Setari Cookie-uri

Tratament pentru ten acneic

Fetelor, am probleme cu acneea de cand ma stiu. Am 24 de ani si nu imi sta tocmai bine. De curand insa am descoperit un tratament care pot sa va spun ca face intradevar minuni. Pe mine nu ma deranjeaza atat de tare cosurile care se pot masca cat ma deranjeaza urmele rosii care raman pe fata. Acest tratament trebuie aplicat local o data sau de doua ori pe zi Sterge pur si simplu urmele acneei. Sunt sigura ca sunt multe fete cu acelaeasi probleme ca si mine de asta vi-l recomand din toata inima. NU ESTE RECLAMA ca nu am nici un interes, este doar o recomandare. Produsul este de la ORIGINS, o marca f buna care foloseste numai produse naturale in compozitia produselor. Este o sticluta de plastic de 10 ml. si am dat 10 lire pe el (eu sunt inAnglia). Daca aveti ocazia sa il gasiti in magazinele specializate de cosmetica sau pe internet nu ezitati sa il cumparati, nu veti regreta.
Spot remover anti blemish treatment gel de la ORIGINS
Maddy_moo
Postat pe 2 Februarie 2009 21:58
De la: Maddy_moo, la data 2009-02-02 21:58:38Fetelor, am probleme cu acneea de cand ma stiu. Am 24 de ani si nu imi sta tocmai bine. De curand insa am descoperit un tratament care pot sa va spun ca face intradevar minuni. Pe mine nu ma deranjeaza atat de tare cosurile care se pot masca cat ma deranjeaza urmele rosii care raman pe fata. Acest tratament trebuie aplicat local o data sau de doua ori pe zi Sterge pur si simplu urmele acneei. Sunt sigura ca sunt multe fete cu acelaeasi probleme ca si mine de asta vi-l recomand din toata inima. NU ESTE RECLAMA ca nu am nici un interes, este doar o recomandare. Produsul este de la ORIGINS, o marca f buna care foloseste numai produse naturale in compozitia produselor. Este o sticluta de plastic de 10 ml. si am dat 10 lire pe el (eu sunt inAnglia). Daca aveti ocazia sa il gasiti in magazinele specializate de cosmetica sau pe internet nu ezitati sa il cumparati, nu veti regreta.
Spot remover anti blemish treatment gel de la ORIGINS


Si eu am tot 24 de ani dar am probleme cu acneea de vreo 2 ani si ceva...am dat cu de toate si nimic... :( m-am saturat sa tot incerc...ai incercat cumva si laserul pt stergerea cicatricilor postacneice...?
liza24_84
Postat pe 2 Februarie 2009 22:02
Laserul ajuta si el intr-o oarecare masura....dar depinde de gravitatea cicatricilor......
onuta81
Postat pe 2 Februarie 2009 22:18
Iti recomand un fitopeeling sau chiar o cura de 4 sedinte urmate pentru stergerea "urmelor" de un peeling mecanic cu pudra de coral. Toate acestea insa nu le poti face acasa insa, rezultatul este garantat. Cauta o cosmeticiana buna si problema e ca si rezolvata.

Postat pe 2 Februarie 2009 22:53
:)
liza24_84
Postat pe 2 Februarie 2009 23:09
Depinde ssi de urmele pe care vrei sa le inlaturi. Sunt persoane care raman cu "cratere", eu pot sa spun ca am avut numai puncte rosii de care insa nu am putut sa scap pana de curand. Pentru urmele adanci cred ca intr-adevar laserul e solutia.
Maddy_moo
Postat pe 2 Februarie 2009 23:24
De la: Maddy_moo, la data 2009-02-02 23:24:56Depinde ssi de urmele pe care vrei sa le inlaturi. Sunt persoane care raman cu "cratere", eu pot sa spun ca am avut numai puncte rosii de care insa nu am putut sa scap pana de curand. Pentru urmele adanci cred ca intr-adevar laserul e solutia.


liza24_84
Postat pe 2 Februarie 2009 23:28
FETELOR HELPPPPPP.AM nevoie de ajutorul vostru particip la un concurs la antena 1,pe siteul www.vedeteonline.ro va rog votati-ma.MADALINA PASALAU
madalina_pasalau
Postat pe 3 Februarie 2009 22:23
S.C. ANDREI COLLAGEN SRL
Mun. IASI,B-dul STEFAN CEL MARE SI
SFINT,nr.5,bl.A1-2,sc.B,et.8,ap.4
Tel.0332448180; 0770492583
J 22/2671/2008; CUI: 224422282
E-mail: andreidan51@gmail.com
Retail Pret: 195,00 RON/90 capsule

1oo% PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, adistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 3 Februarie 2009 23:03

Dupa un consum conf.modului de administrare timp 3-4 saptamini cosurile se vor usca si incepi sa le stergi cu prosopul dupa ce te speli pe fata
ierdnamad
Postat pe 3 Februarie 2009 23:09

Buna,daca te mai intereseaya un tratament antiacneic,intra pe www.dora.vitaliontabletta.ro la produsul Clear complection.Poate te ajuta si pe tine.Am auzit ca a ajutat si la probleme dermatologice mult mai grave..Intra pe site dupa mine nu pierzi nimic.

