Mai multe
www.youtube.com/watch?v=qAXyFgHS8Mk
|
||
|
george- Postat pe 28 Februarie 2015 12:55 |
||
|---|---|---|
mi a dat sormea reteta ca face chec bun si am facut si eu cele mai multe de nota minus unu
|
||
|
george- Postat pe 28 Februarie 2015 13:00 |
||
De la: george-, la data 2015-02-28 12:55:22www.youtube.com/watch?v=qAXyFgHS8Mk E o familie frumoasa , chiar daca tu , le postezi la misto pe forum ! Posteaza-te pe tine , nu pe altii. |
||
|
|
||
|
-Dyna- Postat pe 28 Februarie 2015 13:04 |
||
De la: george-, la data 2015-02-28 13:00:06mi a dat sormea reteta ca face chec bun si am facut si eu Da-mi si mie reteta , vb serios. |
||
|
-Dyna- Postat pe 28 Februarie 2015 13:05 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-02-28 13:04:14De la: george-, la data 2015-02-28 12:55:22www.youtube.com/watch?v=qAXyFgHS8Mk n am cameraia o dp net ca i simpla,,si mai arunca niste cva prin el ce ai |
||
|
george- Postat pe 28 Februarie 2015 13:08 |
||
Bine ca ai maus si tastatura
|
||
|
-Dyna- Postat pe 28 Februarie 2015 13:12 |
||
| tre sa fac curat in casa | ||
|
george- Postat pe 28 Februarie 2015 13:17 |
||
De la: george-, la data 2015-02-28 13:17:08tre sa fac curat in casa Cand ma intorc , sa luceasca in jurul tau ca de nu Acum ies la soare , ca am terminat treaba
|
||
|
-Dyna- Postat pe 28 Februarie 2015 13:20 |
||
| www.youtube.com/watch?v=P4tzmkwlUfw | ||
|
george- Postat pe 28 Februarie 2015 13:25 |
||
www.youtube.com/watch?v=Hoz-oagBTnk
|
||
|
george- Postat pe 28 Februarie 2015 13:32 |
||
|
Pietre de vis Se-alung� mireasma de gur� firav� �n clipe de jar cu miros de otav�. Și cresc, fantomatic, din liniști nocturne, �n brațe fierbinți, d�ltuite s-adune Tristeți și neliniști și doruri nestinse. Departe-i iubirea și-n tainițe prins e Un mugur de c�ntec și-un strop de alean. Ce dulce e noaptea c�nd g�ndu-i viclean ! Feeric�-i luna ce tainic� trece Pe glezna firav�, g�lbuie și rece. Doar focu-i alearg� spre cerul deschis, C�nd t�mpla-i cuprins� de pietre de vis. Adun�-i lumina din plete și las� S� cad� m�tase de fluturi prin cas�. Și las� speranța s� fluture lin�, C�nd singur�tatea �n prag o s� vinA.___Liliana Mihaela Zaharia O seara frumoasa,doamnelor si domnilor,petrecuta cu cei dragi inimii voastre!!!Fiti oameni deosebiti,frumosi in suflet,caci numai astfel veti putea vedea bogatia sufleteasca si frumusetea spirituala a celorlalti!!Buna seara tuturor!!!__EU ON__Ce mai pot face dupa o zi plina de sarcini gospodaresti???Decat sa ma remontez prin cateva momente muzicale deosebite,pe care vi le dedic!!!Pentru aceasta ultima seara de Februarie!! http://www.youtube.com/watch?v=8Dy2TFLdK3k&feature=youtu.be&list=PLB4FF69635C052AFD
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Februarie 2015 17:59 |
||
Even now!!! An amazing Saturday evening to all!!! http://www.youtube.com/watch?v=qA2MYrElKco
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Februarie 2015 18:04 |
||
|
"Urmeaza-ti fericirea si Universul iti va deschide usi acolo unde erau doar ziduri" Urmati-va visurile ,dragilor,luptati pentru a le vedea implinite!!!Urmati-va fericirea ,pe care o simtiti si traiti cu tot sufletul si veti transforma imposibilul in posibil!!Fericirea este deschizatoare de drumuri,ea va face partie in viata pentru a o trai din plin!!!Tot ce va face fericiti merita recunostinta voastra si nu uiati ca ,numai impartasind sentimentele frumoase,calde,veti trai bucuria pe deplin!!O seara fericita,descretiti-va fruntea si zambiti,din nou,nu costa nimic sa o faceti!!!__EU Pentru suflet de om bun,romantic si iubitor!!! Flowers in Paradise. http://www.youtube.com/watch?list=PL3249C95165B4E492&v=79YYVr37MTg&spfreload=10 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Februarie 2015 18:22 |
||
Dreams!!! http://www.youtube.com/watch?v=pRyeX6DDk4o
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Februarie 2015 18:26 |
||
|
asa e,,nu costa nimic sa spui vorbe ce prin alte vorbe ti le contrazici singura,,pentru ca s doar vorbe sanatate curcubeu |
||
|
george- Postat pe 28 Februarie 2015 18:37 |
||
De la: george-, la data 2015-02-28 13:17:08tre sa fac curat in casa si cine ,nu te lasa????????????
