Mai multe
da de unde atata...barbatul ideal....da femeia ideala unde e???impreuna ...completandu-se reciproc formeaza idealul...
|
|
monaq Postat pe 27 Mai 2009 09:54 |
|---|
|
Emisiune Protv - Stai gratuit o saptamana la o pensiune!!!! ProTv cauta persoane care doresc sa participe la o noua emisiune tv numita “Pensiunea”. Conceptul emisiunii este urmatorul: patru vedete se vor ocupa saptamanal de o pensiune din Zarnesti in locul administratorului pensiunii. Ele vor face tot ceea ce tine de admnistrarea pensiunii (curatenie, mancare etc.). Cautam persoane care sa stea la pensiune timp de aproximativ o saptamana alaturi de alte patru familii si cele 4 vedete (cazare si masa gratuit). Pentru participarea la preselectie va rog contactati reprezentatul ProTv: Alexandra Ionescu (e-mail: alexandra.ionescu@mediavision.ro) |
|
kudika030567 Postat pe 29 Mai 2009 16:43 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sfat,va rog | 4 | De la: kudika389343 2 Mai 2011 20:48 |
| Sotia ideala prin ochi unui barbat pretentios... | 4 | De la: amr2009 29 Iulie 2009 14:54 |
| Am nevoie de un sfat | 29 | De la: deea_andutza 13 Februarie 2010 17:51 |
|
|
||
| chiar am nevoie de ajutorul tau te rog ajuta-ma | 8 | De la: mahy33 3 Februarie 2010 20:56 |
| imi e frica de o relatie | 12 | De la: 28 Septembrie 2012 21:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.