Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_956659, la data 2015-08-06 11:02:14Fetelor prea multa mancare strica , va spun ei ...... va urez o zi placuta si cu spor in tot ceea ce faceti !

Haaaaaaaaaaaaaaa,ai spus ceva de mancare,Mariaaaaaaaa????Unde,ce si cum,caci nu vad nimic!!!! Nu-i problema,in curand va sosi pauza de masa,am budinca de macaroane cu branzica dulce,adica,cu cas!!!! Este "light"",nu?????
kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 11:13
Eu am lasat deja jaluzelele jos pe partea unde bate soarele , sa aiba cutzii racoare.
Am reusit sa iau o scurta pauza si acum merg mai departe la trebi. Doamne_Doamne sa ma ierte ca-i sarbatoare mare azi...
Rotty_
Postat pe 6 August 2015 11:14
De la: Rotty_, la data 2015-08-06 11:14:44Eu am lasat deja jaluzelele jos pe partea unde bate soarele , sa aiba cutzii racoare.
Am reusit sa iau o scurta pauza si acum merg mai departe la trebi. Doamne_Doamne sa ma ierte ca-i sarbatoare mare azi...

Fa,ce se poate face,Rotty!!!! Da,este Schimbarea la fata!!!!Nu spala rufe,nu coase,nu munci in gradina,in rest,poti trebalui,dar cu mai putin avant!!!
kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 11:19
De la: kudika_956659, la data 2015-08-06 10:44:28O ZI DE MARE INCARCATURA SPIRITUALA ....
FITI FERICITI !
,C�nd via�a ��i arat� c� ai 100 de motive s� pl�ngi,
arat�-i c� ai 1000 de motive s� z�mbe�ti.
Atunci c�nd �mi z�mbe�ti,
m� �mbrac �n z�mbetul t�u.
Betty Marcovici
Atunci c�nd tu-mi z�mbe�ti,
Soarele este gelos pe tine.
Alexandru Nicovici
Corectarea atitudinii: c�nd z�mbe�ti spre cineva,
�n nou� cazuri din zece persoana respectiv� ��i va z�mbi �napoi,
�i ai f�cut ziua mai luminoas� �i mai fericit� pentru dou� persoane.
Starea de bine, aceea �n care chiar po�i s�-�i savurezi via�a, apare doar atunci c�nd �ncepi s� z�mbe�ti �i reu�e�ti s� vezi partea bun� din orice r�u...
�nva�� s� alungi lacrima cu un sur�s, �nva�� s� z�mbe�ti atunci c�nd e�ti trist, c�ci numai z�mbind vei �nvinge suferin�a.''
http
://www.youtube.com/watch?v=UN8oLGBNXpE

Frumoase cuvinte,sunt destinate inimii omului!!!
kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 11:20
Bela , te las acum ca a venit fiul meu. -ici si sa ai o zi placuta in continuare.
Rotty_
Postat pe 6 August 2015 11:36
De la: kudika_15804, la data 2015-08-06 11:09:49
De la: kudika_15804, la data 2015-08-06 11:07:31.................................................
Astazi,voi declara razboi acestui site,imi apare postarea trunchiataaaaaaaaaa....

Continui...

Bine ca am aruncat un ochi aici si te-am zarit,Maria!!!! Buna sa iti fie ziua si inima!!!! Ti-am citit postarile,contin mult adevar,multumesc frumos!!!
BUNA SA ITI FIE ZIUA Miss !E placerea mea !Astazi este ziua Adei Milea si 8 ani de cand s-a stins Florian Pitis ...OAMENI DEOSEBITI AI TIMPULUI NOSTRU ....

kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 11:50
De la: Rotty_, la data 2015-08-06 11:04:36Zi buna si tie G
Bela ! A ajuns caldura la mine Cica azi vor fi peste 35 de grade. Motiv de pauza si racoreala...

http://img22.dreamies.de/img/282/b/vfk7nd50c2y.jpg
Buna Rottycelule dragut , te salut cu mare drag !
kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 11:53
"Nu puterea marilor sentimente face oamenii superiori, ci durata lor.""___ Friedrich Wilhelm Nietzsche

"Cand gandurile bune ne vor inconjura in mod constant, inclinatia spre bine va creste atat de mult in noi, incat nu ne vom mai putea purta rau."___ Swami Vivekananda

