Setari Cookie-uri

FREE CAFFE

hai fetele dans miinile in aer ,,,,dans din buric,,,faceu dedicatiile si arunca heaven cu banii ,,,ea tie cum ,,,100 200€

ca avem de azi -inainte formatia ,,,,emilianu dai cu banu,,,,,
sarutama
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:14
STUPIDA U. PRETENTIUM
Proasta cu pretentii este unul din cele mai cunoscute tipuri de proasta intalnite.
Poate fi intalnita oriunde, din pietele agroalimentare pana in cinematografe. Caracterizata prin faptul ca ii lipseste complet notiunea de liniste (a celor din jur) isi face un titlu de glorie din faptul ca nu tace niciodata, mai ales in situatiile in care nu are nimic de spus.
Tot ceea ce se intampla in jurul ei sau mai departe necesita o opinie, de cele mai multe ori semidocta (ceea ce o face sa arate si mai rau in ochii asistentei).
Se remarca prin faptul ca incearca sa compenseze trasatura care o defineste (prostia) cu exercitii mentale aparent grele (integrame sau romane de Sandra Brown, in cel mai fericit caz).
cred ca aici ii este locul....
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:16
dans pe balans..............uite vine pitipoanca si ne face praf................

Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:16
BUNA ZIUAAAAAAA........v-am adus o stacana maaaareee ,mareeeeee, de cafeluta de-aia SPECIALA :LUNGA,TARE SI NEAGRA .......ca vad ca e necesara pe-aici !!!!.......... ..........si va imprumut cu placere si pasarile mele rare,daca aveti trebuinta de ele !!!!!.......... .......

pup lumea cuminte si io ma retrag........ ......stiti, io imi facui studiile in Miserupia.......si de atunci sufar de miserupism cronic !!!!........ ........deci,distractie placuta !!!!.........
etta
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:18
De la: heaven_gate, la data 2009-01-10 14:16:20dans pe balans..............uite vine pitipoanca si ne face praf................

ce spui o iau sii pe eta si pe dor_a si facem aici un cantecel de ala carestim noi ,,,cu pasarele rare ????
sarutama
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:19
De la: etta, la data 2009-01-10 14:18:54 BUNA ZIUAAAAAAA........v-am adus o stacana maaaareee ,mareeeeee, de cafeluta de-aia SPECIALA :LUNGA,TARE SI NEAGRA .......ca vad ca e necesara pe-aici !!!!.......... ..........si va imprumut cu placere si pasarile mele rare,daca aveti trebuinta de ele !!!!!.......... .......

pup lumea cuminte si io ma retrag........ ......stiti, io imi facui studiile in Miserupia.......si de atunci sufar de miserupism cronic !!!!........ ........deci,distractie placuta !!!!.........

Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:21
De la: etta, la data 2009-01-10 14:18:54 BUNA ZIUAAAAAAA........v-am adus o stacana maaaareee ,mareeeeee, de cafeluta de-aia SPECIALA :LUNGA,TARE SI NEAGRA .......ca vad ca e necesara pe-aici !!!!.......... ..........si va imprumut cu placere si pasarile mele rare,daca aveti trebuinta de ele !!!!!.......... .......

esti bestiala etta....
ROBERTA_BRUNI
CAN' TE FAC ????....CAN'TE FAC ????......CAN' TE FAC ?????.......
etta
.....daca am zis....primu'...gata eu platesc....
...mili...esti invitata de onoare....de la aperitiv ...pana la desert...
....... ..........
nico1234
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:22
sirena22
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:23
problema e ca am descoperit o noua specie STUPIDA U.EMILIA....desi sint fata...asta ne face de ris
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:23
De la: etta, la data 2009-01-10 14:21:53 CAN' TE FAC ????....CAN'TE FAC ????......CAN' TE FAC ?????.......

