Mai multe
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 09:23:04 Haaaaaaaaaaaaa,atata-ti trebuia,cum adicaaaaaaaaa??? Da,Rotty,aseara,dupa ce am papat si am facut ordine in bucatarie,mi-am pus un film,dar,bineinteles ,am adormit instant,noroc cu fiica mea,m-a trezit si m-a expediat in patucul meu!!!!Nici nu m-am intors pe partea cealalta!!!! Am compensat noptile lipsite de multe ore de somn!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 09:27 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 09:23:52Aaaa... Ai vazut ce-a facut dragul tau de Valentino ? A facut vreo nazbatie???? Nu am fost atenta la el,iar a trecut in gradina vecinului?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 09:28 |
||
| Am scris mai sus ce a facut. | ||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 09:30 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 08:55:57Valentino asta-i de toata minunea ! Am deschis geamul la bucatarie sa aerisesc si mi-a auzit vocea. Ce credeti ca a facut ? A impins poarta la gradina si a venit la geam. M-ai orbit cu Valentino!!!!Citesc acum!!! Wowwwwwwwwwwwwwwww,uite un barbat sincer,bravos!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 09:31 |
||
Razi tu razi , dar sa vezi cum alearga la mine cand ies afara. Deja stiu si vecinii de iubirea lui pentru mine. Povestea deunazi sotul cu un vecin langa gard si Valentino era (ca de obicei) cu gainile . Cand am iesit eu , a fugit la mine ca disperatul si ma chema sa pap iarba cu el. A ras vecinul de numa`
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 09:42 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 09:42:06Razi tu razi , dar sa vezi cum alearga la mine cand ies afara. Poftimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm????? lesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nu alta!!!!! Pai,cred ca a soasit timpul sa compun o poezie pe aceasta tema,o adevarata idila intre prietena mea si Valentino!!! CHiar am sa ma gandesc la o astfel de poezie!!!!! Pai,este de ras,ce credeai??????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 09:45 |
||
Asta e , ce sa fac. La inceput am crezut ca e asa cu toata lumea , dar NU. Doar la mine vine asa . Sa-mi areti si mie poezia aia cand o compui. O sa i-o citesc si lui Valentino. Uite , ti-am pus ceva la pachet... http://fixgerichte.de/wp-content/uploads/2014/11/gesundes_fruehstueck.jpg ...si ma pregatesc sa ies cu cutzii ca-i tarziu rau. Te -ic...si pe Roxy...http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2013/265/6/d/6d9f0fd9bfd323fd2cb40d3a03ad9e89-d6nf0fe.jpg Ne vedem in pauze... fc00.deviantart.net/fs71/f/2013/265/6/d/6d9f0fd9bfd323fd2cb40d3a03ad9e89-d6nf0fe.jpg Azi sunt cu treaba prin casa. |
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 09:51 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 09:51:57Asta e , ce sa fac. La inceput am crezut ca e asa cu toata lumea , dar NU. Doar la mine vine asa . Multumesc,Rotty,pentru grja aratata!!! Fa-ti plimbarea obisnuita,ne vom citi la pauza!!! Spor sa fie,caci treburi,sunt multe si diverse!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 09:57 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 09:51:57Asta e , ce sa fac. La inceput am crezut ca e asa cu toata lumea , dar NU. Doar la mine vine asa . |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 10:00 |
||
|
