Setari Cookie-uri

copilaria lor vs. copilaria noastra

De la: greierash, la data 2009-10-01 01:43:46pai sa stii ca suntem de moda veche, mai ales io la 23 de ani. si daca ma vezi zici ca am 19! iti jur ca acu 2 ani mi se cerea buletinu cand imi luam tigari! mi s-a intamplat de 3 ori in vara aia. io ma cam tem sa fac prunci. ii aduc in lumea asta jegoasa, egoista, rea fara motiv....e ceva oribil!!! si aici...uite ca ajung sa-ti dau dreptate. degeaba ma chinui, daca ei ar vedea altceva in jurul lor...hm...cum dra****cu sa schimbam mentalitatile astea de ciocolata?

Eh esti tanara maica,eu am 29pana peste 25 de zile cand schimb prefixul.
N-avem cum sa le schimbam,mai e mult pana departe vorba cliseului...
Poate sa mai se nasca inca 4-5 generatii dar nu de emokids ,ci de oameni ok,deschisi ,mai responsabili...
Legat de anturaje,offff.....am avut o prietena buna,cu familie draguta,a mers la scoala,a ajuns asistenta med la pediatrie si aflu de curand ca e narcomana de vreo 7ani asa si a ajuns in situatia de a-si pierde casa.Prietenii i-a pierdut pe toti,pt ca are alte cercuri,sotul ei a facut vreo2 stopuri cardiace la 27 de ani si acum sunt presati si sa vanda pt ca nu mai au cu ce sa-si cumpere diverse.Cand am auzit ,nu mi-a venit sa cred,pt ca o stiam ,era o fiinta dulce,am crescut impreuna,dar la un mom dat,s-a insotit cu cine nu trebuie si a ajuns intr-o situatie extrema.
Iar zic din pacate-copiii de azi nu ar intelege nimic din exemplul dat si nu e fictiune ,ci cruda realitate.Ei se expun prea mult,cred ca stiu totul si pot ajunge in niste situatii care sa-i depaseasca
luyyzz
Postat pe 1 Octombrie 2009 01:54
nu ma porni cu drogurile...in esenta....cum spuneam....oribila lumea de azi. si nu doar din Ro. sper ca in 10 ani lucrurile sa nu o ia pe o cale si mai gresita. ma uit in urma si nu inteleg de unde a pornit moda asta....as vrea sa dau vina pe "inventator" si sa-i rup capu', sa-i sparg botu'.
greierash_is_back
Postat pe 1 Octombrie 2009 01:59
De la: greierash, la data 2009-10-01 01:59:33nu ma porni cu drogurile...in esenta....cum spuneam....oribila lumea de azi. si nu doar din Ro. sper ca in 10 ani lucrurile sa nu o ia pe o cale si mai gresita. ma uit in urma si nu inteleg de unde a pornit moda asta....as vrea sa dau vina pe "inventator" si sa-i rup capu', sa-i sparg botu'.

'Moda ' pierzaniei asta e!Habar n-au in ce pot intra dintr-o simpla joaca sau curiozitate sau dorinta de a experimenta chipurile.
Si eu sper sa nu,dar vom trai si vedea ce o sa se intample.De asta e bine ca ei sa fie preveniti si sa aiba personalitate -sa stie cand trebuie sa spuna nu si sa faca foarte bine diferenta intre bine si rau,pt ca la un mom dat cei pe care i-ar putea considera "prieteni" ii pot insela atat de usor.
S-ar putea sa merg la somnic...de vreo 2 ore incerc sa plec dar m-a ocolit somnul...
Deci noapte frumoasa iti doresc si toate cele bune!
luyyzz
Postat pe 1 Octombrie 2009 02:06
multumesc la fel. toate cele bune si somnici de aur!
greierash_is_back
Postat pe 1 Octombrie 2009 02:10
buna....eu cunosc fete de 12 ani care in clasa a-5-a vin cu rmel la scoala si creion de ochi ,care se macheaza in pauza si nu le zice nimeni nimik ...asha ca daca toata lumea le da voie(si va asigur ca parintii lor stiu)ele de ce sa nu faca asta?
ofatafarafitze
Postat pe 1 Octombrie 2009 08:23
Recunosc, v-am citit pe diagonala... s-ar putea sa repet multe din cele spuse de voi.... Raman la parerea ca, indiferent de generatie.. educatia de acasa e vitala. Si nu ma refer doar la faptul ca parintii trebuie sa SPUNA.. ci sa si FACA ceva in privinta asta. A-i spune doar.. "Te omor daca te prind ca...".. in timp ce te uiti la meci, prin telefon sau... doar in momentul in care x de pe scara a facut aceeasi boacana... e inutil.
Faptul ca esti o alta generatie.., ca traim alte vremuri... ca exista nshpe mii de tentatii.. n-are nicio legatura. Mergand pe rationamentul asta.. ar insemna ca peste 20 de ani... sa fim inconjurati de ucigasi in serie, sa cumparam cocaina de la paine... in mod firesc... sa stam dupa gratii cei care n-am facut nicio crima.. si asa mai departe.
Cred ca un procent de 75% din fetele care isi incep viata sexuala inainte de "normal"... va spune: "N-am stiut ca ....". Cunosc inca femei din generatia mea care nu stiu cum sa le spuna fetitelor .. ca vor avea ciclu. Sau, si mai grav, le e rusine. Cunosc fete.. care au facut avort... si nu au spus nimic acasa pentru ca parintii le cred virgine. Cu siguranta intre voi, la serviciu.. aveti asemenea colege care se plang ca le creste copilul prea repede.. si sunt depasite de moment. .
Si atunci, cata vina au copiii si cata au parintii?

