Setari Cookie-uri

Romantic,orgasm



Dupa orgasm, excitatia si sensibilitatea femeii se diminueaza mult mai lent decat cea a barbatului. Asadar, fiti tandri, continuati sa-i mangaiati corpul, sarutati-o: ea va fi foarte sensibila... si fara indoiala va fi gata sa reinceapa, insa de data asta invitandu-va penisul! Masturbarea reciproca e practicata simultan de ambii parteneri: barbatul stimuleaza clitorisul, in timp ce ea il masturbeaza. Cere partenerului sa va arate cum o face si invitati-l sa va priveasca: este cea mai buna modalitate de a-i oferi placerea. Este o practica potrivita pentru preludiu. Iubitii se pot saruta cu tandrete in timpul acestor mangaieri intime.

Masturbarea reciproca e adesea practicata cand unul dintre parteneri nu este disponibil din punct de vedere sexual (erectie dificila, sarcina...), dar inainte de toate aceasta va poate imbogati viata sexuala si va ajuta sa descoperiti senzatii noi. Pentru acest joc amoros, utilizarea unui gel lubrifiant poate fi foarte favorabila, mai ales pentru barbat. Ea isi va pune putin gel pe mana inainte sa-l mangaie, iar el va putea face acelasi lucru daca lubrifierea iubitei sale nu e inca suficienta. Sa vorbesti despre sex atunci cand iubesti pare simplu sa spui sau sa-ti exprimi nelinistile, problemele sau dorintele in materie sexuala... Insa nu e intotdeauna asa. Atunci, de ce e mai greu sa vorbesti decat sa faci dragoste? Va trebui sa combati inhibitiile! De cele mai multe ori, lipsa de comunicare afecteaza actul sexual. Cel putin aceasta te obliga sa te multumesti cu raporturi nesatisfacatoare, sa accepti lucruri care nu-ti aduc niciun fel de placere sau te fac sa te simti obligat(a) sa faci trucuri care te dezgusta ori sa te simti anormal(a) daca refuzi sa le faci, fara sa vorbesti despre aceasta preocupare ca sa nu-ti dezamagesti partenerul. Pudoarea, educatia, experientele neplacute, viziunea distorsionata a sexualitatii din cauza pornografiei care te-au facut sa asociezi unele practici perversiunii sau sa confunzi unele practici extreme cu actul normal, lipsa de incredere, auto cenzura etc. Fiecare sa se analizeze... de unul singur sau in doi. Exista si solutii : Ajung la orgasm singur(a) si niciodata cu partenerul... Nu esti obligat sa recurgi la limbajul verbal, cu toate ca ar fi mai bine, pentru ca sa-i explici cum ajungi la placeri. Gandeste-te la limbajul corpului, la gesturi, pentru a-l ghida pe celalalt si a-i arata ce iti face placere. Luati-o sau luati-l de mana, puneti-va intr-o pozitie care sa-i sugereze ce iti place. Special pentru fete: daca datorita clitorisului care nu e prea solicitat in timpul penetrarii, simti placeri deosebite, trebuie sa-l lamuresti pe iubit. Joaca cartea increderii, „te voi invata un mic truc de fete” pentru a instaura complicitatea si insista pe faptul ca aceasta nu-i pune in discutie performanta, ci dimpotriva, nu va face decat sa o amplifice. Daca sexul oral te dezgusta si simti ca aceasta dezamagaste trebuie sa i-o spui sincer. Insista sa-i explici ca aceasta nu are nimic de-a face cu sexul ei sau a lui, ci ca este vorba despre o aversiune pe care nu o poti controla. Nu forta niciodata lucrurile, insa spune-i ca peste un timp se poate sa-ti schimbi parerea... Vorbeste si incerca sa intelegi de ce aceasta practica te supara pentru ca acesta sa nu devina un subiect tabu. Nu reusesti sa ai initiativa, cere-i un ajutor, confeseaza-i aceasta dorinta de a prelua controlul si blocajul care te impiedica. Cere-i sa-ti arate nu e necesar sa vorbiti, puteti doar sa ghidati ce va place.
bruni_eu
Postat pe 11 Februarie 2009 11:49
inteleaga pe deplin o femeie, asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerce. Experienta intima a unui cuplu trebuie sa cuprinda preludiul, actul in sine si perioada de dupa sex, pe care multi o numesc postludiu.

