin 3ori pe zi)si i am reprosat a 2a zi lucrul asta mi-a da papucii,pe motiv ca simte ca vrea sa fie singur si ca e greu si cu mine si fara mine...edci...e foarte greu..am 2saptamani de cand sufar ingrozitor..ma trezeam, incepeam sa plang si adormeam plangand...stiu ca nu ma vrea dar e greu...cand mi a mai spus si ca "daca te cunosteam peste 5 ani altfel ar fi stat treaba si ca nu stiu ce vreau...cred ca vreau a fiu singur" mi-a stat pulsul..adica eclar ca nu ma mai iubeste sau nush...si eu ma intreb daca sa mai lupt sau nu ...ce sa fac?ce ma sfatuiti?
sa l las un timp si poate si da seaa mai tarziu k era mai bineknd eram impeuna sau sa l las in pace...paa acum nu ne am vb decat pe mess....cand ne intalnim nu ne bagam in seama.ne facem in ciuda fiecare cu cine poate...ce ziceti?
betze
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:18
De la: betze, la data 2009-10-21 13:18:28 "daca te cunosteam peste 5 ani altfel ar fi stat treaba si ca nu stiu ce vreau...cred ca vreau a fiu singur"

Ce anume nu ai inteles de aici?
rashela
Postat pe 21 Octombrie 2009 14:01
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-01 22:44:22am vazut un TEL (ala de bati ouale cu el) in magazin. unu mare din inox. da' cica e pe lista. e ultimu. si nu stiu ce sa fac....voi ce credeti???

care oua?
cristiana_cris
Postat pe 21 Octombrie 2009 14:55
poate k are pe altkineva shi nu stie kum sa cape de tn..:D
dannyloveanku
Postat pe 10 Iulie 2010 04:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am procedat corect? 21 De la: MarioGeo 13 Ianuarie 2014 19:36
Il vreau inapoi. Ce sa fac? 5 De la: miruna_1630 20 Ianuarie 2019 00:30
am nevoie de pareri in cazuldespartirii mele 48 De la: 27 Noiembrie 2014 16:36