Mai multe
|
" Vreau sa te vad. Sa iti cunosc vocea. Sa te recunosc cand vii pentru prima oara aproape. Sa iti simt parfumul cand vin intr-o camera din care tocmai ai plecat. Sa iti cunosc felul in care iti inalti calcaiul, felul in care piciorul tau atinge pamantul. Sa devin familiar cu felul in care iti strangi buzele apoi le lasi sa se desparta, doar prea putin, cand ma aplec in spatiul tau si te sarut. Vreau sa cunosc bucuria de cum soptesti ."___RUMI Magia iubirii!!! http://www.youtube.com/watch?v=Dj8_J7m8gkU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2015 12:52 |
||
|---|---|---|
Sun in my eyes!! A lovely afternoon!! http://www.youtube.com/watch?v=3GkxsLYcnTc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2015 12:59 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-06-10 12:52:23" Vreau sa te vad. o zi minunata pentru noi toti !....multumim MissRain , ganduri bune si o imbratisare virtuala! http://www.youtube.com/watch?v=ie3p_ZEkhtE
|
||
|
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2015 16:47 |
||
|
Ai grija ce plantezi - o poveste orientala Despre puterea sinceritatii sau despre adevar cu orice pret - o povestioara cu iz oriental care va atinge sufletele a multi si va va inspira in cel mai frumos mod posibil! pub Care este drumul t�u? Spune-ne care sunt lucrurile ce conteaz� pentru tine.�ntr-o propozi�ie Imbatranind, un imparat din Orientul Indepartat si-a dat seama ca a venit timpul sa isi aleaga un succesor. In loc sa numeasca pe unul dintre copiii sai sau pe cineva de incredere, imparatul a luat o decizie diferita. Intr-o zi, i-a adunat laolalta pe toti oamenii tineri din regatul sau si le-a spus: �este timpul ca eu sa las tronul altcuiva si sa aleg urmatorul imparat. M-am hotarat sa il aleg pe unul dintre voi.� Tinerii erau socati, insa imparatul a continuat: �Astazi, ii voi da fiecaruia dintre voi cate o samanta. O samanta foarte speciala. Vreau sa plantati samanta, sa o udati si cand se va implini un an incepand de astazi sa veniti inapoi cu ceea ce a crescut din aceasta singura samanta. O sa cercetez apoi plantele pe care le aduceti si cea pe care o voi alege va fi planta viitorului imparat" Un baiat pe nume Ling era acolo in acea zi. Si el, ca si ceilalti, a primit o samanta. S-a dus acasa si plin de entuziasm i-a spus mamei sale povestea. Ea l-a ajutat sa ia un ghiveci si pamant bun de plante. Ling a plantat samanta si a udat-o cu grija. Obisnuia sa o ude in fiecare zi si sa urmareasca daca a crescut. Dupa trei saptamani, cativa din ceilalti tineri au inceput deja sa vorbeasca despre semintele lor si despre plantele care incepusera sa creasca. Ling continua sa verifice samanta, insa nimic nu parea a creste din ea. 3 saptamani, 4 saptamani, 5 saptamani. Pana acum, ceilalti incepusera sa vorbeasca deja despre plantele lor, insa Ling nu avea nicio planta si simtea ca a esuat. Au trecut 6 luni, tot nimic in vasul lui Ling. Stia ca a distrus samanta. Toti ceilalti aveau copaci si plante inalte, insa el nu avea nimic. Cu toate acestea Ling nu a spus nimic prietenilor sai. A asteptat pur si simplu ca samanta sa creasca. Cand in sfarsit s-a incheiat anul, toti tinerii din regat si-au adus plantele la imparat pentru a fi inspectate. Ling i-a spus mamei lui ca nu o sa ia cu el un ghiveci gol, insa ea l-a incurajat sa se duca si sa ia vasul cu el si sa fie sincer in privinta a ceea ce s-a intamplat. Lui Ling i s-a strans stomacul, insa stia ca mama sa are dreptate. Si-a luat ghivechiul gol la palat. Cand Ling a ajuns, a ramas uimit de varietatea plantelor crescute de ceilalti tineri. Erau minunate, in toate formele si marimile. Ling si-a pus ghiveciul gol pe podea. Multi tineri au ras de el. Catorva le-a parut rau pentru el si i-au spus: �buna incercare�. Cand a sosit imparatul, a inspectat sala si i-a salutat pe tinerii prezenti. Ling incerca sa se ascunda cat mai in spate. �Ce plante, copaci si flori frumoase ati crescut�, a spus imparatul. �Astazi, unul dintre voi va fi numit urmatorul imparat!