Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: prazlika, la data 2013-06-25 14:00:29muzo daca ma apuc sa te iau la misto ramaii iar cu pixu n dinti,,,inceteaza vede toata lumea ca n ai minte

n-ai sanse nici in visele tale, dragutule
muza_ta
Postat pe 25 Iunie 2013 14:03
nu scrie pixul tau.
muza_ta
Postat pe 25 Iunie 2013 14:06
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-25 14:01:10
De la: againpiscotica, la data 2013-06-25 13:58:25
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-25 13:55:27imi admir unghiile!una portocalie, alta albastra!!

ploua, ploua!!

aici inca nuploua da e pe vine

ba ploua si tuna....... tot tacamul da asa-mi place!!

e atat de inorat si sufla vantul...vine si aici
againpiscotica
Postat pe 25 Iunie 2013 14:06
De la: SUPER-INTELIGENTUL, la data 2013-06-25 14:07:19
De la: muza_ta, la data 2013-06-25 13:50:21caut pixu' lu viorica.
i s-a infipt in cur...intre tampon si supozitor ...daca vrei sa bagi mina

hai sa nu ne intrecem cu gluma
muza_ta
Postat pe 25 Iunie 2013 14:10
De la: kudika_15804, la data 2013-06-25 11:20:06

MissDarine,te-am respectat si te respect in continuare,intelege,macar tu,ca nu am nicio legatura cu ceea ce se intampla aici,dar,pana la urma,de ce m-as tot justifica in fata ta si a celorlalti?????Este inutil gestul meu,insa,cand se va afla adevarul,voi reactiona pe masura acuzatiilor voastre de-acum!Multumesc!!!

io am un deja vu, 2011 versus 2013, picard versus tot forumul...atunci toata lume suferea de scenarita ...sunt convinsa ca nu esti tu cea care sterge tot in stanga si-n dreapta, pt ca stiu ce poate face un admin...dar...poti sa fi sincera cu tine si sa realizezi ce-ai gresit, unde si cu cine?
MissDarine
Postat pe 25 Iunie 2013 14:23

Dupa ceva ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un cuplu se hotaraste sa apeleze la un consilier. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba direct :
- Care-i problema voastra ? Imediat, sotul face o fata lunga si se aseaza mai comod pe fotoliu fara a spune nimic. Sotia incepe sa vorbeasca non stop, descriind problemele casatoriei. Dupa ce o asculta 15 minute, consilierul se apleaca peste ea, o ia de umeri, o priveste in ochi si o saruta pasional. Dupa aceasta isprava, sotia tacea chitic, muta de surpriza si de placere. Consilierul se uita la sot, care statea si mai surprins decit sotia sa. Consilierul ii spune:
- Sotia dvs.are nevoie de asta de cel putin doua ori pe saptamana !!! Sotul se scarpina dupa ceafa si raspunde detasat :
- Pai...as putea sa o aduc aici in fiecare marti si joi...
muza_ta
Postat pe 25 Iunie 2013 14:29
De la: muza_ta, la data 2013-06-25 14:29:29
Dupa ceva ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un cuplu se hotaraste sa apeleze la un consilier. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba direct :
- Care-i problema voastra ? Imediat, sotul face o fata lunga si se aseaza mai comod pe fotoliu fara a spune nimic. Sotia incepe sa vorbeasca non stop, descriind problemele casatoriei. Dupa ce o asculta 15 minute, consilierul se apleaca peste ea, o ia de umeri, o priveste in ochi si o saruta pasional . Dupa aceasta isprava, sotia tacea chitic, muta de surpriza si de placere. Consilierul se uita la sot, care statea si mai surprins decit sotia sa. Consilierul ii spune:
- Sotia dvs.are nevoie de asta de cel putin doua ori pe saptamana !!! Sotul se scarpina dupa ceafa si raspunde detasat :
- Pai...as putea sa o aduc aici in fiecare marti si joi...
ar face orice sa scape de franciska
SUPER-INTELIGENTUL
Postat pe 25 Iunie 2013 14:32
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-25 14:00:07
De la: kudika_37357, la data 2013-06-25 13:57:39
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-25 13:55:27imi admir unghiile!una portocalie, alta albastra!!

ploua, ploua!!