Anturajul? Asta nu inseamna acel grup de copii cu care propriul meu copil umbla, se intalneste zi de zi, se joaca.. etc etc? Cum se face ca eu habar nu am nimic despre asta? Eu unde sunt?
rashela
Postat pe 1 Octombrie 2009 09:12
am sa postez cateva dintre gandurile celor care au condus si conduc lumea.intentiile lor va las pe voi sa le judecati...cat despre copilarie...

"Astãzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste pânã la aproximativ nouã miliarde. Acum, dacã am face o treabã foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenþa medicalã, cu serviciile de sãnãtate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!"(Bill Gates)

"Directia pe care o urmeaza Rockefellerii ºi aliaþii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combinã supercapitalismul ºi comunismul în acelaºi cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o conspiraþie? Da. Si sunt convins cã existã un astfel de complot internaþional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, ºi care este incredibil de rãu în intenþie. "

Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de cãtre Uniunea Sovieticã
"Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaþiei optime in intreaga lume dar ºi in fiecare regiune ºi pentru a arbitra diferitele þãri în impartirile regionale. Controlul mãrimii populaþiei ar putea sã rãmânã responsabilitatea fiecãrui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. "

John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama.
"Sincer am crezut cã la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creºterea populaþiei, în special de creºtere în rândul populaþiilor care nu vrem sã aiba prea multi urmasi."

Curtea Suprema de Justitie

"Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tãiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
"Este mai bine pentru toatã lumea, dacã în loc de a aºtepta executarea degeneratilor pentru infracþiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vãdit inapti, sã continue soiul lor ... Trei generaþii de imbecili sunt de ajuns.

Curtea Suprema de Justitie, SUA.
"Graviditatea ar trebui sã fie o crima pedepsibila împotriva societãþii, cu excepþia cazului în care pãrinþii deþin un permis de la guvern. Toþi potenþialii pãrinþi ar trebui sã fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetãþenilor alesi pentru fertilizare.."

David Brower, directorul executiv Sierra Club
"Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."(Th.Roosevelt)


" Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieºi din ea cu aceastã populaþie în creºtere rapidã. Filozofia noastrã este: înapoi la sat ".

Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984:
"Existã o singurã temã în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populaþiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaþia este o problemã politicã. Odatã ce populaþia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care sã-l susþinã. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevãr populaþia, rapid, va trebui sã trimiteti toþi bãrbaþii la luptã ºi sa ucideti un numãr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca ºi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "(Thomas Ferguson)

Departamentul de Stat pentru Populaþie
"In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea ºi potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cãdem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenþia umanã ºi numai prin schimbarea atitudinilor ºi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depãºite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. "

Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator ºi respectiv secretar, "Prima revoluþie globalã" Pag 104-105, 1991(Clubul de la Roma)

"Dacã m-aº reîncarnat, aº dori sã revin pe pãmânt ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana."
"Creºterea populaþiei umane este, probabil, singura ºi cea mai gravã ameninþare pe termen lung, pentru supravieþuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperatã - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multã poluare ."