Dragii mei,sentimentele profunde si adevarate nu vor cunoaste imbatranirea sau ,chiar "decesul" o data cu trecerea timpului,ele vor dainui in timp,caci tocmai puterea si trainicia lor le dau frumusetea deplina!!!Nu va manifestati "sentimentele" ,doar cat timp aveti interes material sau de alta natura,ci fiti nobili in continutul sufletului vostru!!!!!Pastrati-va frumusetea si curatenia sufletului nutrind sentimente reale si sa nu va fie jena sa le marturisiti,caci sentimentele merg,mana in mana,cu onestitatea!!Fiti sinceri in exprimarea lor ,iar gandurile voastre sa fie dintre cele calde si luminoase!!!!
Fiti puternici si superiori prin calitatea simtamintelor din inima voastra!!!Va doresc sa aveti o dupa amiaza exceptionala!!!!Buna amiaza si amiaza buna!!__EU

On___Pauza de masa!!!

Pentru aceasta dupa amiaza,racoare,putina relaxare si pace!!

http://www.youtube.com/watch?v=RUKrIDR6jGU

kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 12:06
De la: Rotty_, la data 2015-08-06 11:36:26Bela , te las acum ca a venit fiul meu. -ici si sa ai o zi placuta in continuare.

Asemenea,Rotty,salutari pentru o dupa amiaza placuta,cu atat mai mult ,cu cat este sarbatoare!!!
kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 12:08
De la: kudika_956659, la data 2015-08-06 11:50:38
BUNA SA ITI FIE ZIUA Miss !E placerea mea !Astazi este ziua Adei Milea si 8 ani de cand s-a stins Florian Pitis ...OAMENI DEOSEBITI AI TIMPULUI NOSTRU ....

[/quote]

Mult adevar spus,Maria!!! In ceea ce-l priveste pe Pittis,..Dumnezeu sa il odihneasca!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MXQUB-UQ-NE

http://www.youtube.com/watch?v=-BRAF4djF8U
kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 12:11
NU este doar o poveste .....

Povestea cartofilor urat mirositori: De ce este bine sa iertam?

O invatatoare din clasele mici a hotarat sa joace un joc cu elevii din clasa sa. Invatatoarea a spus fiecarui copil din clasa sa aduca cu el o punga de plastic in care sa puna cativa cartofi. Fiecare cartof va purta numele persoanei pe care copilul o uraste astfel incat numarul cartofilor pe care un copil ii va pune in punga sa de plastic va depinde de numarul de persoane pe care copilul le uraste.
In ziua cu pricina, fiecare copil a adus cu el cativa cartofi pe care era scris numele persoanelor pe care le ura. Un copil a avut 2cartofi, un altul 3 si altcineva 5 cartofi.
Apoi invatatoarea le-a spus copiilor sa care cu ei punga cu cartofi oriunde s-ar duce, timp de o saptamana (chiar si la baie).
Zilele treceau una dupa alta si copiii au inceput sa se planga din cauza mirosului neplacut lasat de cartofii stricati. In plus, cei care carau 5 cartofi trebuiau totodata sa care si sacose mai grele. Dupa o saptamana, copiii erau fericiti ca in sfarsit jocul s-a terminat.
Invatatoarea a intrebat: �Cum a fost sa carati dupa voi cartofii timp de o saptamana?�Copiii si-au dezvaluit frustrarile si au inceput sa se planga de toate problemele pe care le-au intampinat trebuind sa care cartofii imputiti si grei oriunde s-au dus.
Apoi invatatoarea le-a dezvaluit semnificatia jocului. Ea a spus: �Exact la fel este si atunci cand porti in adancul inimii tale ura pentru cineva. Mirosul urat al urii iti va contamina inima si o sa il cari cu tine oriunde ai merge. Daca nu poti tolera duhoarea cartofilor stricati pentru doar o saptamana, iti poti imagina cum este sa ai mirosul urii in inima ta pentru toata viata?

Detalii aici > http://www.garbo.ro/rd-19043.html
kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 12:20
De la: kudika_956659, la data 2015-08-06 12:20:39 NU este doar o poveste .....

Povestea cartofilor urat mirositori: De ce este bine sa iertam?

