Setari Cookie-uri

FREE CAFFE

ce au zis moldovenii cand au vazut marea :mama cata celofan
danutzza_stefi
Postat pe 10 Mai 2009 22:56
De la: etta, la data 2009-05-10 22:54:30
De la: danutza_new, la data 2009-05-10 22:50:13
De la: etta, la data 2009-05-10 22:45:18
De la: danutza_new, la data 2009-05-10 22:38:38Se duce odata un tip la un restaurant chinezesc , ia meniul si vede ca aveau numai melci . Cheama chelnerul si acesta ii aduce 3 melci un cutit si o furculita. Tipul ia un melc in mana se uita la el si baga furculita, cand hop melcu ii sare pe tavan , il ia pe al doilea incercand si cutitul si la fel. Nedumerit ia al treilea melc in mana si incepe sa suga din el , deodata melcul incepe sa faca aahhh ahh inca putin , inca putin

......Danutzaaaaaaaaaaa,ce melcu' meu aiiiiiiiiiiiiiiii ???.............
rad de vreo juma de ora cu voi ;

suntem doua....si cred io mai multi...vreo 4 ,cel putin !!!..........

Postat pe 10 Mai 2009 22:56
Hai ca plec sa dau cu undita poate iese ceva Va pup si va spun noapte buna
puiu66
Postat pe 10 Mai 2009 22:57
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 22:55:57In gara un moldovean intreaba:
-Cat costa un bilet la Viseu?
- 200.000 lei
- Decat sa dau 200.000, mai bine ma K..K pe mine
continuam...........

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame. Marin ii spune lui Jan:
- Hai, ba, sa intram intr-un restaurant sa mincam si noi ceva!
- Esti nebun, cum crezi tu ba, c-o sa cerem noi de mincare?
- Lasa ba, ca stiu eu ceva franceza, ce crezi, e mare diferenta intre olteneasca noastra si franceza?
Se aseaza oltenii nostri la masa, vine chelnerul si incepe Marin
- Ddoua ciorbeloa de pestoa si doua falcea de purcea si mai da-ne si-o vinea.
Chelnerul, ascultator, pleaca si ii serveste ca la carte cu tot ce a cerut Marin. La plata, Marin, mindru ii spune lui Jan
- Vezi ma, ca de nu eram eu destept, ramineam nemincati.
Dar dinspre Chelner vine un raspuns politicos:
- De nu eram eu din Calafat, mincati voi un c*c*t!

fatoooooooooooo...........NUUUUUU MAIIIIIIIII POTTTTTTTTTT DE EEEEEEEEEE RASSSSSSSSSS !!!!.................ma duc la Viseu !!.............
etta
Postat pe 10 Mai 2009 23:00
Un orasean bogat, isi face o casa de vacanta in inima muntelui, aproape de o stana de oi. Cand fiul unui cioban se ofera sa-l ajute la treburi pe langa casa, omul isi aminteste de un zvon privitor la dimensiunile sexului muntenilor si se hotaraste sa-l verifice, de aceea il cheama pe tanar in casa:
- Mai, Ioane, daca tu ai sexul atat de mare cat acest casetofon, sa stii ca ti-l dau tie!
Zis si facut! Ion se descheie la prohab si-si etaleaza mandretea langa casetofon si apoi pleaca fericit cu casetofonul.
A doua zi dis-de-dimineata, Ion apare la usa oraseanului si bate nerabdator:
- Nene, deschide, sunt eu, Ion! Am venit cu tata sa ne dai si frigiderul!!

Postat pe 10 Mai 2009 23:01
De la: puiu66, la data 2009-05-10 22:57:35Hai ca plec sa dau cu undita poate iese ceva Va pup si va spun noapte buna

poate prinzi pestoaica !!!.......... ..........."pescuiala" placuta !!.........
etta
Postat pe 10 Mai 2009 23:02
De la: puiu66, la data 2009-05-10 22:57:35Hai ca plec sa dau cu undita poate iese ceva Va pup si va spun noapte buna

noapte buna puiu.......sa ai bafta la pescuitt.........