Soþul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh,printu lPhillip, lider al World Wildlife Fund.
"Menþinerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura"

Anonim

"Femeile în Þãrile de Jos, care sunt considerate de cãtre stat ca sunt mame improprii ar trebui sã fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadã determinatã de doi ani". (autor al proiectului de lege în Þãrile de Jos), în http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian (Marjo Van Dijken)












PRALEA_
Postat pe 8 August 2011 16:34
De la: PRALEA_, la data 2011-08-08 16:34:13am sa postez cateva dintre gandurile celor care au condus si conduc lumea.intentiile lor va las pe voi sa le judecati...cat despre copilarie...

"Astãzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste pânã la aproximativ nouã miliarde. Acum, dacã am face o treabã foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenþa medicalã, cu serviciile de sãnãtate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!"(Bill Gates)

"Directia pe care o urmeaza Rockefellerii ºi aliaþii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combinã supercapitalismul ºi comunismul în acelaºi cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o conspiraþie? Da. Si sunt convins cã existã un astfel de complot internaþional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, ºi care este incredibil de rãu în intenþie. "

Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de cãtre Uniunea Sovieticã
"Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaþiei optime in intreaga lume dar ºi in fiecare regiune ºi pentru a arbitra diferitele þãri în impartirile regionale. Controlul mãrimii populaþiei ar putea sã rãmânã responsabilitatea fiecãrui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. "

John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama.
"Sincer am crezut cã la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creºterea populaþiei, în special de creºtere în rândul populaþiilor care nu vrem sã aiba prea multi urmasi."

Curtea Suprema de Justitie

"Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tãiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
"Este mai bine pentru toatã lumea, dacã în loc de a aºtepta executarea degeneratilor pentru infracþiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vãdit inapti, sã continue soiul lor ... Trei generaþii de imbecili sunt de ajuns.

Curtea Suprema de Justitie, SUA.
"Graviditatea ar trebui sã fie o crima pedepsibila împotriva societãþii, cu excepþia cazului în care pãrinþii deþin un permis de la guvern. Toþi potenþialii pãrinþi ar trebui sã fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetãþenilor alesi pentru fertilizare.."

David Brower, directorul executiv Sierra Club
"Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."(Th.Roosevelt)


" Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieºi din ea cu aceastã populaþie în creºtere rapidã. Filozofia noastrã este: înapoi la sat ".

Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984:
"Existã o singurã temã în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populaþiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaþia este o problemã politicã. Odatã ce populaþia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care sã-l susþinã. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevãr populaþia, rapid, va trebui sã trimiteti toþi bãrbaþii la luptã ºi sa ucideti un numãr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca ºi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "(Thomas Ferguson)

Departamentul de Stat pentru Populaþie
"In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea ºi potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cãdem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenþia umanã ºi numai prin schimbarea atitudinilor ºi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depãºite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. "

Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator ºi respectiv secretar, "Prima revoluþie globalã" Pag 104-105, 1991(Clubul de la Roma)

"Dacã m-aº reîncarnat, aº dori sã revin pe pãmânt ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana."
"Creºterea populaþiei umane este, probabil, singura ºi cea mai gravã ameninþare pe termen lung, pentru supravieþuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperatã - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multã poluare ."

Soþul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh,printu lPhillip, lider al World Wildlife Fund.
"Menþinerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura"

Anonim

"Femeile în Þãrile de Jos, care sunt considerate de cãtre stat ca sunt mame improprii ar trebui sã fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadã determinatã de doi ani". (autor al proiectului de lege în Þãrile de Jos), în http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian (Marjo Van Dijken)














Buna ziua,Pralea!
Da,din pacate,exista si vor exista asemenea mentalitati oglindite cu mare acuratete in discursuri ca citatele respective!Dar,in ciuda acestora,fiecare generatie de oameni ,voita sau aleatorie,are dreptul la mirajul copilariei si acesta nu va fi decimat ,niciodata,in totalitate ,chiar daca se vor naste ,in continuare,monstri,dictatori ai evolutiei demografice a planetei.Izvorul vietii nu este zamislit de niciunul dintre noi,este creatia Divinului si aceasta nu va fi infranta nicicand!O zi plina de bucurii,iti doresc!
kudika414141
Postat pe 8 August 2011 18:09
in contextul celor ce se deruleaza incet dar sigur in jurul nostru...mai postez cateva "ganduri " ale celor care au condus cat si ale celor care mai conduc inca lumea...

