PRODUSE 100% NATURALE PENTRU SLABIRE SI MENTINERE

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

SANATATE MAXIMA CU O NUTRITIE ECHILIBRATA
Gama noastra de produse doreste sa ofere elementele de care are nevoie corpul nostru zilnic pentru a sustine si a mentine o sanatate optima. Produsele noastre maximizeaza aceasta nutritie echilibrata prin formule unice si ingrediente de calitate alese cu atentie.

Un plan de nutritie echilibrata ar trebui sa ofere corpului niveluri echilibrate de energie, vitamine, minerale, carbohidrati buni, proteine pe baza de plante, grasimi sanatoase si fibre benefice, plante si antioxidanti. Acest plan de alimentatie sanatos presupune consumul moderat al unei varietati de alimente. Herbalife personalizeaza programele pentru a satisface nevoile individuale; aceste programe personalizate se bazeaza pe asigurarea unei nutritii complete.

Mai multe amanunte puteti citi pe www.cureslabire.eu sau www.slabeste-inteligent.ro
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
acelasi exemplu ti-l dau si pe topicul asta

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Siteului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.


deci.... ?
Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
adriana_elisa2003 Avatarul lui adriana_elisa2003

31 mesaje
Membru din: 5/01/2009

www.da-slabire.ro intra si vezi akolo persoane care au slabit ca si tine
Raporteaza abuz de limbaj