Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2015-01-10 08:53:14 Scuze....uitasem ca ti-am adus si tie o cafea...

http://oi60.tinypic.com/2v3g3ds.jpg

...cu caldurica.

Iau repede cafeaua,caci incep sa ma enervez!!!! Credeam ca uiti definitiv,sa vezi nervi ce aveammmmmmm!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:00
Nu uit...
Da , aseara a fost super ok. Ziceam ca pe la ora 9 o sa fim acasa. Ziceam , ca asa de bine ne-am simtit , de am venit la ora 1 . Asa patesc intotdeauna cand ma intalnesc cu familia aceea. Nu mai terminam de povestit......
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:08
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 09:08:27Nu uit...
Da , aseara a fost super ok. Ziceam ca pe la ora 9 o sa fim acasa. Ziceam , ca asa de bine ne-am simtit , de am venit la ora 1 . Asa patesc intotdeauna cand ma intalnesc cu familia aceea. Nu mai terminam de povestit......

Nu iti trebuie Lecitina,stiu asta!!!! De multe ori,iesirile cu prietenii te remonteaza,te pun pe picioare,ca sa ma exprim astfel,si este bine ca te binedispui!!! Nu lucrezi astazi????
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:18
Nu mi-a ajuns toata saptamana sa ma trezesc la 4 ? Am si eu weekend ca tot poporul de data asta , dar luni o iau de la capat. Tot de dimineata.
Am fost pana afara sa vad cate grade sunt...

http://i80.photobucket.com/albums/j177/luckypunkin/OTHERS%202/specialopsdarkangel.gif

Nu e frig , sunt 12 grade , dar mi-am facut freza pe ziua de azi.
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:25
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 09:25:51 Nu mi-a ajuns toata saptamana sa ma trezesc la 4 ? Am si eu weekend ca tot poporul de data asta , dar luni o iau de la capat. Tot de dimineata.
Am fost pana afara sa vad cate grade sunt...

http://i80.photobucket.com/albums/j177/luckypunkin/OTHERS%202/specialopsdarkangel.gif

Nu e frig , sunt 12 grade , dar mi-am facut freza pe ziua de azi.

Dar esti invartosata,nu gluma!!!!! Freza mea,pe ziua de astazi,unde este,ai????? Trebuie sa fie una in ton cu soarele,care incearca,saracul,sa ne dea putina caldura,sper sa si reuseasca in intentie!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:31
Stai sa ma gandesc... Hmmm....Ce freza iti facem azi ? ..........
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:33
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 09:33:12Stai sa ma gandesc... Hmmm....Ce freza iti facem azi ? ..........

Gandeste-t,dar vezi sa fie una,care sa ma reprezinte in totalitate!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:39
Am o idee ! Uite asa una cumintica si blanda ca lumina soarelui...

http://i288.photobucket.com/albums/ll195/Hoosit/Artists/Anatoly%20Piatkevich/b5b39ccee81e1.jpg

...daca nu-ti place , nu-i nici o problema , te ciufulesc de nu te vezi...

http://i80.photobucket.com/albums/j177/luckypunkin/luckypunkin016/silver_by_dmkozicka-d70byh1_zps0718343c.jpg

Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:41
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 09:41:04 Am o idee ! Uite asa una cumintica si blanda ca lumina soarelui...

http://i288.photobucket.com/albums/ll195/Hoosit/Artists/Anatoly%20Piatkevich/b5b39ccee81e1.jpg

...daca nu-ti place , nu-i nici o problema , te ciufulesc de nu te vezi...

http://i80.photobucket.com/albums/j177/luckypunkin/luckypunkin016/silver_by_dmkozicka-d70byh1_zps0718343c.jpg

Ahaaaaaamm,cea "cumintica" va fi astfel cat timp voi bea cafeluta de la tine,dupa care,o voi aborda pe cea ce-a doua,"ma prinde" mai bine,se potriveste cu vijelia din mine!!!! Chiar imi place!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:48
Cat cost� o ora din timpul vostru,dragii mei????

O scurt� poveste care te va pune sigur pe ganduri� da, totul se rezuma la timp si la cum hotaram noi sa-l daruim persoanelor importante din viata noastra!!!

