Setari Cookie-uri

FREE CAFFE

De la: bestiutza_reloaded, la data 2009-02-21 00:18:21
De la: rxdana, la data 2009-02-21 00:17:00bestiutza puiu ,n buna si voua ,pe maine [/quote
noapte buna somnorici
puiu66
Postat pe 21 Februarie 2009 00:22
am ramas singurica?
bestiutza_relouded
Postat pe 21 Februarie 2009 00:33
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-02-21 00:07:50noapte buna
noapte buna
bestiutza_relouded
Postat pe 21 Februarie 2009 00:34
buna dimineata
bestiutza_relouded
Postat pe 21 Februarie 2009 09:50
De la: bestiutza_reloaded, la data 2009-02-21 09:50:25buna dimineata

'neata!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 09:55
buna dimineata cafenea!....vad ca nu a dat nimeni cafeaua pina la ora asta asa ca...am adus eu plus
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 09:56
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-02-21 09:56:45buna dimineata cafenea!....vad ca nu a dat nimeni cafeaua pina la ora asta asa ca...am adus eu plus
cum nimeni
dar eu
bestiutza_relouded
Postat pe 21 Februarie 2009 10:01
pregateam cafeaua
bestiutza_relouded
Postat pe 21 Februarie 2009 10:02
bestiutza_relouded
Postat pe 21 Februarie 2009 10:06
De la: bestiutza_reloaded, la data 2009-02-21 10:02:33pregateam cafeaua

ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 10:08
si actimelul
bestiutza_relouded
Postat pe 21 Februarie 2009 10:16
cu regret imi iau ramas bun de la cafenea ...va pup fetelor
a_alex
Postat pe 21 Februarie 2009 11:08
buna dimineata dragilor..........va multumesc pentru gandurile voastre si imi pare rau ca v-am intristat asa de tare ..........pentru mine este foarte important sa vad ca exista oameni cu suflet si compasiune si mai ales oameni care sunt alaturi de mine..........

tot ce pot sa va spun este ca am trecut de socul tragediei si ca sunt alaturi de fiul meu ..........este ,intr-adevar in acea faza in care un sentiment de vinovatie il cuprinde cand si cand,ca nu a putut face mai mult pentru colegul lui .........ca de ce nu a vazut trenul mai devreme........ca de ce nu l-a strigat mai repede pe colegul lui.........ca de ce.....ce de ce ????.........dar eu sunt puternica,desi sufletul imi urla de durere.........si sunt langa el tot timpul........si sunt destul de "pregatita"in acest domeniu de psihologie de catre nenorocirile prin care am mai trecut ani in urma (var mort in accident rutier la 23 de ani,odata cu nasul de cununie,cel de-al doilea sot al nasei mort tot datorita trenului,mama......tot un eveniment tragic si tot sub ochii fiului meu,unchi mort tot sub rotile trenului........deci :SUNT EXPERTA !!!......ca sa mai si radem hilar !!! ).........deci nu am sa-mi las fiul sa se imbolnavesca sau sa pateasca ceva rau..........i-am dat ,printre multe altele,doar 2 motive temeinice de a merge mai departe zambind: colegul lui de banca nu si-ar fi dorit ca el sa se imbolnavesca de atata plans si sentimente de vinovatie si de aceea el trebuie sa-i cinstesca memoria cu fapte bune si cu reusite in viata...........si doi :sa nu ajunga ,prin suferinta lui ,sa ma vada si pe mine suferind ca pe mama colegului sau !!!..........si deja,cand i-am spus de mine ca poate o sa mi se faca rau daca il vad pe el bolnav sau dus cu gandul departe,s-a mai imbarbatat..........

oricum,este greu.........desi un ochi imi rade ca fiul meu nu a patit nimic,fizic vorbind,celalalt imi plange de durerea ca un copil de 15 ani a trebuit sa pateasca asa ceva !!!.........un copil ata de bun ,de bland, de respectuos.........el,care era liantul in clasa,intre cei care nu se prea intelegeau........cel mai bun prieten al fiului meu !!!.........

va multumesc ,oricum,inca o data,ca sunteti cu gandul la noi........pentru ca ,stiti si voi, ca undele pozitive de la toti se aduna si te ajuta........si este bine atunci cand stii ca sunt oameni,acolo undeva,care iti mangaie durerea !!!.........

va pup........si va doresc un week-end frumos .........
etta
Postat pe 21 Februarie 2009 11:52
De la: etta, la data 2009-02-21 11:52:45 buna dimineata dragilor..........va multumesc pentru gandurile voastre si imi pare rau ca v-am intristat asa de tare ..........pentru mine este foarte important sa vad ca exista oameni cu suflet si compasiune si mai ales oameni care sunt alaturi de mine..........

