Mai multe
De la: kudika_15804, la data 2015-01-03 16:30:15De la: kudika_978128, la data 2015-01-03 16:15:25De la: Rotty_, la data 2015-01-03 08:20:35 Ce catastrofa de femeie
|
||
|
-Dyna- Postat pe 3 Ianuarie 2015 16:36 |
||
|---|---|---|
Bella , ajuta-ma , vezi ca pe topicul , romanul s-a nascut poet , se afla un domn , care ar fi incantat sa-i dedici o poezie , fa-o te rog in locul meu , pt ca eu nu ma pricep
|
||
|
-Dyna- Postat pe 3 Ianuarie 2015 16:39 |
||
De la: kudika_978128, la data 2015-01-03 16:39:47Bella , ajuta-ma , vezi ca pe topicul , romanul s-a nascut poet , se afla un domn , care ar fi incantat sa-i dedici o poezie , fa-o te rog in locul meu , pt ca eu nu ma pricep Imediat!!!!
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2015 16:44 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-01-03 16:44:28De la: kudika_978128, la data 2015-01-03 16:39:47Bella , ajuta-ma , vezi ca pe topicul , romanul s-a nascut poet , se afla un domn , care ar fi incantat sa-i dedici o poezie , fa-o te rog in locul meu , pt ca eu nu ma pricep Faci tu asta pt mine Acum te las sa compui poezia dar fii atenta , fara prea multe dulcegarii , ok intru cand ma intorc.
|
||
|
-Dyna- Postat pe 3 Ianuarie 2015 16:51 |
||
De la: kudika_978128, la data 2015-01-03 16:51:48De la: kudika_15804, la data 2015-01-03 16:44:28De la: kudika_978128, la data 2015-01-03 16:39:47Bella , ajuta-ma , vezi ca pe topicul , romanul s-a nascut poet , se afla un domn , care ar fi incantat sa-i dedici o poezie , fa-o te rog in locul meu , pt ca eu nu ma pricep Am postat deja!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2015 16:59 |
||
|
"Via�a este o cur�gere, este un flu�viu, este o mi��care con�ti�nu�. Dar oame�nii au impre�sia c� ei �n�i�i repre�zint� ceva sta�tic. Numai obiec�tele sunt sta�tice, numai moar�tea este �ncre�me�nit�; via�a este o con�ti�nu� schim�bare. Cu c�t exist� mai mult� schim�bare, cu at�t via�a este mai abu�n�dent�. Iar o via�� abu�n�dent� aduce cu sine extra�or�di�nare schim�b�ri, clip� de clip�."____Osho Buna seara,dragilor,iubiti viata sa acum vi se prezinta,cu bune si cu mai putin bune,caci ce ar fi viata fara suspans si emotii?????Ce ar fi viata daca am trai intr-o monotonie deranjanta????Ce ar insemna viata in momentele in care ne-am ingropa sufletele si am inceta sa mai simtim,sa mai iubim????Viata este surprinzatoare in fiecare moment,caci nicio clipa nu seamana cu cealalta,nicio emotie nu este traita la unison,fiecare individ simte si traieste dupa cum ii dicteaza inima,bucurandu-se de viata sau dispretuind-o!!!!Ce este viata fara tumultul din sufletul muritorului de rand????Este ca un rau secat,ce isi cauta matca!!!Este ca un arbore fara rod,ca o fantana fara apa!!!Ce ar fi viata fara tine,omule????Ar fi neant,un hau,un abis!!!__EUO seara frumoasa si linistita!!!! Right place,right time!!! http://www.youtube.com/watch?v=qCa-6u8V-ok&list=PLOy9ViWaDzbF7BOWnMBTBldSPStIHj0xQ&index=4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2015 17:17 |
||
|
SUFLET SINGURATIC Sunt singur...�i e noapte...�i-o lini�te amara Doar un l�trat de c�ine se-aude pe afar�... Mi-e team� c� se surp� t�cerea din odaie �i-o s�-mi striveasc� g�ndul ce ti-l a�tern pe-o foaie... ��i scriu, frumoasa mea...a cata oar�? ��i scriu de dup� norii de �igar� �ng�duie-mi, te rog, s�-�i pun �n palm� Un suflet r�v�it pe-o frunte calm�... Te v�d, al noptii inger, vals�ndu-mi pe sub pleoape Si dulcea ta mireasma e gata s� m�-ngroape... Vulcanul de iubire...ascuns sub o petal� De inim� r�nit�...s-a-ncins �i d� n�val�... Arat�-te, lumina mea, din cea�� S� reg�sesc c�rarea c�tre via��... Ia-mi de pe fa�� umbrele-asteptarii S� pot urca potecile vis�rii... D�-mi �napoi Povestea din primii ani de �coal� C�nd savuram cu lacrimi, o dragoste banal�... De e�ti sau nu aievea, prin lumea trec�toare Conteaz� doar c�-mi pas�...�i chipul t�u m� doare... Coboar�-te din vis, frumoasa-mi muz� S�-�i m�ng�i trupul �i s�-�i mu�c o buz� S�-�i dau s�rutul ce l-am pus deoparte C�nd mai credeam �n visele de�arte!__Gelu Iancu Forever!!! http://www.youtube.com/watch?v=kUekCPfoLEk&feature=youtu.be |
