Mai multe
|
"Eu vorbesc de alt tip de iubire. Aceasta nu se �ncheia �ntr-o rela�ie de prietenie, ci �ncepe printr-o asemenea rela�ie. Ea �ncepe �n t�cere, �n luciditate. Aceast� iubire este propria voastr� crea�ie, deci nu este oarb�. O asemenea iubire poate dura de-a pururi, devenind din ce �n ce mai profund�. Sensibilitatea ei este imens�. Cel care practic� acest tip de iubire simte nevoia partenerului �nainte ca acesta s� �nceap� s� vorbeasc�. [...] ace�ti oameni nu mai trebuiau s� �i vorbeasc�. Totul se desf�ura prin sincronicitate. Dac� persoanei iubite �i era sete, la fel trebuie s�-�i fie �i �ie. Transferul de idei �i senza�ii se produce instantaneu. Cuvintele nu mai sunt necesare. Jocul energiilor este direct; nu mai are nevoie de limbaj."___ Osho Ce se mai poate spune despre iubire????Foarte multe si daca s-ar termina lumea,tot nu s-ar sfarsi comentariile legate de acest sentiment!!Realitatea este ca ,iubirea nu inseamna doar mangaieri,emotii,fluturasi in stomac,tremur,flori si fericire,ci ea inseamna mult mai mult si este mult mai complexa,decat pare la prima ei simtire!!!Ea poate insemna compromis si iertare,inseamna sa spui "DA",cand partenerul spune "NU",sa spui,chiar sub ropotul lacrimilor "Ramai,nu pleca",si,chiar daca doare,cand jumatatea ta iti striga in fata "Plec" sau sa spui"Iarta-ma,am gresit",cand ti se spune "Ma doare",m-ai ranit cumplit",ori cand trebuie sa il asculti si sa-l intelegi pe cel/cea,care ti-a marturisit iubirea,sa nu profiti de sentimentele lui/ei!!!Iubirea inseamna sa-ti calci pe suflet,pe egoism,pe orgoliu si peste orice piedica pentru a-l pastra pe celalalt alaturi de tine pana la final!!Iubirea mai inseamna sa fii onest,de la inceput pana la sfarsit,sa fii capabil sa mentii relatia de iubire sincera si fara petele aduse de mizeriile acestei lumi!!Iubirea este si va ramane puternica atat timp cat cei doi renunta la sine si al nevoile egoiste in favoarea persoanei iubite!!Iubirea este monogama,ea nu accepta un top al unor iubiri componente!!Este si va ramane una singura!!!Sa aveti o seara excelenta,petreceti ultimele ore in liniste si bucurie!!Buna seara tuturor!! On__Va salut si va dedic cateva momente muzicale,dupa care ma voi retrage la o partida de Remi!!!!! For this beautiful evening,for those ,who believe in love,for those ,who can not live without love!! https://www.youtube.com/watch?v=O4MsJXtWS6Y&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 15 Februarie 2015 18:00 |
||
|---|---|---|
|
Cum s� tr�ie�ti frumos f�r� iubire, Cum s� visezi, s� umbli, ori s� zbori, Cum s� cuprinzi nelini�tea din zori �i pacea din amurg dintr-o privire? Cum s� �no�i prin m�rile de flori, Cum s� te bucuri de �ntreaga fire �i via�a ta s�-�i afle �mplinire F�r� minunea care d� fiori? E totul r�nduit s� se �nt�mple - Cu simplitatea unei adieri - C�nd de lumin� sufletul se umple, Dar dac�-n schimbul sterpei m�ng�ieri Ghe�arii urii se ivesc la t�mple, Nu-�i vei afla iertarea nic�ieri.___George ��rnea___"E totul r�nduit s� se �nt�mple" http://www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 15 Februarie 2015 18:09 |
||
Iti doresc o seara distractiva Bela. Eu ma retrag imediat cu un ceai fierbinte la un film si putina motzaiala... http://img30.dreamies.de/img/809/b/6c86kh56x6l.jpg M-a prins o draguta de racealaaa...