tot ce pot sa va spun este ca am trecut de socul tragediei si ca sunt alaturi de fiul meu ..........este ,intr-adevar in acea faza in care un sentiment de vinovatie il cuprinde cand si cand,ca nu a putut face mai mult pentru colegul lui .........ca de ce nu a vazut trenul mai devreme........ca de ce nu l-a strigat mai repede pe colegul lui.........ca de ce.....ce de ce ????.........dar eu sunt puternica,desi sufletul imi urla de durere.........si sunt langa el tot timpul........si sunt destul de "pregatita"in acest domeniu de psihologie de catre nenorocirile prin care am mai trecut ani in urma (var mort in accident rutier la 23 de ani,odata cu nasul de cununie,cel de-al doilea sot al nasei mort tot datorita trenului,mama......tot un eveniment tragic si tot sub ochii fiului meu,unchi mort tot sub rotile trenului........deci :SUNT EXPERTA !!!......ca sa mai si radem hilar !!! ).........deci nu am sa-mi las fiul sa se imbolnavesca sau sa pateasca ceva rau..........i-am dat ,printre multe altele,doar 2 motive temeinice de a merge mai departe zambind: colegul lui de banca nu si-ar fi dorit ca el sa se imbolnavesca de atata plans si sentimente de vinovatie si de aceea el trebuie sa-i cinstesca memoria cu fapte bune si cu reusite in viata...........si doi :sa nu ajunga ,prin suferinta lui ,sa ma vada si pe mine suferind ca pe mama colegului sau !!!..........si deja,cand i-am spus de mine ca poate o sa mi se faca rau daca il vad pe el bolnav sau dus cu gandul departe,s-a mai imbarbatat..........

oricum,este greu.........desi un ochi imi rade ca fiul meu nu a patit nimic,fizic vorbind,celalalt imi plange de durerea ca un copil de 15 ani a trebuit sa pateasca asa ceva !!!.........un copil ata de bun ,de bland, de respectuos.........el,care era liantul in clasa,intre cei care nu se prea intelegeau........cel mai bun prieten al fiului meu !!!.........

va multumesc ,oricum,inca o data,ca sunteti cu gandul la noi........pentru ca ,stiti si voi, ca undele pozitive de la toti se aduna si te ajuta........si este bine atunci cand stii ca sunt oameni,acolo undeva,care iti mangaie durerea !!!.........

ai scris fff frumos ne bucuram ca putem sa fim alaturi de tine si sper ca filu tau sa poata trece peste asta desi nu va uita nicodata.......
sirena22
Postat pe 21 Februarie 2009 13:34
buna ziua cafenea
sirena22
Postat pe 21 Februarie 2009 13:34
si pupici ptr toata lumea
sirena22
Postat pe 21 Februarie 2009 13:35
De la: sirena22, la data 2009-02-21 13:34:45buna ziua cafenea

ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 13:38
De la: angel_calator, la data 2009-02-21 11:08:28cu regret imi iau ramas bun de la cafenea ...va pup fetelor

nu te inteleg!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 13:39
De la: etta, la data 2009-02-21 11:52:45 buna dimineata dragilor..........va multumesc pentru gandurile voastre si imi pare rau ca v-am intristat asa de tare ..........pentru mine este foarte important sa vad ca exista oameni cu suflet si compasiune si mai ales oameni care sunt alaturi de mine..........

te pupam etta si iti sintem alaturi
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 13:40
buna dimineata dragele mele!!!!! multi pupici va trimit
mai este cafeluta si pt mine?
ANewBeautifulDay
Postat pe 21 Februarie 2009 13:43
De la: ANewBeautifulDay, la data 2009-02-21 13:43:52buna dimineata dragele mele!!!!! multi pupici va trimit

cum sa nu anew??? hai sa bem impreuna....ca aveam pofta de o cafea
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 13:46
ce mai zici draguta noastra?te vedem cam rar....
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 13:47
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-02-21 13:46:17
De la: ANewBeautifulDay, la data 2009-02-21 13:43:52buna dimineata dragele mele!!!!! multi pupici va trimit

cum sa nu anew??? hai sa bem impreuna....ca aveam pofta de o cafea

bine roby o cafeluta cu miere pt mine si una negra ca noaptea pt tine
ANewBeautifulDay
Postat pe 21 Februarie 2009 13:48
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-02-21 13:47:13ce mai zici draguta noastra?te vedem cam rar....

stiu.... dar acum cu serviciul e mai greu sa intru ...dar oricum mi-e dor de voi
ANewBeautifulDay
Postat pe 21 Februarie 2009 13:50
gata...am pregatit una cu miere pentru tine si una cu lapte pentru mine!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Februarie 2009 14:03
De la: ANewBeautifulDay, la data 2009-02-21 13:50:36
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-02-21 13:47:13ce mai zici draguta noastra?te vedem cam rar....

stiu.... dar acum cu serviciul e mai greu sa intru ...dar oricum mi-e dor de voi

ai un program nasol?
ROBERTA_BRUNI
multumesc dragelor........... ...........

si pentru cine doreste sa vada stirea de ieri de la ora 19,00 pe protv si comentariile pe aceasta tema .......http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-murit-calcat-de-tren-in-timp-ce-isi-facea-nevoile-pe-calea-ferata.html............

etta
cam rarut pe la noi o sa te pedepsim
sirena22
Postat pe 21 Februarie 2009 14:04
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-02-21 14:03:07gata...am pregatit una cu miere pentru tine si una cu lapte pentru mine!

am si eu cafeluta
sirena22
Postat pe 21 Februarie 2009 14:05
da stiu dragele mele ...dar nu prea mai am timp...
Roberta nu e ca am un program nasol...dar deocamdata am foarte multe pe cap..pe langa servici....
ANewBeautifulDay
Postat pe 21 Februarie 2009 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lumea nu se ingramadeste numai in jurul negustorilor de iluzii 124 De la: contesina 15 Iulie 2011 14:09
Dumnezeu ia in considerare...? 7 De la: Baiat_virgin 10 Mai 2012 17:42
o scuza buna...!! 5 De la: kika25 19 Octombrie 2009 22:31
stie cineva? 7 De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:14
Salutare tuturor! 7 De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37