"C�nd Geoff se �ntoarce de la serviciu seara t�rziu, o g�si pe fiica sa de 8 ani, Tifanny, a�tept�ndu-l ner�bd�toare �n pragul u�ii. Se �ndrept� spre buc�t�rie, iar copila �l urm�. �C�t c�tigi pe or�, tati?�.
Foarte obosit �i stresat, Geoff se enerv� c�nd auzi �ntrebarea. �Nu este treaba ta!�, �i r�spunse r�stit copilei.
Tifanny �ns� a insistat: �Te rog tati, spune-mi c�t c�tigi pe or�!�
�Bine�, m�r�i Geoff, �C�tig cam 20 de dolari pe or�.
Apoi Tiffany �l �ntreab�: �Tati, po�i s�-mi �mprumu�i 10 dolari?�
�Nici nu te g�ndi!� spune Geoff p�r�sind furios camera.
Mai t�rziu, Geoff se sim�i �ngrozitor de vinovat pentru felul �n care se comportase cu fiica sa. Se duse �n camera ei �i o g�si �nc� treaz� �i cu lacrimi �n ochi. Scoase din buzunar o bancnot� de zece dolari �i i-o �ntinse copilei cu bl�nde�e �ncerc�nd s�-�i r�scumpere purtarea. Se a�ez� pe marginea patului �ntreb�ndu-se pentru ce �i trebuiau feti�ei banii.
Tiffany z�mbi larg, s�ri din pat bucuroas� �i se repezi spre un sertar. Scoase de acolo un pumn de bancnote mototolite �i de monede.
A�ez� mica comoar� pe pat, ad�ug� bancnota c�p�tat� de la tat�l ei �i �mpinse gr�mada spre Geoff. �Tati, acum am dou�zeci de dolari. Pot s� cump�r pentru m�ine o or� din timpul t�u?�

Morala este simpla si cred ca o intelegem cu totii, dar oare suntem capabili sa schimbam ceva in noi si cu noi? Dupa ce am terminat de citit, vom inceta sa irosim timpul? Daca da, pentru cat timp?Pentru totdeauna sau ,doar pentru cateva graunte de timp??? __EU

Un weekend plin cu timp destinat fiintelor iubite!!!Doua zile de frumusete si daruire tuturor!!

http://www.youtube.com/watch?v=PHO202wLddY
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:56
http://www.youtube.com/watch?v=jROyHBLhnas
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 09:58
Frumoasa si cu talc povestea.
Acum cred ca e vremea pentru micul dejun...

http://www.lifeline.de/img/diabetes/origs115974/2386953974-w830-h830/Fruehstueck-Eier-Diabetes-.jpg

http://lenaik.e.l.f.unblog.fr/files/2008/03/0201.jpg

...Apoi o sa trec la bucatareala. I-am promis fiului meu ciorba de burta pe azi.
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:01
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 10:01:59Frumoasa si cu talc povestea.
Acum cred ca e vremea pentru micul dejun...

http://www.lifeline.de/img/diabetes/origs115974/2386953974-w830-h830/Fruehstueck-Eier-Diabetes-.jpg

http://lenaik.e.l.f.unblog.fr/files/2008/03/0201.jpg

...Apoi o sa trec la bucatareala. I-am promis fiului meu ciorba de burta pe azi.

Asa,asa,"baga" un mic dejun copios,caci mor aici !!!! Mamama meaaaaaaaaaaaaa,ce rasfat pe capul meu,mai ai,Rotty?????? Nu cred ca ma voi satura si o sa imi revina foameaaaaaaaaaaa!!! Mmmmmmmmmmm,ciorba de burta?????????????Buna,buna,ma starneste,dar trebuie sa termin ciorbica de perisoare,acrita cu zeama de varza,facuta ieri!!!! Fa-i fiului tau ce doreste,asa sunt mamicile,cunosc situatia!!! Sa avem pofta,Rotty,chiar voi trece la micul dejun,caci a facut ochi fiica mea si trebuie sa o alimentez serios!!! Ai tot ce trebuie pentru ciorba de burta,oase de vita cu sita,etc?????
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:07
Pofta buna si salutari ficei tale.
Normal ca am tot ce-mi trebuie. La ciorba de burta sunt profi. Na , sa ma laud. Fug si eu sa pap ceva.
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:10
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 10:10:37Pofta buna si salutari ficei tale.
Normal ca am tot ce-mi trebuie. La ciorba de burta sunt profi. Na , sa ma laud. Fug si eu sa pap ceva.