|
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 15 Februarie 2015 18:11 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-15 18:11:46Iti doresc o seara distractiva Bela. Multumesc,Rotty,si eu ma voi retrage in compania copiilor mei,la o partida de Remi,inainte de plecarea lor!!!Te saluta toti,caci te cunosc din povestile mele!!! Vizionare placuta si o seara linistita,Rotty,sper sa ne citim maine dimineata!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 15 Februarie 2015 18:19 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=OFgnlnZXyYs&spfreload=10
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 15 Februarie 2015 18:20 |
||
-ici de la mine pentru toti. Pe maine.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 15 Februarie 2015 18:26 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-15 18:26:33 Multumesc,Rotty! Cu siguranta,ai grija de tine,doftoriceste-te,nu lasa boala sa te doboare!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 15 Februarie 2015 18:28 |
||
|
"To�i cei care sunt ferici�i, aduc fericire celorlal�i �i nu o iau de la nimeni, fericirea se �ntoarce la acela care a d�ruit-o."___Carmen Sylva "Aceasta este adev�rata bucurie �n viaț�; s� �ți stabilești un scop despre care crezi c� merit�, s� fii cu adev�rat sleit �nainte s� renunți complet; s� fii o forț� a naturii, �n loc de o persoan� boln�vicioas� și egoist�, care se pl�nge �n permanenț� c� lumea nu face tot ceea ce se poate ca s� te fac� pe tine fericit."___George Bernard Shaw Buna dimineata ,doamnelor si domnilor,haideti sa incepem ziua si saptamana cu senin in suflet si zambete pe chip,indiferent de cate probleme avem,viata este mult prea scurta ca sa o risipim!!Fie ca ziua de astazi sa va aduca spor si bine in viata voastra!!Munciti si bucurati-va de rasplata fiecarei zile!!!Ganditi curat, si veti fi ceea ce ganditi!!!__EU On___Incerc sa ma trezesc cu o cafeluta neagra,fara frisca!!! Aceasta zi antipatica ma va supune la mari incercari,dar ii voi gasi de hac,na!! Pentru debutul acestei saptamani,sa fie cu intelegere,voie buna si multumire!! http://www.youtube.com/watch?v=5k5v2F7t_7U
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 06:56 |
||
|
�Viața nu are alt �nțeles dec�t cel pe care i-l d� omul �nsuși, cu toat� forța de care este capabil.�___ Erich Fromm Eliberati-va viata,dragilor,de tot raul ce va tine ancorati in deziluzii si partea intunecata a ei si cresteti-va valoarea prin ceea ce faceti in spiritul binelui si iubirii!!!Dati sens fiecarei zile prin ratiune cumpatata,culoare, prin sensibilitatea si candoarea sufletului si dulceata ,prin daruirea iubirii!!Sa aveti o zi frumoasa!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=KnBWBMEK1B0 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 07:09 |
||
Neata Bela http://oi57.tinypic.com/2s7ffpx.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 07:13 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 07:13:03Neata Bela Si tu esti somnoroasa,nu??? Buna dimineata,Rotty,cum ti-a fost noaptea????Eu,...cam dorm in cizmulite,dar nu ma dau batuta!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 07:16 |
||
|
Chiar am observat ca esti cam somnorice... http://s1030.photobucket.com/user/dog_beast/media/days%20of%20WEEK/2%20monday/MONDAY%20coffee_zpsrclrljg8.jpg.html ...doar e Luni...nu ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 07:27 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 07:27:57Chiar am observat ca esti cam somnorice... Cam aceea sunt,Rotty,fara gluma,am baut aseara un ness ,in care am pus Pepsi, si am facut, pe timpul noptii,cateva ore planton,mereu patesc asta,dar nessul a fost irezistibil!!! Dar ma voi "drege" astazi!!!! Nu-mi spune de ziua de "Luni"!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 07:32 |
||
Gata , nu mai zic nimic. Beau cafeaua sa ma trezesc. Imediat tre sa pap ceva , ca sa iau o aspirina , ceva....sunt cobza de racita.http://1.bp.blogspot.com/-6eQzRPQimJc/UjoffYEWiRI/AAAAAAAAAn8/No6uTubDf9c/s1600/broken+computer.gif ...Sper sa nu te molipsesc...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 07:39 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 07:39:43Gata , nu mai zic nimic. Ai febra????? Nu iti face probleme,am imunitate buna,dar ,te rog,trateaza-te!!!Este timpul virozelor,cel putin aici,in Romania,au aparut problemele medicale!!! Rotty,papaaaaaaaaaaaaaaaaaa,dar nu singurica,singureaaaaaaaaaaaaaaaaaa,haaaaaaaaaaaaaaaa!! Nu ai Paracetaml,sau,cel putin,Aspirina sa fie din cea tamponata??