� Dintr-o data, imparatul l-a zarit pe Ling in spatele salii cu ghiveciul sau gol. Le-a ordonat garzilor sa il aduca in fata. Ling era ingrozit. �Imparatul stie ca am esuat. Poate va ordona sa ma ucida!� Cand Ling a ajuns in fara, imparatul l-a rugat sa-si spuna numele. �Numele meu este Ling�, a raspuns el. Toti tinerii radeau si se amuzau pe seama lui. Imparatul i-a rugat pe toti sa se potoleasca. S-a uitat la Ling si apoi a anuntat multimea: �Priviti-l pe noul vostru imparat! Numele lui este Ling!� Lui Ling nu ii venea sa creada. Nu a fost in stare nici macar sa creasca o samanta. Cum ar putea el sa fie noul imparat? Apoi imparatul a spus: �In aceasta zi, in urma cu un an, am dat tuturor o samanta. V-am spus sa luati samanta, sa o plantati, sa o udati si sa o aduceti inapoi la mine astazi. Insa v-am dat tuturor seminte fierte, care nu cresc. Voi toti, cu exceptia lui Ling, mi-ati adus copaci si plante si flori. Cand ati descoperit ca samanta nu creste, ati inlocuit samanta pe care v-am dat-o eu cu o alta. Ling a fost singurul care a avut curajul si sinceritatea de a-mi aduce ghiveciul cu samanta pe care i-am dat-o. Prin urmare, el este cel care va fi urmatorul imparat!� Daca plantezi onestitate, vei culege incredere. Daca plantezi bunatate, vei culege prieteni. Daca plantezi modestie, vei culege maretie. Daca plantezi perseverenta, vei culege victorie. Daca plantezi grija, vei culege armonie. Daca plantezi iertare, vei culege impacare. Daca plantezi sinceritate, vei culege intimitate. Daca plantezi rabdare, vei culege progres. Daca plantezi credinta, vei culege miracole. CAT DE FRUMOS SI ADEVARAT ....! Sa plantam si sa crestem adevarul , in noi dar si in sufletul copiilor nostrii! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2015 17:12 |
||
|
Dar Daca plantezi rea credinta, vei culege neincredere. Daca plantezi egoism, vei culege singuratate. Daca plantezi invidie, vei culege batai de cap. Daca plantezi lene, vei culege stagnare. Daca plantezi amaraciune, vei culege izolare. Daca plantezi lacomie, vei culege pierdere. Daca plantezi barfa, vei culege dusmani. Daca plantezi griji, vei culege riduri. Daca plantezi lucruri rele, vei culege vina. Asa ca fii atent la ce plantezi astazi caci va determina ceea ce vei culege maine. Semintele pe care le plantezi acum vor face viata mai buna sau mai rea, viata ta sau a celor care vor veni dupa. Da, intr-o buna zi te vei bucura de roade sau vei plati pentru alegerile pe care le plantezi astazi. Autor: necunoscut |
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2015 17:13 |
||
|
Copilul din tine nu-si pierde indrazneala si-ti pune intrebari...! "Cat de usor iti este sa bei un pahar cu apa? Dar sa vorbesti cu oamenii? Cat de usor iti este sa pleci de undeva? dar sa astepti intoarcerea cuiva? Cat de usor iti este sa iti simti tacerea? dar pasii prin sufletul plin de amintiri? Cat de usor iti este sa privesti rasaritul? dar sa privesti timpul ce trece pe langa tine? Cat de usor iti este sa mangai un chip? dar sa stergi lacrima unei suferinte? De cate ori te-ai asezat pe iarba, cu privirea spre cer sa privesti stelele si sa iti dai seama cat de mici suntem noi... nu ele? De cate ori ti s-a spus ca esti om rau atunci cand te-ai luptat cu realitatea? Dar