Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_15804, la data 2014-10-17 13:59:01
De la: rondina, la data 2014-10-17 13:49:32
Sa fie, Miss, asemenea si tie! Multumesc de intrebare, ai mei sunt bine si asta ma linisteste si-mi aduce fericire in suflet!

Doamne ajuta!!!! Daca toti membrii familiei sunt bine,totul decurge in armonie si multumire sufleteasca,Rondina,si daca esti linistita,vei avea si un weekend asa cum visezi sa il ai!! Draga mea,trebuie sa revin asupra obligatiilor de servici,pauza de masa a luat sfarsit, multumesc pentru dialog,ma bucur ca am putut vorbi cu tne si iti urez o dupa amiaza linistita si un weekend binecuvantat,poate ne mai citim in zilele urmatoare!!! Si zambeste,Rondi,este benefic pentru tonusul personal,tu esti un om vesel si nimic sa nu iti umbreasca dupa amiaza!!Te imbratisez!!!

zambeste chiar si atunci cand le zicem copiilor ca au boli venerice,,importand e sa fim noi
kudika_950728
Postat pe 17 Octombrie 2014 14:01
Buna ziua dragilor! O zi superba si un weekend minunat!
Eu nu pot sa ma bucur ca incepe weekendul, am foarte mult de invatat; la sfarsit de saptamana chiar dublu. M-am trezit la 6, am invatat ceva apoi am plecat la scoala, iar peste o ora merg la meditatie la mate. Dupa ma intorc si continui variantele pt admitere la medicina. Sper sa ma bucure rezultatul din vara dupa atat de multa pregatire sigur va fi unul bun.

"Zambeste, maine poate fi mai rau!"

Have a great time!

Sasha_Criss
Postat pe 17 Octombrie 2014 14:05
De la: Sasha_Criss, la data 2014-10-17 14:05:09Buna ziua dragilor! O zi superba si un weekend minunat!
Eu nu pot sa ma bucur ca incepe weekendul, am foarte mult de invatat; la sfarsit de saptamana chiar dublu. M-am trezit la 6, am invatat ceva apoi am plecat la scoala, iar peste o ora merg la meditatie la mate. Dupa ma intorc si continui variantele pt admitere la medicina. Sper sa ma bucure rezultatul din vara dupa atat de multa pregatire sigur va fi unul bun.

Have a great time!

Of course,my dear,today is wonderful!!!

Ma conformez la zambet,de fapt,rad cu gura pana la urechi,este o dupa amiaza placuta si cat mai am din timpul de lucru ,putin ce-i drept,ma determina sa fiu vesela!!! Buna ziua!!!

Criss,toti cei care doresc sa se ridice in viata trebuie sa depuna eforturi consistente,deci,pentru a-ti atinge telurile,este necesar sa te zbati!!!Eu,una,iti doresc,totusi,sa te bucuri de acest weekend,chiar daca ai mult de invatat,imbina utilul cu placutul,caci nu esti robot,ci om!!!

Have a lovely afternoon,enjoy it!!!

kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 14:13
http://www.youtube.com/watch?v=5dPh5X9uw6c
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 14:23
De la: kudika_15804, la data 2014-10-17 14:13:43
De la: Sasha_Criss, la data 2014-10-17 14:05:09Buna ziua dragilor! O zi superba si un weekend minunat!

Have a great time!

Of course,my dear,today is wonderful!!!

Ma conformez la zambet,de fapt,rad cu gura pana la urechi,este o dupa amiaza placuta si cat mai am din timpul de lucru ,putin ce-i drept,ma determina sa fiu vesela!!! Buna ziua!!!

Criss,toti cei care doresc sa se ridice in viata trebuie sa depuna eforturi consistente,deci,pentru a-ti atinge telurile,este necesar sa te zbati!!!Eu,una,iti doresc,totusi,sa te bucuri de acest weekend,chiar daca ai mult de invatat,imbina utilul cu placutul,caci nu esti robot,ci om!!!