La constrast, nu-i asa? :)

ihi!!iar la picioare sunt doar albastru!!

Se terminase oja portocalie?

Eu glumesc, sa nu te superi pe mine.
kudika_37357
Postat pe 25 Iunie 2013 14:33
De la: muza_ta, la data 2013-06-25 14:06:28nu scrie pixul tau.
uitate n oglinda muzo
prazlika
Postat pe 25 Iunie 2013 14:34
De la: kudika_37357, la data 2013-06-25 14:33:30
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-25 14:00:07
De la: kudika_37357, la data 2013-06-25 13:57:39

ploua, ploua!!

La constrast, nu-i asa? :)

ihi!!iar la picioare sunt doar albastru!!

Se terminase oja portocalie?

Eu glumesc, sa nu te superi pe mine.

nope, asa am primit "comanda"!

stiu!!
kiss_my_ass
Postat pe 25 Iunie 2013 14:37
fi sincer te au facut aia posta pe la opera si azi
prazlika
Postat pe 25 Iunie 2013 14:45
Voi nu stiti cand sa va mai si opriti?! Ce dreaq'...parca suntem pe maidan, incetati naibilui ca este penibil!
rondina
Postat pe 25 Iunie 2013 14:58
De la: MissDarine, la data 2013-06-25 14:23:02
De la: kudika_15804, la data 2013-06-25 11:20:06

MissDarine,te-am respectat si te respect in continuare,intelege,macar tu,ca nu am nicio legatura cu ceea ce se intampla aici,dar,pana la urma,de ce m-as tot justifica in fata ta si a celorlalti?????Este inutil gestul meu,insa,cand se va afla adevarul,voi reactiona pe masura acuzatiilor voastre de-acum!Multumesc!!!

io am un deja vu, 2011 versus 2013, picard versus tot forumul...atunci toata lume suferea de scenarita ...sunt convinsa ca nu esti tu cea care sterge tot in stanga si-n dreapta, pt ca stiu ce poate face un admin...dar...poti sa fi sincera cu tine si sa realizezi ce-ai gresit, unde si cu cine?

Nu am inteles,MissDarine,unde si cu cine am gresit????Se pare ca si tu privesti numai intr-o singura directie,citeste istoricul forumului si ai sa vezi ca aceleasi persoane ma jignesc ori de cate ori au ocazia,prin aluzii fara fundament si fara a le permite acest lucru!!Cine are dreptul sa jigneasca pe altcineva???Ceea ce vad pe acest forum,atata desantare si lipsa de bun simt,nu am vazut in viata mea!!!Am incercat sa nu raspund jignirilor de tot felul pentru ca nu suport violenta ,s-au facut aluzii la viata privata,ce mi-a fost dat sa citesc ,nu am crezut ca pot citi si asa ceva,lucruri neadevarate,cand am cerut probe,nu am primit niciun raspuns,cine isi permite sa intre in viata oamenilor,doar niste oameni fara caracter si inferiori!!Atunci cand nu am mai suportat commenturile agresive,normal,am reactionat ca atare,dar chiar si atunci ,am evitat cat am putut de mult sa apelez la violenta verbala extrema,sau numai voua va este permis acest lucru,acela de a lovi in ceilalti????Va inselati amarnic in privinta mea!!!Deci,daca am contracarat,am facut-o motivat si nu cred ca trebuie sa dau socoteala cuiva,ci vin si spun ca am permis prea multe si nu se va mai intampla aceasta!!!Pe acest forum,spiritul gregar este foarte dezvoltat,dar nu ma voi asocia niciodata cu violenta,vocabularul scapat de sub control,limbaj neadecvat si vulgaritatea existenta pe acest forum,niciodata!!!Aceasta sunt si nu ma voi schimba pentru nimeni!!!Faceti cum considerati ca este corect si onest pentru voi,dar ,pe mine ,scoateti-ma din ecuatie,caci nu sunt si nici nu voi fi ca voi!!Imi pare rau ca tu ti-ai format o impresie complet eronata despre mine,nici nu vreau sa ti-o schimbi,caci nu ma intereseaza acest lucru,dar timpul va scoate adevarul la lumina,si atunci multe capete vor cadea!!
kudika_15804
Postat pe 25 Iunie 2013 15:08
daca nu te asociezi cu vulgaritatea cum se face curcubeu ca glumesti cu unu care are status vulgar la adresa tizei tale,,,eu ma iau de tn si de ceilalti din prizma sfaturilor care le dati,,,si daca ajung sa vb urat imi cer iertare iarasu
prazlika
Postat pe 25 Iunie 2013 15:15
De la: prazlika, la data 2013-06-25 15:15:37daca nu te asociezi cu vulgaritatea cum se face curcubeu ca glumesti cu unu care are status vulgar la adresa tizei tale,,