Un cancer este o multiplicare necontrolatã a celulelor, iar explozia demograficã este o multiplicare necontrolatã de oameni ... Noi trebuie sã mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaþiunea va cere multe decizii aparent brutale ºi lipsite de inimã.. . "

In cartea : "Bomba numita Populaþie" de P. Ehrlich
"Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii". M.Lambert

"Eu cred cã suprapopularea umanã este problema fundamentalã pe Pãmânt astãzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: "Virusul-Om"."
"Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale ºi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii."
D.Foreman
"Noi trebuie sã vorbim mai clar despre sexualitate, contracepþie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologicã este criza populaþiei. Reduceti populaþia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. "Gorbaciov M.
"În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie sã eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie sã il spun, dar este la fel de rãu sã nu-l spun. "

In1991 explorator ºi reprezentant UNESCO...J.Cousteau




PRALEA_
Postat pe 9 August 2011 14:39
De la: PRALEA_, la data 2011-08-09 14:39:57in contextul celor ce se deruleaza incet dar sigur in jurul nostru...mai postez cateva "ganduri " ale celor care au condus cat si ale celor care mai conduc inca lumea...

Un cancer este o multiplicare necontrolatã a celulelor, iar explozia demograficã este o multiplicare necontrolatã de oameni ... Noi trebuie sã mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaþiunea va cere multe decizii aparent brutale ºi lipsite de inimã.. . "

In cartea : "Bomba numita Populaþie" de P. Ehrlich
"Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii". M.Lambert

"Eu cred cã suprapopularea umanã este problema fundamentalã pe Pãmânt astãzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: "Virusul-Om"."
"Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale ºi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii."
D.Foreman
"Noi trebuie sã vorbim mai clar despre sexualitate, contracepþie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologicã este criza populaþiei. Reduceti populaþia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. "Gorbaciov M.
"În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie sã eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie sã il spun, dar este la fel de rãu sã nu-l spun. "

In1991 explorator ºi reprezentant UNESCO...J.Cousteau






scuze ca iti fac dezonoarea de a te cita domnule PRALEA dar eu am zis acum catva timp cam acelasi teorii in legatura cu numarul si calitatea oamenilor de pe pamant si cred ca asazisa apocalipsa asta va rezolva in viitor...suntem prea multi si ne respingem intre noi din considerente meschine si josnice...scuze pentru exprimarea neacademica
pickard
Postat pe 9 August 2011 14:46
"scuze ca iti fac dezonoarea de a te cita domnule PRALEA dar eu am zis acum catva timp cam acelasi teorii in legatura cu numarul si calitatea oamenilor de pe pamant si cred ca asazisa apocalipsa asta va rezolva in viitor...suntem prea multi si ne respingem intre noi din considerente meschine si josnice...scuze pentru exprimarea neacademica"

Buna ziua,Pickard!
Nu, ca, tu,stimate coleg de forum,chiar ma uimesti!!!!!!!!!!
Vad ca se poate,totusi!Felicitari ,tie si lui Pralea!Bravo,domnilor,indiferent de cat de cruda este realitatea!
kudika414141
Postat pe 9 August 2011 15:07
doamna...de Brabant ...ar trebui sa te opresti. fa aprecieri doar la postari.sa stii ca nu ma incalzesc cu nimic aprecierile tale atat timp cat eu nu am avut niciodata iesiri necontrolate...te rog sa faci difereta .nu-mi plac asocierile tale.sau chiar vrei sa ma zgandari ?
PRALEA_
Postat pe 9 August 2011 15:19
"doamna...de Brabant ...ar trebui sa te opresti. fa aprecieri doar la postari.sa stii ca nu ma incalzesc cu nimic aprecierile tale atat timp cat eu nu am avut niciodata iesiri necontrolate...te rog sa faci difereta .nu-mi plac asocierile tale.sau chiar vrei sa ma zgandari ? "

Bua ziua,Pralea!

