Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2014-10-08 09:15:42
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 09:11:51ufff nu stiu de ce nu se deschid unele ...erau trandafiri albastri ...oare chiar exista sau ii vopsesc cu un sprai colorant ??

Chiar exista G. Dar daca vrei sa-ti faci tu fara sa cauti special soiul care e foarte rar , pune in vaza trandafiri albi si adaoga in apa putina cerneala albastra. O sa ai trandafiri albastrii.

Corect!!
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:16
[quote name='kudika_15804' date='2014-10-08 0
Buan dimineata,Maria,indiferent de starea vremii,soarele zambeste in noi!!! [/quote]
sigur cada ...el locuieste in sufletul nostru ...https://static9.floria.ro/images/products/img1/4186/normal/flori-buchet-101-trandafiri-albastri-2452.jpeg de ce i-au vopsit oare ...???[/quote]

Wow,sunt superbi,dar tot trandafirii rosii sunt febletea mea!!! Ti-ai facut treburile ieri??? [/quote] mai am si astazi , ca ieri am mai dat o fuga pe acolo , am luat iar must si alte chestii , inca un doveac mare si portocaliu ...il tin pe balcon , si niste kapia o sa mai coc putin sa pun cateva pachetele la congelator ...
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:17
De la: Rotty_, la data 2014-10-08 08:59:30Si spumantul si laptele de corp si parfumul Bela. Eu folosesc toata gama.
G , nu am magaritza .

Esti inspirata,Rotty,frumos!!!!Mmmmmmmmmmmmmm,ce bine miroase!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:18
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 09:11:51ufff nu stiu de ce nu se deschid unele ...erau trandafiri albastri ...oare chiar exista sau ii vopsesc cu un sprai colorant ??

Chiar exista G. Dar daca vrei sa-ti faci tu fara sa cauti special soiul care e foarte rar , pune in vaza trandafiri albi si adaoga in apa putina cerneala albastra. O sa ai trandafiri albastrii.

merci ma gandeam eu , dar am crezut ca se obtin cu albastru de metilen ...
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:19
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 09:17:36
mai am si astazi , ca ieri am mai dat o fuga pe acolo , am luat iar must si alte chestii , inca un doveac mare si portocaliu ...il tin pe balcon , si niste kapia o sa mai coc putin sa pun cateva pachetele la congelator ...[/quote]

Spor sa fie,Maria,si vei face tot ce trebuie!!! Iar ai cumparat must????? Hmmm,este bun,dar nu-i benefic pentru mine!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:21
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 09:19:37

merci ma gandeam eu , dar am crezut ca se obtin cu albastru de metilen ...

Vor iesi la fel,Maria,nu conteaza substanta,ci doar sa fie la culoarea dorita!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:22
Poti sa incerci G.
Fetele , m-am pregatit...

http://media.giphy.com/media/4WuT4ejpETNo4/giphy.gif

...acum va -icesc si demarez la trebi...

http://25.media.tumblr.com/e2c81b792d583563b0f65005f5457b8a/tumblr_n0wdgiSXLa1tpv44co1_250.gif

Sa aveti o zi frumoasa va doresc. Paaaa....
Rotty_
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:23
o melodie http://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM interesanta copila care danseaza , foarte expresiva ....insa SIA autoarea nu vrea sa isi expuna chipul prea mult, este dorinta ei si o respecta in ellen show ... http://www.youtube.com/watch?v=QaxiVMPwhaU
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:28
De la: Rotty_, la data 2014-10-08 09:23:11Poti sa incerci G.

http://25.media.tumblr.com/e2c81b792d583563b0f65005f5457b8a/tumblr_n0wdgiSXLa1tpv44co1_250.gif

si tie succes si spor ! te asteptam cu mancarica calda ...
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:29
De la: Rotty_, la data 2014-10-08 09:23:11Poti sa incerci G.