Have a lovely afternoon,enjoy it!!!

Multumesc! Cateodata chiar ma intreb daca nu cumva functionez precum un robot, pentru ca nu ma relaxez deloc in unele zile... sunt stresata si vreau sa le impac pe toate cu bine...sa merg bine la toate materiile pe care le aprofundez...
Sasha_Criss
Postat pe 17 Octombrie 2014 14:25
De la: Sasha_Criss, la data 2014-10-17 14:25:01
Multumesc! Cateodata chiar ma intreb daca nu cumva functionez precum un robot, pentru ca nu ma relaxez deloc in unele zile... sunt stresata si vreau sa le impac pe toate cu bine...sa merg bine la toate materiile pe care le aprofundez...

Este o perioada grea,nu sunt prea multe de facut,decat sa incerci sa nu mai fii atat de insistenta in a face totul perfect,caci nu vei reusi,primeste totul in cursul firesc al lucrurilor,invata atat cat poti,caci suprasolicitarea nervoasa conduce la esec,si acorda-ti timp si pentru relaxare,chiar daca acesta este exprimat,doar in cate o ora maxim!!!Nu forta lucrurile,te invat ,o data,din propria experienta,si a doua oara,tinand cont de faptul ca am trecut prin aceasta perioada cu toate fiicele mele,este stresant,dar daca stii sa iti gestionezi timpul,vei fi multumita!!!!!!Nu robotiza sufletul,caci el va fi cel traumatizat in perioada imediat urmatoare!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 14:34
Cocor

De-ai �ti, iubito, cum �mi pl�ng cocorii
cu lacrimile z�rilor ucise
atunci c�nd taie drumuri lungi prin norii
desf�ura�i peste pove�ti nescrise.
Nici n-ai s� crezi de-�i voi c�nta la t�mpl�
sau de voi recita, duios, sonete,
dar zborul lor �n mine se �nt�mpl�,
plesnindu-m� cu foame �i cu sete.
Pe aripi dus-au dramele acestea,
sfid�nd t�r�muri aspre �i str�ine,
�n trupul meu se scrie azi povestea
unui cocor ce zboar� c�tre tine.
Ca un cu�it se r�suce�te timpul
�i s�ngereaz�-n noapte anotimpul...!___sonet de Cristian Lisandru

"Cea mai mare bucurie a vietii este sa stii ca esti iubit!!!"__Victor Hugo

Buna seara,doamnelor si domnilor,acest weekend a inceput cu o ploaie zburdalnica,care a imbracat pamantul cu vesminte din ape,dar nimic din puterea ei nu va dobori dorinta de a petrece un sfarsit de saptamana plin de frumusete!!!Sa aveti parte de clipe minunate,bucurii si impliniri!!!Weekend-ul este al vostru,dansati cu el!!!!!

On___va salut si ascult muzica!!!

Pentru o seara de inceput de weekend...!!!Fiti romantici si visatori,dragii mei!!!

http://www.youtube.com/watch?v=S0_GHhe-EiI
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 18:22
"Adevarata pace poate fi gasita chiar si in inima furtunii; dar, adinc in inima omului care s-a regasit pe sine, este pace adevarata. Pe de alta parte, omul poate si sa fie izolat departe, in salbaticie, in lumina crepusculara si in vasta liniste a naturii, si totusi sa fie sfisiat de furtunile pasiunii, sau zguduit de tunetele fricii."__Spiritum

Sunteti impacati cu voi insiva,dragilor???Sper ca da!!!!Folositi pacea in folosul vostru,aduceti-o in inima voastra si acordati-i incredere si libertate totala,caci ea va lucra in sufletul vostru si va va fortifica pentru parcurgerea vietii!!!Sa nu va fie teama sa va lasati calauziti de pacea interioara!!!!Alegeti pacea in locul fricii si temerilor!!!Optati pentru pace atunci cand sunteti pusi in situatii controversate,caci pacea,insotita de iubire sunt singurele metode de a mangaia lumea si de a ajunge la inima celuilalt!!!Sa aveti o seara plina cu pace si armonie,comuniunea perfecta pentru un weekend excelent!!!__EU

