Setari Cookie-uri

salut dragelor

dar ce parere aveti de relatia scorpion fata si baiatul taur? e compatibila

Postat pe 8 Decembrie 2008 18:02
Cand un Taur si un Scorpion sunt impreuna, doua jumatati s-au unit pentru a realiza un intreg. Cele doua zodii sunt profund diferite, complementandu-se perfect una pe cealalta. Intre zodiile aflate in aceasta situatie exista o puternica atractie sexuala! Deoarece au personalitati puternice relatia lor trece foarte repede de la una pasionala, plina de dragoste la una tot pasionala dar plina de certuri.
Le place sa lucreze impreuna, Taurul dorind sa posede in timp ce Scorpionul urmareste puterea. Cele doua zodii se completeaza una pe cealalata si acum deoarece Taurul este mai egoist in timp ce Scorpionul pune inainte prietenii apropiati. In plus Taurul este direct, la subiect, in timp ce Scorpionul este misterios. Datorita acestor diferente profunde fiecare poate invata de la celalalt si intotdeauna se poate ajunge la un compromis.

Taurul este influentat de Planeta Venus iar Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto. Aceasta combinatie este foarte intensa, datorita Planetei Pluto, dar are si un echilibru intre energie masculina si feminina. Cele doua planete pun bazele relatiei umane: Venus aduca dragostea iar Marte pasiunea. Venus reprezinta frumosul si romantismul, iar Marte reprezinta pasiunea. Taurul este atras de intensitatea sentimentelor Scorpionului in timp ce Scorpionul agreaza devotamentul Taurului.

Taurul este sub semnul "Pamantului" iar Scorpionul sub semnul "Apei". Scorpionul este foarte "adanc", asemeni unui ocean. Poate acumula in el multi nervi si atunci cand se elibereaza se vor crea adevarate uragane. Datorita nevoii de siguranta pe care amandoi o au, sunt foarte loaiale unul celuilalt. Scorpionul apreciaza pragmatismul Taurului iar acesta la randul sau apreciaza gelozia Scorpionului - fiecare se convinge astfel ca este adorat si apreciat.

Si Taurul si Scorpionul sunt influentati de semnul "Fix". Odata ce isi propun un scop comun nimic nu le mai poate sta in cale. Daca intre cei doi apar diferente de opinie acestea se vor rezolva in certuri foarte puternice. La prima vedere Taurul castiga aceste certuri insa de multe ori Scorpionul cedeaza pentru ca mai apoi sa-si ia revansa prin manipulare emotionala. Este important ca partenerii sa stabilieasca ceea ce este cu adevarat important pentru fiecare, in asa fel incat sa ajunga la un compromis echitabil. Odata ce Scorpionul va invata sa aiba incredere in Taur si sa inteleaga implicatiile relatiei perechea poate avea un viitor stralucit. Relatia va da gres atunci cand cei doi nu pot trece peste diferentele dintre ei, destul de numeroase.

Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Scorpion este echipa pe care cei doi o formeaza atunci cand au cazut de acord cu scopul pe care il urmaresc. Admiratie mutuala si hotararea celor doi face ca relatia dintre cei doi sa fie extrem de puternica.
metal
Postat pe 8 Decembrie 2008 18:05
metal multumesc frumos

Postat pe 8 Decembrie 2008 18:09
doamne d tyoti aveti o treaba cu zodiile astea......io nu cred absolut deloc in horoscop.......treaba asta merge p ghicite asa...in stele.numai dumnezeu stie c ti s poate intampla si cu cn t potrivesti!




dak intro zi citesti in horoscop k o sati int iubirea si k zodia compatibila zodiei tale porcu...crezi nu? '



si surpriza aceeasi zi dar mai tarziu int p strada un mos....c are nev d ajutor.....vrea s traverseze strada si e batran nu mai poate....eeeeeee si din vb asa iti zice k e porc.......u c f il iei acas k asa ai citit u in horoscop dimineatza..........nu v inteleg......sunt lucruri mult mai interesante cu kr s v bateti kpu.....nu fleacuri d astea....................DUMNEZEU E SINGURUL KRE ARE TOATE RASPUNSURILE L INTREB NOASTRE IDIOATE.............NICIDECUM HOROSCOPU.....




nirvana_cukramel
Postat pe 18 Ianuarie 2009 00:05

Scorpion - Taur
Scorpion si Taur, Apa si Pamânt? O relatie interesanta, o atractie la prima vedere. Sansele de reusita pe termen lung sunt cam 50-50, pentru ca sunteti semne opuse în zodiac.



Taurul este un nativ de Pamânt, ceea ce înseamna ca-ti poate oferi un anume grad de stabilitate emotionala. Astrologia sugereaza ca o combinatie între Apa si Pamânt este foarte buna (din cele doua se formeaza noroiul, care din punct de vedere simbolic înseamna fertilitate). Fiind un nativ foarte devotat si loial, Taurul nu-ti va da motive de gelozie.


Nici unul dintre voi nu este genul de fluture care sa mearga din floare-n floare, cum sunt semnele de Aer, de exemplu, asa ca probabil o sa va distrati mai bine în doi, decât în locuri cu lume multa. Taurului îi place sa aiba un camin confortabil, unde îsi petrece destul de mult timp în general, iar Scorpionul este destul de "lenevos", cât sa prefere sa se destinda acasa, în fata televizorului, si nu alergând prin restaurante, discoteci aglomerate si alte alea.


Abordarile linistite si realiste ale Taurului, care e pe departe cel mai chibzuit dintre voi doi, au în general darul de a te face sa vezi lucrurile într-o lumina noua si de a te detensiona: ori de câte ori va fi pus în fata unui Scorpion enervat sau doar coleric, un Taur va da din umeri si va astepta sa treaca furtuna, iar abia apoi îsi va spune parerea.
Scorpion - Taur
Fiind amândoi semne fixe, sunteti si hotarâti si perseverenti. Numai ca acolo unde tu esti grabit, Taurul o ia încet, fara graba, iar asta se poate dovedi un mare avantaj al relatiei: Taurul are puterea de a-ti oferi si stabilitate, si întelegere.




Nefiind nici el un vorbaret vestit, Taurul poate adesea sa se cam piarda în fata tacerilor pline de sens ale Scorpionului. Tu esti de felul tau un nativ introvertit, dar nu uita ca Taurul chiar vrea sa înteleaga toate misterele apelor în care te scalzi: vorbeste cu el, si vei vedea ca multe probleme se pot rezolva astfel.


Materialist prin excelenta, Taurul stie sa faca economii si nu cheltuie pe prostii. Iar cum tu stii sa faci banii, probabil ca la capitolul finante o sa va descurcati minunat. Amândoi iubiti confortul caminului, deci probabil ca multe dintre cheltuieli se vor orienta spre casa.



Taurul este un nativ rabdator, asa ca va asculta tot ce-i povestesti si va încerca sa înteleaga cu adevarat ce se petrece în sufletul tau. Chiar daca uneori nu are aceleasi gusturi ca si tine, faptul ca veti putea comunica atât de bine va face sa ajungeti la un numitor comun aproape întotdeauna.





kudika064883
Postat pe 11 Septembrie 2009 20:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:-s 171 De la: mimi_ca29 21 Ianuarie 2011 22:56
Mobilier caemera bebe 1 De la: rucsandram 29 Iulie 2009 09:12
Oare e sarcina?? 6 De la: yulyxa 11 Ianuarie 2013 13:57
sarcina...Helicobacter Pylori.... 14 De la: gynaa 6 Iulie 2019 02:33
Postinor-2 1 De la: roscatik_ana 8 August 2011 02:42