Departe de mine gandul de a te ofensa cu ceva,dimpotriva
!Dar, daca ai deschis subiectul, afla ca nu intra in dorintele mele sa "zgandar" mediocritatea,indiferent sub ce forma mi s-ar prezenta. ea.Asta,te rog sa o primesti ca pe un compliment din partea mea!Dialogurile acide,tine-le cu altcinevanicidecum cu mine,caci ,nu te-am deranjat cu absolut nimic!O zi excelenta!
kudika414141
Postat pe 9 August 2011 15:35
"În America de Sud, guvernul Peruan merge din uºã în uºã facand presiuni asupra femeilor care urmeazã sã fie sterilizate ºi el e finanþat de dolari american pentru a face acest lucru."

"The Wrong Kind of Party Christian Post "27.10 2008

"Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va rãspunde la reducerea viitoare a ratei natalitãþii prin metode contraceptive, sterilizare ºi avort, dar trebuie ca sa reducem în prezent cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "

ECO-92 PAMANT


"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondialã decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepþia cazului în care el va lua o iniþiere luciferica. "
"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila ºi naþiunile vor accepta Noua Ordine Mondialã. " Rockefeller

"Azi, America ar fi indignata dacã trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacã li s-a spus in prealabil cã exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacã sunt reale sau fictive, care pun in pericol însãºi existenþa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rãu. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bunã voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de cãtre Guvernul Mondial. "

Evians, Franþa, 1991... H.Kissinger

" Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult ...
New York Times , octombrie , 1973.

"Depopularea ar trebui sã fie cea mai mare prioritate a politicii externe faþã de lumea a treia, pentru cã economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din strãinãtate, în special din þãrile mai puþin dezvoltate".
"Puterea este cel mai puternic afrodisiac."
"Persoanele în vârstã sunt consumatori inutili"
"Populaþia lumii trebuie sã fie redusa cu 50%"


PRALEA_
Postat pe 9 August 2011 15:42
De la: kudika414141, la data 2011-08-09 15:35:17"doamna...de Brabant ...ar trebui sa te opresti. fa aprecieri doar la postari.sa stii ca nu ma incalzesc cu nimic aprecierile tale atat timp cat eu nu am avut niciodata iesiri necontrolate...te rog sa faci difereta .nu-mi plac asocierile tale.sau chiar vrei sa ma zgandari ? "

Bua ziua,Pralea!

Departe de mine gandul de a te ofensa cu ceva,dimpotriva
!Dar, daca ai deschis subiectul, afla ca nu intra in dorintele mele sa "zgandar" mediocritatea,indiferent sub ce forma mi s-ar prezenta. ea.Asta,te rog sa o primesti ca pe un compliment din partea mea!Dialogurile acide,tine-le cu altcinevanicidecum cu mine,caci ,nu te-am deranjat cu absolut nimic!O zi excelenta!

uite ca nu mai pot eu...de onoarea pe care mi-ai facut-o tu din turnul tau de fildes cobarandu-te la mine ...si la "mediocritatea" mea...
eu ti-am mai zis candva sa-ti vezi de postarile tale ...te-am rugat dar vad ca tot insisti.
de ce faci asocierea ID-ului meu cu al altui utilizator pe care eu de cand am inceput sa postez am zis ca nu-l vreau prin preajma mea ?
prin aceasta asociere induci faptul ca si eu as avea aceleasi" apucaturi"...
multumesc la fel si tie...
PRALEA_
Postat pe 9 August 2011 15:49
"de ce faci asocierea ID-ului meu cu al altui utilizator pe care eu de cand am inceput sa postez am zis ca nu-l vreau prin preajma mea ?
prin aceasta asociere induci faptul ca si eu as avea aceleasi" apucaturi""

Nu ca ar trebui sa ma justific cu ceva,Pralea,dar iti spun ca ai inteles total gresit si interpretezi la fel de gresit!Dar, este bine de retinut pozitia ta!Multumesc!
kudika414141
Postat pe 9 August 2011 16:35
De la: kudika414141, la data 2011-08-09 16:35:22"de ce faci asocierea ID-ului meu cu al altui utilizator pe care eu de cand am inceput sa postez am zis ca nu-l vreau prin preajma mea ?
prin aceasta asociere induci faptul ca si eu as avea aceleasi" apucaturi""

Nu ca ar trebui sa ma justific cu ceva,Pralea,dar iti spun ca ai inteles total gresit si interpretezi la fel de gresit!Dar, este bine de retinut pozitia ta!Multumesc!

