Setari Cookie-uri

eu leoaica ,iar el scorpion

Voi ce ziceti?O sa dureze?E drept k ne mai certam...aman2 suntem incapatanati,orgoliosi s.a.Poop astept raspuns:*
aalinagavali
Postat pe 8 Februarie 2009 01:41
Nicio sansa!!!!!!! Dupa cum ai spus si tu, va certati mereu, intotdeauna veti fi in contradictoriu. Eu am vorbit cu sotul meu 7 ani, in care ne-am tot certat si impacat. Am crezut ca, casatorindu-ne va fi altfel, si a fost .......mai rau! Niciun zodiac nu da nicio sansa unui scorpion cu un leu, dar eu m-am incapatanat crezand ca iubirea invinge totul, nu-i asa, crede-ma pe cuvant.
hairpin
Postat pe 25 Februarie 2009 09:17
si eu sunt leioaica destul de trecuta prin viata.in prima faza, te simti bine cu scorpionii.dupa care te enerveaza la culme.sunt gelosi, posesivi, ceea ce nu este chiar genul meu sau al unei leioace in general.iti urez noroc.
best_mori73
Postat pe 25 Februarie 2009 15:25
IN NICIUN CAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misterrrr
Postat pe 27 Februarie 2009 20:28
Ei bine... surpriza... eu sunt de 6 ani cu un scorpion si de 3 ani e sotul meu. Va spun cu mana pe inima ca nu ne-am certat in primi 2 ani de nici un fel..... Surprinzator nu? A si apropo eu sunt Leu cu ascendent in leu si sunt foarte incapatanata si orgolioasa si am toate " calitatile" pe care la intalniti la un leu. Si totusi iata ca relatia noastra merge . Toata chestia este sa stii atunci can trebuie sa cedezi si cum sa il iei pe scorpion ca sa faca exact ceea ce vrei tu. E adevarat ca este foarte dificil dar pentru mine este o provocare in fiecare zi sa vad cum reactioneaza in anumite situatii si mai ales cum il imblanzesc eu . Asa ca eu zic sa va mai gandtiti pentru ca nu conteazaa ce zodie e persoana de langa tine atata timp cat il accepti si cu bune si cu rele asa cum poate la randul lui si el face. Take care!
leeloo2unlimited
Postat pe 5 Martie 2009 11:15
Leu - Scorpion

Leu si Scorpion? Foc si Apa. Frumos, pasionant, dar... de scurta durata.

N-ar trebui sa încep cu asta, dar asa începe totul între un Leu si un Scorpion : sex. Atractie sexuala fantastica, fiindca potentialul ambilor este foarte mare. Scorpionul este la fel de extravagant, de înflacarat si de senzual ca si tine. Daca toate problemele s-ar rezolva în pat, ati fi cel mai armonios cuplu din lume. În plus, deoarece este la 90 de grade fata de tine în zodiac, sansele unei atractii "la prima vedere" sunt si mai mari. Dar scad mult sansele unei relatii pe termen lung.

Dar... Scorpionul, desi te va pune pe piedestalul pe care îl meriti, n-o sa-ti si spuna chestia asta. Nu doar fiindca este secretos, ci si pentru ca asa crede ca trebuie facut. Leul este prea adesea semnul cel mai usor de manipulat, fiindca este atât de sensibil la laude. Iar ca semn de apa, care le are cu intuitia, Scorpionul stie asta si va profita. Pe de alta parte, este posesiv si de gelos, iar tie n-o sa-ti placa prea mult chestia asta. Din punctul tau de vedere, este pur si simplu un nativ dificil si prea temperamental. Dificil pentru ca se deschide destul de greu în fata altora : desi poate ca vorbeste mult, ca sa-i ajungi în suflet îti va trebui multa rabdare si mult tact. Si tare s-ar putea sa te plictisesti pe drum.
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 09:12
Ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns, Scorpionului îi cam place sa aiba conducerea si nici nu întelege dorinta ta de admiratie constanta : pentru el, esti prea pretentios si cam ostentativ. Când va veni vorba de o relatie de lunga durata, nu vei avea posibilitatea sa domini, iar asta poate aduce la disperare orice Leu de treaba. Asta si deoarece sunteti amândoi semne fixe, adica încapatânati si inflexibili.

Scorpionul percepe dragostea într-un mod mai misterios, mai sentimental decât tine. Sub toata pasiunea aceea se ascund torente de dragoste adânca, pe care adesea nu prea le întelegi. Scorpionul nici nu vorbeste mult, asa ca este si mai greu de ajuns la inima sa.

Daca ati putea depasi tendinta de a concura pentru postul de sef si daca amândoi ati sti sa ascultati mai mult ceea ce spune sau vrea celalalt, ar putea deveni o relatie înfocata. Daca!
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 09:13
nuuuuu in nici un cazzzzzzzzzzzzzzzzzz
tu'ti dai seama ca el daca te inteapa poti muri??????
Diavolyta_
Postat pe 27 Aprilie 2009 20:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu balanta el sagetator insurat 7 De la: battleofwits 25 Octombrie 2010 11:51
important 1 De la: kudika174095 8 Februarie 2011 09:29
femeia leu ,barbatul geaman.... 4 De la: Raluca_SA 28 Septembrie 2009 11:29
Eu tauroaica, el sagetator..vreo sansa sa avem o familie? 12 De la: kudika324283 15 August 2011 08:44
femeia sagetator-barbatul gemeni 6 De la: carmen_healthy 18 Noiembrie 2010 00:43