Setari Cookie-uri

AJUTOR

Dragi colegi si colege de site :) Imi cer scuze ca postez acest subiect aici, la sex dar e cel mai popular si cel mai accesat. Ma confrunt cu o problema. Niste unii, care considera ca ma cunosc vin cu tot felul de amenintari la adresa mea, clar ma confunda, fiindca ei cred ca eu am baiat sau baieti, ma rog. Aevarul e ca am doua fetite. Nu inteleg de ce trebuie sa suport asemenea idiotenii si de ce sa fiu amenintata eu si copilasii mei. Va arat mesajul primit aseara, pe celelelalte le-am sters, fraiera de mine. Spuneti-mi cum sa procedez?


de la ducu45
Subiect: [fara subiect]
Mesaj:
hey. ti-a scris un prieten ieri. cum de risti sa apari iara? ai asa multa ura in tine si dorinta de a face rau si de a batjocori de risti cu copiii? bagam mana in foc ca esti o mama buna da se vede ca m-am inselat. oare de ce ai obsesie pentru k? poate vrei doar sa faci in ciuda da un parinte bun nu risc nici un fir de par pentru copiii lui. intrebarea mea: de ce? ce vrei sa obtii? ai avut multe comentari azi de ziua baiatului tau. la multi ani. de ce nu ai stat cu el? poate fiindca pentru anumite mame si doamne e mai mare ura fata de restul decat iubirea de copii? pacat. te credeam altfel. pana si animalele isi iubesc puii si nu ar risc nimic. o sa isi mai faca si el cont acum are treaba. iara misterios ca i-a disparut contul. eu nu te judec ba din contra am incercat tot posibilul sa aplanez spiritele incinse dar nici tu nu ajuti deloc. noapte buna.

Postat pe 28 Decembrie 2008 12:25
De unde porneste confuzia?
gina37
Postat pe 28 Decembrie 2008 12:28
Pai nu stiu. Asta e dilema. Doar amenintari fara explicatii. E adevarat, eu am avut un alt nick aici si cand am vazut ca vin tot felul de idioti cu tot felul de amenintari l-am sters. Dar vad ca problema continua. Si chiar nu vreau sa plec de aici. Pana la urma e un loc pentru toata lumea.

Postat pe 28 Decembrie 2008 12:31
E buna atitudinea ta. Sunt sigura ca ai si prieteni, nu doar inamici.
gina37
Postat pe 28 Decembrie 2008 12:34
Nu am secrete, pot sa raspund oricui, desigur in privat, la orice intrebare. Sunt un om obisnuit, cum sunt si altii. Nu stiu sa fi facut rau cuiva intentionat. Confuzia asta dureaza de ceva vreme dar am crezut ca oamenii s-au lamurit. O sa scriu pe blog mare sa se vada, cine sunt si ce sunt ca sa priceapa.

Postat pe 28 Decembrie 2008 12:39
Asa sa faci.
gina37
Postat pe 28 Decembrie 2008 12:41
Scriitoare sa te faci cu asa povesti frumoase nu ma intereseaza ce ai de impartit cu prietenii mei insa ii stiu de o viata si stiu si ca FARA FOC NU IESE FUM. Nu te mai strofoca atat sa convingi aici lumea de vrute si nevrute. Helooo suntem in spatiul virtual si nobody gives a damn. De spus se poate spune orice de dovedit destul de greu. Deci permite-mi sa ma indoiesc de merituozitatea si nobletea ta

Contul celalalt stii de ce l-ai sters ca porcaiai lumea de pe el. Nu ma astept sa confirmi evident.

Nu face efort sa raspunzi ca nu ma intereseaza replicile tale


Postat pe 28 Decembrie 2008 23:44
De data asta sa ai grija cum si ce scrii sa nu patesti ca data trecuta mai stii cand s-a dat copy paste la porcaielile tale si au fost trimise pe mail sotiorului tau. Ce a zis? Bravo nevasta asa fa-ma de ras. Si de data asta renuntam la EDUCATIA CARE NE DESPARTE si le trimitem direct pe adresa de la serviciu si nu numai
Ia te rog raspunde grav MA CONFUNZI. YEAH RIGHT:)))))
Ce semnifica semnatura ta? Cine sa se daruiasca draga daca esti casatorita?

Postat pe 29 Decembrie 2008 00:36
Re: Re: [fara subiect]
28 Decembrie 2008, 23:14

tanti fraier sa zici la amantii tai ok? de confundat........no comment yet. s-a rezolvat problema noastra yupyyyy bela stieeee afli cum de la ea. adio. sorry ca am intarziat cu raspunsul una lume traieste nu numai ptr net si kudika. insist online mereu sa faci fericite rezolvatoarele. mor sa vad rezultatele. imi place ce inventezi esti profesoara? cu limbaj de centurista ia revezi matale ce ai scris la ions la subiect. adio. te-as mai baga in seama da poate mi-e greata am luat-o de la tine si I have a life unlike you. cere bani daca tot pierzi atata timp on-line. mor dupa rezultate. afla despre ce e vorba de la bela scumpa. cine rade la urma rade mai bine. yupyyy.



Postat pe 29 Decembrie 2008 11:20
De la: ducu45, la data 2008-12-29 00:36:54De data asta sa ai grija cum si ce scrii sa nu patesti ca data trecuta mai stii cand s-a dat copy paste la porcaielile tale si au fost trimise pe mail sotiorului tau. Ce a zis? Bravo nevasta asa fa-ma de ras. Si de data asta renuntam la EDUCATIA CARE NE DESPARTE si le trimitem direct pe adresa de la serviciu si nu numai
Ia te rog raspunde grav MA CONFUNZI. YEAH RIGHT:)))))
Ce semnifica semnatura ta? Cine sa se daruiasca draga daca esti casatorita?


Ca sa intelegi despre ce e vorba aici o sa il las pe sotul meu sa posteze, aici, ca sa te linistesti for ever. Stie de toate mesajele voastre idioate, asa ca be my guest. Mail ???? Al cui??? Stii tu cine e sotul meu?

A darui nu inseamna neaparat a face sex sau nu la asta se refera!!! Poti darui multe si la fel de usor poti fi ranit.

Dar de ce ma explic eu aici? Nici macar nu meritati atentia mea!!!

Postat pe 29 Decembrie 2008 11:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex dupa 6 luni 28 De la: miss_darine 20 Decembrie 2010 16:08
exercitii kegel 30 De la: miryella 1 Aprilie 2013 05:49
SEX SHOPUL, UN SUBIECT TABU PENTRU ROMANI!!! 6 De la: skeeto 15 Iunie 2014 14:45
La ce va ganditi cand vedeti o femeie cu unghii foarte mari la maini...? 15 De la: Flowers 18 Februarie 2012 18:55
Astazi este seara discutiilor despre sex, urmatoarea intrebare se adreseaza barbatilor, v-a inhibat vreodata vreo femeie in asa fel incat sa nu puteti face dragoste cu ea ? 110 De la: lover_woman 22 Februarie 2011 16:13