Si eu voi trece la ale mele treburi,voi reveni in functie de timpul disponibil!!
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:35
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 09:28:01o melodie http://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM interesanta copila care danseaza , foarte expresiva ....insa SIA autoarea nu vrea sa isi expuna chipul prea mult, este dorinta ei si o respecta in ellen show ... http://www.youtube.com/watch?v=QaxiVMPwhaU

ESTE IN TOP,O ASCULT IN FIECARE SEARA,ESTE DIFUZATA PE TOATE CANALELE DE MUZICA!!! Miscari debordante,frumos,si melodia in aceeasi masura!!! Zi faina,Maria,ma retrag la munci!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 09:37
ATAT DE SIMPLU SA FIM FERICITI At�ta lume alearg� dup� fericire. Și-o doreșc mai ceva ca pe un bilet c�știg�tor la loto. Viseaz� la ea cu ochii deschiși sau �nchiși. O pretind de la ceilalți și sper� s� aib� parte de ea. Dar ce �nseamn� fericirea, de fapt? Mulți nu știu, o cer, o vor, apoi o așteapt�. Si ea vine, �ntotdeauna vine, dar dac� nu știi ce este ea nu poți s-o recunoști. Si trece pe l�ng� tine, se duce la altcineva. Iar tu ramai s� o aștepți, poate revine� Fericirea e l�ng� tine, �ntotdeauna, la o privire distanț�, dac� ai ști s� o vezi. Cu ochii sufletului, pentru ca cei ai trupului se uita �ntotdeauna dup� altceva. Fericirea e in micile bucurii de peste zi. Nu trece zi fara sa nu ai motive de fericire. Iti garantez. Indiferent de felul in care arat� viata ta. Indiferent de c�te lipsuri ai, tot ai motive sa fii fericit. Fericirea �ncepe de dimineaț�, atunci c�nd te trezești l�ng� cineva drag, atunci c�nd ai cui sa spui �buna dimineața�. Atunci c�nd ai cui sa z�mbești si cine sa-ti z�mbeasc�. Fericirea �nseamn� s� ai p�rinții in viaț�, s� ai copii, s� ai o cas� si ce sa pui pe mas�, s� ai ce �mbracA, s� vezi, sa simți, s� te plimbi, s� ai un job, s� fii s�n�tos. Mai ales sa fii s�n�tos. Prețuim asa puțin faptul ca suntem s�n�toși incat nici nu consideram c� �sta ar fi motiv de fericire. Nu apreciem c� tot ceea ce facem se datoreaz� faptului c� suntem s�n�toși. Fericirea este in pupicul pe care ti-l da copilul t�u, cu brațele str�nse in jurul gatului, in momentele de tandrețe si alint, in privirea aceea inocenta si sincera. C�nd ii citesti povestea de seara, c�nd alergați in parc, c�nd ii oferi juc�ria mult așteptat�. C�nd �ți ofer� primul sur�s, c�nd face primul pas, c�nd te striga prima dat�. Fericirea st� in �mbr�țișarea persoanei iubite, in atingerea um�rului pe care știi ca te poți baza sa muți munții, dac� ar fi nevoie. Fericirea e in dragostea ce va unește si va face mai frumoși, mai buni, mai puternici. Fericirea st� in vorba buna venit� de la un prieten, exact atunci c�nd ai nevoie, in sfatul care te ajuta s� mergi mai departe c�nd nu vedeai nicio ieșire. In telefonul salvator, in �nt�lnirea potrivita. Fericirea st� in dragostea p�rinților care te-au crescut cu trud� si iubire, in cas� p�rinteasc� unde te poți �ntoarce oric�nd sa-ti �ncarci bateriile sau sa-ti lingi r�nile. In ajutorul necondiționat pe care știi c� il g�sești oric�nd acolo. Fericirea �nseamn� sa poti sa ajuți, sa ștergi lacrima unui om, sa-i dai motive sa z�mbeasc�, sa-i redai speranta. Aceasta este pentru mine fericirea. Sa te bucuri de ceea ce ai si sa fii recunosc�tor. De aceea cred c� foarte putini sunt oamenii care pot afirma c� nu au motive de fericirea. Si aceia sunt oameni care se lupt� cu multe lipsuri și poate chiar cu o boal�. Daca tu citesti acest text de pe computer/smartphone/tableta, nu cred ca te poți plange de lipsuri. Totul este o chestiune de percepție, depinde unde te uiți, ce alegi sa vezi si ce �nseamn� fericirea pentru tine. FITI FERICITI , STA IN PUTEREA VOASTRA!

eronat,,,ala i doar iz de fericire
kudika_950728
Postat pe 8 Octombrie 2014 10:21
Cum zici tu , buna dimineata ...bei o cafea ?http://fs65.trilulilu.ro/imgs/mdm/la-o-ceasca-de-cafea_37492fdff5ebdd.jpg
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 10:33
pe tine ce te face fericit de fapt ??
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 10:36
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 10:36:10pe tine ce te face fericit de fapt ??