Postat pe 10 Mai 2009 23:03
De la: etta, la data 2009-05-10 23:00:51
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 22:55:57In gara un moldovean intreaba:
-Cat costa un bilet la Viseu?
- 200.000 lei
- Decat sa dau 200.000, mai bine ma K..K pe mine
continuam...........

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame. Marin ii spune lui Jan:
- Hai, ba, sa intram intr-un restaurant sa mincam si noi ceva!
- Esti nebun, cum crezi tu ba, c-o sa cerem noi de mincare?
- Lasa ba, ca stiu eu ceva franceza, ce crezi, e mare diferenta intre olteneasca noastra si franceza?
Se aseaza oltenii nostri la masa, vine chelnerul si incepe Marin
- Ddoua ciorbeloa de pestoa si doua falcea de purcea si mai da-ne si-o vinea.
Chelnerul, ascultator, pleaca si ii serveste ca la carte cu tot ce a cerut Marin. La plata, Marin, mindru ii spune lui Jan
- Vezi ma, ca de nu eram eu destept, ramineam nemincati.
Dar dinspre Chelner vine un raspuns politicos:
- De nu eram eu din Calafat, mincati voi un c*c*t!

fatoooooooooooo...........NUUUUUU MAIIIIIIIII POTTTTTTTTTT DE EEEEEEEEEE RASSSSSSSSSS !!!!.................ma duc la Viseu !!.............

De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 23:01:16Un orasean bogat, isi face o casa de vacanta in inima muntelui, aproape de o stana de oi. Cand fiul unui cioban se ofera sa-l ajute la treburi pe langa casa, omul isi aminteste de un zvon privitor la dimensiunile sexului muntenilor si se hotaraste sa-l verifice, de aceea il cheama pe tanar in casa:
- Mai, Ioane, daca tu ai sexul atat de mare cat acest casetofon, sa stii ca ti-l dau tie!
Zis si facut! Ion se descheie la prohab si-si etaleaza mandretea langa casetofon si apoi pleaca fericit cu casetofonul.

io vin cu Lionu'.......si iau toata casa !!!.........
etta
n buna puiu si vezi ce prinzi
danutzza_stefi
Dialog în pat:
- Dragul meu, tu mã iubeºti?
- Da' tu ce crezi cã fac aici? Flotãri?

...

De ce se scoalã oltenii dimineaþa devreme? Ca sã vadã cît mai au pîn-se scoalã tîrziu.

...

Ce fac oltencele ca sã nu rãmînã gravide? Împuºcã barza!

...
fluturas_
Postat pe 10 Mai 2009 23:05
Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):
# Cum ati avertizat dvs.?
# Claxon
# Cum a avertizat celalalt?
# Muuuuuu

Postat pe 10 Mai 2009 23:05
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 23:01:16Un orasean bogat, isi face o casa de vacanta in inima muntelui, aproape de o stana de oi. Cand fiul unui cioban se ofera sa-l ajute la treburi pe langa casa, omul isi aminteste de un zvon privitor la dimensiunile sexului muntenilor si se hotaraste sa-l verifice, de aceea il cheama pe tanar in casa:
hranit la stana
danutzza_stefi
Postat pe 10 Mai 2009 23:07
tarzan in timp ce facea sex cu jane,se tot invirtea in jurul buricului; jane:tarzan!gaura e mai jos! tarzan nimic.dupa un timp,iar:tarzan!gaura e mai jos!tarzan nimic;dupa inca un timp,iar:tarzan!!!gaura e mai jos!!!dar tarzan de-acolo:tarzan puternic!face alta gaura!
etta
Postat pe 10 Mai 2009 23:07
un moldovean, un oltean si un ardelean stateau la un foc de tabara si se laudau.

moldoveanul: acu 2 saptamani a coborat un urs de pe munte si a atacat oile la stana, a rupt cainii… am sarit la el, ne-am luptat, da’ l-am omorat cu mainile goale

olteanul: ma, eram la coasa si a sarit din ierburi o vipera sa ma muste… am prins-o in zbor, am decapitat-o cu o muscatura, si i-am scuipat capul dooj’ de metri mai incolo

ardeleanul nu zicea nimica, numa’ statea tacut acolo avand grija sa nu se stinga focul, din cand in cand rascolea jaratecul cu p--a

