Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_15804, la data 2014-12-08 20:19:49
De la: yumy, la data 2014-12-08 20:13:56curcubeule noi ne cunostem din vedere...am schimbat ici colo o vorba....dar stii nu pot sa ma duc s aii zici stii imi place de tine, am trac doar cand il vad si ce e mai grav e ca lui ii place de lata tipa care nici macar nu se uita la el e asa complicata treaba

Yumy,credeam ca sunteti mai apropiati ,din punct de vedere amical,dar daca problema se prezinta asa cum ai prezentat-o,iti sugerez sa renunti la sentimentul,care te copleseste,cu toate ca stiu cat este de greu de facut,dar,oricat de mult ti-ar placea acel domn,nu il poti forta sa te iubeasca,cu atat mai putin in cazul in care place pe altcineva!!!Nu este o situatie placuta,Yumy,si nu cred ca se va rezolva in favoarea ta!!!

daca m-ar iubi si pe mine cineva ar fi asa usor sa renunt...chiar as vrea ca el sa renunte la tot si sa vina naiba odata la mn
yumy
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:29
De la: kudika_15804, la data 2014-12-08 20:19:49
De la: yumy, la data 2014-12-08 20:13:56curcubeule noi ne cunostem din vedere...am schimbat ici colo o vorba....dar stii nu pot sa ma duc s aii zici stii imi place de tine, am trac doar cand il vad si ce e mai grav e ca lui ii place de lata tipa care nici macar nu se uita la el e asa complicata treaba

Yumy,credeam ca sunteti mai apropiati ,din punct de vedere amical,dar daca problema se prezinta asa cum ai prezentat-o,iti sugerez sa renunti la sentimentul,care te copleseste,cu toate ca stiu cat este de greu de facut,dar,oricat de mult ti-ar placea acel domn,nu il poti forta sa te iubeasca,cu atat mai putin in cazul in care place pe altcineva!!!Nu este o situatie placuta,Yumy,si nu cred ca se va rezolva in favoarea ta!!!

daca m-ar iubi si pe mine cineva ar fi asa usor sa renunt...chiar as vrea ca el sa renunte la tot si sa vina naiba odata la mn
yumy
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:30
aoleuuu anooo
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:32
De la: kudika_976884, la data 2014-12-08 20:29:29
De la: Carmen_13, la data 2014-12-08 20:24:40
De la: kudika_976884, la data 2014-12-08 20:16:39www.youtube.com/watch?v=akG7QDLwhpQ

da cu aghiazma pe brad si pentru cutare si pentru cutare

Cine este acest om ?
Popa a facut mare pacat , i-a dat cu agheazma banii si cu ochii la sotie in tablou
kudykkka
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:32
De la: yumy, la data 2014-12-08 20:30:01[quote name='

Pai,ce pot sa iti spun,cum de te-ai oprit tocmai la acel domn,altul nu ai gasit??????? Nu esti o femeie urata,esti destul de isteata,ce iti lipseste????? Tu vrei ceva,dar daca el are alte preocupari,chiar nu este cale de rezolvare!!!!De cat timp dureaza pasiunea aceasta????
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:34
De la: Carmen_13, la data 2014-12-08 20:32:50
De la: kudika_976884, la data 2014-12-08 20:16:39www.youtube.com/watch?v=akG7QDLwhpQ

Cine este acest om ?
Popa a facut mare pacat , i-a dat cu agheazma banii si cu ochii la sotie in tablou

cum cn draga nelson mondialu ,,sigur preotii sunt oameni si unii mai fac si prostii
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:35
De la: kudika_15804, la data 2014-12-08 20:34:41

Pai,ce pot sa iti spun,cum de te-ai oprit tocmai la acel domn,altul nu ai gasit??????? Nu esti o femeie urata,esti destul de isteata,ce iti lipseste????? Tu vrei ceva,dar daca el are alte preocupari,chiar nu este cale de rezolvare!!!!De cat timp dureaza pasiunea aceasta????

nu conteaza duduie,,parerea ta oricum nu i de luat in seama
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:36
De la: kudika_976884, la data 2014-12-08 20:35:12
De la: Carmen_13, la data 2014-12-08 20:32:50

Cine este acest om ?

cum cn draga nelson mondialu ,,sigur preotii sunt oameni si unii mai fac si prostii

Eu nu am auzit de el in orice caz are un umor aparte
kudykkka
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:38
pai ce sa auzi tu in germania acolo la tn daca nu sunteti emamcipati,,,tiganilorrrr uuuuuu
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:41
De la: kudika_15804, la data 2014-12-08 20:34:41

nu ma intreba cum de m-am oprit tocmai la el, e complicat...daca nimeni nu se opreste la mine ti-am zis am luat-o razna, o sa imi treaca pana maine desi stiu ca el stie ca eu simt ceva pt el dar nu stiue o chestie care parca ma retine si parca si pe el il retine, am discutat odata cu el...dar pe net si e aiurea mie imi place live cu alea alea
yumy
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:45
De la: kudika_976884, la data 2014-12-08 20:41:10pai ce sa auzi tu in germania acolo la tn daca nu sunteti emamcipati,,,tiganilorrrr uuuuuu

