Mai multe
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-09 00:45:24De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-09 00:43:57mai astept ..poate poate ...!!! Bine atunci iti da un suc si un pupic !!!
|
||
|
__LL__ Postat pe 9 Martie 2009 01:19 |
||
|---|---|---|
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-09 01:19:16De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-09 00:45:24De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-09 00:43:57mai astept ..poate poate ...!!! nu vreau nimik soro...lasa k mi dai tu un pup si gata
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 9 Martie 2009 01:22 |
||
De la: ella_c, la data 2009-03-08 22:54:09De la: googoodoll, la data 2009-03-08 22:48:44care? Buna dimineata ma citez pe mine..iata melodia pe care o ascultam,intr-adevar este de la luceafarul! http://www.trilulilu.ro/coafeza/6e4e227c2d7e38 Cea de mai sus ii era dedicata Fluturasului....nu stiu cum am reusit sa le incurc.. |
||
|
|
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 06:18 |
||
|
Ellaaaa... buna dimineatzaaa! Ceea ce fac in acest moment e sa iti astept raspunsu' pe topicu' alalantu' in care iti zic ca m-a muscat pisoiullll .....
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 08:29 |
||
dor,buna dimineatza
|
||
|
luceafaru_iubirii Postat pe 9 Martie 2009 08:47 |
||
cred ca ella lucreaza,dora
|
||
|
luceafaru_iubirii Postat pe 9 Martie 2009 08:48 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-03-09 08:29:59Ellaaaa... buna dimineatzaaa! 'neataaaaaa Dora acum am intrat!!
|
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 08:50 |
||
De la: luceafaru_iubirii, la data 2009-03-09 08:47:02dor,buna dimineatza "Neatza, Luce... Nu cred ca tu stii ce ar trebui sa fac cu muscatura pisoiului, nu?..
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 08:51 |
||
De la: ella_c, la data 2009-03-09 08:50:51De la: Dor_a, la data 2009-03-09 08:29:59Ellaaaa... buna dimineatzaaa! M-a muscat pisoiuu... Si acu' a fugit si de sub cutie, si un coleg imi spunea ca inainte sa ajung eu, il urmareau niste pasari sa-l manance, saracutzu'
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 08:53 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-03-09 08:53:24Si acu' a fugit si de sub cutie, si un coleg imi spunea ca inainte sa ajung eu, il urmareau niste pasari sa-l manance, saracutzu' ontopic: ma gandesc ca exista oameni minunati! Care iti redau increderea in oameni... hai ca deja uite cum scriu...bat campii..m-ai impresionat Dora, Pe bune??Ce pasari? Asa rau e?Saracutul...
|
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 09:08 |
||
Ma Ella, nu are sange pe nicaieri... Poate fi ceva intern... Dar nu are echilibru, merge impleticita, nu raspunde la nici un stimul verbal, sau daca o face, se uita aiurea... Deci ori nu vede, ori nu aude, ori nu se ghideaza... e lovita la capsor, cred.. si acum... e in boscheti. boschetii cresc langa un zid care face unghi cu gardul companiei, care e din bari... Poate iesi pe acolo, daca se straduieste... Nu stiu... e foarte greu sa ajungi la ea acum si... oricum, pentru moment, daca ramane acolo e cel mai bine... I-am lasat o farfurioara cu apa, dar teama mi-e ca n-o vede... Avea si una cu laptic, dar cred ca a varsat-o... Sa vedem... poate are noroc, ramane acolo si o pot duce la doctor la pranz... Nu stiu ce altceva as putea face... Oricum, tre' sa mobilizez cativa baieti sa o punem in cutie iarasi... Doar ca acum e mai bine sa stea afara, ca sub cutie trebuie ca e speriata rau...
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 09:20 |
||
|
Asta spuneam si eu...pe celalat topic!Ca e lovit la cap.. Daca puteati sa-l atingeti era bine ca ii bagati o pastiluta pe gat,un calmant.Dar asa ,saracutul...de durere va musca iar.. Sa ma tii la curent! Mana ta ce face? |
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 09:29 |
||
|
M-am luat cu pisicuta si am uitat sa-ti urez LA MULTI ANI! ,pentru ..ieri!Sa fi sanatoasa ,fericita si iubita! Sa scapi de cele 3 kg si sa ramai la fel ...cum esti acum!Sufleteste vorbind......