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 28 Februarie 2015 20:08 |
||
| www.youtube.com/watch?v=fxiMpPO5-iU | ||
|
george- Postat pe 28 Februarie 2015 20:15 |
||
La multi ani de 1 martie doamnelor si domnisoarelor! primiti toate gandurile bune si urarile mele sincere de fericire si noroc ! sa fiti iubite si primavara sa va fie mereu alaturi !Poezii de 1 Martie - MartisorPoezii si versuri de 1 Martie - Martisor care transmit mesajul tulburator al sosirii primaverii, al renasterii naturii si al renasterii sperantei. Martisor Din albul fulgilor de nea, Si din a soarelui sclipire, Iti daruiesc un martisor, Aducator de fericire! E mic si neinsemnat, Dar plin de bucurie! E gandul meu cel mai curat, Care se-ndreapta catre tine! Martisorul Martisorul prins in piept, Si daruit de cand e firea, Sa-ti ocroteasca gandul drept Si rostul casei si iubirea. Atat de mic si de fragil Atat de mic si de fragil Dar cuprinzand o nesfarsire O mare-ntreaga de iubire De idealuri si lumina Un mic simbol cu rezonanta Un martisor traditional Eu iti ofer sentimental. Ghioceii Ghioceii tremura, De viata ei se bucura, Invaluiti soare si lumina, Primavara ii invie, Sa ne-aduca bucurie. Ei cu gingasia lor, Ne aduc un martisor. Darul meu pentru tine Am un dar ce-i pentru tine Este mic dar pentru mine Reprezinta tot ce-i bun Inima ti-o pun la snur, Sa o porti mereu cu tine, Primavara care vine!� Mesaj de martisor Am trimis la tine-n zbor Un mesaj de martisor Sanatate, fericire La Multi Ani si numai bine!� Martisorul Chiar de-i mic, neinsemnat, Si de snur sta agatat, El vesteste-n toata tara Ca soseste primavara! Luna Martie Martie e, asadar Prima luna-n calendar Care-anunta toata tara C-a sosit iar primavara! Si din prima zi, se stie, E-un motiv de bucurie: Martisoarele apar - Mici minuni aduse-n dar. Prinse-n snurul impletit Sunt gata de oferit. Bucurie si noroc Aduc tuturor, pe loc. |
||
|
kudika_956659 Postat pe 1 Martie 2015 08:27 |
||
la multi ani fetitelor,sanatate
|
||
|
george- Postat pe 1 Martie 2015 09:11 |
||
De la: george-, la data 2015-03-01 09:11:56la multi ani fetitelor,sanatate multumim , o primavara frumoasasi tie !
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 1 Martie 2015 09:22 |
||
|
Primavara-i o lumina Ce coboara In gradina Ca un duh de-argint, pe ape. O simti vie pe sub pleoape Si doresti sa mai ramana Inc-o zi, o saptamana! Eu stiu de la gradinita: Primavara-i o fetita! Poarta toporasi In plete Si-n picioare n-are ghete. Are-n schimb, fini papucei Impletiti din ghiocei Si zambeste bucuroasa Fiindca e cea mai frumoasa! Nu-i asa ca dac-anume, Eu fac numai lucruri bune Si te fac doar sa zambesti Ca o zana din povesti Zi de zi, seara de seara, Sunt si eu o primavara? |
||
|
kudika_956659 Postat pe 1 Martie 2015 09:23 |
||
|
"Cel mai frumos m�rțișor? Nu se poart� prins �n piept, ci �n inim�. Nu se poart� �i nu se d�ruie�te doar la �nceputul prim�verii, ci �n fiecare zi. Cel mai frumos m�r�i�or? Un z�mbet. O �mbr�țișare. O m�ng�iere. Un �te iubesc!�. Un �mi-e dor... de tine!�. Un ���i mulțumesc c� exiști!� Un g�nd bun. O mic� bucurie oferit� din inim�. O �ncurajare. Un compliment sincer. �ncredere. Prietenie. Bun�tate. Iertare. Iubire. Haideți s� purt�m �i s� ne oferim m�rtișoare �n fiecare zi �i s� purt�m tot timpul Prim�vara �n suflete!" Bine ai venit,Primavara draga!!! Buna dimineata,doamnelor si domnilor,va doresc o Primavara minunata,de aici,de pe pragul primei zile de Primavara!!Doamnelor si domnisoarelor,primiti un martisor de ganduri bune si imbratisari prietenesti din partea mea!!Sa fiti iubite pana la nefiinta!!! Domnilor,fiti galanti cu partenerele voastre,caci a sosit Primavara reinnoirii sentimentelor si a vietii insasi!!!Un salut calduros din partea mea!!! Pentru toti,un inceput primavaratec exceptional si o Duminica binecuvantata,plina de lumina si culoare, cu senin si pace in suflete!!!___EU ON___Imi beau cafeluta si imi incant sufletul cu muzica!!! Pentru acest inceput de Primavara,pentru voi toti,un martisor muzical!!!!! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nayXK6vO0YU |
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Martie 2015 10:31 |