Am dat de mai multe filmari , le voi vizualiza .
Ma uit la una din filmari acum , are o sotie foarte frumoasa si finuta.
kudykkka
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:45
De la: Carmen_13, la data 2014-12-08 20:45:50
De la: kudika_976884, la data 2014-12-08 20:41:10pai ce sa auzi tu in germania acolo la tn daca nu sunteti emamcipati,,,tiganilorrrr uuuuuu

pai tu la nevastasa te uiti?de aia nu te intalnesti tu cu mn
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:48
De la: yumy, la data 2014-12-08 20:45:42[quote name='
nu ma intreba cum de m-am oprit tocmai la el, e complicat...daca nimeni nu se opreste la mine ti-am zis am luat-o razna, o sa imi treaca pana maine desi stiu ca el stie ca eu simt ceva pt el dar nu stiue o chestie care parca ma retine si parca si pe el il retine, am discutat odata cu el...dar pe net si e aiurea mie imi place live cu alea alea [/quote]

Nu te intreb nimic suplimentar, caci nu este cadrul potrivit!!!
Sper as iti treaca definitiv,incearca sa cunosti si alti barbati,stiu,este aiurea ce iti spun,dar acea iubire discutata pe internet este falsa,eu,una,nu cred in asa ceva,ce ramane doar la nivelul cuvintelor si al gesturilor facute in fata camerei web, si,in plus de asta,nu accept asa ceva in viata mea,iubirea este ceva traibil in REAL,nu in virtual,cu toate ca se practica din ce in ce mai mult asa ceva si este suparator,caci distruge sentimentele reale!!!Sper ca a fost,doar ceva la nivel de discutie, si nimic mai mult!!!

Yumy,inteleg ceea ce simti,este frumos sa te indragostesti,dar daca o faci fata de persoana nepotrivita nu mai este placut,dimpotriva,este dureros!!!Incearca sa treci de acel domn si cauta un alt tanar,nu s-a oprit lumea la acel barbat,stiu,este inutil sa te indrum astfel,caci inima nu cunoaste decat ratiunea ei!!!!!

Yumy,cu parere de rau,ma retrag sa pap ,iti doresc o seara meditativa si o noapte linistita,capul sus,va veni si ziua ta!!! Noapte buna!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:55
De la: kudika_976884, la data 2014-12-08 20:48:50

Hai hai intrece-te cu gluma .
De ce ai postat tu filmarea asta ?
Acum inteleg eu de ce nu iti plac tie poeziile .
Stai ca mi-ai dat de gandit
kudykkka
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:55
De la: kudika_15804, la data 2014-12-08 20:55:19
nu ma intreba cum de m-am oprit tocmai la el, e complicat...daca nimeni nu se opreste la mine ti-am zis am luat-o razna, o sa imi treaca pana maine desi stiu ca el stie ca eu simt ceva pt el dar nu stiue o chestie care parca ma retine si parca si pe el il retine, am discutat odata cu el...dar pe net si e aiurea mie imi place live cu alea alea

Sper as iti treaca definitiv,incearca sa cunosti si alti barbati,stiu,este aiurea ce iti spun,dar acea iubire discutata pe internet este falsa,eu,una,nu cred in asa ceva,ce ramane doar la nivelul cuvintelor si al gesturilor facute in fata camerei web, si,in plus de asta,nu accept asa ceva in viata mea,iubirea este ceva traibil in REAL,nu in virtual,cu toate ca se practica din ce in ce mai mult asa ceva si este suparator,caci distruge sentimentele reale!!!Sper ca a fost,doar ceva la nivel de discutie, si nimic mai mult!!!

Yumy,inteleg ceea ce simti,este frumos sa te indragostesti,dar daca o faci fata de persoana nepotrivita nu mai este placut,dimpotriva,este dureros!!!Incearca sa treci de acel domn si cauta un alt tanar,nu s-a oprit lumea la acel barbat,stiu,este inutil sa te indrum astfel,caci inima nu cunoaste decat ratiunea ei!!!!!