fericirea adevarata nu i aici,,,,cand fac fapte bune sunt bucuros

beau cafea sarutmana
kudika_950728
Postat pe 8 Octombrie 2014 10:46
De la: kudika_950728, la data 2014-10-08 10:46:45
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 10:36:10pe tine ce te face fericit de fapt ??

beau cafea sarutmana

si eu sunt fericita cand fac fapte bune !Dar recunosc ca nu e singura mea fericire ....fericirea sta uneori in lucruri simple sau poate chiar banale ar zice unii , suma fericirilor mici il poate face pe om cu adevarat fericit !Desi ploua afara si bate vantul (e toamna e normal) sunt fericita pentru ca sunt sanatoasa , am doi copii minunati si o minune nepotica mea NICOLETA..., am un sot care se gandeste la mine acolo peste ocean unde este si are grija sa nu ne lipseasca nimic , ne scrie si ne suna in fiecare zi de cateva ori ; starea de sanatate este buna si nu mai iau pastile cu pumnul(desi am valva la inima si ma asteapta o operatie de menisc pe care o tot aman). Sunt fericita cand imi beau cafeaua ascultant muzica de suflet, sunt fericita cand imi cumpar flori , sunt fericita cand trag draperiile si la geam imi zambesc ghivecele pline de plante verzi si inflorite multe dintre ele ...sunt un cumul de fericire si daruiesc celor dragi ganduri senine , imbratisari , cuvinte de incurajare din inima si multa dragoste !sunt fericita sa intru pe forum pentru ca intanlesc si oameni interesanti care ma inveselesc cu glumele lor , sau care imi dau de gandit cu problemele lor. daca pot ii ajut asa cum pot eu , daca nu macar le trimit ganduri bune , chiar daca ei nu stiu sau nu pot intelege cum o straina le doreste sanatate sau le ureaza sa le traiasca copilasul !
FITI FERICITI OAMENI BUNI , E ATAT DE SIMPLU !
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 11:02
pai de aici trebui sa simti izul fericiri dar adevarata fericire e dincolo
kudika_950728
Postat pe 8 Octombrie 2014 11:08
De la: kudika_950728, la data 2014-10-08 11:08:38pai de aici trebui sa simti izul fericiri dar adevarata fericire e dincolo
ok ! dar avem dreptul sa fim fericiti si aici ,acand putem sa fim buni, drepti , intelegatori , devotati, onesti si iubitori tocmai pentru a fi fericiti!!
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 11:31
ai dreptul sa faci ce vrei,,eu ti am zis doar ca adevarata fericire nu se refera la viata asta
kudika_950728
Postat pe 8 Octombrie 2014 12:11
De la: kudika_950728, la data 2014-10-08 12:11:54ai dreptul sa faci ce vrei,,eu ti am zis doar ca adevarata fericire nu se refera la viata asta

SI EU AM INTELES CE SPUI , DAR PANA ATUNCI VREAU SA TRAIESC FRUMOS SI SA FIU FERICITA CU PUTINUL DE AICI ...NUMAI BINE ITI DORESC!
kudika_956659
Postat pe 8 Octombrie 2014 12:29
"In sufletul unei femei ,intri ca intr-o Biblie,ii asculti rugaciunea muzicii,simturile ,razele ce se reflecta din sufletul ei ,�nu incepi sa fluieri,nu tipi,nu injuri,nu lovesti,�admiri frumusetea si-i pretuiesti umarul si dragostea cu care se daruie lumii!Daca nu faci asa ,atunci esti o simpla persoana ,un om de sex masculin ,departe de a fi "Barbat"!"__Cezara Irene

"Sufletul-ingerul nostru ,ce ne hraneste cu Dumnezeu !...sa ne deschidem in experienta noastra, cu noi si cu viata ,catre bataile inimii, care aduc lumina,viata ! " __Cezara Doriane

Iaca si pauza mult dorita,buna amiaza tuturor!!! Ati ras pe parcursul diminetii,ati improspatat aerul cu bucuria din inimile voastre???Ati intins o mana de ajutor,chiar daca era peste puterile voastre???Ati incurajat un om lipsit de speranta???Ati sprijinit pe cineva,care era sa cada in neputinta????Ati iubit astazi????Faceti-o,dragilor,nu este timpul trecut,orele sunt ingaduitoare cu voi!!!__EU

For this peacefyl afternoon..."How does it feel"!!!

