adevar sau fals?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent adevar sau fals?: (5 din 2 voturi)

madutza23_ccm Avatarul lui madutza23_ccm

7 mesaje
Oras: focsani

exista posibilitatea sa ramai insarcinata daca faci sex neprotejat atunci cand esti pe stop?am auzit atatea pareri incat nu mai stiu ce sa cred.ce parerea aveti voi?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Riscul de a ramane insarcinata exista tot timpul. Dar nimeni nu-ti poate spune cat e de mare sau de mic.
Full_Metal_Jacket Avatarul lui Full_Metal_Jacket

3550 mesaje

De la: madutza23_ccm, la data 2009-01-06 15:15:21exista posibilitatea sa ramai insarcinata daca faci sex neprotejat atunci cand esti pe stop?am auzit atatea pareri incat nu mai stiu ce sa cred.ce parerea aveti voi?

In principiu daca ai CM si faci sex neprotejat nu ramai insarcinata. Dar restul risicurilor raman...
lluc Avatarul lui lluc

11 mesaje
Oras: suceava

Buna,
Eu sunt insarcinata in 2 luni acum. Dupa ce am mers la doctor si am aflat varsta exacta a sarcinii am avut surpriza sa aflu ca in momentul conceptiei eram in a 4 - a zi de stop... asa ca e posibil...
lluc Avatarul lui lluc

11 mesaje
Oras: suceava

Si ca sa completez.. sex facusem inainte sa-mi fi venit ... asa ca nu inteleg nici eu.. dar rezultatul imi spune ca se poate...
_dulcik_ Avatarul lui _dulcik_

4147 mesaje
Oras: constanta

Este adevarat... poti ramane gravida daca faci sex neprotejat cand esti la ciclu...
_dulcik_ Avatarul lui _dulcik_

4147 mesaje
Oras: constanta

Dar mai pot fi si cazuri in care nu poti ramane... dar eu dincate stiu nu e bn sa o faci neprotejat si mai ales in acele zile
diana1981 Avatarul lui diana1981

388 mesaje
Oras: bucuresti

De la: lluc, la data 2009-01-19 08:10:53Buna,
Eu sunt insarcinata in 2 luni acum. Dupa ce am mers la doctor si am aflat varsta exacta a sarcinii am avut surpriza sa aflu ca in momentul conceptiei eram in a 4 - a zi de stop... asa ca e posibil...

Bloody sheets !!!!!!!!!!!!!!!