Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

Cristos a inviat!!!Florii binecuvantate colegilor ortodocsi!!!Dupa amiaza placuta tuturor!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NVNtW84yQL0
kudika_15804
Postat pe 5 Aprilie 2015 13:05
De la: kudika_15804, la data 2015-04-05 13:05:31Cristos a inviat!!!Florii binecuvantate colegilor ortodocsi!!!Dupa amiaza placuta tuturor!!!

Adevarat a inviat .
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 14:04
da,,si sa le mai dea minte sa nu le mai spuna copiilor sa se desparta
kudika_982635
Postat pe 5 Aprilie 2015 14:31
De la: kudika_982635, la data 2015-04-05 14:31:03da,,si sa le mai dea minte sa nu le mai spuna copiilor sa se desparta

http://www.youtube.com/watch?v=5MR6JAuJKAk
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 14:45
sa scoti limba cand viitorul unui copil poate atarna de fixatiile unei femei
kudika_982635
Postat pe 5 Aprilie 2015 14:48
De la: kudika_982635, la data 2015-04-05 14:48:21sa scoti limba cand viitorul unui copil poate atarna de fixatiile unei femei

Azi se poate trece peste !
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 14:50
spune i ei asta ca azi poti trece peste cand o sa revina si o sa le zica altor copii la fel si dupa vorbeste de iubire iar situl o promoveaza
kudika_982635
Postat pe 5 Aprilie 2015 14:56
o sa va multumeasca si o sa va mai dea cate un like si o sa uitati sau nu o sa bagati in seama ce face aceasta femeie
kudika_982635
Postat pe 5 Aprilie 2015 15:13
De la: kudika_982635, la data 2015-04-05 15:13:53o sa va multumeasca si o sa va mai dea cate un like si o sa uitati sau nu o sa bagati in seama ce face aceasta femeie

Of inceteaza.
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 15:16
da ,,sa incetam,,sa continuam sa le spunem copiilor sa se desparta cand nu i cazul datorita fixatiilor noastre si dupa sa vorbim de iubire si sa mai incercam sa spunem ca eu cu tn suntem de acord cu a 2 sansa dupa inselat incercand sa asimilam un topic cu altul sa iesim basma curata ca nu suntem in stare sa zicem ca am gresit ca ,,,acum sunt eu,,,situl sa ma promoveze cand fac asta iar pe ceilalti sa i elimine ca indraznesc sa mi spuna ce fac,,,nu am nici o problema cu asta iubirea de care vorbesc zilnic fiind de vina
kudika_982635
Postat pe 5 Aprilie 2015 15:43
De la: kudika_15804, la data 2015-04-05 13:05:31Cristos a inviat!!!Florii binecuvantate colegilor ortodocsi!!!Dupa amiaza placuta tuturor!!!

NEGRUTTTT
Postat pe 5 Aprilie 2015 15:47
http://www.youtube.com/watch?v=jtOJ8Av0hD0
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 16:54
http://www.youtube.com/watch?v=J-KvsjJrgmM
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 17:03
http://www.youtube.com/watch?v=wSd8sUuLWfU
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 17:05
http://www.youtube.com/watch?v=oVgyLr6QWtQ
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 17:14
Sa ne bucuram de aceste momente unica in an ....cu drag de florii ....DE FLORII...
PENTRU TOTI CEI CE ISI SARBATORESC NUMELE ASTAZI CU DRAG :LA MULTI ANI!

In Duminica Floriilor, se sarbatoreste intrarea triumfala a lui Iisus Christos in Ierusalim. I se spune �Floriile� in amintirea multimii ramurilor de finic, salcie si palmier cu care Christos a fost intampinat, cand �Cei mai multi din norod isi asterneau hainele pe drum; altii taiau ramuri din copaci si le presarau pe drum� (Matei 21: 8 ). Intrarea lui Iisus Christos in Ierusalim prefigureaza biruinta Sa, anticipand Salvarea oamenilor pe care El o purta in Sine. �Noroadele care mergeau inaintea lui Iisus si cele care veneau in urma, strigau: �Osana, Fiul lui David ! Binecuvantat este Cel ce vine in Numele Domnului ! Osana in cerurile prea inalte !� (Matei 21:9) Duminica Floriilor inseamna si intrarea in Saptamana Patimilor; acum credinciosii au dezlegare la peste.