Din nou iti dau dreptate.
kudika_37357
Postat pe 25 Iunie 2013 15:20
De la: kudika_15804, la data 2013-06-25 15:08:14

Nu am inteles,MissDarine,unde si cu cine am gresit????Se pare ca si tu privesti numai intr-o singura directie,citeste istoricul forumului si ai sa vezi ca aceleasi persoane ma jignesc ori de cate ori au ocazia,prin aluzii fara fundament si fara a le permite acest lucru!!Cine are dreptul sa jigneasca pe altcineva???Ceea ce vad pe acest forum,atata desantare si lipsa de bun simt,nu am vazut in viata mea!!!Am incercat sa nu raspund jignirilor de tot felul pentru ca nu suport violenta ,s-au facut aluzii la viata privata,ce mi-a fost dat sa citesc ,nu am crezut ca pot citi si asa ceva,lucruri neadevarate,cand am cerut probe,nu am primit niciun raspuns,cine isi permite sa intre in viata oamenilor,doar niste oameni fara caracter si inferiori!!Atunci cand nu am mai suportat commenturile agresive,normal,am reactionat ca atare,dar chiar si atunci ,am evitat cat am putut de mult sa apelez la violenta verbala extrema,sau numai voua va este permis acest lucru,acela de a lovi in ceilalti????Va inselati amarnic in privinta mea!!!Deci,daca am contracarat,am facut-o motivat si nu cred ca trebuie sa dau socoteala cuiva,ci vin si spun ca am permis prea multe si nu se va mai intampla aceasta!!!Pe acest forum,spiritul gregar este foarte dezvoltat,dar nu ma voi asocia niciodata cu violenta,vocabularul scapat de sub control,limbaj neadecvat si vulgaritatea existenta pe acest forum,niciodata!!!Aceasta sunt si nu ma voi schimba pentru nimeni!!!Faceti cum considerati ca este corect si onest pentru voi,dar ,pe mine ,scoateti-ma din ecuatie,caci nu sunt si nici nu voi fi ca voi!!Imi pare rau ca tu ti-ai format o impresie complet eronata despre mine,nici nu vreau sa ti-o schimbi,caci nu ma intereseaza acest lucru,dar timpul va scoate adevarul la lumina,si atunci multe capete vor cadea!!

curcubeule platesti exact precum picard, sa nu crezi ca nu stiu tot ce s-a discutat in subteran...una e fata pe care o afisezi aici si alta cea d'acasa picard n-a inteles nici in al doisprezecelea ceas ce-a patit si de ce...tu ar fi trebuit sa intelegi mai bine, ca mai devreme sau mai tarziu totul iese la iveala ...si sincer imi pare rau!
MissDarine
Postat pe 25 Iunie 2013 15:21

Tot ceea ce am spus se adevereste,voi sunteti exemplul graitor in sensul spuselor mele!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Iunie 2013 15:22
De la: MissDarine, la data 2013-06-25 15:21:53[quote name='
curcubeule platesti exact precum picard, sa nu crezi ca nu stiu tot ce s-a discutat in subteran...una e fata pe care o afisezi aici si alta cea d'acasa picard n-a inteles nici in al doisprezecelea ceas ce-a patit si de ce...tu ar fi trebuit sa intelegi mai bine, ca mai devreme sau mai tarziu totul iese la iveala ...si sincer imi pare rau!