ca esti un copil naiv, cand ai dorit un zambet sa oferi? De cate ori ti-ai rezemat tamplele de fereastra casei, dorindu-ti sa ai curajul de a spune cuiva ceea ce simti... cautand cuvintele potrivite, repetandu-le de mii de ori pentru a nu uita sau a nu gresi atunci cand le vei rosti? De cate ori ai privit apusul... acea minge de foc ce se revarsa in mare, privind cum cerul isi schimba culoarea, luminata de luna plina si stelele ce stralucesc ca licuricii in intuneric? Este atat de usor, dar devine atat de complicat si de greu cand nu stim sa iubim, sa zambim, sa ne bucuram de Viata si mai ales atunci cand ascundem copilul din noi..."__Alina Dedu Buna seara sa aveti,doamnelor si domnilor,a inceput furtuna in Bucuresti,dar nimic din negura norilor sa nu ajunga la domniile voastre,oriunde v-ati afla in acest moment!!!Va doresc sa va bucurati si sa va impliniti in orele acestei seri,totul spre multumirea sufletului!!!Viata inseamna si exprimarea trairilor voastre,faceti-o,dragilor si nu veti regreta!!Sa nu va fie jena ca marturisiti ceea ce simtiti,,ci daca refuzati sa va impartasiti sentimentele cu fiintele dragi!!!Numai bine tuturor!!___EU On___Putin ragaz dupa o zi obositoare!!! Pentru copilul din voi,pastrati-va puritatea si gingasia,chiar daca anii va ating umerii scuturandu-i!!!In fiecare dintre voi ...viseaza un copil,nu il deranjati!!! http://www.youtube.com/watch?v=kSCrxOxiFLE&spfreload=1
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2015 18:19 |
||
wow ce ploaie ... asa deodata .... sa mai racoreasca si improspateze atmosfera....
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2015 18:21 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-06-10 18:19:49Copilul din tine nu-si pierde indrazneala si-ti pune intrebari...! AdevaraT ! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2015 18:22 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-06-10 18:22:39.................................... Buna seara,Maria,ma bucur ca te citesc aici,ai postat subiecte de suflet,chiar daca sunt cunoscute in mediul virtual,am incanta ,de fieacre data,recitirea lor!!!Multumesc frumos!!! http://www.youtube.com/attribution_link?a=rofKByqqY44&u=%2Fwatch%3Fv%3DRSiy9VfoP2Y%26feature%3Dshare
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2015 18:32 |
||
|
Nebun de Alb Acum sunt mai pustiu ca totdeauna De cand ma simt tot mai bogat de tine Si-mi stau pe tample soarele si luna Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine Si uite n-are cine sa ne-ajute Abia-si mai tine lumea ale sale Si-ntr-un perete alb de muze mute Nebunii negri cauta o cale Si te iubesc cu mila si cu groaza Tot ce-i al tau mi se cuvine mie Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru o vesnicie Prin gari descreierate accidente Marfare triste vin in miezul verii Iar eu sunt plin de gesturi imprudente Ca sa te apropii si ca sa te sperii Jur imprejur privelisti aberante Copii fragili ducand parinti in spate Batrani cu sanii gri de os pe pante Si albastrosi venind spre zari uscate Mi-e dor de tine si iti caut chipul In fiecare margine a firii In podul palmei daca iau nisipul Simt un inel jucandu-se de-a mirii I-aud prin batalii din vreme-n vreme Ostasii garzii tale ti se-nchina Iubita mea cu foarte mari probleme Cu chp slavon s� nume de regina___Emeric Imre O poezie superba,transpusa pe acorduri muzicale de exceptie!!Sa fie pentru toti indragostitii,pentru o seara "Nebuna de Alb"!!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=EZmDzxpiiYE&feature=share
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2015 18:37 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=o8MhcxQpvA4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2015 18:48 |
