Mai multe
| In opinia mea trebuie sa fie curata, profesionista,amabila.Am fost anul trecut la cateva saloane si mi-a placut personalul de acolo. | ||
|
tjanina2 Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:08 |
||
|---|---|---|
parerea mea...o persoana ca toate persoanele care stie sa socializeze cu oamenii oferind sfaturi clientelor,care stie sa asculte si sa comunice cu persoana de langa ea,pt ca relatia client-cosmatician sa fie una de prietenie nu de superioritate sau inferioritate una fata de alta(angajat-client),o persoana in fata careia sa nu ai retineri sau inhibitii in ceea ce te priveste pe tine si corpul tau... si totodata sa-si cunoasca foarte bine meseria.
|
||
|
DeeAmY2010 Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:37 |
||
| Cosmeticiana ideala trebuie sa fie o profesionista,care intelege exact ceea ce iti doresti (eu am intalnit ) si pleci de la ea intotdeauna cu zambetul pe buze .:) | ||
|
|
||
|
basoc_corina Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:08 |
||
|
VA ASTEPTAM LA NOI LA SALON PT A VA GASI COSMETICIANA IDEALA SI PRETURI FOARTE MICI SI MULTE ALTE OFERTE ACCESATI PE KUDICA ALL BEAUTY LINE PT MAI MULTE DETALI VA ASTEPTAM |
||
|
all_beautyline Postat pe 25 Februarie 2009 19:00 |
||
| Buna! | ||
|
Cassey Postat pe 13 Mai 2009 17:06 |
||
|
pt mine - tb sa fie foarte curata in primul rand - nu tb sa raman cu iritatii, urme, bube, etc! nu tb sa comenteze urat despre celelalte cosmeticiene la care am mai fost! nu tb sa intre in detalii prea personale - sa-mi povesteasca viata ei si problemele cu sotul, etc! tb sa ma intrebe pana intelege exact ce vreau de la ea si daca e cazul sa-mi explice de ce nu este o idee buna! tb sa-mi sugereze tehnici de intretinere si sa-mi recomande produse. poate pare sf .. in mintea mea o cosmeticiana inseamna mai mult decat o angajata igiena, e mai degraba un consultant .. |
||
|
kudika050455 Postat pe 10 Iulie 2009 11:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Alessia Beauty Center Galati | 1 | De la: mtzzz 5 Aprilie 2010 17:26 |
| PRODUSE PROFESIONALE JOICO, TIGI BED HEAD, L`OREAL EXPERT SERIE | 1 | De la: afroditalady 5 Octombrie 2008 17:48 |
| salon sara beauty center timisoara.. | 2 | De la: lavynnyalavynnya 3 Aprilie 2012 20:32 |
|
|
||
| Promotii : Tuns 20 de lei, coafat 20 ,manichiura 25, pedichiura 30, epilat lung 20, pensat 10, unghii false cu gel 100, bronzare organica 60, va asteptam la Salonul Magic Andreea Beauty Str. Gheorghe Manu, nr. 18B-Corp A, Parter(la 200m de Calea Victoriei | 1 | De la: redvipera0 7 Februarie 2010 23:44 |
| MACHIAJ SEMIPERMANENT...SEMIPERMANENT,RO | 5 | De la: machiajtatuaj 11 Aprilie 2012 16:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.