Iubire galinacee.. Valentino este un cocosel Tare iubaret si cam fierbintel, Mandru foc de a sa faptura, Cu gainuse-n batatura, Frumusel in toate cele, Baga lumea in belele, Amorezat fiind de a sa stapana!!!! Dimineata,isi face turul, Cucurigeste-ntruna,ca nebunul, Scoate lumea din rabdari Cu-a sa voce de temor Si visand la ne-mplinitu'-amor, Baga vecinii in racori, Taman cand e mai dulce somnul!!! Dar vestitului cocosel,se pare, Nu-i ajung gainile din poiata Si s-a-ndragostit de-ndata De stapana sugubeata,direct,pe fata, Ce-i vrednica nevoie mare , Trezindu-se,zi de zi,de dimineata, Sa le dea graunte,apa si verdeata!!! Cand o vede,nu-i tace ciocul, De zici ca l-a lovit amocul, Sare, fuge,face tumbe,cade pe spate, Da din aripi,gainusele fug speriate, De parca a venit taifunul!!! Ii iese in intampinare Gales ii priveste ochii,ii da tarcoale, Glasuind neincetat,cu glasu-i de-acum spart, Ca-i un june amorezat,de parca-i beat, Nicidecum bun de fezandat!!!!! Trubadurul-ndragostit,tracasat si obosit, Tot cu gandul la iubit, Infidelul tradator,in al suratelor dor, Este gata de jertfit Pe-altarul amorului neimpartasit, Jurand,de fiecare data, Ca inima nu ii va fi data Altor gainuse focoase si sprintare, Decat stapanei iubitoare, Ca nu va mai cucurigi vreodata, In alta ograda,la alta poarta, Numai in curtea primenita De a lui stapana,Rottycica mult iubita!!!__EU Sper sa iti fie pe plac,draga mea!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 11:00 |
||
Merciii !!! Imi place , am ras una buna. De-acum am intrat in istoria marilor iubiri .
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 11:08 |
||
Azi am scurtat plimbaceala . Am zis io ca-s cam adormita. Ajung 4 km , nu trebuie neaparat 5.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 11:10 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 11:08:53 Unde-i marele William Shakespeare,unde este ,sa vada ,ce inseamna o mare iubire?????? O sa te inscriu in "Cartea Recordurilor"!!!!!Ajung patru kilometri,pe al cincilea,l-as face ,eu,intr-o mica plimbare,este superb afara,dar,din pacate,nu este posibil!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 11:15 |
||
Lasa ca-l faci in drum spre casa. Eu ma gandesc sa ma bag la o repriza de calcat rufe , ca creste muntele. http://starcasm.net/wp-content/uploads/2012/07/Nadya_Suleman_animated_gif_ironing.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 11:18 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 11:18:40Lasa ca-l faci in drum spre casa. Sa stii ca asa o sa fac,am un drum scurt ,pana acasa,se poate parcurge terestru cu usurinta!! Rotty,si eu trebuie sa lucrez,ne mai citim in pauza ta sau in a mea,vedem!!!!! Spor la treaba!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 11:22 |
||
|
Singura iubire Va trebui sa recunosc, in fine, Cu-n fel de ultima sinceritate, Ca te-am iubit, iubita mea, pe tine, Mai mult decat pe celelalte toate. Ca TU mi-ai fost mereu si rea si buna, Obsesia in orice insomnie, Si cat ti-am daruit cu totul tie N-avura celelalte impreuna. De-acum nici inapoi, nici inainte Nu mai exista oamenii si timpul. Tu-mi esti acum iubirea pur si simplu, Si singura ce mi-o aduc aminte. Ingenunchiat le cer acum iertare De tot ce afla din aceste randuri, Si tie-ti cer sa nu te mai inganduri, Sa poti sa duci povara asta mare. Nici nu mai ai acum de ce te teme, Sunt spuse toate cele spuneri, Si tu acum incepi sa porti pe umeri Broboada impletita de blesteme. Si totusi simt ca asta nu ajunge, Nu satura si nici nu te cultiva Iubirile ramase in arhiva. Tu simti ca existam cand curge sange....