||
|
" Cand intalnesti un suflet frumos te retragi doi pasi si faci o plecaciune in semn de respect, ii acorzi un zambet,ii daruiesti timp , intelegere si iubire� Cand in drumul tau intalnesti un suflet frumos,�sa vezi in aceasta o sansa pe care hazardul ti-o face cadou... .sa vezi o mana intinsa de divinitate pentru a-ti netezi un drum.. Cand intalnesti un suflet frumos sa- ti zambesti ,in acel moment norocul a dat mana cu tine ! Fii tu insuti un suflet frumos,fii lumina si izvor de armonie pentru cei ce-ti sunt prin preajma ! Iubind,daruind ..doar asa vei primi ceea ce oferi�!" Curat exprimat si adevarat!!! Dragilor,inainte de a face ceva,ce v-ati propus in planul unei zile,,cercetati-va continutul sufletului,calitatea lui ,si daca veti fi multumiti de ceea ce veti descoperi in el,daruiti celorlalti din plinatatea lui!!Acel suflet este unul frumos,...poate fi al vostru,de ce nu????Daca v-ati umple sufletele cu iubire,ati fi cei mai bogati oameni de pe Pamant!!!Acolo unde,din prea plin de suflet,din bogatia lui ies culori si sunete calde,suave,insotie de arome dulci,se afla un suflet minunat!!!O seara blanda in continuare!!!!Domnul sa va binecuvanteze cu suflet deosebit,cu oameni adevarati,cu care sa impartiti darurile de suflet si cu iubire nesfarsita!!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=rsvVzAn_qlI |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2015 19:13 |
||
Buna seara. Treceam prin fata usii si ma gandeam sa intru sa salut , ca asa-i frumos. Bela , vezi ca maine am tura de dimineata , deci o sa fac eu cafeaua.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 10 Iunie 2015 19:34 |
||
Noapte buna ! http://40.media.tumblr.com/tumblr_m68t26lWDQ1rs1yb1o1_500.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 10 Iunie 2015 19:41 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-06-10 19:41:17Noapte buna ! noapte buna draga roty
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2015 20:49 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-06-10 19:13:06" Cand intalnesti un suflet frumos te retragi doi pasi si faci o plecaciune in semn de respect, ii acorzi un zambet,ii daruiesti timp , intelegere si iubire� |
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2015 20:51 |
||
melodiile si strofele preferate le regasesc mereu in propunerile tale...
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2015 20:53 |
||
Belaaaaaa !!! Desteptarea ! Hopa sus ca-i gata cafeaua ! http://img26.dreamies.de/img/242/b/qxnwwx45ne7.jpg Sa ai o dimineata frumoasa si fresh http://33.media.tumblr.com/26397ac6f14b086a9d8f38a345c213b1/tumblr_mx428jPhyu1s69it0o1_500.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Iunie 2015 05:41 |
||
|
"Fericirea nu este ceva c�tre care po�i c�l�tori, nu este ceva care poate fi posedat, ob�inut, purtat sau consumat. Fericirea este experien�a spiritual� de a tr�i fiecare minut cu dragoste, gra�ie �i gratitudine."_____ Denis Waitley "Fericirea nu este ceva gata facut, ea vine din faptele tale."___Dalai Lama " v-ati intrebat vreodata ce culoare au sufletele frumoase si sincere ? Sau de ce oamenii simpli sunt stralicitori plini de energie pozitiva si atunci cand zambesc lumineaza totul in jurul lor ? Va spun eu ... IUBIREA este cauza perfecta pentru fericire " Buna dimineata,oameni frumosi la chip si suflet,doamne,domnisoare,domni,amici,prieteni dragi,dupa furtuna de aseara si dupa o noapte binefacatoare trupului si sufletului,se cuvine sa inaltam ochii spre Cer si sa multumim Domnului pentru ca inca suntem ,gata pregatiti pentru o noua zi binecuvantata!!!Fericirea este acea stare in care va descoperiti splendoarea sufletului vostru,sporita de iubirea ce vine dinspre cei dragi !!!O zi cu spor in toate cele bune,munciti facandu-va datoria pana la capat,zambiti,caci ,cu zambetul vostru,veti deschide portile Cerului si fiti recunoscatori pentru orice gest plin de afectiune,primit la nevoie su in mod altruist!!