Yumy,cu parere de rau,ma retrag sa pap ,iti doresc o seara meditativa si o noapte linistita,capul sus,va veni si ziua ta!!! Noapte buna!!! [/quote]

parerea ta la ce comportament ai in nici un cadru nu i buna
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 20:58

Yumy,cu parere de rau,ma retrag sa pap ,iti doresc o seara meditativa si o noapte linistita,capul sus,va veni si ziua ta!!! Noapte buna!!! [/quote]mersi ziua mea a trecut. ca o info suplimetara mereu m-am indragostit de cei mai nepotriviti barbati am lipici la asa ceva
yumy
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:00

Yumy,cu parere de rau,ma retrag sa pap ,iti doresc o seara meditativa si o noapte linistita,capul sus,va veni si ziua ta!!! Noapte buna!!! [/quote]mersi ziua mea a trecut. ca o info suplimetara mereu m-am indragostit de cei mai nepotriviti barbati am lipici la asa ceva
yumy
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:00
De la: Carmen_13, la data 2014-12-08 20:55:47
De la: kudika_976884, la data 2014-12-08 20:48:50

Hai hai intrece-te cu gluma .
De ce ai postat tu filmarea asta ?
Acum inteleg eu de ce nu iti plac tie poeziile .
Stai ca mi-ai dat de gandit

iar ti a venit

l am postat ca ma facut sa rad

iar poeziile nu i vorba ca mi plac sau nu ca ma duc pe situri de specialitate si le gasesc pe cele mai bune,,

conteaza cine le posteaza cine vorbeste de unele lucruri,in cazul nostru un om care face contrariul
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:02
kudykkka
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:02
De la: yumy, la data 2014-12-08 21:00:01

Yumy,cu parere de rau,ma retrag sa pap ,iti doresc o seara meditativa si o noapte linistita,capul sus,va veni si ziua ta!!! Noapte buna!!!
mersi ziua mea a trecut. ca o info suplimetara mereu m-am indragostit de cei mai nepotriviti barbati am lipici la asa ceva[/quote]

daca nu ma asculti n am ce sa ti fac
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:03
De la: yumy, la data 2014-12-08 21:00:02[quote name= Noapte buna!!!
mersi ziua mea a trecut. ca o info suplimetara mereu m-am indragostit de cei mai nepotriviti barbati am lipici la asa ceva[/quote]

SA nu te mai aud ca vorbesti astfel!!!! Ce inseamna asta,ai viata inainte,nu poti sa spui ca ziua ta a trecut,NU ESTE ADEVARAT,iubirea nu cunoaste varsta si imi vei da dreptate,in momentul in care te vei indragosti de un alt barbat,aceasta este viata!!!Toate femeile se indragostesc,la un moment dat,de un barbat nepotrivit,asta este unul dintre riscurile vietii,dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa renunti la dreptul de a iubi si de a fi iubita,NICIODATA!!!Schimba anturajul,este o solutie!!!!Cunoscand alte persoane,va aparea si oportunitatea cunoasterii unui alt barbat!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:05
De la: kudika_15804, la data 2014-12-08 21:05:22
mersi ziua mea a trecut. ca o info suplimetara mereu m-am indragostit de cei mai nepotriviti barbati am lipici la asa ceva

SA nu te mai aud ca vorbesti astfel!!!! Ce inseamna asta,ai viata inainte,nu poti sa spui ca ziua ta a trecut,NU ESTE ADEVARAT,iubirea nu cunoaste varsta si imi vei da dreptate,in momentul in care te vei indragosti de un alt barbat,aceasta este viata!!!Toate femeile se indragostesc,la un moment dat,de un barbat nepotrivit,asta este unul dintre riscurile vietii,dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa renunti la dreptul de a iubi si de a fi iubita,NICIODATA!!!Schimba anturajul,este o solutie!!!!Cunoscand alte persoane,va aparea si oportunitatea cunoasterii unui alt barbat!!! [/quote]
pai tocmai ca l-am schimbat e complicat curcubeule, poate o sa iti povestesc cu alta ocazie, si serios ziua mea a trecut, sunt extenuata la maxim si vreau sa dorm si sa dorm adanc si maine sa ma trezesc fresh si parca uneori nici nu as vrea sa mai aud de barbati....
yumy
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:07
mersi ziua mea a trecut. ca o info suplimetara mereu m-am indragostit de cei mai nepotriviti barbati am lipici la asa ceva

SA nu te mai aud ca vorbesti astfel!!!! Ce inseamna asta,ai viata inainte,nu poti sa spui ca ziua ta a trecut,NU ESTE ADEVARAT,iubirea nu cunoaste varsta si imi vei da dreptate,in momentul in care te vei indragosti de un alt barbat,aceasta este viata!!!Toate femeile se indragostesc,la un moment dat,de un barbat nepotrivit,asta este unul dintre riscurile vietii,dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa renunti la dreptul de a iubi si de a fi iubita,NICIODATA!!!Schimba anturajul,este o solutie!!!!Cunoscand alte persoane,va aparea si oportunitatea cunoasterii unui alt barbat!!! [/quote]

nu o sa ti dea dreptate ca nu are dc,,daca si gaseste pe cineva nu tre sa ti dea dreptate,,cauta aprecieri in alte parti
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:08
Vrajeala de proasta calitate .Si sa nu-i spui niciodata unesi proaste ca e proasta ca se supara
kudykkka
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:09
De la: yumy, la data 2014-12-08 21:07:42