|
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 09:33 |
||
De la: ella_c, la data 2009-03-09 09:29:26Asta spuneam si eu...pe celalat topic!Ca e lovit la cap.. Mana e bine... Am fost la ea, e mai aproape de "iesirea" de sub plante, si parca m-a fixat cand am vorbit cu ea... treaba e ca da, tot da urechiusele pe spate, ceea ce inseamna ca ia orice apropiere ca pe un act de agresiune... i-am pus apa cat de aproape am putut (e cald rau, la pranz se prevad 28 de grade), are totusi noroc ca e la umbra acolo... Cam astea-s noutatile... Si faptul ca stateam in drum, vorbind cu pisoiul (care nu se vedea, evident) si a mai intrat o masina in companie... Omu' o fi crezut ca's pleznita, stand acolo, ghemuita si vorbind cu boschetii... ( )
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 09:37 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-03-09 09:37:14Mana e bine... Am fost la ea, e mai aproape de "iesirea" de sub plante, si parca m-a fixat cand am vorbit cu ea... treaba e ca da, tot da urechiusele pe spate, ceea ce inseamna ca ia orice apropiere ca pe un act de agresiune... i-am pus apa cat de aproape am putut (e cald rau, la pranz se prevad 28 de grade), are totusi noroc ca e la umbra acolo... Cam astea-s noutatile... Si faptul ca stateam in drum, vorbind cu pisoiul (care nu se vedea, evident) si a mai intrat o masina in companie... Omu' o fi crezut ca's pleznita, stand acolo, ghemuita si vorbind cu boschetii... O sa-si revina..Cred ca a fost in stare de soc. Cu mana... spunea o fata pe al'lalt topic ca nu e bine spirt+apa...renunta la apa!Da cu alcool Faci ce faci si gasesti o parte amuzanta a intamplarii... Te invidiez pentru gradele acelea...Si la noi este o superba zi de primavara..(Bucuresti) |
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 09:46 |
||
|
Am citit, Ella... Ma pui, eu zic ca e ok, ca am "stors-o" cat am putut de sange, inainte sa pun spirt... Acum oricum rana s-a inchis... degetul e normal sa fie un pic umflat, ca doar e abia la inceput... si se si inroseste putin a doua zi, in timp ce corpul lupta cu infectia incipienta... oricum, daca mergem cu ea la veterinar mai incolo, o sa-l intreb ce e de facut si cu degetul... Nu? Ca el poa' sa vada daca are rabie au ba... Si, sincer, cateodata e bine sa ne lasam si corpul sa "lupte", sa creeze anticorpi... Ca resurse are, eu iau vitamine, am un sistem imunitar beton. Pai sa munceasca acum, ca d-aia ii dau vitamine
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 09:53 |
||
Da,sincer..stiam ca nu vrei vaccin! Cine ar vrea? Si eu stau foarte bine la capitolul "imunitate".Rar ...extrem de rar ,ma doboara ceva. Cam la 4 ani..o gripa mai puternica! Sa ne ierte domnu' Geo ca am cam fost pe topicul lui
|
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 10:04 |
||
|
Ba nu, suntem in topic, pui! E "ce faci in acest moment" ... Pai asta facem, ne intrebam ce e cu pisoiu' si cu mana... Intr-o ora merg sa mobilizez fortele... Tre' sa ma duc la Jon (de la Jonathan), manangerul de la logistica sa imi dea niste cartoane destul de lungi ca sa ii "inchidem calea" catre gard... dupa sa fac rost de niste baieti de la Joel, managerul de la Admin. sa ii pun sa "manevreze" cartoanele... si sa-l iau pe Sahji sa conduca el pana la veterinar cu masina lui, ca io sa tin cutia cu pisoiul... Eu cred ca e un plan bun...
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 10:09 |
||
|
Minunat! Ce as mai sta si eu intre atatia barbati... Cred ca m-as risca sa tin pisicuta.. |
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 10:14 |
||
buna girlssssssss m am trezit si eu...si ma uit ce vreme superba e afaraaaaaaaa mama masii de viata
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 9 Martie 2009 10:14 |
||
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-09 10:14:40buna girlssssssss Buna Fluturas e superb...intr-adevar!
|
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 10:17 |
||
De la: ella_c, la data 2009-03-09 09:33:18M-am luat cu pisicuta si am uitat sa-ti urez LA MULTI ANI! ,pentru ..ieri!Sa fi sanatoasa ,fericita si iubita! Multumesc, Ella... eu ti-am zis "la multi ani" pe alt topic, da nu-mi mai amintesc care Pupicei, oricum, si inca o data: sa fii fericita
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 10:19 |
||
azi ne-am cam "imprastiat"... |
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 10:21 |
||
De la: ella_c, la data 2009-03-09 10:17:19De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-09 10:14:40buna girlssssssss da mami,cred k o sa dau o fuga prin park dupa ce fac cumparaturile pentru ziua prietenei mele,o sa ma prind vreo 3 4 ore de soareee k s au schimbat plkanurile de ieri,adika mergem mai devreme la shopping si asa imi raman multe ore for me
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 9 Martie 2009 10:21 |
||
Asa sa faci, Fluturas, profita de soare!
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Martie 2009 10:22 |
||
LA MULTI ANI! la toate doamnele si domnisoarele de aici... cum ati petrecut de ziua voastra fetelor?
|
||
|
missalexandra Postat pe 9 Martie 2009 10:23 |
||
|
Profita Fluturas de zilele astea...E foarte frumos! Daca incepi munca nu o sa mai ai timp.. |
||
|
ella_c Postat pe 9 Martie 2009 10:24 |
||
ce fac in momentu asta? [...]poi...nu jtiu... Ma gandesc.. la nimik ..si scriu chiar acuma
|
||
|
ssss Postat pe 9 Martie 2009 17:18 |
||
| pai dau o fuga pe forum si dupa ma apuc de invatat | ||
|
_dulcik_ Postat pe 9 Martie 2009 21:37 |
||
In acest moment fac o baie de soare la lumina monitorului si imi imaginez ca sunt undeva pe un camp verde cu maci rosii al caror parfum ma ametesc si imi incanta simturile ...simt adierea calda a unui proaspat vartej primavaratic de speranta si visare ... Noaptea sa va calauzeaca intr-o calatorie a linistii si a pacii interioare supreme ...
|
||
|
__LL__ Postat pe 10 Martie 2009 05:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hei, esti credincios? | 9 | De la: blue07scorpion 7 August 2009 16:13 |
| o intrebare de baraj | 25 | De la: nicol1510 19 Iunie 2009 10:11 |
| Probleme tehnice | 7 | De la: roz5blue6lila7 7 Iunie 2010 15:56 |
|
|
||
| ce v-a enervat azi? | 739 | De la: geo_xx 16 Noiembrie 2009 22:14 |
| Porumbel | 19 | De la: kudika_13420 17 Noiembrie 2012 09:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.