O invatatoare din clasele mici a hotarat sa joace un joc cu elevii din clasa sa. Invatatoarea a spus fiecarui copil din clasa sa aduca cu el o punga de plastic in care sa puna cativa cartofi. Fiecare cartof va purta numele persoanei pe care copilul o uraste astfel incat numarul cartofilor pe care un copil ii va pune in punga sa de plastic va depinde de numarul de persoane pe care copilul le uraste.
In ziua cu pricina, fiecare copil a adus cu el cativa cartofi pe care era scris numele persoanelor pe care le ura. Un copil a avut 2cartofi, un altul 3 si altcineva 5 cartofi.
Apoi invatatoarea le-a spus copiilor sa care cu ei punga cu cartofi oriunde s-ar duce, timp de o saptamana (chiar si la baie).
Zilele treceau una dupa alta si copiii au inceput sa se planga din cauza mirosului neplacut lasat de cartofii stricati. In plus, cei care carau 5 cartofi trebuiau totodata sa care si sacose mai grele. Dupa o saptamana, copiii erau fericiti ca in sfarsit jocul s-a terminat.
Invatatoarea a intrebat: �Cum a fost sa carati dupa voi cartofii timp de o saptamana?�Copiii si-au dezvaluit frustrarile si au inceput sa se planga de toate problemele pe care le-au intampinat trebuind sa care cartofii imputiti si grei oriunde s-au dus.
Apoi invatatoarea le-a dezvaluit semnificatia jocului. Ea a spus: �Exact la fel este si atunci cand porti in adancul inimii tale ura pentru cineva. Mirosul urat al urii iti va contamina inima si o sa il cari cu tine oriunde ai merge. Daca nu poti tolera duhoarea cartofilor stricati pentru doar o saptamana, iti poti imagina cum este sa ai mirosul urii in inima ta pentru toata viata?

Detalii aici > http://www.garbo.ro/rd-19043.html

Este o poveste cu aplicabilitate in viata de toate zilele!!!Exemple,sunt nenumarate!!! Din punctul meu de vedere,oamenii ,care urasc ,nu se pot numi "�ameni",sunt ,doar niste putregaiuri ale societatii,niste oameni de nimic,singuri,tristi si neputinciosi!!!

Maria,cunosc aceasta povestioara,am mai citit-o,dar iti multumesc pentru ocazia oferita mie,de a o reciti!!!Dupa amiaza excelenta,imi voi termina pachetelul,dupa care,ma voi intoarce la treburile mele!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 12:29
Having a friend is the purest love.
It is because friendship is the highest form of Love.
True friendship has no conditions.
One just gives for no reason
~ Rodger Briley
kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 13:15
Veșmintele M�ntuitorului au devenit albe ca z�pada, iar ucenicii au putut vedea Lumina Dumnezeiasc�. �n tradiția popular�, legat de aceast� zi exist� mai multe tradiții și obiceiuri.

SCHIMBAREA LA FAȚ� a Domnului este una dintre marile s�rb�tori ale creștinismului. Se spune c� �n aceast� zi nu este bine s� te cerți cu nimeni, dar nici s� fii certat de cineva, pentru c� așa vei fi tot anul, p�n� la urm�toarea s�rb�toare. De asemenea, nu este bine ca fetele s� se pieptene �n aceast� zi, pentru c� nu le mai crește p�rul.

Aceast� s�rb�toare a dus de-a lungul timpului la apariția a numeroase superstiții, tradiții și obiceiuri. Odat� cu ziua de 6 august, frunzele �ncep a se veșteji și �ng�lbeni și apele a se r�ci. Schimbarea la faț� a Domnului poart� și numele popular de "Obrejenie" ori "Pobrejenie", cuv�nt av�nd semnificația de transformare, schimbare. De altfel, denumirea �n limba greac� a s�rb�torii este Metamorphosis.

Schimbarea la faț� a M�ntuitorului reprezint� data la care Iisus și cei trei mucenici mai apropiați, Petru, Iabob și Ioan, au urcat pe muntele Tabor ca s� se roage. Aici, ucenicii Domnului au fost �nv�luiți �ntr-un nor de lumin� �n timp ce Iisus se ruga.

Ziua de șase august constituie și un moment important al calendarului viticol. �n aceast� zi nu se lucreaz� și se duc la biserica poame din noua recolt�. Acestea se binecuv�nteaz� și se �mpart nevoiașilor. �n aceast� zi este interzis și sc�ldatul pentru c� apele �ncep s� se r�ceasc� și crește riscul �mboln�virilor.