__Adrian Paunescu Se poate trai o singura iubire?????DA,atunci cand o faci cu sufletul,din toata inima,inaintea celei traita cu trupul si,care este cu mult mai importanta,decat cea trupeasca!!!!!!Iubirea inseamna energie,putere,viata,deci simtind toate acestea,poti spune ca iubesti!!!Iubirea poate fi considerata povara????Da,este cea mai crunta ,dar cea mai dulce si sensibila "greutate",pe acre o poate duce inima omului!!!!Va doresc sa cunoasteti si sa va identificati cu tainele iubirii!!Buna amiaza si amiaza excelenta,spor la treburi si "pofta buna",celor aflati la masa de pranz!!!!__EU ON__Pap cu viteza sunetului,caci am treaba!!! Pentru aceasta dupa amiaza,sa fiti imbratisati de toate bucuriile pamantului!!! ![]() Too young!!Softly!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=NDbD7IVbeB8&list=PL8597F3E2F86678EA&index=74
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 12:22 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=BO_bUZRq_SU&index=77&list=PL8597F3E2F86678EA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 12:30 |
||
Bela ! Papi cu mine ? Uite ti-am pregatit si tie o farfurie...http://www.gusto.at/rezepte/bilder_original/r_6993.jpg Era sa mor de foame asteptandu-te. Azi am avut pofta de filè de somon cu legume. Le-am pregatit in tigaia minunata.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 12:48 |
||
|
Sonet XLIII Cum te iubesc? S�-ncerc o-n�iruire. Ad�nc �i larg �i-nalt, at�t c�t poate Atinge al meu suflet c�nd str�bate Spre gra�ie, spre tot, spre nesf�r�ire. �i te iubesc cu zilnic� iubire, �n pa�nic fel, �n zori, pe sc�p�tate - �i slobod, cum te lup�i pentru dreptate, Curat, a�a cum fugi de lingu�ire. �i te iubesc cu patima avut� �n vechi dureri �i cu credin�a care P�rea, cu sfin�i copil�re�ti, pierdut�. �i te iubesc cu z�mbet, pl�ns, suflare, Cu via�a mea! - �i Domnul de-mi ajut� Te voi iubi �n moarte �i mai tare.__ Elizabeth Barrett Browning How I love you?????I do not know yet,but I love you so much!!!!I love you with my life!!!__ME A beautiful afternoon for all of you!!! http://www.youtube.com/watch?v=kqVji7br7B0&list=PL73DF3BDCA8B5D93F&index=12 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 12:52 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 12:48:24Bela ! Papi cu mine ? Nu mai muri de foame,hai as papam,ca trece pauza numaidecat!!!!Buna amiaza sa avem,Rotty!!!! Multumesc,o sa devin o uriasa cu atata papica virtuala!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 12:54 |
||
La mine , iubirea trece prin stomac la ora asta. " Cum te iubesc? S�-ncerc o-n�iruire." Ca pe o bucata de peste prajit , ca pe un cartof la cuptor , ca pe o bucata de ardei inabusit...Sa mai zic ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 12:55 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 12:55:01La mine , iubirea trece prin stomac la ora asta. Spune ,si eu le voi papa!!!!!Si voi iubi,in ton cu ce pap!!!! Auzi la ea,..."ca pe un ardei innabusit"!!Voi face ardei umpluti in weekendul viitor!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 12:57 |
||
Buna idee ! Poate ca fac si eu , sa intreb "lumea". Acum mai "bagam" o portie de vitamine ca si desert ... http://media.giphy.com/media/pM5aSnATpTgGs/giphy.gif ...si apoi mergem inapoi la trebi...Bine ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 13:00 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 13:00:12Buna idee ! Cam putin,sunt destul de inalta,nu respecti proportia,Rottyyyyyyyyyyyyy!!! Mergem,normal,trebuie,dar am un cheffffffffffffffffffff,asta este!!!! Cu vitaminele...inainteeeee!!! Rotty,ma inec cu vitaminele tale,trebuie si udatura,apa minerala ai????? Sa nu lipseasca cuburile de gheata,am pofta!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 13:05 |
||