||
Merci George :) Neata buna tuturor si o primavara cat mai frumoasa ! http://i0.tagstat.com/p1/0/x7R8VdUnh6Tf_Qe_Ip8Z0mdI0WU8ewEuZ0XOIHKBMMACKpt8JmMlDQ==.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 1 Martie 2015 10:31 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-01 10:31:26Merci George :) Neata buna tuturor si o primavara cat mai frumoasa ! Buna dimineata,Rotty,multumesc,asemenea!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Martie 2015 10:35 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-03-01 08:27:51La multi ani de 1 martie doamnelor si domnisoarelor! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Martie 2015 10:39 |
||
Neata Bela Ce baba iti alegi ? A mea e 7 !http://4.bp.blogspot.com/-I2z8j_gRCcM/UxCK0cDfcXI/AAAAAAAABBE/mh4ZORLmaLE/s1600/Urare+de+Zilele+babelor.JPG |
||
|
Rotty_ Postat pe 1 Martie 2015 10:39 |
||
|
*Aroma primaverii pluteste in aer. Nimeni nu mai are puterea de a se impotrivi viselor, inchizand iarna intre pleoape. Pamantul miroase a dragoste harazita cu implinire si noroc. Stresinile curg molcom, fara incetare ca sa ne aminteasca ca nu suntem aici pentru eternitate, ne-a fost daruita doar pentru o clipa. Aerul miroase a racoare si aduce in nari o umezeala tare, ametitoare. Se simte cum vibreaza in fiecare primavara sub noi. Undeva, intre cer si pamant, pe un pamant si sub un cer, a renascut iubirea verde si se pregateste sa dea in floare. Astfel ne cere fiecare inceput de primavara. Sa ne amintim mereu unul altuia legenda iubirii, IUBIREA VERDE... din sufletele noastre. Atat de verde ne este speranta, incat stim sigur ca iubirea va veni pe o petala inflorita de Primavara...* Primavara inseamna schimbare,reintinerire,renastere,innoire pe toate planurile!!Ea aduce o imbunatatire a vibratiei Naturii,a oamenilor,a tot ce ne inconjoara!!EA ridica,inalta spre lumina orice suflet doritor de improspatare fizica si emotionala!!!Fie ca acest anotimp sa va aduca in viata zile-picturi parfumate cu vibrari de bucurie,suspine in vals de speranta si noi trairi in suflet!!! Sa va fie ziua cat mai placuta,dragilor!!___EU http://www.youtube.com/watch?v=9iGds43nCys
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Martie 2015 10:45 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-01 10:39:30Neata Bela Ce coincidenta,mereu a fost pe aceeasi data de "7 Martie"!!!! Deci,va fi o zi minunata,plina de parfum de Primavara!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Martie 2015 10:47 |
||
Ok , deci impartim baba . Ma bag acum la bucatareala , ca am primit o comanda speciala de la baietzi. http://img.chefkoch.de/ck.de/fotoalben/392eedb7d3561c229ed1730787776019/27163/full_kopievonsd531636.jpg Cam asa ceva
|
||
|
Rotty_ Postat pe 1 Martie 2015 10:50 |
||
|
M�RȚIȘOR Din fir roș alb am �mpletit Un g�nd de dragoste și dor, Cu vis parfum ți l-am stropit S�-ți fie dar de M�rțișor! �n buchețel de ghiocei Ți-am pus safire de cristal, S�-ți amintești de ochii mei �n nopțile cu cer de-opal. Iar c�nd prin genele-i de foc Nostalgic luna va z�mbi, Ea-ți va purta cu drag noroc Șoptindu-ți c�t te pot iubi. C�nd buburuze, licurici Veni-vor bl�nd la tine-n prag, Sunt soli din basme cu pitici Trimiși de z�ne printr-un mag. Parfum de crini și l�cr�mioare �n prim�veri s� te r�sfețe, S�-ți fie viața c�nt și soare, Br�ndușele s�-ți dea binețe! �n dar, cu drag de m�rțișor, �ți țes pe buze curcubeu Și-n șoapta macilor de dor Te-alint iubirea mea mereu!___Popa Ines Vanda Un martisor de suflet!! http://www.youtube.com/watch?v=ESbfmkKzlm4&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Martie 2015 10:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Te-ai inscris la workshopul Kudika? | 124 | De la: kudika028762 4 Iulie 2011 08:15 |
| cina ma ajuta cu ceva? | 5 | De la: kudika024631 21 Martie 2010 16:52 |
| cn ma poate ajuta?? | 7 | De la: danandi23 23 Octombrie 2009 15:54 |
|
|
||
| Fetelor un pic de ajutor pls! | 14 | De la: coldwind 27 Noiembrie 2009 20:55 |
| Unde gasim nasi pt. cununie religioasa?!!! | 18 | De la: 21 Iunie 2012 21:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.