Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: muza_ta, la data 2013-06-23 22:17:54[quote name='
nu stiu, acum sunt confuza.
oare de ce cand esti prea bun cu cineva, persoana respectiva lasa tot pe spatele tau si se uite de toate cele inclusiv bun simt si RESPECT? oare lumea nu mai stie ce inseamna respectul nowadays? sau chiar tre' sa consideram si respectul...o ARTA?

Daca este ceva personal,imi pare rau ca nu esti respectata asa cum ar trebui!!!!Fata mea,dupa cum se vede,lumea si societatea moderna este intr-o continua modificare a sistemului de repere valorice,dar in defavoarea noastra,ca specie umana vorbind!!!!Respectul dovedit a fost inlocuit de tupeu si lipsa de educatie,ca sa nu ma exprim nepoliticos!!!!Oamenii cu care intram in contact au devenit opusul la ceea ce dorim sa intalnim in vietile noastre,din pacate!!!Este neindicat sa deschizi polemici cu astfel de persoane,caci ele nu cunosc cum sa incadreze pe cel aflat in relatia directa cu ei,pur si simplu nu au astfel de abilitati!!!!Nu respectul in sine este o arta,ci capacitatea de a ti-l insusi si pastra,nu mai discut de dezvoltarea lui in relatia cu ceilalti!!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Iunie 2013 22:25
INTELIGENTUL_
Postat pe 23 Iunie 2013 22:29
De la: kudika_15804, la data 2013-06-23 22:25:31
De la: muza_ta, la data 2013-06-23 22:17:54[quote name='
nu stiu, acum sunt confuza.
oare de ce cand esti prea bun cu cineva, persoana respectiva lasa tot pe spatele tau si se uite de toate cele inclusiv bun simt si RESPECT? oare lumea nu mai stie ce inseamna respectul nowadays? sau chiar tre' sa consideram si respectul...o ARTA?

Daca este ceva personal,imi pare rau ca nu esti respectata asa cum ar trebui!!!!Fata mea,dupa cum se vede,lumea si societatea moderna este intr-o continua modificare a sistemului de repere valorice,dar in defavoarea noastra,ca specie umana vorbind!!!!Respectul dovedit a fost inlocuit de tupeu si lipsa de educatie,ca sa nu ma exprim nepoliticos!!!!Oamenii cu care intram in contact au devenit opusul la ceea ce dorim sa intalnim in vietile noastre,din pacate!!!Este neindicat sa deschizi polemici cu astfel de persoane,caci ele nu cunosc cum sa incadreze pe cel aflat in relatia directa cu ei,pur si simplu nu au astfel de abilitati!!!!Nu respectul in sine este o arta,ci capacitatea de a ti-l insusi si pastra,nu mai discut de dezvoltarea lui in relatia cu ceilalti!!!!

pai da, daca trec cu vederea si, eventual ignor, tot nu fac bine. pentru ca celalalat te incearca, un pic azi, un pic maine si tot asa.
daca iau initiativa si fac "razbel" ar insemna ca sunt o needucata si-o ne...... bip bip. ce stiu eu ce gandesc ceilalti.
trist e ca sunt persoane care au aproape de 2 ori varsta mea si se dau mari personalitati si mari cunoscatori. si cel mai trist este ca trebuie sa-ti fortezi tu limitele ca sa-l inveti pe celalalt ce inseamna respectul. un proces care nu stiu daca are sens. e o lectie deja invatata, dar se pare ca tot "o invat".
eu nu ma dau mare cunoscatoare dar macar respectul si bunul simt il port cu mine in "traista". oare astia "trecuti prin viata" de ce nu stiu ce e ala? se simt amenintati si procedeaza exact invers pentru a initimida?
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 22:33
De la: muza_ta, la data 2013-06-23 22:33:38[quote name='
pai da, daca trec cu vederea si, eventual ignor, tot nu fac bine. pentru ca celalalat te incearca, un pic azi, un pic maine si tot asa.
daca iau initiativa si fac "razbel" ar insemna ca sunt o needucata si-o ne...... bip bip. ce stiu eu ce gandesc ceilalti.
trist e ca sunt persoane care au aproape de 2 ori varsta mea si se dau mari personalitati si mari cunoscatori. si cel mai trist este ca trebuie sa-ti fortezi tu limitele ca sa-l inveti pe celalalt ce inseamna respectul. un proces care nu stiu daca are sens. e o lectie deja invatata, dar se pare ca tot "o invat".
eu nu ma dau mare cunoscatoare dar macar respectul si bunul simt il port cu mine in "traista". oare astia "trecuti prin viata" de ce nu stiu ce e ala? se simt amenintati si procedeaza exact invers pentru a initimida?