___EU ON___Beau cafeluta oferita de Rottyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!Mmmmmmmmmmmmmm,am spus eu,ca este mai gustoasa decat a mea!!! Dragilor,pentru o dimineata ca un boboc,ce asteapta sarutul soarelui,pentru fericire si iubire!!!Pentru sufletul vostru,acordati-i cinstea cuvenita!!! Joyride,for all of you!!!!Enjoy it!!! http://www.youtube.com/watch?v=xCorJG9mubk
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 06:57 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-06-11 05:41:02Belaaaaaa !!! Desteptarea ! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,am alergat cat am putut de repede,ca sa ajung la tineeeeeeeeeeeeee,offffff,era sa imi rup gatul pe strada,m-am incurcat in tocuri!!!! Buna dimineata,Rotty,astazi,tu ai facut onorurile casei sa inteleg,multumesc,deja am furat cafeluta,o dau pe gat numaidecat!!! Multumesc pentru mesajul de aseara,acum l-am citit!!! Rotty,aseara, am iesit devreme de aici,pentru ca a fost ziua de nastere a mezinei mele si a trebuit sa ma reorganizez,intrucat fiica mea a avut musafiri!!!Cam dorm in sandale,dar asta este,voi trece si peste aceasta stare de somnolenta!!! Oricum,apreciez interventia ta,sa te bucuri de aceasta zi,spor la serviciu si sa auzim ,numai de bine!!! Pentru tine,pentru o zi linistita!! http://www.youtube.com/watch?v=q1YtMKgVwCk
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 07:03 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-06-10 20:51:17 Maria,iti multumesc pentru apreciere,stii ca semanam foarte mult!!! In ceea ce privesc postarile mele,incerc ca prin ele sa alung norii existenti in viata multora dintre noi!!Daca reusesc acest lucru,este spre folosul tuturor!!Sunt un om pacifist,vesel,caruia ii place sa aduca bucurie,optimism si speranta de bine in viata celorlalti,nimic mai mult sau special,scuza-mi lipsa de modestie!!!!!!Urasc tristetea si necazurile din viata omului!!! Buna dimineata,draga mea,sa ai o zi incarcata cu realizari si bucurii!!! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xUgcu2ouTrM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 07:10 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=41inehZeLyg&list=RDxUgcu2ouTrM&index=16
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 07:11 |
||
|
"Un z�mbet este adesea esen�ialul. E�ti pl�tit cu un z�mbet. E�ti r�spl�tit cu un z�mbet. E�ti �nsufle�it de un z�mbet. �i calitatea unui z�mbet te poate face s� mori."___ Antoine de Saint-Exupery Zambiti,dragii mei,caci zambetul vindeca!!Sa aveti o zi plina cu zambete si bucurie,este Vara,deci faceti-o cu sufletul binecuvantat de frumusetea naturii si parfumul florilor!!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=g-1yRTxbBls
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 07:14 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=yakZhEZpBWY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 07:16 |
||
|