Tradiții și Obiceiuri

�n aceast� zi trebuie s� se �in� cont de tradi�ii �i obiceiuri pentru spor �i s�n�tate:

- nu este bine s� te cer�i cu nimeni �i nici s� fii certat deoarece a�a vei fi tot anul;

- fetele nu trebuie s� se pieptene deoarece podoaba capilar� va stopa din cre�tere;

- nu se spal� �n aceast� zi deoarece o s� fi�i n�p�di�i de plo�ni�e �i p�duchi;

- femeile �ns�rcinate, dac� vor posti �n aceast� zi, vor avea parte de o na�tere u�oar� �i de copii s�n�to�i;

- este bine de evitat c�l�toriile deoarece se spune c� v� ve�i r�t�ci;

- pentru spor �i s�n�tate, �n aceast� zi se duc la biseric� ofrande, �n special struguri, care se sfin�esc �i se �mpart �n memoria rudelor decedate.

Despre oamenii care nu-și v�d umbra capului la r�s�ritul soarelui, �n dimineața zilei, se spune c� vor muri p�n� la sf�rșitul anului.

Biserica a r�nduit ca �n ziua acestei s�rb�tori s� se fac� dezlegare la pește pentru bucuria praznicului, deoarece acesta are loc �n timpul Postului Sfintei Marii.

�n aceast� zi se �mpart pachete cu fructe �i cu bucate de post, �n memoria rudelor decedate. �n tradi�ia popular�, boabele desprinse din ciorchini poart� numele de �Coliva de struguri" �i aceste ofrande se d�ruiesc �n memoria rudelor plecate �n eternitate. Este bine s� ducem astfel de ofrande la biseric�; din mo�i str�mo�i, �mplinirea acestei datini atrage sporul �i s�n�tatea �n propria familie.

Read more: http://stirile.rol.ro/schimbarea-la-fata-a-domnului-iisus-traditii-si-obiceiuri-931433.html#ixzz3i1xNSM7H
kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 13:26
De la: kudika_956659, la data 2015-08-06 13:15:19Having a friend is the purest love.
~ Rodger Briley

This is a wonderful quote about friendship,my dear Mary,this is the truth!!!!A true friendship can brings love in every human life!!!Your post contains many beautiful words,thank you,my dear,I appreciate your real post!!!Congratulations,Mary!!!
kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 13:27
De la: kudika_15804, la data 2015-08-06 13:27:38
De la: kudika_956659, la data 2015-08-06 13:15:19Having a friend is the purest love.
~ Rodger Briley

This is a wonderful quote about friendship,my dear Mary,this is the truth!!!!A true friendship can brings love in every human life!!!Your post contains many beautiful words,thank you,my dear,I appreciate your real post!!!Congratulations,Mary!!!

cu mare drag !
kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 13:29
De la: kudika_956659, la data 2015-08-06 13:26:23Veșmintele M�ntuitorului au devenit albe ca z�pada, iar ucenicii au putut vedea Lumina Dumnezeiasc�. �n tradiția popular�, legat de aceast� zi exist� mai multe tradiții și obiceiuri.

SCHIMBAREA LA FAȚ� a Domnului este una dintre marile s�rb�tori ale creștinismului. Se spune c� �n aceast� zi nu este bine s� te cerți cu nimeni, dar nici s� fii certat de cineva, pentru c� așa vei fi tot anul, p�n� la urm�toarea s�rb�toare. De asemenea, nu este bine ca fetele s� se pieptene �n aceast� zi, pentru c� nu le mai crește p�rul.

Aceast� s�rb�toare a dus de-a lungul timpului la apariția a numeroase superstiții, tradiții și obiceiuri. Odat� cu ziua de 6 august, frunzele �ncep a se veșteji și �ng�lbeni și apele a se r�ci. Schimbarea la faț� a Domnului poart� și numele popular de "Obrejenie" ori "Pobrejenie", cuv�nt av�nd semnificația de transformare, schimbare. De altfel, denumirea �n limba greac� a s�rb�torii este Metamorphosis.