Credinte, datini, obiceiuri
Credinciosii culeg acum ramuri de salcie, pentru ca se spune ca Maica Domnului dorind sa treaca peste un rau, o salcie s-a aplecat, s-a facut punte si Maica Domnului a binecuvantat-o pentru asta sa fie adusa in fiecare an la biserica. Deci, cu matisori si crengile de salcie sfintite in biserica in aceasta zi, credinciosii se intorc acasa, mangaie cu ele pe copii, pentru ca acestia sa creasca frumosi si sanatosi, apoi pun salcia la icoane ; se vor tine acolo tot anul pentru a feri casa si gospodaria de toate relele ce le pot lovi.
Duminica Floriilor este una dintre cele douasprezece Sarbatori Imparatesti ale anului. Tot acum, cei cu nume de flori isi sarbatoresc onomastica. Sa nu uitam, insa, ca luni incepe Saptamana Patimilor, care ne indeamna sa avem o atitudine pioasa si cuviincioasa.
kudika_956659
Postat pe 5 Aprilie 2015 17:18
http://www.youtube.com/watch?v=EXacbkdo05g
-Dyna-
Postat pe 5 Aprilie 2015 17:27
"F�r�me de �te iubesc�
Vezi muntele acesta de vise zdrenuite? m-am aezat la poalele lui �i-i tivesc marginile cu amintiri�
Nu-l pot l�sa s� se-mprastie-n v�nt, e singurul munte de vise pe care �l am�
Timpul meu e aici, l-am f�cut ghem s� nu te-mpiedici de el c�nd va trebui s� p�eti mai departe�
Nu dorm�dezgolit� de umbra ta cu ce-a mai r�m�ne? Poate doar cu nite clipe �nfrigurate ghemuite printre visele reci�
Mi-e frig� aprind focul cu iasca sufletului i visele-mi z�mbesc�
N-au uitat zborul�din vreme �n vreme le las s� pluteasc� spre tine s�-i picure-n suflet f�r�me de �te iubesc��
Dormi�aaz�-te l�ng� mine, cu capul pe o pern� de vise�
Zorii ne vor g�si �mbr�iai i din jarul iubirii vor r�s�ri trandafiri�"

O seara de vis,doamnelor si domnilor,in continuarea unei zile superbe!!Timpul a trecut pe nesimtite,caci asa trece tot ce este frumos in viata noastra,toate clipele petrecute alaturi de cei dragi se scurg cu repezicinea izvoarelor de munte,punand in loc amintiri dulci si neuitat!!Este un timp frumos,de meditatie la cumpana timpurilor,cand Eternitatea coborata intre oameni ne vindeca de toata rautaea si nevolnicia!!Sa o primim in viata noastra,asa cum ne este oferita,deschis si din multa iubire!!!Dragilor,sa aveti seara asa cum o doriti fiecare,plina de semnificatii si bucurie,caci Marturisitorul s-a daruit pentru fiecare dintre noi!!!Un timp Pascal fara seaman,cu pace si iubire!!!Cristos a inviat!!__EU

On___Va salut in prag de seara,alaturi de fiicele mele si jumatatile lor!!!

Pentru aceasta seara,lasati-va sufletul sa rezoneze cu pacea intregului Univers!!! Pentru iubire,pentru acel "Te iubesc" spus din toata inima!!!!

Have I told you lately that I love you!!

http://www.youtube.com/watch?v=aXsGyWBo2xo

kudika_15804
Postat pe 5 Aprilie 2015 17:54
De la: kudika_956659, la data 2015-04-05 17:18:04Sa ne bucuram de aceste momente unica in an ....cu drag de florii ....DE FLORII...
PENTRU TOTI CEI CE ISI SARBATORESC NUMELE ASTAZI CU DRAG :LA MULTI ANI!

In Duminica Floriilor, se sarbatoreste intrarea triumfala a lui Iisus Christos in Ierusalim. I se spune �Floriile� in amintirea multimii ramurilor de finic, salcie si palmier cu care Christos a fost intampinat, cand �Cei mai multi din norod isi asterneau hainele pe drum; altii taiau ramuri din copaci si le presarau pe drum� (Matei 21: 8 ). Intrarea lui Iisus Christos in Ierusalim prefigureaza biruinta Sa, anticipand Salvarea oamenilor pe care El o purta in Sine. �Noroadele care mergeau inaintea lui Iisus si cele care veneau in urma, strigau: �Osana, Fiul lui David ! Binecuvantat este Cel ce vine in Numele Domnului ! Osana in cerurile prea inalte !� (Matei 21:9) Duminica Floriilor inseamna si intrarea in Saptamana Patimilor; acum credinciosii au dezlegare la peste.

Credinte, datini, obiceiuri
Credinciosii culeg acum ramuri de salcie, pentru ca se spune ca Maica Domnului dorind sa treaca peste un rau, o salcie s-a aplecat, s-a facut punte si Maica Domnului a binecuvantat-o pentru asta sa fie adusa in fiecare an la biserica. Deci, cu matisori si crengile de salcie sfintite in biserica in aceasta zi, credinciosii se intorc acasa, mangaie cu ele pe copii, pentru ca acestia sa creasca frumosi si sanatosi, apoi pun salcia la icoane ; se vor tine acolo tot anul pentru a feri casa si gospodaria de toate relele ce le pot lovi.
Duminica Floriilor este una dintre cele douasprezece Sarbatori Imparatesti ale anului. Tot acum, cei cu nume de flori isi sarbatoresc onomastica. Sa nu uitam, insa, ca luni incepe Saptamana Patimilor, care ne indeamna sa avem o atitudine pioasa si cuviincioasa.