buna ziua eta....cum stam cu pasarile ???????????sunt ragusite azi?????????
sarutama
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:24
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-01-10 14:10:37 STUPIDA U. AUTOMOBILIS
Proasta cu masina, cunoscuta si sub denumirea eleganta de "femeie la volan" sau, mai popular, "muiere" este cea mai periculoasa specie de proasta din cate exista.
Raul pe care il face este perceptibil imediat, material sau, de multe ori, fizic (vatamari corporale mai mult sau mai putin grave).
Acestui tip de proasta ii datoreaza existenta tinichigiii auto, care si-ar pierde locurile de munca daca proastele cu masina ar fi starpite.
In afara de numarul masiv de tamponari, proastele cu masina produc parcari incredibile. Singurul lucru pe care pot sa il faca relativ bine este "parcarea cu fata".Alte manevre sunt excluse. Unei proaste cu masina ii trebuie cam 120 - 180 de minute sa iasa dintr-o parcare in care nu se mai afla nimeni, si in 99% din cazuri va sfarsi, chiar si asa, prin a lovi ceva.
Altfel, proastele cu masina reusesc sa ocupe cu un Tico intre 2 si 4 locuri de parcare, iar daca li se pare ca nu pot parca intre alte masini, lasa pur si simplu masina in mijlocul strazii.
Nu conduc niciodata cu motorul sub 2000 de rotatii pe minut, iar la intersectie pleaca intotdeauna de pe loc atunci cand semaforul se schimba de la galben la rosu.
Speciile comune de proaste cu masina conduc automobile de clasa mica sau compacta (Matiz, Tico, Oltcit, Fiat Panda), iar formele cu adevarat grave pot fi intalnite la volanul automobilelor care costa peste 20 000 de euro!
Pericole imediate sunt proastele care conduc automobile de teren - este bine sa le evitati cu orice pret - si proastele care vorbesc la telefon atunci cand conduc.
Daca intalniti intamplator o proasta de acest fel, trageti imediat pe dreapta si asteptati sa treaca. Intre timp, rugati-va sa pastreze drumul drept...

Vai ce frumos!
Banuesc ca iai dat ctrl+c crtl+v pe pe google.
emilia84
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:24
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-01-10 14:23:54problema e ca am descoperit o noua specie STUPIDA U.EMILIA....desi sint fata...asta ne face de ris

e o specie rara ,,,asa ca nu are de ce sa iti fie rusine cu ea!!!!!!!!
sarutama
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:25
nu nu ea nu e fata este dint-o specie caracterizata prin:
proasta care vrea sa se faca afirmata,ii place sa fie injurata si cum gajiul a lasat-o de buna ce e intra pe forumuri si cauta inraturi ca de asa a fost ea obijnuita
sirena22
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:25
De la: sarutama, la data 2009-01-10 14:24:03
De la: etta, la data 2009-01-10 14:21:53 CAN' TE FAC ????....CAN'TE FAC ????......CAN' TE FAC ?????.......

buna ziua eta....cum stam cu pasarile ???????????sunt ragusite azi?????????

nu vezi caaaaaa........canta ???????........ ...........si de-aia io va las in fericirea voastra.........ca ma cheama CANTEFACU' la cabana BAGADANCA !!!!!........ .....pup....... .........

Portito.....Roberta.......
etta
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:27

UUUUAaau ma heaven mai tiai adunat casca aicilea nu-i de bine! ce naiba se muta clubul nesatisfacutelor?
Organizeazate putin!

Deja nu mai are farmec
Cam boring!
emilia84
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:30
De la: emilia84, la data 2009-01-10 14:24:34
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-01-10 14:10:37 STUPIDA U. AUTOMOBILIS
Proasta cu masina, cunoscuta si sub denumirea eleganta de "femeie la volan" sau, mai popular, "muiere" este cea mai periculoasa specie de proasta din cate exista.
Raul pe care il face este perceptibil imediat, material sau, de multe ori, fizic (vatamari corporale mai mult sau mai putin grave).
Acestui tip de proasta ii datoreaza existenta tinichigiii auto, care si-ar pierde locurile de munca daca proastele cu masina ar fi starpite.
In afara de numarul masiv de tamponari, proastele cu masina produc parcari incredibile. Singurul lucru pe care pot sa il faca relativ bine este "parcarea cu fata".Alte manevre sunt excluse. Unei proaste cu masina ii trebuie cam 120 - 180 de minute sa iasa dintr-o parcare in care nu se mai afla nimeni, si in 99% din cazuri va sfarsi, chiar si asa, prin a lovi ceva.
Altfel, proastele cu masina reusesc sa ocupe cu un Tico intre 2 si 4 locuri de parcare, iar daca li se pare ca nu pot parca intre alte masini, lasa pur si simplu masina in mijlocul strazii.
Nu conduc niciodata cu motorul sub 2000 de rotatii pe minut, iar la intersectie pleaca intotdeauna de pe loc atunci cand semaforul se schimba de la galben la rosu.
Speciile comune de proaste cu masina conduc automobile de clasa mica sau compacta (Matiz, Tico, Oltcit, Fiat Panda), iar formele cu adevarat grave pot fi intalnite la volanul automobilelor care costa peste 20 000 de euro!
Pericole imediate sunt proastele care conduc automobile de teren - este bine sa le evitati cu orice pret - si proastele care vorbesc la telefon atunci cand conduc.
Daca intalniti intamplator o proasta de acest fel, trageti imediat pe dreapta si asteptati sa treaca. Intre timp, rugati-va sa pastreze drumul drept...