In turnuri ti-as aprinde stele... - Dac-aș putea s� �mpletesc secunde Și s� �mbrac clepsidrele �n versuri N-ar mai putea b�tr�nul timp ascunde Nuan�ele ce-i dau at�tea sensuri Iubirii noastre, dorul ce m-apas� Și-l port cu mine-n suflet ca pe-o rug�, Iar uneori ca piatr� prețioas� Ce doar cu tine-n brațe se conjug�. Dac-aș putea s� �mpletesc destine Pe ț�rmul m�ri-aș construi castele Și-n fiecare noapte pentru tine �n turnuri s-ar aprinde mii de stele. - Mi-ai oferit mai mult dec�t prezentul, Tandre�ea ta �mi e ve�m�nt de sear� C�nd vraja traverseaz� continentul Iubirii absolute �i coboar� Pe plaje neatinse de minciun�, �n Paradisul nostru interzis, Acolo, suntem ve�nic �mpreun� Tulpini pereche din acela�i vis. Mi-a� fi dorit s� fi-nceput cu tine Refrenul vie�ii mele, zi de zi, S� ��i promit c� noaptea ce urmeaz� La pieptul t�u, din nou, m� va g�si.____Ioan Grigoraș & Liliana Trif Va ofer doza de energie pentru ziua de astazi!! O poezie sensibila pentru oameni deosebiti!!!__EU Desert Rose!! http://www.youtube.com/watch?v=3gzqsmx1KGU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 07:32 |
||
Let it rain!! http://www.youtube.com/watch?v=YvAPRIwX5KU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 09:14 |
||
Calea spre fericire!! "Cel mai vizibil semn de intelepciune e o buna dispozitie continua! Cu multi ani in urma traia in sudul Indiei, intr-o pestera de pe muntele Arunasala, un mare intelept, a carui faima depasise cu mult hotarele tarii. El se numea Ramana, iar poporul ii daduse si numele de Maharishi (mare intelept). Acesta traia in mare simplitate si totusi, se considera cel mai fericit om din lume iar lumea credea cu tarie ca Ramana cunoaste marele secret � secretul caii care duce la fericire.... Multi regi invidiosi i-au oferit putere si bani si au incercat chiar sa-l ameninte cu moartea, pentru a-i smulge secretul caii spre fericire. Cu cat insistau mai mult, cu atat erau mai nefericiti, caci Ramana Maharishi tacea si fericirea lui era din zi in zi mai mare. Intr-o zi a venit la el un copil si i-a spus cu simplitate : - Domnule, la fel ca Dumneavoastra, as vrea si eu sa fiu fericit. Va rog spuneti-mi si mie care este calea spre fericire. Ramana Maharishi, vazand puritatea copilului, i-a zis : - Tie iti voi arata calea ce duce la fericire, Vino cu mine si fii foarte atent. Calea aceasta nu este usoara. De cele mai multe ori, orice cale fara greutati nu duce nicaieri. Calea fericirii e o cale ingusta si abrupta si de aceea trebuie, de la inceput, sa mergi pe ea pas cu pas, incet si cu mare atentie. Ea este aratata de Dumnezeu numai celor alesi. Copile, marele secret al caii spre fericire nu este altceva decat o serie de pasi pe care trebuie sa-i faci, cu mare concentrare si convingere, de-a lungul intregii tale vieti. Primul pas este sa stii ca Dumnezeu exista in toate lucrurile din viata ta si, pentru aceasta, trebuie sa-L iubesti si sa-I fii recunoscator pentru tot ce ai si pentru toate evenimentele care ti se intampla; sa fii multumit cu ceea ce ai si cu ceea ce nu ai; acest pas se numeste DEVOTIUNE. Al doilea pas este sa te iubesti pe tine insuti, in fiecare zi. Cand te trezesti si inainte de a adormi, spune: �Sunt important, am valoare, sunt capabil, sunt inteligent, sunt iubitor, astept mult de la mine, nu exista obstacol pe care sa nu-l pot invinge.� Acest pas se numeste RESPECT DE SINE. Al treilea pas este sa pui in practica tot ceea ce spui ca esti si, daca tu gandesti ca esti in stare, fa ceea ce iti propui; daca tu gandesti ca esti inteligent, actioneaza inteligent; daca tu gandesti ca esti capabil de iubire si devotament, iubeste fara teama tot ceea ce a creat Dumnezeu in jurul tau ; daca tu gandesti ca nu exista obstacol pe care sa nu-l poti depasi, atunci propune-ti obiective in viata si lupta pentru realizarea lor, pana cand le vei obtine. Acest pas se numeste MOTIVARE. Al patrulea pas este sa nu invidiezi pe nimeni pentru ceea ce are sau pentru ceea ce este; ei