si eu multumesc si sper sa nu fii suparata ...sper.
o zi cum iti doresti.
PRALEA_
Postat pe 9 August 2011 16:38
De la: PRALEA_, la data 2011-08-09 16:38:20
De la: kudika414141, la data 2011-08-09 16:35:22"de ce faci asocierea ID-ului meu cu al altui utilizator pe care eu de cand am inceput sa postez am zis ca nu-l vreau prin preajma mea ?
prin aceasta asociere induci faptul ca si eu as avea aceleasi" apucaturi""

Nu ca ar trebui sa ma justific cu ceva,Pralea,dar iti spun ca ai inteles total gresit si interpretezi la fel de gresit!Dar, este bine de retinut pozitia ta!Multumesc!

si eu multumesc si sper sa nu fii suparata ...sper.
o zi cum iti doresti.


RAUL ESTE DEJA FACUT,PRALEA!CE USOR SE POT RANI OAMENII!
kudika414141
Postat pe 9 August 2011 16:43
De la: kudika414141, la data 2011-08-09 16:43:15
De la: PRALEA_, la data 2011-08-09 16:38:20
De la: kudika414141, la data 2011-08-09 16:35:22"de ce faci asocierea ID-ului meu cu al altui utilizator pe care eu de cand am inceput sa postez am zis ca nu-l vreau prin preajma mea ?
prin aceasta asociere induci faptul ca si eu as avea aceleasi" apucaturi""

Nu ca ar trebui sa ma justific cu ceva,Pralea,dar iti spun ca ai inteles total gresit si interpretezi la fel de gresit!Dar, este bine de retinut pozitia ta!Multumesc!

si eu multumesc si sper sa nu fii suparata ...sper.
o zi cum iti doresti.


RAUL ESTE DEJA FACUT,PRALEA!CE USOR SE POT RANI OAMENII!

sunt intru totul de acord.
PRALEA_
Postat pe 10 August 2011 10:13
De la: PRALEA_, la data 2011-08-09 15:49:11
De la: kudika414141, la data 2011-08-09 15:35:17"doamna...de Brabant ...ar trebui sa te opresti. fa aprecieri doar la postari.sa stii ca nu ma incalzesc cu nimic aprecierile tale atat timp cat eu nu am avut niciodata iesiri necontrolate...te rog sa faci difereta .nu-mi plac asocierile tale.sau chiar vrei sa ma zgandari ? "

Bua ziua,Pralea!

Departe de mine gandul de a te ofensa cu ceva,dimpotriva
!Dar, daca ai deschis subiectul, afla ca nu intra in dorintele mele sa "zgandar" mediocritatea,indiferent sub ce forma mi s-ar prezenta. ea.Asta,te rog sa o primesti ca pe un compliment din partea mea!Dialogurile acide,tine-le cu altcinevanicidecum cu mine,caci ,nu te-am deranjat cu absolut nimic!O zi excelenta!

uite ca nu mai pot eu...de onoarea pe care mi-ai facut-o tu din turnul tau de fildes cobarandu-te la mine ...si la "mediocritatea" mea...
eu ti-am mai zis candva sa-ti vezi de postarile tale ...te-am rugat dar vad ca tot insisti.
de ce faci asocierea ID-ului meu cu al altui utilizator pe care eu de cand am inceput sa postez am zis ca nu-l vreau prin preajma mea ?
prin aceasta asociere induci faptul ca si eu as avea aceleasi" apucaturi"...
multumesc la fel si tie...