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2015 17:30 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=DniUp28G3rY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2015 17:32 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-01-03 16:59:06De la: kudika_978128, la data 2015-01-03 16:51:48De la: kudika_15804, la data 2015-01-03 16:44:28De la: kudika_978128, la data 2015-01-03 16:39:47Bella , ajuta-ma , vezi ca pe topicul , romanul s-a nascut poet , se afla un domn , care ar fi incantat sa-i dedici o poezie , fa-o te rog in locul meu , pt ca eu nu ma pricep Bella ,ms frumos , esti inegalabila , nu am cuvinte ma intreb ce cauti tu prin biroul ala plin de hartzoage
|
||
|
-Dyna- Postat pe 3 Ianuarie 2015 20:28 |
||
Va -icesc si va doresc o seara placuta. http://38.media.tumblr.com/d8bf05d7561b0ace8efe16e3487509a2/tumblr_ngwugfTDfu1rz49fvo1_400.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 3 Ianuarie 2015 20:44 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-03 20:44:17Va O seara frumoasa si tie
|
||
|
-Dyna- Postat pe 3 Ianuarie 2015 20:51 |
||
Neata buna fetele ! Fiind prima trezita , am pregatit masa sa ne asezam la cafea...http://i.imgur.com/bUy4W6O.jpg De fapt Bela e trezita de mult , dar e plecata ca de obicei Duminica...constiincioasa fata asta.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 4 Ianuarie 2015 09:36 |
||
|
"Sa intri �ncet... sa nu-mi destepti durerea... Acolo-n suflet daca vrei sa stai Ai locul tau... ram�i c�t ti-o fi vrerea Am si amar, dar am si-un colt de rai... Aprinde si lumina daca vrei Sa poti vedea ce multe-am adunat Dar lacrima din cupe sa n-o bei... Nu vreau sa te-�ntristez... ar fi pacat... Paseste-�ncet... mi-s visele-amortite Trezeste-le usor cu-o sarutare si nu se vor mira c�nd necitite Trezi-se-vor la viata fiecare. Ram�i acolo... rasp�ndind lumina Iar ochii mei din nou vor straluci Si darui-vor lumii ce-o sa vina Lacrima bucuriei de-a iubi....." Buna dimineata,lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,am venit o data cu o ninsoare strasnica!!!!Ninge in Bucuresti,dar nimic din racoarea fulgilor de nea sa va atinga sufletele!!!!Sa le aveti calde si pline de iubire astazi,in aceasta zi a Domnului,fie ea binecuvantata si traita la maxim si din toata inima!!! O Duminica buna si frumoasa tuturor!!!! On___Am trecut al opratiunea "CAFEAUA MATINALA"!!!! Pentru voi,dragilor,urari de Duminica placuta si traita in pace!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pDxoj-tDDIU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 09:59 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-04 09:36:40Neata buna fetele ! Io,io,dati-va la o parteeeeeeeeeei partieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,am venit!!! Buna dimineata,Rottyyyyyyyyyyyyyyyyy,vrei cumva zapada???Iti trimit mintenas!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:02 |
||
De la: kudika_978128, la data 2015-01-03 20:28:46 Si eu ma intreb,de foarte multe ori,dar viata te duce nu neaparat acolo unde doresti,este o doamna imprevizibila!!!! Imi place sa scriu ,si de aici apar "problemele" mele!!!! Buna dimineata!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:05 |
||
Neata Bela ! Sper ca ai fost bine imbracata , daca zici ca-i frig. http://i440.photobucket.com/albums/qq129/9quagmire/woman-painting-person-girl_zpsa4a33b97.jpg Nu , nu mai vreau zapada. Imi ajunge ca e rece destul si uscat.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:07 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-04 10:07:33Neata Bela ! Da,m-am imbracat corespunzator,dar am simtit frigul la labutele picioarelor,era frig in biserica,caloriferele existente nu fac fata la capacitatea bisericii!!! Dar sa trecem la cele lumesti!!!! Ce vei face astazi,fiul tau a ajuns cu bine acasa,da?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:13 |
||
Multumesc Domnului , a ajuns cu bine. Era foarte obosit , dar bine. Ia gusta tu ceva pana imi impachetez sotzul si cutzii de plimbarica. http://www.netpapa.de/wp-content/uploads/2014/11/fruehstueck_kind.jpg Azi mai savurez inca faptul ca nu tre sa ies , dar de maine se schimba situatia. Adica revine la normal.....tura de dimineata , iesit cu cutzii....si uite asa. |