vor obtine partea lor, tu o vei obtine pe a ta. Sa nu pastrezi in inima ta ranchiuna impotriva nimanui, caci acest sentiment nefast nu te va lasa sa fii fericit. Trebuie sa-L lasi pe Dumnezeu sa faca dreptate si tu iarta si uita. Acest pas se numeste ONESTITATE. Al cincilea pas este sa nu iei absolut nimic, de la nimeni, din ce nu iti apartine; aminteste-ti ca, potrivit legilor implacabile ale naturii, daca o faci, maine vei pierde ceva de mai mare valoare. Acest pas se numeste CINSTE. Al saselea pas este ca nu trebuie sa faci pe nimeni sa sufere fizic, mental sau spiritual; toate fiintele Pamantului au dreptul sa fie respectate si iubite. Acest pas se numeste NON � VIOLENTA. Ultimul pas este sa observi cu atentie ce este in jurul tau; sa descoperi mereu in fiecare lucru, eveniment, fiinta, partea lui buna si nu lipsurile. Ajuta-i pe cei care au nevoie, fara sa te gandesti ca nu vei primi nimic in schimb. Iubeste adevarul, chiar daca el te dezavantajeaza. Acest pas se numeste DISCERNAMANT."___Swami Venkatesananda Dragilor,incercati sa faceti acesti sapte pasi,chiar daca vi se par greu de facut!!!Orice incercare poate avea un rezultat pozitiv,care poate fi rampa de lansare dorita!!!Insusiti-va calitatile prezentate in aceasta povestioara,ele vor face diferentele in viata voastra si va vor conduce la fericirea mult ravnita,cu siguranta!!!Puteti avea discernammant in orice situatie ivita in viata,o puteti combate cu stapanire de sine,hotarare si drept la exprimare libera!!!Fiti intelepti in alegerea pasilor,pe care doriti sa ii faceti in viata,si,mai ales,la modul cum ii faceti!!!Verticalitatea in viata definiste directia de urmat!!!Atitudinea potrivita da sens desfasurarii tuturor lucrurilor!!Vreti sa fiti fericiti??? Fiti voi insiva,increzatori,onesti si,pe cat posibil,nu faceti rau nimanui!!Calea spre fericire este calea spre voi insiva,calitatile voastre vor fi caramizile ,pe care se va cladi "Fericirea"!!!!Retineti ca,orice gand negativ,orice fapta comisa in detrimentul celorlalti vor avea efect de bumerang,intotdeauna!!! Va doresc o dupa amiaza fericita,care sa va bucure,sa va incurajeze in toate demersurile,pe care le veti face!!Buna amiaza si amiaza buna!!!___EU ON___Ce se poate face intr-o pauza de masa????Sa se pape tot!! Pentru oameni fericiti si impliniti,pentru cei,ce doresc sa fie astfel!!! I wish you all to have happiness and love in your life!!!!!!Happy Afternoon!!! http://www.youtube.com/watch?v=IX9weJ_Z3jU |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 12:02 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=jbFum7sK0-Q
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Iunie 2015 12:03 |
||
O zi minunata va urez fiecaruia!Ganduri bune, Fiti binecuvantati !o poezie si o voce monument de gingasie sicandoare.... http://www.youtube.com/watch?v=r32ake0q9RE |
||
|
kudika_956659 Postat pe 11 Iunie 2015 18:07 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-06-11 05:41:02Belaaaaaa !!! Desteptarea ! Rotty sper ca nu ai venit prea obosita de la munca... eu as servi acum cafeluta aceea, merci o seara placuta!
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 11 Iunie 2015 18:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum sa procedez? | 4 | De la: kudika503694 14 Ianuarie 2013 15:17 |
| Castrat sau nu?...motanul | 42 | De la: maralupu 30 Mai 2021 22:10 |
| PRO sau CONTRA | 27 | De la: OCTAIA 19 Martie 2008 22:29 |
|
|
||
| CUM SA ELIMIN MIROSUL DE MANCARE DIN CASA? | 18 | De la: 14 August 2014 10:43 |
| diferenta de clase sociale | 90 | De la: kudika_10097 4 Iulie 2013 12:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.