Try it on my own!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aA9mmz508Ro&feature=share
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 18:56
De la: kudika_15804, la data 2014-10-17 18:56:38"Adevarata pace poate fi gasita chiar si in inima furtunii; dar, adinc in inima omului care s-a regasit pe sine, este pace adevarata. Pe de alta parte, omul poate si sa fie izolat departe, in salbaticie, in lumina crepusculara si in vasta liniste a naturii, si totusi sa fie sfisiat de furtunile pasiunii, sau zguduit de tunetele fricii."__Spiritum

Sunteti impacati cu voi insiva,dragilor???Sper ca da!!!!Folositi pacea in folosul vostru,aduceti-o in inima voastra si acordati-i incredere si libertate totala,caci ea va lucra in sufletul vostru si va va fortifica pentru parcurgerea vietii!!!Sa nu va fie teama sa va lasati calauziti de pacea interioara!!!!Alegeti pacea in locul fricii si temerilor!!!Optati pentru pace atunci cand sunteti pusi in situatii controversate,caci pacea,insotita de iubire sunt singurele metode de a mangaia lumea si de a ajunge la inima celuilalt!!!Sa aveti o seara plina cu pace si armonie,comuniunea perfecta pentru un weekend excelent!!!__EU

Try it on my own!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aA9mmz508Ro&feature=share

suntem draga noastra,,,doar suntem misandrini mare pace avem draguta noastra,,tu
kudika_950728
Postat pe 17 Octombrie 2014 19:20
http://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10592650_392569944224570_4037514389502499791_n.jpg?oh=6ac5d7e49d4950d85c8895872725769e&oe=54F0E5CE

"S�rut� ploaia ,care scrie ,cu stropi de vise, un destin...
Ce va r�m�ne m�rturie,�n calea anilor ce vin...
�i stropii ce se scurg alene,pe geamul care �tie multe...
Se odihnesc pe fruntea nop�ii,�ncet t�cerea s�-i asculte...!"

Sarutati ploaia,caci stropii reci va vor da din frumusetea si tumultul ei!!!Sarutati lacrimile ei si oglinditi-va inimile in unduiri de ape!!Sarutati macar un picur de ploaie si veti simti vesnicia ei!!!!Stiti care este culoarea ploii?????Oare coincide cu cea a iubirilor dansate in timpul ploilor adanci,atat de reci,dar pasionale????__EU

Iubirea existenta in voi sa va racoreasca sufletele si sa va improspateze chipurile obosite de munca si stres!!!

The colors of love...!!

http://www.youtube.com/watch?v=pkO9uUesj-k&index=256&list=FLiFDZXS49BnilM0lrwv6eog
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 19:21
"Uneori, am nevoie de lini�tea ta,
Lini�tea pe care mi-o inspiri tu,
Cel din dep�rt�ri, de mult prea departe,
Mai ales c�nd pl�ng t�rziile toamne
Pe umerii-mi �ncovoia�i de zboruri fr�nte
�i t�nguie noaptea a singur�tate.
Uneori, cred c� doar g�ndul la tine
M� face s� merg mai departe
Pentru c� �i-am d�ruit parte din visele mele,
Parte din anii mei,
Pentru c� te-am �mpodobit
Cu cele mai frumoase cuvinte de dragoste
�n ar�mind� trecere.
Poate c� nici nu e�ti a�a cum mi te-am imaginat,
Poate c� nici nu ai vrea s� auzi de mine
Vreodat�,
Doar c� eu continui s� cred �n tine,
Omul dep�rt�rilor
�i totu�i at�t de aproape,
�nc�t, atunci c�nd respir
��i simt tremurul buzelor
�i m�inile c�ut�nd azurul zilelor senine,
��i simt greutatea t�cerilor
�n orele furtunoase
�i m� doare dac� tu suferi.
Cea mai frumoas� muzic�
E muzica sufletului t�u
�i visez, visez,
Un drept ce nu mi l-a luat �nc�
Nimeni!
Uneori, lacrimile vin nechemate,
Multe, ca �ntr-o ploaie despletit�
�i m� dor absen�ele tale,
�i m� ard iluziile mele,
Dar mai tare simt c� m-ar durea
S� nu mai visez m�car o zi la tine,
S� nu ��i mai pot auzi muzica �nalturilor,
Tu, cel din dep�rt�ri
�i totu�i at�t de aproape."__"Tu, cel din dep�rt�ri" - Florina Sanda Cojocaru)