So how does it feel
When I hold you in my arms
And you're lying next to me
Never wanting you to leave
Until I'll tell you how it feels
To be cradled like my dreams
And to know that you love me
No more wasting time in asking other people
How does it feel....

http://www.youtube.com/watch?v=0eTG2zE-6Lw

kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 12:49
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 11:02:17

beau cafea sarutmana

si eu sunt fericita cand fac fapte bune !Dar recunosc ca nu e singura mea fericire ....fericirea sta uneori in lucruri simple sau poate chiar banale ar zice unii , suma fericirilor mici il poate face pe om cu adevarat fericit !Desi ploua afara si bate vantul (e toamna e normal) sunt fericita pentru ca sunt sanatoasa , am doi copii minunati si o minune nepotica mea NICOLETA..., am un sot care se gandeste la mine acolo peste ocean unde este si are grija sa nu ne lipseasca nimic , ne scrie si ne suna in fiecare zi de cateva ori ; starea de sanatate este buna si nu mai iau pastile cu pumnul(desi am valva la inima si ma asteapta o operatie de menisc pe care o tot aman). Sunt fericita cand imi beau cafeaua ascultant muzica de suflet, sunt fericita cand imi cumpar flori , sunt fericita cand trag draperiile si la geam imi zambesc ghivecele pline de plante verzi si inflorite multe dintre ele ...sunt un cumul de fericire si daruiesc celor dragi ganduri senine , imbratisari , cuvinte de incurajare din inima si multa dragoste !sunt fericita sa intru pe forum pentru ca intanlesc si oameni interesanti care ma inveselesc cu glumele lor , sau care imi dau de gandit cu problemele lor. daca pot ii ajut asa cum pot eu , daca nu macar le trimit ganduri bune , chiar daca ei nu stiu sau nu pot intelege cum o straina le doreste sanatate sau le ureaza sa le traiasca copilasul !

Fericirea este bidirectionala,vine in inima si pleaca dinspre inima,atunci cand se stabileste un echilibru intre cele doua,fericirea isi face simtita prezenta!!!Fericirea se naste din lucruri,gesturi si fapte marunte,dar facute din inima!!!A fi fericit tine de starea interioara a fiecarei persoane!!!Fericirea simtita si traita aici,pe Pamant este calea spre a cunoaste nivelul superior al fericirii de dincolo,este doar "antreul" in imensitatea fericirii nemuritoare!!

Personal,sunt fericita atunci cand simt ca ,tot ce primesc vine dintr-un suflet sincer si curat,indiferent de cadru,situatie si conjunctura!!!!!Nu poti fi fericit atunci cand sursa bucuriilor este obscura sau falsa,fericirea "simte" acuratetea celor trimise la un moment dat!!

A fi fericit inseamna,in primul rand,acceptarea conditiei de om,autoacceptarea aducand acea stare de automultumire fata de ceea ce esti si ce poti darui!!Sa crezi in tine,da,aceasta este suportul pentru viitoarele motive pentru care poti fi fericit!!
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 13:08
Silence ...!!

http://www.youtube.com/watch?v=dqN-xPSP_rw
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 13:30
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 12:29:05
De la: kudika_950728, la data 2014-10-08 12:11:54ai dreptul sa faci ce vrei,,eu ti am zis doar ca adevarata fericire nu se refera la viata asta

SI EU AM INTELES CE SPUI , DAR PANA ATUNCI VREAU SA TRAIESC FRUMOS SI SA FIU FERICITA CU PUTINUL DE AICI ...NUMAI BINE ITI DORESC!

traiete am zis eu sa nu
kudika_950728
Postat pe 8 Octombrie 2014 13:45
Blues and ballads,..for you all!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JsDUNusFS0o
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 13:51
De la: kudika_15804, la data 2014-10-08 13:08:46
De la: kudika_956659, la data 2014-10-08 11:02:17

beau cafea sarutmana

Fericirea este bidirectionala,vine in inima si pleaca dinspre inima,atunci cand se stabileste un echilibru intre cele doua,fericirea isi face simtita prezenta!!!Fericirea se naste din lucruri,gesturi si fapte marunte,dar facute din inima!!!A fi fericit tine de starea interioara a fiecarei persoane!!!Fericirea simtita si traita aici,pe Pamant este calea spre a cunoaste nivelul superior al fericirii de dincolo,este doar "antreul" in imensitatea fericirii nemuritoare!!