Postat pe 10 Mai 2009 23:08
De la: etta, la data 2009-05-10 23:07:40tarzan in timp ce facea sex cu jane,se tot invirtea in jurul buricului; jane:tarzan!gaura e mai jos! tarzan nimic.dupa un timp,iar:tarzan!gaura e mai jos!tarzan nimic;dupa inca un timp,iar:tarzan!!!gaura e mai jos!!!dar tarzan de-acolo:tarzan puternic!face alta gaura!

de ce au blondele vanatai in jurul buricului? pt ca exista si barbati blonzi!
fluturas_
Postat pe 10 Mai 2009 23:09
De la: fluturas_, la data 2009-05-10 23:05:38Dialog în pat:
- Dragul meu, tu mã iubeºti?
- Da' tu ce crezi cã fac aici? Flotãri?

...

De ce se scoalã oltenii dimineaþa devreme? Ca sã vadã cît mai au pîn-se scoalã tîrziu.

...

Ce fac oltencele ca sã nu rãmînã gravide? Împuºcã barza!

...

................. ....bine ca n-am nimerit-o nici de data asta

Postat pe 10 Mai 2009 23:10
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 23:08:40un moldovean, un oltean si un ardelean stateau la un foc de tabara si se laudau.

moldoveanul: acu 2 saptamani a coborat un urs de pe munte si a atacat oile la stana, a rupt cainii… am sarit la el, ne-am luptat, da’ l-am omorat cu mainile goale

olteanul: ma, eram la coasa si a sarit din ierburi o vipera sa ma muste… am prins-o in zbor, am decapitat-o cu o muscatura, si i-am scuipat capul dooj’ de metri mai incolo

ardeleanul nu zicea nimica, numa’ statea tacut acolo avand grija sa nu se stinga focul, din cand in cand rascolea jaratecul cu p--a

mdaaaaaa........am cu ce ,baaaaaaa....am cu ce !!!.........sau cine are noroc areeeeeeeee......cine n-are,n-areeeeeeeee !!!..........
etta
Postat pe 10 Mai 2009 23:10
De la: etta, la data 2009-05-10 23:03:48

io vin cu Lionu'.......si iau toata casa !!!.........

Postat pe 10 Mai 2009 23:11
De la: etta, la data 2009-05-10 23:07:40tarzan in timp ce facea sex cu jane,se tot invirtea in jurul buricului; jane:tarzan!gaura e mai jos! tarzan nimic.dupa un timp,iar:tarzan!gaura e mai jos!tarzan nimic;dupa inca un timp,iar:tarzan!!!gaura e mai jos!!!dar tarzan de-acolo:tarzan puternic!face alta gaura!
danutzza_stefi
Postat pe 10 Mai 2009 23:11
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 23:08:40un moldovean, un oltean si un ardelean stateau la un foc de tabara si se laudau.

danutzza_stefi
Postat pe 10 Mai 2009 23:12

Seara sotul isi incearca norocul la nevasta:

-Maine trebuie sa ma duc la ginecolog si nu am voie sa fac sex cu 24 de ore inainte de consultatie , spune sotia.

-Bine , dar la stomatolog nu ai programare, asa-i?

Postat pe 10 Mai 2009 23:12
De la: fluturas_, la data 2009-05-10 23:09:20

de ce au blondele vanatai in jurul buricului? pt ca exista si barbati blonzi!

adica Tarzan era blond !!!........
etta
Postat pe 10 Mai 2009 23:13
Niºte copii somalezi se jucau de-a faþa-ascunselea. La un moment dat, unul dintre ei zice:
- Ha, ha, te-am vãzut! Ieºi afarã de dupã mãturã!
- Nu-i cinstit, m-au împins ceilalþi afarã!

..........

Care este diferenþa dintre un copil somalez ºi o minge de ping-pong? 2 grame.

fluturas_
Postat pe 10 Mai 2009 23:13
fetele va las la o portie de ras ca intra tura a2a ,va pupicesc si va spun n buna
danutzza_stefi
Postat pe 10 Mai 2009 23:14
O mama avea 3 fete virgine. Ele s-au maritat la scurt timp una de alta.
Pentru ca mama lor era ingrijorata de cum isi vor incepe viata sexuala, le-a cerut sa-i promita ca atunci cand vor fi in luna de miere sa-i trimita o vedere cu cateva cuvinte in legatura cu ce-au simtit in noaptea nuntii.