Seara frumoasa,alaturi de cei dragi sufletului vostru!!!

Come to me,babe!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VEiHh5xsD8A
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 19:30
De la: kudika_15804, la data 2014-10-17 14:34:41
De la: Sasha_Criss, la data 2014-10-17 14:25:01

Este o perioada grea,nu sunt prea multe de facut,decat sa incerci sa nu mai fii atat de insistenta in a face totul perfect,caci nu vei reusi,primeste totul in cursul firesc al lucrurilor,invata atat cat poti,caci suprasolicitarea nervoasa conduce la esec,si acorda-ti timp si pentru relaxare,chiar daca acesta este exprimat,doar in cate o ora maxim!!!Nu forta lucrurile,te invat ,o data,din propria experienta,si a doua oara,tinand cont de faptul ca am trecut prin aceasta perioada cu toate fiicele mele,este stresant,dar daca stii sa iti gestionezi timpul,vei fi multumita!!!!!!Nu robotiza sufletul,caci el va fi cel traumatizat in perioada imediat urmatoare!!!

adevarul este ca am uitat demult de suflet si de framantarile specifice varstei. Va amintiti ca pe timpul vacantei de vara eram framantata, ganditoare, melancolica si imi faceam tot felul de scenarii care ma obsedau ?? acum am uitat complet de ele..sunt conectata de cand ma trezesc pana ma culc seara la studiu si tot ce tine de scoala si meditatii..maine dimineata ma trezesc la 7 sag la niste cursuri de it la scoala, duminica ma trezesc tot la 7 sa merg la meditatie, iar cand ma intorc acasa, ascult muzica maxim o ora si apoi incepe ritualul: repeta-retine-toceste-lucreaza la mate nu am timp sa ma mai preocup cu problemele specifice varstei, mintea imi sta ocupata cu alte treburi acum

o seara linistita
Sasha_Criss
Postat pe 17 Octombrie 2014 20:05
De la: Sasha_Criss, la data 2014-10-17 20:05:06
adevarul este ca am uitat demult de suflet si de framantarile specifice varstei. Va amintiti ca pe timpul vacantei de vara eram framantata, ganditoare, melancolica si imi faceam tot felul de scenarii care ma obsedau ?? acum am uitat complet de ele..sunt conectata de cand ma trezesc pana ma culc seara la studiu si tot ce tine de scoala si meditatii..maine dimineata ma trezesc la 7 sag la niste cursuri de it la scoala, duminica ma trezesc tot la 7 sa merg la meditatie, iar cand ma intorc acasa, ascult muzica maxim o ora si apoi incepe ritualul: repeta-retine-toceste-lucreaza la mate nu am timp sa ma mai preocup cu problemele specifice varstei, mintea imi sta ocupata cu alte treburi acum

o seara linistita

Ai uitat acele episoade din Vara,foarte bine,acum mergi mai departe,studiul este pe primul plan,DAR nu uita sa iti linistesti sufletul prin procedee delicate,o muzica buna,un film interesant,o iesire in decor,o carte relaxanta,sunt solutii!!!Ai grija cum iti repartizezi timpul!!!!Spor la invatat si o seara calma!!!Multumesc!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 20:32
De la: kudika_15804, la data 2014-10-17 20:32:01
De la: Sasha_Criss, la data 2014-10-17 20:05:06

o seara linistita

Ai uitat acele episoade din Vara,foarte bine,acum mergi mai departe,studiul este pe primul plan,DAR nu uita sa iti linistesti sufletul prin procedee delicate,o muzica buna,un film interesant,o iesire in decor,o carte relaxanta,sunt solutii!!!Ai grija cum iti repartizezi timpul!!!!Spor la invatat si o seara calma!!!Multumesc!!!