Este un timp binecuvantat,Maria,multumesc pentru postare!!Paste fericit!!
kudika_15804
Postat pe 5 Aprilie 2015 17:56
De la: -Dyna-, la data 2015-04-05 14:04:59

Adevarat a inviat .
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Adevarat a inviat,Dyna,fie sa Il vezi si sa crezi in Invierea sa ,cu ochii credintei tale si sa marturisesti aceeasi bucurie cu cea a Tatalui Ceresc!!Cuvinte frumoase,multumesc!!O seara speciala!!!
kudika_15804
Postat pe 5 Aprilie 2015 17:59
"Vreau�

�s� m� plimb cu tine prin od�i r�coroase i pustii �n care s� m� strigi pe nume, in�ndu-m� de m�n�.

�s�-mi ii de cald atunci c�nd p�esc descul� i f�r� echilibru pe marginea trotuarului �n diminei �n care str�zile sunt ale noastre.

�s�-mi desenezi copaci cu fructe nemai�nt�lnite i s�-mi opteti �n p�r �Mi-e dor s� te privesc vis�nd cu �ngerii de m�n�.

�s�-mi rupi un col din timp, s�-l faci o coal� de h�rtie, apoi s� o �mp�turi �ntr-un avion debusolat.

� s�-i doreti �n jurul t�u umbra mea n�scut� de soare, sor� cu p�m�ntul, statur� f�r� chip.

�s� �i odihneti genunchii �n nisip, privindu-m� cu coada ochiului cum tac i te ador de fiecare dat� c�nd se mic� marea.

�s� aduni �n palme z�mbete copil�reti atunci c�nd m� alergi pe dup� st�lpi de lemn ce-mi seam�n� a cruci.

�s� �i cuprind cu m�inile fruntea, s� �nchid ochii i s�-mi imaginez toat� viaa ta pe care n-am s-o aflu niciodat�, s� tremur, s� z�mbesc i apoi s�-i spun lui Dumnezeu, �n g�nd, ce minunat e sufletul care se ascunde dinaintea mea. Tu n-ai s� tii vreodat� c�t de minunat eti dec�t dac�-i va spune El!

�s� �mi lipesc de fiina mea ne�nsemnat� toate privirile tale c�tre cer, toate sunetele cuvintelor tale atent alese, toate respiraiile tale dulci, ad�nci i binecuv�ntate.

�s� m� crezi c�nd �i descop�r g�ndurile mele i vreau s� m� mini c� sunt f�nt�na m�inilor tale, f�r� de care ele ar �mb�tr�ni i s-ar usca precum frunzele toamna.

�s� m� ieri c� m-am legat de culoarea ochilor t�i ca s� nu cad �n abisul privirii tale i s� ajung pe t�r�muri misterioase despre care nici tu nu tii c� exist�.

�s� m� ceri cu s�rut�ri vremelnice i t�rzii, s�-mi culegi paii s�-i pui �n urma ta , s� �mbr�i�m �mpreun� acelai copac cu frunze verzi i miros de venicie, s� te aezi �n inima mea i s� r�m�i acolo, acas�."___ Rea Sheesha

Totul este sa vreti,dargilor,si nimic nu va va sta in cale!!!Visele voastre sa se transforme in realitate si veti cunoaste beatitudinea!!!In orice clipa,nu incetati sa sperati,sa doriti,sa transformati imposibilul in posibil,sa recunoasteti si sa va regasiti in fiecare dorinta implinita!!!Ce ar fi viata fara vise si idealuri??Ce ar fi omul fara impliniri sufletesti?Ce ar fi viata fara visul omului de a fi uman,fiinta vie,care nu renunta ,niciodata,la ceea ce a dorit la un moment dat!!!Spuneti mereu..."Vreau..."!!!!___EU

Pentru cei,ce vor sa isi implineasca dorintele si pentru cei,care au curajul sa doreasca nemijlocit!!!

For this beautiful Sunday evening!!!For you!!

http://www.youtube.com/watch?v=tia_J-zgTO8
kudika_15804
Postat pe 5 Aprilie 2015 18:10
De la: kudika_15804, la data 2015-04-05 18:10:08"Vreau�

�s� m� plimb cu tine prin od�i r�coroase si pustii �n care s� m� strigi pe nume, tin�ndu-m� de m�n�.

