ceau

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent ceau: (5 din 1 vot)
 
nucrezi_kteaipusqdraq Avatarul lui nucrezi_kteaipusqdraq

5 mesaje
Membru din: 27/01/2009

eu m-am despartit de pretenul meu pt ca se comporta urat cu mine.....iar dupa aceea mam combinat cu un preten de al lui.....vreo 3 zile am iesit toti 3 in oras iar eu am inceput sa ma inteleg foarte bine cu fostu.ma mangaie pe mana sau pe cap cand sunt langa el,ma ia in brate,imi face cu ochiul iar eu sunt foarte confuza.Nu stiu ce sa fac pt ca m-as desparti de actual pt a ma impaca cu fostul,dar nu stiu ce vrea de fapt fostul.si-o fi dat seama ca o gresit si ii pare rau sau vrea numa sa-si bata joc????
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

hmmm...u trebuie sa`l cunosti mai bine !!! dar poate asa a fost singura modalitate de a vedea el cat de mult te iubeste sau poate stia ca esti acolo ca un obiect in camera care face mereu acelasi lucru iar acum tea redescoperit eu sunt de parere ca lai atras din nou LiFE IS A CHALLENGE !!
Raporteaza abuz de limbaj
botyk Avatarul lui botyk

97 mesaje
Membru din: 25/02/2008

O data ce e fost...l-ai lasat pentru un motiv destul de bun .... mi-e cel putin mi se pare aiurea sa temai intorci la el....
Era o vorba @Lupu-si schimba paru da naravul ba@ sau ceva de genu
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: nucrezi_kteaipusqdraq, la data 2009-01-27 05:21:49eu m-am despartit de pretenul meu pt ca se comporta urat cu mine.....iar dupa aceea mam combinat cu un preten de al lui.....vreo 3 zile am iesit toti 3 in oras iar eu am inceput sa ma inteleg foarte bine cu fostu.ma mangaie pe mana sau pe cap cand sunt langa el,ma ia in brate,imi face cu ochiul iar eu sunt foarte confuza.Nu stiu ce sa fac pt ca m-as desparti de actual pt a ma impaca cu fostul,dar nu stiu ce vrea de fapt fostul.si-o fi dat seama ca o gresit si ii pare rau sau vrea numa sa-si bata joc????pana unde ai mers cu "combinatia"?cu prietenul lui "fostu".
Eu as merge pe a doua varianta "...sau vrea numa sa-si bata joc????"..

Raporteaza abuz de limbaj
Placerea se poate sprijini pe iluzie, fericirea insa se intemeiaza pe adevar. (Chamfort )
necunoscut Avatarul lui necunoscut

536 mesaje
Membru din: 3/08/2008

De la: nucrezi_kteaipusqdraq, la data 2009-01-27 05:21:49eu m-am despartit de pretenul meu pt ca se comporta urat cu mine.....iar dupa aceea mam combinat cu un preten de al lui.....vreo 3 zile am iesit toti 3 in oras iar eu am inceput sa ma inteleg foarte bine cu fostu.ma mangaie pe mana sau pe cap cand sunt langa el,ma ia in brate,imi face cu ochiul iar eu sunt foarte confuza.Nu stiu ce sa fac pt ca m-as desparti de actual pt a ma impaca cu fostul,dar nu stiu ce vrea de fapt fostul.si-o fi dat seama ca o gresit si ii pare rau sau vrea numa sa-si bata joc????


daca isi dadea seama ca a gresit, iti vorbea direct, nu iti facea gesturile astea...
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
cum dra.cu gasiti subiectele astea antice???????
Raporteaza abuz de limbaj
how the f.u.c.k. did you get to be borned so stupid!!!!