asa e trebui sa aiba grija nu cumva sa inceapa sa de a diagnostice
kudika_950728
Postat pe 17 Octombrie 2014 20:41
"Eu cred ca maturitatea este cel mai frumos anotimp al vietii noastre....
Am zburdat inconstienti si fara griji prin primavara si am savurat cu zambet parsiv, vara vietii ...ne-am bucurat de darurile ce le primeam de parca ni se cuveneau si am avut tupeul sa cerem tot mai mult ...cele doua anotimpuri, au doar meritul ca ne-au invatat cum sa acumulam ...trairi, sentimente, dorinte, bucurii si doruri ....am strans lacomi, cu maini hulpave, in casete de fildes ornate cu perle de lacrimi, tot ce am prins in jur...
Ne retragem invaluiti in mantia amintirilor, sa ne bucuram de acest dar minunat al naturii si cu intelepciunea si maturitatea dobandite, sa daruim din preaplinul inimii inca tinere ...in toamna vietii, suntem ca niste vulcani in stare latenta, gata oricand sa izbucneasca intr-o daruire totala de pasiune impletita cu iubire....
Acum suntem mai frumosi si mai generosi, pentru ca acum am invatat ca a darui este cu mult mai presus decat a primi.....!"

Procesul de maturizare este inerent in viata unui om,aduce cuget linistit si impacat cu sinele,liniste in suflet si intelepciune asupra oamenilor si vietii in sine!!!A fi matur inseamna a fi "copt" pana in strafundul sufletului,sa privesti,fara furia inimii,tot ce te inconjoara si sa primesti tot ce iti este daruit cu recunostinta si multumire!!__EU

O seara superba in continuare si o noapte binecuvantata cu somn linistit si vise frumoase!!!

http://www.youtube.com/watch?v=pUUU5LSbYHA
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2014 20:55
eu cred ca sa fi matura nu inseamna sa i zici unei fete ca are boala venerica cand diagnosticul nu indica asta si sa nu mai faci pe doctorita daca nu sti despre ce e vb,,asta cred ca e maturitate
kudika_950728
Postat pe 17 Octombrie 2014 21:11
De la: rondina, la data 2014-10-17 13:45:51
De la: kudika_950728, la data 2014-10-17 13:40:39rondino sa nu te mai aud ca vb urat pe aici

Iar te bagi ca supozitoru'? Vorbesc cum "vrea" muschii mei, capisci??????? Hai...baga distanta, ca eu nu-ti mai permit socializare cu mine si asta tot din cauza ta!!!
Omnia vincit omor,,,ia-l la omor
INTELIGENTUL-
Postat pe 17 Octombrie 2014 21:59
De la: kudika_956391, la data 2014-10-16 10:24:15
De la: kudika_15804, la data 2014-10-15 12:07:55
De la: kudika_956391, la data 2014-10-15 12:05:55pauza de somn...................

Stai sa pap intai!!!! Buna ziua,Roxy,amiaza faina!!!! Ce faci????
...azi o noua zi de odihna...
,,,pai dupa atata munca
INTELIGENTUL-
Postat pe 17 Octombrie 2014 22:02
De la: kudika_956391, la data 2014-10-15 11:11:25nu m/am speriat
,,,in afara de munca,nu te mai sperie nimic
INTELIGENTUL-
Postat pe 17 Octombrie 2014 22:05
http://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1910485_790763964318223_4744235790241173620_n.jpg?oh=915951067734ad18a667a5fd229434ce&oe=54B6E95D&__gda__=1421974982_4df5a7638e0fd698cc2145b4d599d6f9

"Zambim cu speranta ca fiecare dimineata e un nou inceput, un nou rasarit ce apare la orizont, ca lumina privirii izvoraste din sufletul nostru si ca zambind ii vom bucura pe cei din jurul nostru si in primul rand pe noi. Trimit un gand bun din marea de ganduri ce exista�.