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 07:46 |
||
Si aici au intrat virozele si racelile in "trend". Nu-ti fa probleme , am tot ce trebuie , inclusiv miere cu ghimbir si lamaie. O sa iau de toate.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 07:52 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 07:52:01Si aici au intrat virozele si racelile in "trend". Isi fac de cap virozele,este anotimpul lor!!! Nu te lasa,Rotty,pune-i capac!!! Ghimbir cu miere!!!!!Mmmmmmmmm,imi aduc aminte de borcanele prezentate aici!!! Sa nu le papi pe toate,da,lasa ,macar unul,de samanta!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 07:56 |
||
Nu pap mai mult decat e nevoie... Adica , tot. Stai sa pregatesc ceva de mancare , ca musai tre sa iau o aspirina...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 08:02 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 08:02:14Nu pap mai mult decat e nevoie... lesinnnnnnnnnnnnnnnnnn!!Papa,Rotyy si ia-ti medicamentele,sunt aici,am luat un sandvis din frigider,vreau sa vad ce gust are!!! Pofta mare!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 08:06 |
||
Hei ! Lasa sandwichul ! A inceput productia de oua ! Tinand cont ca ieri am avut deja 5 ousoare , musai le pregatim...http://2.bp.blogspot.com/-N7s-aFF4FJU/UfhRPBDy2YI/AAAAAAAAJ6o/byfkGAg9gqM/s1600/egg+fry+2c.gif ...Mmmmm....ce bunatate http://25.media.tumblr.com/ee1dc015f59d7b9c101481dcfdd292ec/tumblr_mlppn1Pxgd1s6zk05o1_r1_500.gif Pofta buna !
|
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 08:13 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 08:13:36Hei ! Lasa sandwichul ! Zootehnista meaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Vreau unul crud!!! Sa faci crema de zahar ars!!! Musai trebuie sa faca cunostinta cu stomacelul meu,nu????? Multumesc!!! Astept sa imi pui un cofrag de oua ,la curier!!! Made in Germany!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 08:17 |
||
|
Salutare tuturor! on: incerc sa fac ochisori, savurand din cafeaua aburinda..si ascult o superba colectie de muzica romaneasca...http://www.trilulilu.ro/muzica-pop/muzica-romaneasca-de-colectie-buna-ziua-dragoste-m?playlist=colectie-de-suflet-99 ... saptamana placuta tuturor!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 16 Februarie 2015 08:20 |
||
As pune cu draga inima daca s-ar putea.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 08:20 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 08:20:54As pune cu draga inima daca s-ar putea. Inteleg,dar nu este mai bine sa vin,eu,sa le iau,ca n-o fi foc???? Imi iau zborul mintenas!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 08:22 |
||
Stai sa adun cateva , sa nu vi degeaba. Neata Fulguletz. Saptamana frumoasa si tie.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 08:26 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 08:26:20Stai sa adun cateva , sa nu vi degeaba. Pai,la mine,zborul dureaza cateva saptamani,zbor agale,batraneste,memorez drumul!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 08:27 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 08:26:20Stai sa adun cateva , sa nu vi degeaba. Salut Roticel multumesc asemenea si tie scumpa!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 16 Februarie 2015 08:30 |
||
Bela , daca o tin gainile in ritmul asta , in cateva saptamani umplu cala avionului cu oua. Cum e vremea la voi fetelor ? Aici e o bruma de o aduni cu lopata si vreo 5 grade...cu minus. |
||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 08:33 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-16 08:33:04Bela , daca o tin gainile in ritmul asta , in cateva saptamani umplu cala avionului cu oua. Taman bine,voi astepta cala!!!! Rotty,Bucurestiul este innorat deocamdata,sper sa se insenineze,este destul de rece,duap ziua de ieri,care a fost cetoasa si mazgoasa!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Februarie 2015 08:35 |
||
| Aici e senin si au anuntat vreme buna. Sper sa fie asa , chiar daca nu e foarte cald. | ||
|
Rotty_ Postat pe 16 Februarie 2015 08:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| asa | 56 | De la: ema_iordanescu 20 Mai 2008 20:23 |
| nu stiu pe cine sa aleg... | 4 | De la: Dontyyy 23 Martie 2010 14:30 |
| feriti=va de agentia de turism Virgin Tour ca dracu de tamaie ! | 4 | De la: carmen_natural 22 Mai 2011 22:55 |
|
|
||
| Intrati si faceti o fapta buna!!! | 30 | De la: elenna_39 30 Septembrie 2011 22:49 |
| Ajutatima va Roggg cu niste sfaturi ce sa faccc!! plzz | 1 | De la: Denisa18inger 1 Mai 2010 23:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.