Fata mea,sa nu iti inchipui ca acele persoane la care faci referire s-au schimbat peste noapte,devenind lipsite de respect,nimic mai fals,asa au fost dintotdeauna,numai ca au reusit sa reziste in viata cu o astfel de atitudine!!!!Daca este nevoie sa recurgi la energia personala,pentru a-i invata ce inseamna respectul,fa-o fara tagada,caci tu vei fi superioara lor,chiar daca nu iti doresti aceasta si te oboseste psihic!!!Nu,acei oameni nu se tem de nimic,caci daca ar fi fost astfel s-ar fi temut de propria lipsa de respect!!!Nu poti intimida prin lipsa de respect,este fals,este iluzorie imaginea creata!!!Fii in continuare la fel,numai asa vei demonstra ca nu esti ca ei,ci deasupra lor!!!!Incearca sa-i domini prin respect,o sa-i doara mult mai mult decat i-ar afecta in situatia inversa!!!

Acum ,te las ,fata mea,ma retrag la un dus de zile mari!!!!! Noapte buna!!!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Iunie 2013 22:45
si tu cum cataloghezi domnita curcubeu o persoana care glumeste cu unu care in statusul sau ii zice tizei tale sa l pupe n penis cum e obosnuit el sa faca singur
prazlea
Postat pe 23 Iunie 2013 22:50
mi se ruuuuuuuhuhuuuuuupeeeee de parerile altora despre mine. ideea e ca ajung intr-un punct in care nu imi mai pasa de absolut nimic si, chit ca ma enervez indeajuns de mult incat sa ripostez, nu stiu daca se merita nervii mei..in balanta cu prostia altora. nu stiu daca am atatia "nervi" cat sa echilibreze balanta cu prostia altora si cred ca nici nu ma intereseaza sa am atatia nervi, doar a le arata altora ca imi incalca "spatiul intim"[sa-i zicem].

da' oricum.. tot confuza sunt:P

noapte buna
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 22:51
http://www.youtube.com/watch?v=I6fLC_Gm6XI
prazlea
Postat pe 23 Iunie 2013 22:52
Nu faceti baie in apa,si nu beti apa din cada...pestii fac sex in ea...
INTELIGENTUL_
Postat pe 23 Iunie 2013 22:54
dogule da pupa-ma si pe mine sa-mi treaca nervishorii
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 22:55
unde esti stimabila curcubeu ai fugit iar,,arata ti tu respectul dacA zici ca alti s lipsiti de el
prazlea
Postat pe 23 Iunie 2013 22:57
http://www.youtube.com/watch?v=xpQNYUYmAZ8
prazlea
Postat pe 23 Iunie 2013 23:00
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:01
De la: muza_ta, la data 2013-06-23 22:51:10mi se ruuuuuuuhuhuuuuuupeeeee de parerile altora despre mine. ideea e ca ajung intr-un punct in care nu imi mai pasa de absolut nimic si, chit ca ma enervez indeajuns de mult incat sa ripostez, nu stiu daca se merita nervii mei..in balanta cu prostia altora. nu stiu daca am atatia "nervi" cat sa echilibreze balanta cu prostia altora si cred ca nici nu ma intereseaza sa am atatia nervi, doar a le arata altora ca imi incalca "spatiul intim"[sa-i zicem].

da' oricum.. tot confuza sunt:P

noapte buna

Daca luam in calcul starea de nervozitate creata,cu siguranat nu merita sa treci prin aceasta,sanatatea este importanta,inaintea tuturor celorlalte fapte!!!Noapte buna!!
kudika_15804
De la: prazlea, la data 2013-06-23 22:50:30si tu cum cataloghezi domnita curcubeu o persoana care glumeste cu unu care in statusul sau ii zice tizei tale sa l pupe n penis cum e obosnuit el sa faca singur
Cldare,du-te de te culca...in penisul meu
INTELIGENTUL_
De la: kudika_15804, la data 2013-06-23 23:01:35
Daca luam in calcul starea de nervozitate creata,cu siguranat nu merita sa treci prin aceasta,sanatatea este importanta,inaintea tuturor celorlalte fapte!!!Noapte buna!!

yeesss, pups
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:03
http://www.youtube.com/watch?v=YX-L0I-5D0s
prazlea
Postat pe 23 Iunie 2013 23:07
De la: prazlea, la data 2013-06-23 22:50:30si tu cum cataloghezi domnita curcubeu o persoana care glumeste cu unu care in statusul sau ii zice tizei tale sa l pupe n penis cum e obosnuit el sa faca singur

Ceea ce ai tu de impartit cu Inteligentul este doar problema voastra!!
Ceea ce are de impartit Viorica,caci despre ea este vorbam,cu mine,este strict problema ei si nici nu ma intereseaza punctele ei de vedere!!