||
|
Rotty_ Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:21 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-04 10:21:10Multumesc Domnului , a ajuns cu bine. Era foarte obosit , dar bine. Este perfect,Rotty!!! Eu mai am o saptamana de vacanta,ma voi odihni,caci vom intra in forta pentru noile licitatii pentru constructii!!!!Deocamdata,ma bucur de ceea ce am si de dialogul cu tine,in timp ce fierbe calatbosul!!!! Ca doar trebuie sa pap si astazi,nu????? Relaxeaza-te,Rotty,si vei vedea ce si cum,de maine incolo!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:29 |
||
Mai am si eu o guritza de cafea , apoi merg sa pap ceva. Tot ce sper , e sa ramana asa senin. M-am saturat de ploaie. Desii.....spuneau la tv ca o sa vina furtuna , posibil chiar uragan. Iarasi. Offf...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:37 |
||
|
"Sunt momente in viata noastra cand facem fapte bune si daruim din inima. Sunt momente cand intindem o mana salvatoare pentru cineva. Un inger iti este mereu aproape, devenind una cu tine. Toate faptele bune sunt trepte de lumina pentru suflet. Sufletul este nemuritor, el evolueaza prin vietile traite, prin experiente si iubire. Ajuns in aceasta lume uita de identitatea lui reala si se confunda cu aceasta viata. Prin iubire si daruire incepe sa isi aminteasca esenta lui divina, ca dincolo de acest corp, este si suflet, este si spirit si ca tot ce vede si simte acum este trecator si nu este bine sa fie atasat. Orice atasament ne tine pe loc, dar prin detasare si acceptare, iertare si constientizare sufletul se dezleaga de trecut si paseste in prezent. Suntem aici sa traim constient si sa ne bucuram de viata, sa lasam urme frumoase si sa aducem echilibru. Pamantul este o scoala a sufletelor, usoara sau grea toti trecem prin ea. Cand te uiti la un om, ii vezi doar aspectul dar nu ii vezi si sufletul trecut prin sute sau mii de vieti, dincolo de timp si spatiu. Respecta un suflet si nu il judeca, accepta viata asa cum este si fiecare oportunitate care vine inaintea ta. Viata este a ta. Alege sa o traiesti in bucurie. Lasa loc noului si deschide-ti inima, acolo esti tu!!" Dragii mei,viata este o competitie continua cu tine insuti/insati si inegalabila prin etapele de traire fundamentale!!!Orice dorim sa facem si orice visam sa realizam in viata nu se pot implini fara implicarea spiritului nostru!!!nu putem trai,doar pentru trup,ci este imperios necesar sa dam sufletului nostru dreptul la cuvant si actiune!!!!El este portdrapelul trupului si interventia lui in viata noastra este definitorie!!!Nu putem trai fara a armoniza bucuria sufletului cu sanatatea fizica si psihica a trupului!!!!Fie ca Domnul sa aduca tot binele din lume in viata voastra si sufletul sa va fie incarcat cu emotii placute si fericire!!!Nu uitati,acolo unde sunteti voi,acolo trebuie sa fie si sufletul vostru!!!__EU Fiti sufletisti si motivati in tot ce aveti de facut!!!! http://www.youtube.com/watch?v=3SpXFncLtXY&feature=share |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:45 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-04 10:37:34Mai am si eu o guritza de cafea , apoi merg sa pap ceva. Impaca-te cu ideea,Rotty!!! Pofta buna,asta voi face,si eu,imediat,m-a ajuns foamea!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 10:51 |
||
|
PENTRU CA VREAU SA MA IUBESTI.. "Ma trezesc dimineata doar pentru bucuria de a-ti zambi si a-ti spune "buna dimineata iubire ".. Seara esti ultimul meu gand , doar pentru a te opri cu mine in visele mele ... Tu nu esti un om , tu esti o entitate a iubirii , langa tine sufletul meu gurmand are parte de un festin .. Cand sunt trista alerg ca o fetita cu coditele despletite cu obraji in lacrimi , si ma urc in bratele tale imi ascund capul la pieptul tau iti inconjor gatul cu bratele ... si plang ,pentru ca stiu ca tu imi vei saruta fruntea si-mi vei alunga toata supararea si imi vei mangaia parul sa-mi linistesti inima , si-mi vei sopti dulce la ureche "gata a trecut " ca sa-mi eliberezi sufletul ... Cand sunt indragostita ma simt ca o liana linga tine , care se infasoara pe trupul tau hranindu-se cu seva iubirii tale , sufocandu-te cu imensitatea iubiri mele ... Cand sunt suparata vin ca o furtuna la tine , cu tunete si fulgere doar pentru bucuria de a te vedea cum imi imprasti toti norii cu o simpla miscare a maini , doar pentru a te vedea cum imi inseninezi cerul cu lumina calda din privirea ta , doar pentru a vedea cum faci soarele sa rasara cu un zambet .. Tu esti Zeul iubirii , eu sunt muritoarea de rand care cauta iubirea in bratele tale .. imi las inima si sufletul in palma ta , doar pentru ca vreau ... SA MA IUBESTI !"____Gabriela Boroianu Se mai poate spune ceva atunci cand iubirea prinde glas si vorbeste prin toti porii celui/celei care iubeste????Nu,absolut,caci orice cuvant in plus devine inutil in fata pledoariei iubirii!!!Orice cuvant suplimentar nu mai poate adauga nimic frumusetii acestui sentiment,lasat,drept dar,noua,oamenilor,caci numai prin iubire se poate evolua ,spiritual vorbind!!!Iubirea nu este materie,ci este Eternitatea insasi,care vine in viata noastra zilnic!!!!Primiti iubirea in viata voastra,dragii mei,am sa repet acest indemna pana in ultima zi a prezentei mele pe acest site!!! ___EU O Duminica romantica!!! Pentru tine,suflet indragostit!!! http://www.youtube.com/watch?v=kzlFZ6hrcG0&feature=youtu.be&list=PLD0B8E06A4209EF39 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 11:02 |
||
All that I need...is YOU!! http://www.youtube.com/watch?v=8mID8M6bpiM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 11:04 |
||
|
"Sunt locuri �i momente �n care un om este at�t de singur, �nc�t poate vedea intreaga lume."____Jules Renard Adevarat,si este vorba de acea singuratate dusa la paroxism,in care sufletul se contopeste cu propria tacere,in care dispar toate barierele dintre trup si suflet,si cand omul redescopera tot ce il inconjoara,dar cu alti ochi si alta percepere a lumii!!!__EU Pentru solitudinea voastra,fie ca ea sa va ajute sa va regasiti!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ccBsU9lU4Kc&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 11:12 |
||
Sa ne fie de bine Bela. Acum imi vine sa lenevesc , nu sa trec la adunat prin bucatarie. http://i189.photobucket.com/albums/z188/gruvin4elvis/week/charles-barber-breakfast-in-bed.jpg Multumim Cerului ca ne-a mai saturat o data.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 4 Ianuarie 2015 11:30 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-04 11:30:14Sa ne fie de bine Bela. AMIN!!!! Sa ne fie,Rotty!! Nu te zoreste nimeni,Rotty,poti lua o mica pauza,ca doar nu a intrat timpul in sac!!!!Este loc si timp pentru toate!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 11:34 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=PBS1P1RK4iU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 11:36 |
||
|
Gata , am adunat in mare pe aici...stii tu...Cesti , farfurii...Acum ma rasfatz cu inca o cafelutza... http://s1.1zoom.me/big0/764/402982-svetik.jpg Vrei ? ...Si citesc stirile...cica iarasi vin geruri mari la voi...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 4 Ianuarie 2015 11:44 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-04 11:44:21Gata , am adunat in mare pe aici...stii tu...Cesti , farfurii...Acum ma rasfatz cu inca o cafelutza... Ce crezi,vreau sau nu?????? Da,este adevarat,vor urma noi reprize de ger si ninsoare,doar suntem in plina Iarna!!! Am luat ceasca,sa vii cu o carafa plina data viitoare!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Ianuarie 2015 11:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs KUDIKA | 1 | De la: oana_gabryela 1 Februarie 2008 23:30 |
| Fazan | 28396 | De la: 21 Martie 2016 07:11 |
| Idei de cadouri - ??? | 40 | De la: papusika_kudika 22 Septembrie 2016 10:27 |
|
|
||
| Toleran�� "zero" fa�� de criminali? | 4 | De la: yumalai 1 Martie 2009 08:51 |
| intrebare | 3 | De la: anaphielle 20 Martie 2008 12:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.