Setari Cookie-uri

SFATURI PENTRU CURE DE SLABIRE

Este usor sa dobanditi un stil de viata sanatos si activ daca va angajati sa faceti anumite schimbari pe termen lung in stilul dumneavoastra de viata, cum ar fi cele enumerate mai jos:
Aveti un program zilnic de activitate fizica de intesitate moderata de cel putin 30 de min. chiar si mersul pe jos sau gradinaritul conteaza.
Straduiti-va sa oferiti corpului dvs. o gama larga de nutrienti, avand o dieta sanatoasa si echilibratacare sa cuprinda cinci feluri de fructe si legume in fiecare zi. Incercati de asemenea sa reduceti nivelul de grasimi saturate si sare din dieta dvs. si alegeti alimente cu fibre de cate ori este posibil.
Urmariti cantitatea de alcool consumata. Alcoolul furnizeaza "calorii goale" care nu ofera nici un beneficiu nutritiv corpului dvs. Doar cateva pahare debautura pot avea multe calorii-si nu este ceea ce va doriti cand incercati sa aveti unstil de viata sanatos!
Sunteti fumator?Incercati sa renuntati la fumat-sau cel puti reduceti consumul de tutun cat de mult posibil. Fumatul nu poate face parte dintr-un stil de viata sanatos si activ!
Un corp sanatos si activ are nevoie de suficienta odihna si relaxare. Stresul poate cauza probleme de sanatate facandu-va corpul si mai susceptibil la imbolnavire. Acordati-va timp sava relaxati fiind activ fizic, petreceti timpul cu familia sau prietenii; incercati sa dormiti cel puti sapte ore in fiecare noapte pentru a va putea trezi revigorat.
Mai multe detalii pe www.cureslabire.eu sau www.slabeste-inteligent.ro

Postat pe 5 Decembrie 2008 15:20
mai jos ai o minuscula parte din termenii si conditiile de utilizare ale forumului si ale site-ului....

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Siteului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.


pt publicitate se folosesc alte metode.
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Decembrie 2008 15:44

Postat pe 8 Decembrie 2008 15:29
De parca asta e singurul topic unde se face publicitate...
Lucia1971
Postat pe 9 Decembrie 2008 13:33
Cel mai bun sfat este sa nu faci nimic de capul tau. De cele mai multe ori sunt cu efect negativ , pierzi si timp si increderea ca mai poti slabi. Eu recomand mersul la un doctor sau un nutritionist
DariaMih
Postat pe 1 Iulie 2013 20:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
? pareri ? 5 De la: Ronnie_Coleman 18 Aprilie 2010 20:40
DIETO pastile 12 De la: kudika359625 17 Aprilie 2013 18:01
Michel Montignac 10 De la: Beautybylily 2 Noiembrie 2009 23:39
herbalife 3 De la: Cosmina_Alexandra_Dulamita_1 1 Octombrie 2018 23:57
Cea mai buna dieta 5 De la: Eln_br 10 Mai 2012 20:30