"zambeste
surasul tau
ma vindeca
de frunza care pica
de caderi de ploaie
si vant nebun�
de toamna smintita
zambeste
surasul tau
ma vindeca
de cuvinte si de
nerostirea lor."__George Gitlan

Buna dimineata,doamnelor si domnilor, bine v-am gasit in zori de zi,suflete dragi!O zi superba sa aveti! Si un minunat sfarsit de saptamana, cu mult bine si frumos si bucurii maxime!!Sper ca toate acestea sa se implineasca in acest weekend pentru fiecare dintre voi!!!

On___Imi beau prima cafea,dupa care voi trece la programul administrativ de astazi!!!

Dragilor,sa incepeti aceasta zi de Sambata cu ganduri bune si fapte pe masura gandurilor voastre!!!Fiti fericiti si impliniti in iubire!!!

Pentru cei,care iubesc acest anotimp si pentru cei ,care se regasesc in nostalgiile si melancolia Toamnei!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TV8JMigIYb8&feature=share&list=PLYAqK6pCIw0wLdirQenVSo4LN7GoTyvg-&index=3
kudika_15804
Postat pe 18 Octombrie 2014 07:23
"Spunem c� vrem s� fim ferici�i, dar c�nd g�sim fericirea ne juc�m cu ea. C�nd pierdem fericirea, o vrem �napoi. Apoi z�mbim ca s� nu vad� nimeni c�t suntem de tri�ti. Suntem tri�ti, dar vrem ca ceilal�i sa fie invidio�i pe via�a noastr� �minunat�. Avem o via�� �minunat�, dar �n interiorul nostru este un haos. Afar� e soare, dar �n�untru furtun�. Cumva, ne pierdem �ntre ��n�untru� �i �afar�. Ceea ce suntem nu e ceea ce p�rem� Vrem s� fim iubi�i, dar ne e fric� s� iubim. Spunem c� vrem doar s� ne distr�m, dar adormim �in�ndu-ne �n bra�e. Spunem NU ca s� ni se spun� DA. Ignor�m ca s� fim b�ga�i �n seam�. Suntem indiferen�i, dar de fapt c�ut�m s� ni se acorde aten�ie. Arunc�m adev�ruri �n glum� ca s� ar�t�m c�t suntem de puternici. Spunem c� vrem s� fie simplu, dar facem s� fie complicat. Strig�m �n gura mare c� nu ne pas�, dar cu capul pe pern� g�ndurile nu ne las� s� dormim. Spunem c� dorim s� fim liberi, dar de fapt t�njim dup� sentimentul de a �ti c� �apar�inem� cuiva. Ne d�m sinceri, dar suntem cei mai pro�ti actori. Ne credem unici, dar suntem to�i la fel."____Bazar sentimental

Dragilor,fericirea este un sentiment inaltator,care ridica sufletul si il umple de bucurie ,DAR ,care se pierde foarte usor,este suficient un gand rau,un cuvant,care raneste,o expresie a inimii,un ramas bun spus transant,o imbratisare a lacrimilor,si totul se destrama cu repeziciunea unei milisecunde!!!!Nimic nu doare ca starea adusa de nefericire!!!Dar,astazi,va doresc sa fiti fericiti,sa cunoasteti chipul si zambetul ei,este divin sa traiesti fericit!!!Dar nu uitati,...Fericire fara IUBIRE nu exista!!!Iubiti pur ca sa fiti fericiti!!!__EU

For this beautiful Saturday...!!

