Setari Cookie-uri

remodelarea corpului

remodeleaza-ti corpul in cel mai eficient mod....rapid si sigur fara sa ai probleme de sanatate pe viitor....0722263410 valentina
kill_me_sweet2007
Postat pe 30 Decembrie 2008 01:00
PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, adistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 23 Ianuarie 2009 01:23
Pe fiecare topic aproape acest mesaj luuung. Nu am rabdare sa-l citesc pe tot.
Mai scurt nu se poate?
vanesia
Postat pe 31 Martie 2009 21:25
Am incercat si eu diverse metode si singurica nu prea am avut mare succes dar am inceput sa merg tarata de o prietena la un salon de "gimnastica motorizata" din armeneasca si vreau sa va spun ca acolo am facut cele mai eficiente abdomene si multe altele fara sa transpir si "fara sa ma omor"mai ales ca urasc salile de fitness! Dupa a 5 a sedinta am recapatat mijlocelul, celulita e pe cale de disparitie, pulpitele s-au subtiat si tot asa..........Abia astept sa ajung la ultima sedinta ca sa masor rezultatele care deja se vad!!!
kudika005247
Postat pe 1 Aprilie 2009 03:42
Ma doare capuuuuulll ..insigna din poza spune totulll..... :))))) ....asa ne remodelam ??? O alimentatie echilibrata si sport va spune ceva ???
Remodelatzi asa de tot ???
O sa fim in forma ...de cozonac presupun
__LL__
Postat pe 1 Aprilie 2009 03:46
De la: kudika005247, la data 2009-04-01 03:42:10Am incercat si eu diverse metode si singurica nu prea am avut mare succes dar am inceput sa merg tarata de o prietena la un salon de "gimnastica motorizata" din armeneasca si vreau sa va spun ca acolo am facut cele mai eficiente abdomene si multe altele fara sa transpir si "fara sa ma omor"mai ales ca urasc salile de fitness! Dupa a 5 a sedinta am recapatat mijlocelul, celulita e pe cale de disparitie, pulpitele s-au subtiat si tot asa..........Abia astept sa ajung la ultima sedinta ca sa masor rezultatele care deja se vad!!!


Asa da , gimnastica motorizata scoate untul din tine efectiv ..eu am facut o febra de la ea de de-abia ma puteam undui, e nemaipomenita am mers la Shape Line, au un salon langa Hyperion, grozavi si nici nu trenaspiri sa-ti iasa ochii din cap ..este eficientizata la maxim solicitarea grupelor de muschi !!!Nu incercati sa trisati ca nu merge ...alege-ti calea sanatoasa, cu gimnastica, fara fast food si dulciuri ...nu numai ca slabitzi dar va si detoxifiatzi organismul..multe lichide si apa plata cu lamaie ...
Sa fitzi sanatoase si frumoase !
__LL__
Postat pe 1 Aprilie 2009 03:50
Off nici eu nu am rabdare sa citesc ceva atat de lung, dar despre ce fel de remodelare corporala vorbim aici?
Dorina1
Postat pe 1 Aprilie 2009 18:32
MERSI FRUMOS!
kudika005247
Postat pe 1 Aprilie 2009 23:48

Cititul, informarea, presupune un exercitiu de vointa.
Cind dorim ceva trebuie sa conturam ceea ce dorim cu lux de amanunte, apoi ne informam de posibilitatile si directiile de actiune.STABILIM strategii de actiune si actionam.
Trebuie sa facem ca lucrurile sa se intimple(actionind strategic) si nu sa constatam ca lucrurile sau intimplat.
ierdnamad
Postat pe 3 Aprilie 2009 04:03
In primul rand se scrie "s-au intamplat nu sau intamplat";) In al doilea rand , fi mai concis, caci nu am inteles mare lucru din ce ai scris aici.
Dorina1
Postat pe 3 Aprilie 2009 16:03
Din cite nedumiriri ai si dupa nevoia de a citi se pare ca porti capul pe umeri pentru a nu te ploua in git si mai departe.
ierdnamad
Postat pe 4 Aprilie 2009 22:48
E bine ca stim sa postam reclame lungi dar nu si sa fim politicosi.....
Dorina1
Postat pe 6 Aprilie 2009 13:39
Incercati eximia daca vreti sa slabiti .... merita ...
andre1000
Postat pe 15 Aprilie 2009 19:46
Ce e aia andre1000? daca tot faci reclama, da mai multe detalii.
Dorina1
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:47
Buna

eximia este un aparat de slabire care sincer face miracole ...... si eu nu fac reclama la nimeni si nimic .... doar l-am incercat . cei care il au spun ca face liposuctie virtuala . eu sunt la a 5 sedinta si am dat 7 cm la abdomen si 3 la coapse si sunt foarte fericita ... mai am de facut inca cinci si am bonus 2 sedinte de impachetari ( la salonul la care merg eu ). atentie eu nu fac reclama ... daca vreti incercati ...si veti vedea

imi puteti recomanda si mie un salon de tatuaj semiperament ? vreau sa imi fac contourul buzelor . a facut cineva ? imi e cam teama sa ma duc la oricare sa nu ma greseasca
astept raspuns
kudika012172
Postat pe 28 Aprilie 2009 20:05
eu va recomand impachetari cu Bruno Vassari , intrebati de tratamentul cu benzi ... 4cm intr-o sedinta
facut pe pielea mea ...
sunt mare fan

eu fac la un salon in bucuresti care e doar de corporal si facial foarte frumos..
kudika013154
Postat pe 28 Aprilie 2009 21:19
mi sa parut extrem de frumos la chicsalon unde ma realizat un tratament de remodelare corporala cu aparatul eximia despre care vad ca stiti destule.intra-adevar da rezultate excelente si efectele sunt de durata.iar la chicsalon au tot felul de oferte care avantajeaza clientul plus atmosfera si ambianta de acolo care te atrag de la prima vizita

Postat pe 29 Aprilie 2009 23:25
salon de tatuaje ?
kudika013154
Postat pe 12 Mai 2009 00:46
BLOOMS BEAUTY dar nu stiu sa iti spun cum e .. stiu doar ca a facut o cunostinta de a mea si arata ok ... n-am mai vazut-o demult in schimb
kudika013154
Postat pe 12 Mai 2009 00:48
Eu fac electro, ultralipo, dermocell, sauna si impachetari. Am inceput un program intens si am dat deja jos 5.6 cm din zona taliei.
Dorina1
Postat pe 15 Mai 2009 11:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sala fitness iasi 1 De la: YullyNar3 2 Mai 2010 16:23
masaj anticlulitic 3 De la: elenatanase 14 Mai 2012 16:02
MASAJ anticelulitic in BRASOV 1 De la: CRRY 20 Iunie 2010 23:29
radiofrecventa tripolara corporala 28 De la: keepliving 11 Octombrie 2013 15:44
remodeleazati corpul cu pastile de slabit.......dar sanul nu slabeste 8 De la: kudika027909 7 Ianuarie 2010 15:49