Postat pe 3 Martie 2009 19:18
Buuun,haideti sa va spun si eu patania mea cu acesti 'monstrii marini'..asa i'am botezat
La mine problema a inceput pe cand aveam 24 de ani,acu 2 ani de zile.In adolescenta nu aveam decat rarisima un cosulet...si atat.Iar la 24 de ani sa ma trezesc deodata ca pe zi ce trece apareau ca ciupercile dupa ploaie.Eu care nu folosisem pana atunci lotiune demachianta,decat sapunul Dove am cumparat fel si fel de produse.Am cheltuit milioane,am fost la cosmeticiana,mai rau mi'a facut..m'a lasat cu cateva 'cratere'.Acneea de care am suferit,cred ca i se spune juvenila.Nu am fost chiar gen 'batuta cu urzica'.
Solutia am gasit'o dupa indelungi cautari si incercari intr'un produs natural.NU E NICI UN FEL DE RECLAMA! stiu ce inseamna sa suferi din cauza asta,am trait'o si te duce la disperare s.a.m.d.
Intai am folosit de la Gerovital gama anti-cosuri (4luni)..sa zicem ca a dat rezultate cat de cat,in comparatie cu alte produse mult mai scumpe (un gel spumant,lotiune tonica,crema de fata care nu incarca tenul si un baton corector si purificator,pe care le foloseama dimineata si seara),dar au ramase petele (am uitat sa specific,am tenul mixt,s'a mai schimbat si a devenit si sensibil).
Pentru PETE mierea de albine e cea mai buna,cea din plafar de preferat,e natural,nu se zahariseste (de tei sau salcam).De 3 ori pe sapt faceti o masca din o lingurita de miere amestecat cu un sfert de lingurita argila praf (la pliculete este,tot de la plafar si nu numai si costa aprox 7mii lei vechi un pliculet,care va ajunge 1-2 luni).Se aplica pe zonele afectate,se evita conturul ochilor,in reste si pe buze poti da,e doar un gomaj.Masca se lasa 30min pe fata,din cand in cand masati pielea cu degetul,sa intre mai bine si mierea si sa se faca si un gomaj bun.Intre timp faceti un ceai verde (ori vrac sau la pliculet).2 pliculete la 200ml apa ,infuzie 10min.Masca se va indeparta cu acest ceai,numai sa fie caldut,in nici un caz fierbinte.Pt tenul acneic e f bun Mg,Zn pe care le gasim in ceaiul verde.Am inceput tratamentul asta din toamna trecuta,iar dupa o o luna si jumatate diferenta era de la cer la pamant ...
Iar de vreo 2 luni pt demachiere, folosesc servetele demachiante de la L'oreal pure zone,dimineata si seara (inchide si porii),de 3 ori pe sapt fac acest gomaj,si 1-2/sapt mai aplik doar miere de albine pe fata,si o las minim 2 ore pe fata,pe care o indepartez tot cu ceai verde.Dupa ce ati spalat tenul cu acest ceai,il lasati sa intre in piele,nu va stergeti fatza cu vreun prosop,lasati ca tenul sa absoarba ceaiul.
Iar acum sunt fericita posesoare a unui ten fara pete,curat,cu porii abia vizibili,fresh,mai tanar,au mai disparut si din riduri.E o placere de fiecare data cand aplic aceste masti :)
Mult succes,nu veti fi dezamagite si la cate ati incercat pana acum si ati dat si bani multi...

P.S.: In plafar mai gasiti Calciu cu Mg si Zn,luati 3 pastile pe zi..pt ten,par si unghii.Dupa o luna veti observa diferentele
Va pup si nu disperati,pt orice exista o solutie.
lighton
Postat pe 5 Martie 2009 11:49
mmm,am uitat sa adaug un lucru important.In momentul cand trebuie sa indepartati masca,folositi discuri demachiante ,le inmuiati in ceaiul verde,stoarceti putin discul si masati tenul,insistand pe zonele mai afectate.Iar mierea este potrivita pt ORICE tip de ten si un bun hidratant pt ten,mai ales ca este greu sa gasesti asa ceva pt un ten acneic.
So,nu mai stati pe ganduri..good luck!
lighton
Postat pe 5 Martie 2009 21:59
EU PUR SI SIMPLU FOLOSESC O CREMA PROFESIONALA SI UN GEL DE CURATARE SI AM SCAPAT DE COSI DEMULT.PRODUSELE SE NUMESC BRUNO VASSARI SI LE FOLOSESC DE APROXIMIATIV UN AN.NU AM RENUNTAT LA ELE PENTRU CA IN PRIMUL RAND M-AU SCAPAT DE COSI SI IN AL DOILEA RAND IMI PLACE FOARTE MULT EFECTUL DE INTRETINERE PE CARE IL ARE.
mina_lady
Postat pe 5 Septembrie 2010 14:12
m-ai omorat cu "cosi"...
kudika226898
Postat pe 6 Septembrie 2010 21:41
Produse naturiste de la Calivita, tratament pt acnee
Pt detalii, delyiutza_p@yahoo.com
delyiutza_p
Postat pe 3 Octombrie 2010 13:59
Basme MLM....
kudika226898
Postat pe 4 Octombrie 2010 00:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Avene sau Vichy 6 De la: ploidevise 21 Noiembrie 2010 14:20
cosuri 18 De la: kudika_1001304 12 Februarie 2016 11:05
Cine ma poate ajuta cu un sfat,o idee,o sugestie?:( 21 De la: kudika058558 30 Aprilie 2013 15:51
Crema hidratanta 54 De la: simonnik 5 Iunie 2018 20:13
Puncte negre 20 De la: MsDelilah_ 12 Septembrie 2010 22:13