Schimbarea la faț� a M�ntuitorului reprezint� data la care Iisus și cei trei mucenici mai apropiați, Petru, Iabob și Ioan, au urcat pe muntele Tabor ca s� se roage. Aici, ucenicii Domnului au fost �nv�luiți �ntr-un nor de lumin� �n timp ce Iisus se ruga.

Ziua de șase august constituie și un moment important al calendarului viticol. �n aceast� zi nu se lucreaz� și se duc la biserica poame din noua recolt�. Acestea se binecuv�nteaz� și se �mpart nevoiașilor. �n aceast� zi este interzis și sc�ldatul pentru c� apele �ncep s� se r�ceasc� și crește riscul �mboln�virilor.

Tradiții și Obiceiuri

�n aceast� zi trebuie s� se �in� cont de tradi�ii �i obiceiuri pentru spor �i s�n�tate:

- nu este bine s� te cer�i cu nimeni �i nici s� fii certat deoarece a�a vei fi tot anul;

- fetele nu trebuie s� se pieptene deoarece podoaba capilar� va stopa din cre�tere;

- nu se spal� �n aceast� zi deoarece o s� fi�i n�p�di�i de plo�ni�e �i p�duchi;

- femeile �ns�rcinate, dac� vor posti �n aceast� zi, vor avea parte de o na�tere u�oar� �i de copii s�n�to�i;

- este bine de evitat c�l�toriile deoarece se spune c� v� ve�i r�t�ci;

- pentru spor �i s�n�tate, �n aceast� zi se duc la biseric� ofrande, �n special struguri, care se sfin�esc �i se �mpart �n memoria rudelor decedate.

Despre oamenii care nu-și v�d umbra capului la r�s�ritul soarelui, �n dimineața zilei, se spune c� vor muri p�n� la sf�rșitul anului.

Biserica a r�nduit ca �n ziua acestei s�rb�tori s� se fac� dezlegare la pește pentru bucuria praznicului, deoarece acesta are loc �n timpul Postului Sfintei Marii.

�n aceast� zi se �mpart pachete cu fructe �i cu bucate de post, �n memoria rudelor decedate. �n tradi�ia popular�, boabele desprinse din ciorchini poart� numele de �Coliva de struguri" �i aceste ofrande se d�ruiesc �n memoria rudelor plecate �n eternitate. Este bine s� ducem astfel de ofrande la biseric�; din mo�i str�mo�i, �mplinirea acestei datini atrage sporul �i s�n�tatea �n propria familie.

Read more: http://stirile.rol.ro/schimbarea-la-fata-a-domnului-iisus-traditii-si-obiceiuri-931433.html#ixzz3i1xNSM7H

Multumesc,Maria,este bine de citit si de retinut!!!Sarbataorea de astazi este una dintre cele mai frumoase sarbatori ale crestinilor de pretutindeni!!!!
kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 13:31
,Rareori locomotiva �ine cont de dorin�a ultimului vagon.
S� nu cobori din trenul vie�ii pentru a c�uta iubirea, e posibil ca ea s� urce �n acela�i tren.
C�mara �i dormitorul formeaz�, de regul�, locomotiva fericirii. Celelalte sunt vagoane.
Ideile sunt precum vagoanele ata�ate de locomotiv�: ele vin unele dup� altele.

�nchipui�i-v� c� �ntr-o zi ar fi venit un tren �i n-am fi mai avut putere s� urc�m �n el. L-am dorit prea mult, l-am a�teptat prea mult. Ne-am epuizat �n a�teptare �i nu ne-a r�mas nicio pic�tur� de energie pentru a ne bucura de sosirea lucrului a�teptat. Numai c� ne-am fi sim�it strivi�i de o mare triste�e, amintindu-ne c�t am visat trenul acela care acum pleac� f�r� noi. �i ce-am fi putut face dup� plecarea trenului? Singura noastr� �ans� ar fi fost s� uit�m de el, s� uit�m de toate, s� dormim, iar c�nd ne trezeam, cu ultimile noastre puteri, s� a�tept�m alt tren...''
kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 14:11
Poezii Terapeutice

Aten�ie la cum tr�im!