Prima fata i-a trimis mamei o vedere din Hawaii dupa 2 saptamani de la nunta. Pe vedere era scris doar “Nescafe”.Mama a ramas perplexa pt inceput, ca apoi sa mearga in bucatarie si sa se uite pe cutia de Nescafe. Scria : “Pana la ultima picatura”. Mama s-a inrosit toata, dar a fost incantata de fiica sa.

A doua fata i-a trimis mamei o vedere din Vermont la o saptamana dupa nunta,scriind pe ea: “Rothmans”. Mama stia acum unde sa se duca direct: la tigarile sotului ei. Citi pe pachet : “Extra Long. King Size”. S-a rusinat din nou, dar a fost fericita pentru fiica sa.

A treia fata plecase in luna de miere in Cape Town. Mama a asteptat o saptamana si ….nimic.Dupa aproape o luna, o vedere in sfarsit sosi. Era un scris de mana tremurat si 3 cuvinte: “South African Airways”. Mama iesi repede si cumpara ultimul nr al “YOU magazine”, rasfoi paginile si in sfasit gasi pagina cu “South African Airways”. Scria “De zece ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in ambele sensuri”. Mama lesina…

De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 23:12:53

-Maine trebuie sa ma duc la ginecolog si nu am voie sa fac sex cu 24 de ore inainte de consultatie , spune sotia.

etta
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 23:12:53

n buna pe maine
danutzza_stefi
Postat pe 10 Mai 2009 23:16
De la: danutza_new, la data 2009-05-10 23:14:41fetele va las la o portie de ras ca intra tura a2a ,va pupicesc si va spun n buna

noapte buna dana...o sa ies si eu

Postat pe 10 Mai 2009 23:17
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-10 23:14:44O mama avea 3 fete virgine. Ele s-au maritat la scurt timp una de alta.
Pentru ca mama lor era ingrijorata de cum isi vor incepe viata sexuala, le-a cerut sa-i promita ca atunci cand vor fi in luna de miere sa-i trimita o vedere cu cateva cuvinte in legatura cu ce-au simtit in noaptea nuntii.

Prima fata i-a trimis mamei o vedere din Hawaii dupa 2 saptamani de la nunta. Pe vedere era scris doar “Nescafe”.Mama a ramas perplexa pt inceput, ca apoi sa mearga in bucatarie si sa se uite pe cutia de Nescafe. Scria : “Pana la ultima picatura”. Mama s-a inrosit toata, dar a fost incantata de fiica sa.

A doua fata i-a trimis mamei o vedere din Vermont la o saptamana dupa nunta,scriind pe ea: “Rothmans”. Mama stia acum unde sa se duca direct: la tigarile sotului ei. Citi pe pachet : “Extra Long. King Size”. S-a rusinat din nou, dar a fost fericita pentru fiica sa.

A treia fata plecase in luna de miere in Cape Town. Mama a asteptat o saptamana si ….nimic.Dupa aproape o luna, o vedere in sfarsit sosi. Era un scris de mana tremurat si 3 cuvinte: “South African Airways”. Mama iesi repede si cumpara ultimul nr al “YOU magazine”, rasfoi paginile si in sfasit gasi pagina cu “South African Airways”. Scria “De zece ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in ambele sensuri”. Mama lesina…

cand te gandesti cat Airwaves am mancaaaattttttttttttt..........si X-citeeeeeeeeee !!!!.............
etta
Postat pe 10 Mai 2009 23:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La cafea. Loc de pripas si hoinareala! 4001 De la: geo_refinantat 31 Martie 2012 09:10
Zi ce-ti trece prin cap! 2681 De la: Diavolyta_ 31 Martie 2013 09:17
Despre destinaþii sigure de vacanþã ºi date sigure 8 De la: azalis 4 Iunie 2009 09:34
de ce nu se opreste?pastila de a 2 a zi cauza? 4 De la: kudika_7881 20 Mai 2012 22:48
CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD 1 De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08