Eu stiu ca esti o gospodina si o bucatareasa iscusita,nu trebuie sa te lauzi,dar mi s-a facut poftaaaaaaaaaaaaaaaaa,ahhhhhhhhhh,sunt o pofticioasaaaaaaaaaaaaa!!!!! Fugi si papa,sa ai pofta!!! I-am transmis salutul tau fiicei mele,iti multumeste si iti doreste sanatate in noul an!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:16
Merci la fel
Am papat , am pus si burta la foc. Ar cam trebui sa merg pana la prava si pana la farmacie , dar am o leneee... Poate ca e amabil sotzul si merge in locul meu.

Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:41
Un text ilustrativ pentru toti barbatii,fara,insa, a aduce vreo ofensa cuiva,luati-l ca atare,contine mult adevar!!!Cititi si invatati sa iubiti "FEMEIA",care este in orice reprezentanta a sexului frumos si sensibil!!!

"O femeie poate iubi p�n� la imposibil și la fel de mult caut� s� fie iubit�. Ascultat�. �nțeleas�. O femeie uneori nu știe ce vrea, dar știe c� vrea ceva. O femeie uneori caut� s� pun� poduri peste ne�nțelegeri și tot ea le scoate. O femeie se poate alinta, poate fi slab�, poate deveni cald� �ntr-un pat rece sau rece �n brațe calde. O femeie se poate contrazice. Și se poate �nvinov�ți de toate greșelile f�cute de el. El �ns� nu e b�rbatul cu uneori, nici nu presupuneri sau �ndoieli. El știe ce vrea femeia lui. Dac� nu știe, �ntreab�. Dac� �ntreab�, ajut�. Și susține.

Ea nu așteapt� de la tine mofturi și sup�r�ri de ocazie. Ea nu te vrea slab. Poate uneori indecis, poate cu probleme, dar nu slab. Slab� este ea. Și mic� �n brațele tale. Ea caut� s�-ți ofere ție șansa de a controla lucrurile, de a o controla, deși at�t de bine poate fi independent� și rebel� și lua decizii. Dar pentru asta ești tu, b�rbat. Dincolo de echilibru, ascultare și implicare de ambele p�rți mai este și definiția de b�rbat și de femeie. Imagineaz�-ți un b�rbat care s-ar alinta c� nu știe �n ce s� se �mbrace, ar ține morțiș s�-i aduci c�pșuni la 2 noaptea și s-ar stresa c� �nt�rzie. Sau o femeie care te va controla, ghida, ap�ra, ține de m�n�. C�t de lupt�toare pentru independenț� nu ar fi femeile și c�t de promotori ai echilibrului nu ar fi b�rbați, �n practica unei relații s�n�toase ambii vor ști c� el are grij� și ea susține. El ofer� soluții și ea ajut�. Ea �ntreab� și el r�spunde.

C�nd e furioas�, tu s� fii al�turi. S�-i amintești atunci c�t de dulce este. C�nd vezi c� pl�nge, cuprinde-o s� știe c� pentru tine conteaz� și de ce, nu doar cum. C�nd nu e �n apele ei, �ntreab� și nu-i pune �n spate toat� vina unei relații defecte. C�nd tace, �ncearc� s� nu stai posac al�turi. C�nd sufer�, s� nu cauți motive pe-afar�. �n dependenț� de ce simți și ce tr�iești pentru ea, lucrurile o vor lua frumos sau incredibil de prost. Toat� treaba asta cu atitudinea e ca un bumerang. Totul se �ntoarce dup� cum iubești, cum �ți pas�, cum asculți. Este relevant și pentru femei, dar parc� b�rbații știu mai bine de ce și cum.

Nimic nu conteaz� mai mult dec�t felul unui b�rbat de a r�spunde felului de a fi al unei femei. Dac� ești sup�rat pe o femeie � �mbr�țișeaz-o. Dac� �ți este dor de o femeie � sun-o. Dac� �ți este indiferent de ea � las-o s� plece. Dac� o iubești � ai grij� de ea! Cea mai mare grij�!

p.s. și iubește-o, așa cum numai tu știi, b�rbatul ei."