SA nu te mai aud ca vorbesti astfel!!!! Ce inseamna asta,ai viata inainte,nu poti sa spui ca ziua ta a trecut,NU ESTE ADEVARAT,iubirea nu cunoaste varsta si imi vei da dreptate,in momentul in care te vei indragosti de un alt barbat,aceasta este viata!!!Toate femeile se indragostesc,la un moment dat,de un barbat nepotrivit,asta este unul dintre riscurile vietii,dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa renunti la dreptul de a iubi si de a fi iubita,NICIODATA!!!Schimba anturajul,este o solutie!!!!Cunoscand alte persoane,va aparea si oportunitatea cunoasterii unui alt barbat!!!

pai tocmai ca l-am schimbat e complicat curcubeule, poate o sa iti povestesc cu alta ocazie, si serios ziua mea a trecut, sunt extenuata la maxim si vreau sa dorm si sa dorm adanc si maine sa ma trezesc fresh si parca uneori nici nu as vrea sa mai aud de barbati.... [/quote]

daca nu ma asculti o fi complicat,,treaba ta,,somn usor
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:09
De la: Carmen_13, la data 2014-12-08 21:09:37Vrajeala de proasta calitate .Si sa nu-i spui niciodata unesi proaste ca e proasta ca se supara

vorbeste frumos ca nu esti pe camp la tn in nemtia
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:11
De la: yumy, la data 2014-12-08 21:07:42[quote name='
pai tocmai ca l-am schimbat e complicat curcubeule, poate o sa iti povestesc cu alta ocazie, si serios ziua mea a trecut, sunt extenuata la maxim si vreau sa dorm si sa dorm adanc si maine sa ma trezesc fresh si parca uneori nici nu as vrea sa mai aud de barbati....

Hmmmmmmmmmmmmmm,da,cu siguranta ,este indicat sa discutam acest subiect cu alta ocazie,oricum,termina cu lamentarea,caci prezinti una dintre carcateristicile debutului de depresie si vorbesc foarte serios!!!Sa stii,abandonul in munca continua si stresanta nu este o solutie optima in vederea uitarii acelui domn!!!!

Okay,treci la odihna,si,cu siguranta,un somn odihnitor te va revigora psihic!!!Mai vorbim!!!! Sa stii ca un psihic bun,solid.este baza,stabilimentul unui trup sanatos,indiferent de stilul de alimentatie adoptat,psihicul coordoneaza functionarea corpului uman!!! Noapte buna!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:14
De la: kudika_15804, la data 2014-12-08 21:14:55

Hmmmmmmmmmmmmmm,da,cu siguranta ,este indicat sa discutam acest subiect cu alta ocazie,oricum,termina cu lamentarea,caci prezinti una dintre carcateristicile debutului de depresie si vorbesc foarte serios!!!Sa stii,abandonul in munca continua si stresanta nu este o solutie optima in vederea uitarii acelui domn!!!!

Okay,treci la odihna,si,cu siguranta,un somn odihnitor te va revigora psihic!!!Mai vorbim!!!! Sa stii ca un psihic bun,solid.este baza,stabilimentul unui trup sanatos,indiferent de stilul de alimentatie adoptat,psihicul coordoneaza functionarea corpului uman!!! Noapte buna!!!

orice ai discuta tu este de ne luat in seama,,comportamentul tau indica acest lucru
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:17
carmen daca postez un filmulet amuzant nu inseamna ca s interlop iar interlopa e politia romana si alte institutii
kudika_976884
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:25
De la: kudika_15804, la data 2014-12-08 21:14:55

stiu! si de cele ami multe lri desi par cat pe ci sa o iau pe ca;ea depresiei gasesc portita sa ies multi ma intreaba cum reusesc, habar nu am, e stilul meu acum sufar acum rad
yumy
Postat pe 8 Decembrie 2014 21:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreti sfaturi in legatura cu asortarea hainelor?Va ajut eu! 1 De la: PuffDePapadie 30 Mai 2012 20:56
va cer din toata inima parerea!!!!!!! 48 De la: cristio2006 11 Decembrie 2009 11:50
aveti cont pe facebook? 13 De la: miss_darine 2 Decembrie 2010 20:01
romanul s-a nascut poet !! 248 De la: AvocatCuculis 6 August 2015 12:05
Cum vi se pare noua Kudika? 186 De la: G1ul1a 26 Septembrie 2010 11:40