nu garantez ca o sa-ti fac acest hatar daca scri ceva interesant imi rezerv dreotul de a da replici in functie de cum gandesc eu
nu ma autoinvit la masa ta sau si nici nu tin sa te aduc la chipul si asemanarea mea
respectele mele ti le aduc chiar daca sigur faci ceva cu ele
pickard
Postat pe 10 August 2011 10:47
aveti dreptate desi am doar 19 ani inca am prins ceva din acea copilarie pe care ati traito si voi.Eu una am dat de calculat de vreo 4 ani si ceva.Inainte ma distram si imi petreceam timpul citit,ducandu-ma la tara la bunici unde aveam amicii mei si acolo ne jucam diverse jocuri cum erau din ce imi amintesc: de-a prinselea,v-ati ascunselea,volei,fotbal,ratele si vanatori,sarea si coarda,ne dadeam in legane facute de bunici din funii (cum e pe la tara)...era frumos.Cand eram acasa in oras timpul in mare parte mi-l petreceam plimbandu-ma sau citind (citeam f multe basme...).Nu se pot uita acele lucruri..era frumos.Cum zicea cineva pe aici cand venea mama acasa si iti aduce o prajitura sau cum ziceam eu ceva dulce te bucurai.Si sunt amintiri frumoase...sa nu mai zic ca ani la randul de 1 si 8 martie faceam felicitari mamei..si etc
Pe cand acum copii de acum trimi sms-uri sau mesaje de pe net.Chair am un vecin aici alaturi..au un copil de vreo 4 ani si ceva si se descurca excelent la calculator,joaca jocuri si etc eu una am ramas soc Cand mi-au luat parinti prima data pc-ul cand eram in cls 8-a nici nu stiam ce sa-i fac (poate nici atunci nu mi-l luau dar imi trebuiau la scl niste proiecte) si un copil de maxim 5 ani sti sa umble singur fara probleme.Intradevar or fi mai inteligenti dar nu o sa se mai bucure niciodata de acele activitati ale copilariei care au si ele frumusetea lor.
Adella92
Postat pe 7 Ianuarie 2012 02:42
De la: Adella92, la data 2012-01-07 02:42:25aveti dreptate desi am doar 19 ani inca am prins ceva din acea copilarie pe care ati traito si voi.Eu una am dat de calculat de vreo 4 ani si ceva.Inainte ma distram si imi petreceam timpul citit,ducandu-ma la tara la bunici unde aveam amicii mei si acolo ne jucam diverse jocuri cum erau din ce imi amintesc: de-a prinselea,v-ati ascunselea,volei,fotbal,ratele si vanatori,sarea si coarda,ne dadeam in legane facute de bunici din funii (cum e pe la tara)...era frumos.Cand eram acasa in oras timpul in mare parte mi-l petreceam plimbandu-ma sau citind (citeam f multe basme...).Nu se pot uita acele lucruri..era frumos.Cum zicea cineva pe aici cand venea mama acasa si iti aduce o prajitura sau cum ziceam eu ceva dulce te bucurai.Si sunt amintiri frumoase...sa nu mai zic ca ani la randul de 1 si 8 martie faceam felicitari mamei..si etc
Pe cand acum copii de acum trimi sms-uri sau mesaje de pe net.Chair am un vecin aici alaturi..au un copil de vreo 4 ani si ceva si se descurca excelent la calculator,joaca jocuri si etc eu una am ramas soc Cand mi-au luat parinti prima data pc-ul cand eram in cls 8-a nici nu stiam ce sa-i fac (poate nici atunci nu mi-l luau dar imi trebuiau la scl niste proiecte) si un copil de maxim 5 ani sti sa umble singur fara probleme.Intradevar or fi mai inteligenti dar nu o sa se mai bucure niciodata de acele activitati ale copilariei care au si ele frumusetea lor.


Nepotelul meu a invatat sa umble la calculator chiar de la 5 ani (la ora actuala are 11 ani si jumatate), insa ii place sa iasa si pe afara sa se joace cu amicii lui din parc, sa mearga cu rolele sau pe bicicleta. Ii place sa si picteze si viziteaza un cerc de pictura. Cand era mai mititel, parintii lui l-au inscris si la cursuri de karate si baschet.

Sunt de parere ca e important cum ii obisnuiesti tu ca parinte sa se comporte si ce anume sa faca cu timpul lor liber. Ii obisnuiesti sa fie activi si creativi de mici, asa iti vor fi pentru tot restul vietii. Ii obisnuiesti sa fie comozi si nepasatori, greu o sa-i mai dezveti de aceste obiceiuri proaste.
franziska_eu
Postat pe 7 Martie 2012 16:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
premonitii 101 De la: kudika_956659 12 Februarie 2015 00:19
Vrei sa fii ALTFEL? Vezi ce bijuterioara ti se potriveste mai bine! 1 De la: AdelinaL 4 Iunie 2009 20:44
unde te vezi peste 10 ani? ce vise ai? ce realizari ai facut pana acum?ce iti doresti de la viata? in ce domeniu ti-ar place sa lucrezi? 21 De la: lilone 26 Iunie 2013 09:51
va rog ajutati-ma:D:D:D 29 De la: bursuka 10 Decembrie 2010 21:14
Ce m-a impresionat.... 456 De la: rondina 6 August 2015 09:12