Dragii mei colegi barbati,iubiti jumatatea voastra,cu trup si suflet,caci ati fost destinati sa iubiti femeia si sa fiti adorati de catre aceasta!!!Viata si Iubirea sunt drepturi comune si va apartin in totalitate!!!__EU

Pentru sufletele voastre!!!

Here,in my heart...!!!

* Here, in my heart,that's where you will be
You will be with me, here, here ,in my heart
No distance can keep us apart
Long as you are here, in my heart. *

http://www.youtube.com/watch?v=SuqtIxnswPA&spfreload=10
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:43
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 10:41:11Merci la fel
Am papat , am pus si burta la foc. Ar cam trebui sa merg pana la prava si pana la farmacie , dar am o leneee... Poate ca e amabil sotzul si merge in locul meu.

Da,da,roaga-l frumos,spune-i ca esti ocupata cu....mine!!!! Sa iti fie de bine,eu am ciugulit cateva sandvisuri,burtica este plina,dar pentru moment!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:45
Merge , merge , ca vede ca-s de paza la oala.
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:53
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 10:53:08 Merge , merge , ca vede ca-s de paza la oala.

Cand spun,ca-i cel mai harnic sot din tara in care locuiesti,nu ma insel!!! Pazesti oala,ai nevoie de ajutor suplimentar,ca vin mintenas!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 10:56
Hai ! Trebe cineva sa stea cu mine la cafea pana se fierbe totul. Ciorba povestita iese mai buna.
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:04
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 11:04:48Hai ! Trebe cineva sa stea cu mine la cafea pana se fierbe totul. Ciorba povestita iese mai buna.

Gata,vin,deshide ftrele,toate usile,caci vin cu tot harnasamentul,cu toata mancarea din frigider,ca doar trebuie sa povestim mult si multe ,si trebuie sa ne hranim,nu???De unde sa capatam energie,daca nu din papica???? Si din udatura corespunzatoare,,,ceaiuri si apa plata!!! Pregateste-teeeeeeeee,sa vezi ciorba de burta,ce o sa iasaaaaaaaa!!! Chiar trbuie sa facem o astfel de intalnire,caci va fi epocala in ras si voie buna!!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:10
O sa facem . Pana ajungi tu aici cu tot arsenalul , m-am bagat la un picutz de curatenie.
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:27
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 11:27:08O sa facem . Pana ajungi tu aici cu tot arsenalul , m-am bagat la un picutz de curatenie.

Da-i bataie,eu ma voi duce sa spal vaseele,revinnnnnnn...!! Mai o treaba,mai o privire aruncata aici,si tot asa!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:32
Cam asa si eu.
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:38
Harnicutelor , buna ziua , sa aveti spor
-Dyna-
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:47
Buna 28 Mai , da` tu n-ai un nume ? Imi suna tare ciudat sa-ti zic pe....numar.
Rotty_
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:50
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 11:50:28Buna 28 Mai , da` tu n-ai un nume ? Imi suna tare ciudat sa-ti zic pe....numar.

Am sa ma gandesc la un nume , momentan nu am nici o idee
-Dyna-
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:56
De la: kudika_978128, la data 2015-01-10 11:47:03Harnicutelor , buna ziua , sa aveti spor

:sml-happy00Cele mai "tari" din parcarea acestui site,nu?????? Glumesc,bineinteles,draga mea,buna ziua sa fie la tine!!! Ne amuzam,si noi!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:56
De la: kudika_978128, la data 2015-01-10 11:56:55
De la: Rotty_, la data 2015-01-10 11:50:28Buna 28 Mai , da` tu n-ai un nume ? Imi suna tare ciudat sa-ti zic pe....numar.

Am sa ma gandesc la un nume , momentan nu am nici o idee

"Ms. Violin",este bine sau nU?????
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2015 11:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Facultate de Comunicare si Relatii Publice?! 1 De la: BluOndA 9 Aprilie 2011 16:32
TOPIC FARA PENIBILITATI. 35 De la: INTELIGENTUL- 4 Aprilie 2015 12:44
Inca un topic care te va plictisi! 372 De la: greierash 3 Octombrie 2009 16:01
un cadou perfect ? 13 De la: kudika421339 2 Octombrie 2011 18:50
Ce credeti despre calugari? 52 De la: kudika384511 16 Aprilie 2011 20:00