Setari Cookie-uri

eu gemeni-el gemeni

ce parere aveti descpre relatia dintre gemeni. merge sau sta pe loc. va rog sa raspundeti cu sinceritate si daca se poate si din propia experienta
stiu ca cer pre multe. doar sunt gemeni
kapshunik2000
Postat pe 22 Decembrie 2008 22:05
scuzati-mi greselile.tastatura este de vina
kapshunik2000
Postat pe 23 Decembrie 2008 23:01
buna!iti spun din propie experienta k relatia gemeni-gemeni e perfecta...cine te poate intelege decat cineva cu aceleasi conceptii,pasiuni?...viitorul meu sot este gemeni..am o relatie de 1 an cu el si ne intelegem perfect...


Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:25
kapshunik eu am o relatie stabila cu un baiat gemeni. eu sunt tot gemeni. atata timp kt exista libertate , incredere si intelegere e totul perfect. nu uita k gemenii sunt schimbatori asa k trb s fiti mereu deschisi l lucruri si situatii noi. nu il sufoca si va fii fb. dak esti geloasa abtine-te si va fii totul ok ;)
piticaa
Postat pe 13 Ianuarie 2009 19:33
haideti,mai fetelor...nu mai gasim subiecte?!...caut si eu mereu-mereu ceva interesant...si,nimic...doar de zodii vorbeste toata lumea...ne-am cramponat?...nu cred...hai...sa vedem...idei,fetele?
stravaro
Postat pe 13 Ianuarie 2009 19:43
eu gemeni el gemeni totu perfect dar pana.............totul sa rupt ......E CURVAR .....SUNT CURVARIIIIIIIIIIIIII

Postat pe 1 Februarie 2009 20:18
Gemeni - Gemeni

Gemeni si Gemeni... stai asa, sa mai numaram o data : voi CÂTI sunteti de fapt? Dualitate si dualitate... Fiecare dintre voi are doua fetze, iar doi ori doi...

Asta e o relatie care merge nemaipomenit în primele luni, dupa care amândoi va trebui sa mai depuneti ceva eforturi (destul de serioase!). Dar sa privim cele câteva luni de început.

Doi Gemeni la un loc... în fiecare dimineata, lumea va fi altfel. O sa colindati probabil toate localurile si toate casele prietenilor, o sa va întelegeti unul pe altul intuitiv, doua vânturi de primavara ce se întâlnesc si colinda cerul. Acasa? Ce-i aia? Probabil ca o sa stati asa de putin "acasa" încât o sa si uitati unde tineati furculitele...

Cine a inventat expresia "dragoste la prima vedere" cred ca la doua persoane din aceeasi zodie se gândea! Dar daca dragostea la prima vedere este si dragostea de-o viata... asta este discutabil...

Cam asta te asteapta cu un Geaman. Numai sa va luati NEAPARAT doua telefoane – vorbesc foarte serios, n-am întâlnit un singur Geaman care sa nu stea ore-n sir pe telefon cu prietenii, cu cunostintele, cu rudele, cu... toata lumea! Numai ca Geamanul mai si flirteaza mult si este impulsiv, iar asta s-ar putea sa va destabilizeze. Aici începe munca... o sa trebuiasca sa ia cineva frâiele în mâna si sa creeze o baza solida pentru o relatie de lunga durata.
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 09:18
Gemeni - Gemeni

Comunicare? O aveti – si înca din plin! Amândoi sunteti semne pentru care comunicarea este nu doar o necesitate, ci si una din calitatile de baza. N-o sa va plictisiti nici o clipa. Mercur, planeta ce-l întruchipeaza pe Hermes, mesagerul zeilor, da unui Geaman capacitati fantastice în domeniul acesta. Iar Mercur la puterea a doua... o sa fiti mereu în actiune, alergând de la o munca la alta, apoi la restaurant, la prieteni, la un bar de noapte... si nici macar n-o sa obositi, Aerul are nevoie de miscare ca sa existe. Asta pâna la un moment dat, totusi...

Sunteti amândoi semne flexibile, adaptabile – poate chiar prea flexibile si adaptabile. Atentie la excese : doi Gemeni la un loc se pot extenua, si stresul va asteapta dupa colt!

Financiar, ori angajati un contabil, ori o sa dati faliment : nici unul dintre voi nu sta prea bine la capitolul organizare. Stiti sa faceti bani, dar stiti MULT mai bine sa-i cheltuiti! Nici nu vreau sa ma gândesc macar cât o sa va vina nota la telefon!

Romantismul si sentimentalismul o sa cam lipseasca, însa, din relatia voastra, asa ca n-ar fi rau sa o luati mai încet. La Gemeni, dragostea îsi are radacinile în creier, asa ca inima ramâne adesea pe planul doi. Gândeste-te bine la ceea ce vrei de la un suflet "geaman" si daca atractia fantastica pe care o simti poate dura.
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 09:19
Gemeni - Gemeni

Gemenii nu se pot îndragosti de cineva daca nu se îndragostesc de mintea acelei persoane, iar un alt Geaman o sa îti dea atâtea satisfactii intelectuale, care sunt atât de importante pentru tine, încât relatia are mari sanse sa fie de lunga durata. Parca va si vad vorbind fiecare la telefonul lui, sau fiecare la calculatorul lui, fiecare cu ziarul lui în mâna, fiindca va place sa stiti atât de mult!

Sexual, doi Gemeni cu degete fermecate nu pot decât sa creeze o tornada de simturi, si – cum amândoi sunteti si versatili, si plini de idei, si cu personalitati duble – dragostea o sa fie ca o cascada : turbulenta si vijelioasa. Nu sunteti prea sentimentali, însa, asa ca dupa câteva cascade de astea, n-ar fi rau sa va gânditi mai serios si mai adânc la motivele care va fac sa vreti sa fiti împreuna.

În concluzie : o relatie care începe furtunos, continua furtunos... dar îi mai trebuie "ceva" ca sa dureze. Stabilitate. O poti obtine si pastra? Daca da, Geamanul tau e într-adevar geaman cu tine. Dar teama mi-e ca doi Gemeni nu rezista prea mult timp într-o relatie : în fond, cât poate sa dureze o furtuna?
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 09:19
buna! e o relatie de vis....merge fara sa te chinui sa-l schimbi dupa bunul tau plac si invers......o sp0un din experienta....multi ani impreuna!!!
anonimahahaha
Postat pe 7 Martie 2009 22:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
varsator taur.. merge sau sta ? 55 De la: polly_ 21 Octombrie 2009 13:23
cum pot sa-l cuceresc definitiv? 57 De la: kudika478624 2 Iulie 2013 20:40
chiar am innebunit cu totii??? 4 De la: violeta10 11 Mai 2011 10:28
ce sa aleg iubirea sau ambitia??? 33 De la: denis_3d25 11 Octombrie 2011 03:17
eu scorpion el scorpion 7 De la: scorpia_S 27 Aprilie 2009 16:16