Ceea ce are ea de impartit cu Inteligentul nu intra in aria mea de preocupari,clar.

Ceea ce discut cu Inteligentul sau cu oricare alt user de pe acest forum,ma priveste personal si nu trebuie sa dau explicatii nimanui,iar sa fie clar.

Si daca vrei sa iti dau un raspuns la obiect,imi cer scuze ca persoana in cauza nu este prezenta,dar colega noastra merita cu prisosinta ceea ce traieste!!!Cand va invata sa nu mai fie ipocrita si sa nu mai aduca acuze fara suport ,mie in primul rand ,si apoi altor useri,atunci va fi respectatata,cel putin de mine!,Pana atunci,pas!!!Fiecare pasare,pe limba ei va pieri!!Inclusiv eu!!!Respect pe toti cei care ma respecta !Punct.
kudika_15804
Postat pe 23 Iunie 2013 23:10
fiecare pasarica cu limba ei
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:13
Virgula.Fiecare pasarica tiganeasca pe limba ei piere.Acuma punct.
INTELIGENTUL_
Postat pe 23 Iunie 2013 23:15
asta-i predica pe seara asta?:P
si pupicul meu pe unde s-a pierdut?
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:17
Il dau io ... .....Bine ?
Rotty_
Postat pe 23 Iunie 2013 23:20
De la: Rotty_, la data 2013-06-23 23:20:53Il dau io ... .....Bine ?

adaptez "ma iubeste femeile" la "ma iubeste mamele" yuhuuuu, ma iubeste si pe mine cineva:P muah back!
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:23
Esteeeeeeeeeeee...inchide ciocul si inghite,rromule
INTELIGENTUL_
Postat pe 23 Iunie 2013 23:24
De la: prazlea, la data 2013-06-23 23:22:16
De la: muza_ta, la data 2013-06-23 23:17:32asta-i predica pe seara asta?:P
vz ca i la poponet dar ai grija ca e indragostit rau de penisul lui,,,nu te sfatuiesc sa l pupi pe gura

daca-i la el inseamna ca i l-ai dat tu?
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:24
da' voi va iubiti rau numai pe mine nu ma iubiti iaca! n-am sa dorm la noapte stand cu gandul numai la asta. fac greva :p
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:28
De la: muza_ta, la data 2013-06-23 23:24:21
vz ca i la poponet dar ai grija ca e indragostit rau de penisul lui,,,nu te sfatuiesc sa l pupi pe gura

da muza da bravo,,acum poti dormi linistita ,,ti ai transformat ,,,energia,,in prostie
prazlea
Postat pe 23 Iunie 2013 23:28
De la: prazlea, la data 2013-06-23 23:28:44
De la: muza_ta, la data 2013-06-23 23:24:21

da muza da bravo,,acum poti dormi linistita ,,ti ai transformat ,,,energia,,in prostie

haha ofticatule. puteai sa-l dai unde trebuia. adica MIE
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:29
http://www.youtube.com/watch?v=-VWvCyReEEY
prazlea
Postat pe 23 Iunie 2013 23:31
hai linisteste-te. glumim si noi...ce pisici:P

http://www.youtube.com/watch?v=l0ja-2_aCUk&NR=1&feature=endscreen pentru dogu:D
muza_ta
Postat pe 23 Iunie 2013 23:33
vroia i sa spui te prostesti,,,care noi,,glumeste singura sau prostestete singura
prazlea
Postat pe 23 Iunie 2013 23:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-a parasit inainte cu o saptamana de nunta 19 De la: deiutza_20 1 August 2009 22:15
Gradinita Cami - Reduceri de sarbatori 1 De la: gradinitacami 3 Decembrie 2009 19:46
intrebare 3 De la: ema_rice 17 Mai 2016 12:46
Cei din Bacau 4 De la: kudika193021 12 Iunie 2010 13:37
stergere topic 8 De la: snowflake_ 26 Ianuarie 2012 21:27