Offf...ce ma enervezi Tot timpul vrei ceva. http://images.womenshealth.de/fm/1/thumbnails/Informationszentrale%20Deutsches%20Mineralwasser_GreenBuddha_800x533.jpg.57013.jpg Bine asa ? E de la rece , dar daca mai vrei gheata... http://www.mr-ice-europe.com/wp-content/uploads/2012/08/mrice-produkt-1-300x240.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 13:14 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 13:14:17Offf...ce ma enervezi Nu te enerva,caci o sa faci riduri si,apoi,nervii strica tonusul!!!! Recunosc,sunt o nemultumita,nu ma multumesc cu putin!!! Pe de alta parte,trebuie sa fie pomana completa,nu????? Crap aici,cu burtiac plina,tot sa muncesc pana la sfarsitul programului!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 13:20 |
||
Uite un mic supliment pe mai tarziu si te las sa-ti vezi de trebi , ca vine fiul meu si avem de borisit. http://katharazzi.com/wp-content/uploads/2013/07/erdbeeren3-610x407.jpg Zi frumoasa in continuare iti doresc. |
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Martie 2015 13:21 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-03-11 13:21:06Uite un mic supliment pe mai tarziu si te las sa-ti vezi de trebi , ca vine fiul meu si avem de borisit. Multumesc,gata,suficient pentru moment,sa ne vedem de treburile noastre!!! Numai bine si salutari fiului tau!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 13:23 |
||
|
"Te arunci �n focul sacru al vieii, te ridici peste fumul t�ciunilor ari �n leciile tale. Cum ai reuit s� treci peste ziua de ast�zi vei trece i peste ziua de m�ine. Redescoper� valorile. G�sete sensul vieii, restul sunt detalii. Suntem pelerini prin lumea aceasta �n drum spre cetatea etern�. Invitaie la calm, la igiena g�ndurilor, la �ncredere �n Dumnezeu, Cel care poart� de grij� tuturor. Tr�iete �n prezent. Timp, aplecare, suport. Iei din cutie i din soluiile celorlali. Decupeaz� soluiile potrivite sufletului t�u, creionate pe cartonul experienelor tale. Tr�iete liber �n minte i �n inim� al�turi de Doamne! Nu vei regreta. Sunetul a avut un timp c�nd nu a fost, dar linitea exist� dintotdeauna�"__Ieromonah Hrisostom Filipescu Buna seara,doamnelor si domnilor,secundele zilei s-au scurs nemilos de repede,luandu-ne cu ele,in tumultul lor,imbogatindu-ne cu noi trairi si evenimente,care ne-au modificat ritmul existentei,in ciuda stradaniilor noastre de a ramane,mereu,aceeasi,neschimbati,dar,totusi,sporind,zi de zi,in frumusetea maturizarilor de tot felul!!!Suntem trecatori ai acestei vieti,dar avem o datorie de onoare,aceea de a trai din plin si de a ne bucura pana si de lacrimile noastre,caci ne sunt date spre vindecarea si purificarea sufletului si reinflorirea lui!!!Dragilor,va doresc o seara placuta, linistita, cu pace-n suflet si lumina!___EU On___Imi ajunge ziua de azi,doresc ,doar reculegere in linistea adusa de muzica buna!!! Pentru aceasta seara,fiti binecuvantati cu pace in suflet!!!! The voice of the silence!!!For you!!!! http://www.youtube.com/watch?v=e4Brcyo5us4 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 18:12 |
||
|
If I sing you a love song, will you always remember? Will you hear it on lonely nights when I am not around?........ http://www.youtube.com/watch?v=87qu-zMQHk4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2015 18:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Stim sa iubim? | 288 | De la: Muse__ 6 Mai 2014 11:44 |
| hey!!cf? | 12 | De la: Cassey 15 Mai 2009 14:04 |
| carti de joc personalizate | 4 | De la: loredanakis 28 Septembrie 2009 04:05 |
|
|
||
| bataitzaaaaaaaaa | 56 | De la: Cotoiu_ucigas 24 Februarie 2014 08:52 |
| Despre viata... | 6 | De la: liza24_84 16 Ianuarie 2009 21:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.