Acesta este cel putin la fel de important precum preludiul si nu se cade ca un barbat adevarat sa il neglijeze vreodata, sunt de parere reporterii de la Yuppy.ro, care ofera o viziune masculina asupra momentelor de dupa sex. Iata recomandarile lor pentru un postludiu de neuitat.

Ce poti face sau ce trebuie sa faci in postludiu? Ai putea foarte bine sa repeti preludiul, dar sa fii mai tandru, sarutandu-i coapsele, abdomenul, gatul si buzele.

Sarutarea zonei genitale sau a sanilor nu prea se preteaza acestei etape, intrucat ea se afla intr-o perioada relativ refractara, in care aceste atingeri ii provoaca mai degraba senzatii neplacute.

Las-o sa-si aseze capul pe pieptul tau gol si, in acest timp, joaca-te cu mana prin parul ei, atinge-o usor pe spate si saruta-i tamplele si pometii.

Intr-o relatie bazata pe iubire, este frumos sa-i zici cele doua cuvinte magice dupa ce ati facut dragoste, demonstrandu-i cat de fericit si multumit esti alaturi de ea. Da, iti poti aprinde si o tigara, dar un pic mai tarziu..

Priveste-o cat e de frumoasa si atinge-o numai din priviri. Pentru ca trecerea de la sex la relaxare sa nu fie brusca, ai la indemana si mici jocuri care includ ciupituri, gadilat sau muscaturi inofensive.

Ce anume nu ai voie sa faci? Nu o parasi imediat ca sa te duci la baie. Ramai langa ea, chiar daca simti nevoia de a sterge urmele dezmatului. Nu ii intoarce spatele intr-o secunda, asteptandu-ti somnul binemeritat. Iubita ta are nevoie de atentie, nu de indiferenta.

Daca ai de gand sa arunci intrebari gen "Am fost bun, nu-i asa?", "Ti-a placut?" sau "Cate orgasme ai avut?", mai bine abtine-te. Faptul este implinit si oricum nu mai poti schimba nimic acum, plus ca ei nu-i plac deloc astfel de intrebari, preferand atingeri si saruturi in loc de vorbe spuse asa, sa fie.

Nu ii reprosa acum absolut nimic, gen "Nu mi-a placut ca nu mi-ai facut sex oral". Nu te grabi sa te imbraci de teama ca ea sa nu-l observe pe "soldatel" cum revine in starea de relaxare. Stie suficient de bine capitolul asta din anatomie. Trage o patura pe tine si ai rezolvat problema daca te simti inhibat.

Partea cu "am transpirat, ma duc sa fac un dus" pastreaz-o dupa postludiu. Nu invoca niciodata oboseala ca motiv al lipsei tale de atentie. Gesturile mici, de multe ori, conteaza mai mult decat cele mari.

Acum poti sa o lasi sa adoarma asezata pe pieptul tau. Poti adormi chiar si tu. Misiunea ta a luat sfarsit.
bruni_eu
Postat pe 11 Februarie 2009 12:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum pot avea sani m mari fara operatii estetice:( 41 De la: kudika029034 1 Aprilie 2013 04:39
Sex neprotejat- Va rog rsp. 12 De la: alexandra_n 15 Mai 2009 15:22
kostumul second hand ptr voi 1 De la: kudika045486 27 Iulie 2010 20:26
Sunt intr-o mare dilema!!!Ajutati-ma! 28 De la: kudika_24793 4 Decembrie 2013 10:09
Nevoie de ajutor(legat de sex sialtele) 4 De la: kudika_992364 20 Februarie 2016 14:05