Un indemn la solidaritate!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
Mitropolitul Greciei IPS Hristodulos impreuna cu alti clerici si sute de mii de credinciosi greci au luat atitudine impotriva introducerii cipurilor si nu li s-a putut impune acceptarea lor!! Pr Paisie Aghioritul, Pr Rafail Noica, Pr Iustin Parvu, Pr Adrian Fageteanu, si alti mari parinti declara ca introducerea cipului in buletine si pasapoarte reprezinta inceputul lepadarii de Hristos! Parintele Paisie Aghioritul profeteste ca multi vor fi inselati si vor cadea duhovniceste acceptand fie numai acest cip in identitate fara sa mai vorbim despre cipul implantat care este pecetluirea! Ei ne indeamna cu tarie sa nu primim in buletine si pasapoarte aceste cipuri! Asa sa facem cu ajutorul lui Dumnezeu! Dati mai departe!

Un om bine informat este acela care face bine si lui dar si celorlalti! Sa nu ne lasam pacaliti, inselati si sa luam atitudine atit timp cit se mai poate!

Doamne ajuta-ne!

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Nu are nicio legatura introducerea cipurilor cu lepadarea de Dumnezeu! De fapt este o miscare de control si manipulare a maselor la nivel politic! Pentru cei interesati exista un documentar foarte interesant si cat se poate de real : video.google.com/videoplay?docid=6979038037452749124!! Este un subiect interesant de discutat mai ales ca isi are radacinile in istorie!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1130 mesaje
Membru din: 5/02/2009

Domane ajuta-ne sa ne scapi de toti retardatii care deschis astfel de topicuri, si ajuta-ne sa ne bage aia cipurile cu 666 scris MAAAARE, sa ni le introduca in organism si sa purtam cu noi nr fiarei pretudindeni !


Doamne ajuta-ne !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Mi sila de ce vad aici....bleeah

Raporteaza abuz de limbaj