�s�-mi tii de cald atunci c�nd p�sesc descult� si f�r� echilibru pe marginea trotuarului �n dimineti �n care str�zile sunt ale noastre.
�s�-mi desenezi copaci cu fructe nemai�nt�lnite si s�-mi soptesti �n p�r �Mi-e dor s� te privesc vis�nd cu �ngerii de m�n�.
�s�-mi rupi un colt din timp, s�-l faci o coal� de h�rtie, apoi s� o �mp�turi �ntr-un avion debusolat.
� s�-ti doresti �n jurul t�u umbra mea n�scut� de soare, sor� cu p�m�ntul, statur� f�r� chip.
�s� �ti odihneti genunchii �n nisip, privindu-m� cu coada ochiului cum tac si te ador de fiecare dat� c�nd se misc� marea.
�s� aduni �n palme z�mbete copil�reti atunci c�nd m� alergi pe dup� st�lpi de lemn ce-mi seam�n� a cruci.
�s� �i cuprind cu m�inile fruntea, s� �nchid ochii si s�-mi imaginez toat� viata ta, pe care n-am s-o aflu niciodat�, s� tremur, s� z�mbesc si apoi s�-i spun lui Dumnezeu, �n g�nd, ce minunat e sufletul care se ascunde dinaintea mea. Tu n-ai s� stii vreodat� c�t de minunat esti, dec�t dac�-ti va spune El!
�s� �mi lipesc de fiinta mea ne�nsemnat� toate privirile tale c�tre cer, toate sunetele cuvintelor tale atent alese, toate respiratiile tale dulci, ad�nci si binecuv�ntate.
�s� m� crezi c�nd �ti descop�r g�ndurile mele si vreau s� m� minti c� sunt f�nt�na m�inilor tale, f�r� de care ele ar �mb�tr�ni si s-ar usca precum frunzele toamna
kudika_15804
Postat pe 5 Aprilie 2015 18:21
http://www.youtube.com/watch?v=l9_KDzS__dc
kudika_15804
Postat pe 5 Aprilie 2015 18:23
WALTZ IN THE SKY

It�s our dance, my beauty,
It�s our waltz in sky!
We�ll be in dream forever�
So, please, just stop to cry!

And in this night, my beauty,
Be mine, but free, just free�
Let�s dance and dream together
The love over the sea!

It�s dance of our feelings,
It�s our waltz in sky!
We�ll fly and dream forever,
We�ll be in love and fly�

After this night, the people
Will be again on earth,
But our souls, my darling,
Forever will depart;

We�ll feel the love which�s shinning
Like never, like a chance,
Breathing the angels� music
And beauty of the dance�

It�s our dance, my beauty,
It�s our waltz in sky!
We�ll be in dream forever�
So, please, just stop to cry!___Octavian Petrescu

The waltz of love!!

http://www.youtube.com/watch?v=dCCGF1j9evY
kudika_15804
Postat pe 5 Aprilie 2015 18:41
https://www.youtube.com/watch?v=FfoHEweB1wo
Fulg-de-nea
Postat pe 5 Aprilie 2015 18:57
www.youtube.com/watch?v=ssTsxn7ihPs
kudika_982635
Postat pe 5 Aprilie 2015 20:46
www.youtube.com/watch?v=Vx9o45eUK2Y
kudika_982635
Postat pe 5 Aprilie 2015 21:23
De la: kudika_982635, la data 2015-04-05 20:46:15www.youtube.com/watch?v=ssTsxn7ihPs
...chiar nu pot pleca femeile in alta tara ???.............eu cred ca as fi prima impuscata,,,
NEGRUTTTT
Postat pe 5 Aprilie 2015 21:34
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-04-05 21:34:56
De la: kudika_982635, la data 2015-04-05 20:46:15www.youtube.com/watch?v=ssTsxn7ihPs
...chiar nu pot pleca femeile in alta tara ???.............eu cred ca as fi prima impuscata,,,

nu i vorba de alta tara ci de a parasii islamul
kudika_982635
Postat pe 5 Aprilie 2015 21:38
De la: kudika_982635, la data 2015-04-05 21:38:56
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-04-05 21:34:56

nu i vorba de alta tara ci de a parasii islamul
,,,si cum poti scapa de el???................ nu,,,sa fugi in alta tara??
NEGRUTTTT
Postat pe 5 Aprilie 2015 22:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
masa ouija 134 De la: tzvetociki 6 Ianuarie 2017 15:26
Chiar exist� un conflict �ntre genera�ii? 11 De la: 4 Iulie 2013 07:54
Melodii care v-au ramas la suflet 1707 De la: kudika_10817 25 Februarie 2014 08:37
Cu ce spal geamurile de la cabina de dus? 22 De la: lauraflorina29 4 Septembrie 2015 10:55
Neveste disperate 30 De la: cristiana_cris 8 Octombrie 2009 12:03