Personal,sunt fericita atunci cand simt ca ,tot ce primesc vine dintr-un suflet sincer si curat,indiferent de cadru,situatie si conjunctura!!!!!Nu poti fi fericit atunci cand sursa bucuriilor este obscura sau falsa,fericirea "simte" acuratetea celor trimise la un moment dat!!

A fi fericit inseamna,in primul rand,acceptarea conditiei de om,autoacceptarea aducand acea stare de automultumire fata de ceea ce esti si ce poti darui!!Sa crezi in tine,da,aceasta este suportul pentru viitoarele motive pentru care poti fi fericit!!

depinde ce te face pe tn ,,fericita,,
daca de exemplu un diagnostic ce il pui tu unei persoane care nu este conform cu realitatea te face,,fericita,, atunci,,,,,,,,,daca sa i induci unei fete ca iubitul ei ia dat vreo boala venerica si ia ti confirma desi diagnosticul nu spune asta si nici cunostintele ei,,,,,,,,,,,,,,,,,,daca lucruri de genul asta te fac pe tn f,,fericita,,,,,n am ce comenta
kudika_950728
Postat pe 8 Octombrie 2014 13:55
De la: kudika_950728, la data 2014-10-08 13:55:58
daca de exemplu un diagnostic ce il pui tu unei persoane care nu este conform cu realitatea te face,,fericita,, atunci,,,,,,,,,daca sa i induci unei fete ca iubitul ei ia dat vreo boala venerica si ia ti confirma desi diagnosticul nu spune asta si nici cunostintele ei,,,,,,,,,,,,,,,,,,daca lucruri de genul asta te fac pe tn f,,fericita,,,,,n am ce comenta

Eu sunt ,nu fericita,ci foarte fericita cand vad oameni ca tine,dar bucuria mea este legata de faptul ca ,asa ceva se intampla numai aici,pe site-ul Kudika!!! Nici sa nu indraznesti sa comentezi,ar fi o imprudenta din partea ta!!Ma numar printre oamenii,care apreciaza fericirea,din punct de vedere al calitatii ei,si nicidecum al cantitatii!!Parerile tale,prea putin ma intereseaza ca sa iti pot acorda pana si niste circumstante atenuante,asta din simpla complezenta!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 14:06
De la: kudika_15804, la data 2014-10-08 14:06:01
De la: kudika_950728, la data 2014-10-08 13:55:58

Eu sunt ,nu fericita,ci foarte fericita cand vad oameni ca tine,dar bucuria mea este legata de faptul ca ,asa ceva se intampla numai aici,pe site-ul Kudika!!! Nici sa nu indraznesti sa comentezi,ar fi o imprudenta din partea ta!!Ma numar printre oamenii,care apreciaza fericirea,din punct de vedere al calitatii ei,si nicidecum al cantitatii!!Parerile tale,prea putin ma intereseaza ca sa iti pot acorda pana si niste circumstante atenuante,asta din simpla complezenta!!!

logic ,nimic nou,te caracterizeaza citatul tau,vrei sa fugi de adevar sa ti creezi o lume falsa,,din pacate falsitatea nu tine o vesnicie
kudika_950728
Postat pe 8 Octombrie 2014 14:15
de cand ai venit aici ti am zis ce vrei,,esti usor de citit curcubeu,,lasa mastile de o parte incearca sa fi buna si atat
kudika_950728
Postat pe 8 Octombrie 2014 14:18
http://www.youtube.com/watch?v=Mk-Qty7L6EY&list=PL019F80C47E2F1314
kudika_15804
Postat pe 8 Octombrie 2014 15:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu sagetator.el pesti 39 De la: antonela_p07 27 Ianuarie 2016 19:39
Toleran�� "zero" fa�� de criminali? 4 De la: yumalai 1 Martie 2009 08:51
instructor auto independent 1 De la: qtpie85 13 Februarie 2009 10:22
Castig rapid 1 De la: kudika354899 18 Ianuarie 2011 21:23
'nesuportatorii' de critici... 1 De la: iulia_little 14 Martie 2008 10:36