I want to know what love is...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=raNGeq3_DtM&feature=youtube_gdata_player
kudika_15804
Postat pe 18 Octombrie 2014 07:31
Take my hand,...just take...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UxO25mXJNxY
kudika_15804
Postat pe 18 Octombrie 2014 07:35
http://www.youtube.com/watch?v=q0McuUe-NDI
kudika_15804
Postat pe 18 Octombrie 2014 07:47
Neata buna melomano
Rotty_
Postat pe 18 Octombrie 2014 08:35
De la: Rotty_, la data 2014-10-18 08:35:45Neata buna melomano

Ahhhh,te-am pierdut deja,Rottyyyyyyyyyyy,eram la bucatarieeeeeee?????? Buna dimineata,draga mea,da,recunosc,sunt melomana!!!! Pfuaiiiiiiiiiiiii,ai venit cu manutele goale,goluteeeeeeeeeeeeeeeee,haaaaaaaaaaaaa????? Unde-ssssssss,,,??????? Sa ai spor de weekend,Rotty!!!

Pentru ine....

Everybodyyyyyyyyyyyyyyyyy,all righttttttttttttttt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6M6samPEMpM&index=6&list=RD0Gl2QnHNpkA
kudika_15804
Postat pe 18 Octombrie 2014 09:07
Sunt aici Bela. Neata. Rasfatzat-o , nici in weekend nu-ti faci singura cafeaua ?

https://31.media.tumblr.com/2f1664978bc86a89ef9d57381a17c788/tumblr_mnlx4imqEZ1qd1q2fo1_500.gif

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/39/23/21/392321d5eef5d5315c71092cdb9e8eca.jpg

Frisca n-am.
Rotty_
Postat pe 18 Octombrie 2014 09:24
De la: Rotty_, la data 2014-10-18 09:24:54Sunt aici Bela. Neata. Rasfatzat-o , nici in weekend nu-ti faci singura cafeaua ?

https://31.media.tumblr.com/2f1664978bc86a89ef9d57381a17c788/tumblr_mnlx4imqEZ1qd1q2fo1_500.gif

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/39/23/21/392321d5eef5d5315c71092cdb9e8eca.jpg

Frisca n-am.

Las' ca am adus-o ,iooooooooooooooteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

http://glumeo.ro/poze-amuzante/inimioara-cu-frisca/

Wow,multumesc,chiar ca sunt o rasfatata,merg perisoarele cu cafeluta si frisca!!!!! Ce faci,Rotty,muncesti in acest weekend,nu?????
kudika_15804
Postat pe 18 Octombrie 2014 09:33
Gata cu munca Bela. Weekendul asta am liber. Asta nu inseamna ca ma plictisesc , e destula treaba prin casa.
Rotty_
Postat pe 18 Octombrie 2014 09:36
De la: Rotty_, la data 2014-10-18 09:36:17Gata cu munca Bela. Weekendul asta am liber. Asta nu inseamna ca ma plictisesc , e destula treaba prin casa.

Te cred,Rotty,toate treburile importante se strang la sfarsitul saptamanii!!!!!Le vei duce la bun sfarsit!!!! Familia este bine????
kudika_15804
Postat pe 18 Octombrie 2014 09:44
http://www.youtube.com/watch?v=g2N0TkfrQhY&index=1&list=PL2tMgWgIvcWk84VJAsBjMZdnmdEa95pUK
kudika_15804
Postat pe 18 Octombrie 2014 09:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tot eu si nimic mai mult 22 De la: kudika499581 21 Februarie 2014 09:03
PASETELE 4 De la: hannah_montana 28 Martie 2010 15:12
Castig rapid 1 De la: kudika354899 18 Ianuarie 2011 21:23
CINE AI VREA SA FII AZI SI DE CE ? 48 De la: Thais13 23 Februarie 2014 09:46
Filme si documentare religioase traduse in romana 3 De la: _dulcik_ 2 Iulie 2009 10:56