Vai ce frumos!
Banuesc ca iai dat ctrl+c crtl+v pe pe google.

deci asta te-a atras mai mult

da,am dat cautare...problema este ca nu ai vazut,in prima faza,ghilimelele...... ce sint alea ghilimele si la ce se folosesc?
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:31
De la: emilia84, la data 2009-01-10 14:30:07
UUUUAaau ma heaven mai tiai adunat casca aicilea nu-i de bine! ce naiba se muta clubul nesatisfacutelor?
Organizeazate putin!

Deja nu mai are farmec
Cam boring!

Daca a venit si eta e clar o puneti de ceva.
Yahhh
emilia84
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:33
cred ca la scoala a facut romana pe holuri asa ca nu are rost sa o intrebi asemenea lucruri de savanti
ANewBeautifulDay
Organizeazate putin!

Deja nu mai are farmec
Cam boring!

mai fata eu tiam vrb frumos dar vad ca tu dai in laturi cuvintele mele ,,,,teai trezit cu fata la perete cumva??????????????ce drac mai fata ,,,te faci de ras singura,,,,mie rusine sa spun eu ,,ca tu esti o fata ,,,,sau poate nu esti si incerci si tu marea cu sarea pe aici pe colo,,,,vezi si tu pe unde merge ,nu??????????lasaneeeeeeeeeeee......lasaneeeeeeeeeeeeeeee,,,
sarutama
fai haita mica si inputita dai drumul de aici ca ne strici frumusete de petrecere
sirena22
nu e singura care a facut romana pe holuri mai sunt si altii
sirena22
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:34
De la: emilia84, la data 2009-01-10 14:33:06
Organizeazate putin!

Deja nu mai are farmec
Cam boring!

Yahhh

o punem de-o CAFEA pentru tine !!!!........
etta
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:35
De la: sarutama, la data 2009-01-10 14:33:47
Organizeazate putin!

Deja nu mai are farmec
Cam boring!

mai fata eu tiam vrb frumos dar vad ca tu dai in laturi cuvintele mele ,,,,teai trezit cu fata la perete cumva??????????????ce drac mai fata ,,,te faci de ras singura,,,,mie rusine sa spun eu ,,ca tu esti o fata ,,,,sau poate nu esti si incerci si tu marea cu sarea pe aici pe colo,,,,vezi si tu pe unde merge ,nu??????????lasaneeeeeeeeeeee......lasaneeeeeeeeeeeeeeee,,,

iubire mica, vrei sa faci riduri de nervi si sa nu te mai plac ??????....... ..........RELAAAAXXX.......DON'T DO ITTTT !!!!........
etta
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:37
De la: emilia84, la data 2009-01-10 14:33:06
Organizeazate putin!

Deja nu mai are farmec
Cam boring!

Yahhh

ei haaaaaiiii.....milico ,stai in banca ta.....
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:39
deci sa mancam sa ne distram sa dansam in cinstea ei :))):))lolll
sirena22
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:39
Auzi heaven ti-ai chemat prieteni de la club, iti era frica ?

Fata draga asculat aici ca nu mai ma prinzi alat data in toate bune: esti sub orice critica.
Frustrarile tale se citesc dupa fiecare postarea a ta.
Cat despre fapul ac esti campiona la trsu visrtulal patetic!

CAt pentru tine eta dear , ce sa-ti spun? dai niste limbutze cu heaven poate se calmeaza sarca ca rau sa mai incins.
have fun!
emilia84
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:40
hello cafenea...am lipsit ceva timp de pe aici..
angel_in_disguise
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:40
De la: ANewBeautifulDay, la data 2009-01-10 14:33:13cred ca la scoala a facut romana pe holuri asa ca nu are rost sa o intrebi asemenea lucruri de savanti

sa-i desenez?!......." " "
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bagarea in seama... 0 De la: 7 Octombrie 2010 21:50
Mary kay 2 De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58
Caut scriitor de articole 4 De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48
cafenea de noapte?! 3 De la: kentfarafiltru 28 Decembrie 2009 19:59
Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP 96 De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34