Sincer,nu stiu la ce faci referire,MissDarine!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Iunie 2013 15:24
nu mai imi da dreptate francezo inceteaza
prazlika
Postat pe 25 Iunie 2013 15:25
De la: kudika_15804, la data 2013-06-25 15:24:19

te-am rugat sa fi sincera cu tine si stiu ca poti...fiecare avem o viata in afara forumului, cu bune si cu rele...linia de demarcatie intre ele este problema...mai multe nu spun, pt ca nu are rost!
MissDarine
Postat pe 25 Iunie 2013 15:31
De la: prazlika, la data 2013-06-25 15:25:37nu mai imi da dreptate francezo inceteaza

pai daca ai dreptate, ce sa fac?

cand nu ai dreptate, nu-ti dau, dar cand ai dreptate, iti recunosc meritul. sa stii ca sunt un om corect si obiectiv, in general.
kudika_37357
Postat pe 25 Iunie 2013 15:31

adica locuiesti in Pantelimoon,ca si picard
SUPER-INTELIGENTUL
Postat pe 25 Iunie 2013 15:32
De la: MissDarine, la data 2013-06-25 15:31:24

te-am rugat sa fi sincera cu tine si stiu ca poti...fiecare avem o viata in afara forumului, cu bune si cu rele...linia de demarcatie intre ele este problema...mai multe nu spun, pt ca nu are rost!

MissDarine,tot nu inteleg si chiar nu are rost sa continuam discutia,imi pare rau!!As fi vrut sa vorbesti intai cu mine si apoi cu ceillati,dar iti respect decizia si conduita!Multumesc!
kudika_15804
Postat pe 25 Iunie 2013 15:33
De la: prazlika, la data 2013-06-25 15:30:08
De la: MissDarine, la data 2013-06-25 15:21:53
De la: kudika_15804, la data 2013-06-25 15:08:14

ce a facut ma pikard ce treaba are aventura lui cu ce face curcubeu eu nu stiu ce discutati voi sau nu in subteran ,,,sa mi zice ti si mie ,,eu stiu doar ca,,curcubeu din dorinta de a ajuta vorbeste prostii de multe ori si de multe ori fara sa si dea seama,,sau din dorinta de a se face remarcata,,,,,imi cer iertare curcubeu daca te am jignit si celorlalti

In ceea ce ma priveste, sa stii ca te-am iertat de mult, desi, uneori, imi vine sa te strang de gat, la modul metaforic vorbind.

Esti baiat bun, cand vrei, altfel esti doar sacaitor.
kudika_37357
Postat pe 25 Iunie 2013 15:35
De la: SUPER-INTELIGENTUL, la data 2013-06-25 15:32:20[quote name='
adica locuiesti in Pantelimoon,ca si picard [/quote]

Nu am inteles asocierea cu Pickard,dar ,ma rog,nu ma mai mira nimic!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Iunie 2013 15:35
ioi
muza_ta
Postat pe 25 Iunie 2013 15:42
the truth is being revealead
muza_ta
Postat pe 25 Iunie 2013 15:43
revealed!:P ma rog
muza_ta
Postat pe 25 Iunie 2013 15:45
Ce ai revealed muzo ?
SUPER-INTELIGENTUL
Postat pe 25 Iunie 2013 15:47
De la: muza_ta, la data 2013-06-25 15:45:59revealed!:P ma rog
Cum trebuie s ne rugm?
La ce fel de rugciuni rspunde Dumnezeu. Cum s primim rspuns.
everystudent.ro
SUPER-INTELIGENTUL
Postat pe 25 Iunie 2013 15:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Jolie catelusa superba, metis terrier, isi cauta stapan 4 De la: kudika146625 11 Aprilie 2010 18:52
PIPA PACII 449 De la: andreea1976 4 Ianuarie 2010 19:37
Melodii care v-au ramas la suflet 1707 De la: kudika_10817 25 Februarie 2014 08:37
Imi expira pasaportul... 9 De la: kudika_pudika 22 Ianuarie 2011 12:08
Ce motive (mai) avem sa fim mandri ca suntem romani? 17 De la: greierash_is_back 3 Decembrie 2009 06:13