Un lung tren ne pare via�a.
Ne trezim �n el merg�nd,
F�r� s� ne d�m noi seama,
Unde ne-am suit �i c�nd.
Fericirile sunt halte,
Unde st�m c�te-un minut,
P�n� bine ne d�m seama,
Sun�, pleac�, a trecut.
Iar durerile sunt sta�ii
Lungi, de nu se mai sf�r�esc
�i �n ciuda noastr� parc�,
Tot mai multe se ivesc.
Arz�tori de ner�bdare,
�nainte tot privim,
S� ajungem mai degrab�
La vreo �int� ce-o dorim.
Ne trec zilele, trec anii,
Clipe scumpe �i dureri,
Noi tr�im hr�ni�i de visuri
�i-nseta�i dup� pl�ceri.
Mul�i copii voio�i se urc�.
C��i �n drum n-am �nt�lnit,
Iar c�te-un b�tr�n coboar�,
Trist �i fr�nt, sau istovit.
Vine-odat� �ns� vremea,
S� ne cobor�m �i noi.
Ce n-am da atunci o clip�,
S� ne-ntoarcem �napoi?
Dar pe c�nd, privind �n urm�,
Pl�ngem timpul ce-a trecut,
Sun� goarna VE�NICIEI:
Am tr�it �i n-am �tiut!
poezie de Traian Dorz
kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 14:11
Femeia trebuie s� �nve�e mai �nt�i s� fie femeie,
�i dup� aceea s� devin� Om.
Ovidiu Drago� Arge�eanu
Nici o femeie nu poate fi ca "toate femeile",
iar o femeie adevarat� are �n suflet cel pu�in �apte femei.
Doina Ione�
Femeie,
F�r� universul t�u,
P�m�ntul tot ar fi un h�u,
F�r� trecut sau viitor,
F�r� culoare sau ecou.
Valeria Mahok
kudika_956659
Postat pe 6 August 2015 14:13
De la: kudika_956659, la data 2015-08-06 14:13:04Femeia trebuie s� �nve�e mai �nt�i s� fie femeie,
�i dup� aceea s� devin� Om.
Ovidiu Drago� Arge�eanu
Nici o femeie nu poate fi ca "toate femeile",
iar o femeie adevarat� are �n suflet cel pu�in �apte femei.
Doina Ione�
Femeie,
F�r� universul t�u,
P�m�ntul tot ar fi un h�u,
F�r� trecut sau viitor,
F�r� culoare sau ecou.
Valeria Mahok

kudika_15804
Postat pe 6 August 2015 14:27
"Bucuria mi se pare un pas dincolo de fericire - fericirea e un fel de atmosfer� �n care po�i tr�i uneori, dac� e�ti norocos. Bucuria este o lumin� care te umple de speran�� �i �ncredere �i iubire."______Saint Adela Rogers Johns

"Trebuie s� �tim c�nd se �ncheie o etap� din via�a noastr�. Dac� te �nc�p���nezi s� r�m�i mai mult dec�t e necesar, pierzi bucuria de a tr�i �i sensul vie�ii."_____Paulo Coelho

Ziua de Vineri a sosit,cu racoarea diminetii si va continua cu ore de canicula,ca doar ne-am invatat cu aceasta vreme de Vara torida!!!!! Buna dimineata,doamnelor si domnilor,o zi frumoasa sa aveti,weekendul se apropie,deci aveti toate motivele sa fiti mai veseli ,decat de obicei!!!Fie sa cunoasteti bucuria de a trai din toata inima,sa va bucurati de lucruri,oameni si locuri,astfel incat viata sa fie mult mai frumoasa!!! Luati un start bun si eficient pentru aceasta zi!!!! Numai bine in viata voastra!!!___EU

ON___Cafeluta ma alinta,este dreptul ei!!!

Pentru o zi cu realizari,bucurii fara masura!!!

http://www.youtube.com/watch?v=boDVepgTYzs&list=PL1EB8B7B5C9544C3D&index=7
kudika_15804
Postat pe 7 August 2015 07:02
http://www.youtube.com/watch?v=sSVW43FQgS0
kudika_15804
Postat pe 7 August 2015 07:05
Si poezia acestei zile sa va umple inima cu prospetime si vigoare!!!

De dimineata...

De diminea��,
c�nd pleoapele �nc� �edeau dulce �ntinse pe ochii mei rotunzi,
ceva tainic a �nceput s� vibreze �n inima mea
ca o chemare a unor doruri de �n�l�imi,
ca o �u�oteal� de �ngeri iubitori,
ca �i c�ntecul p�s�rilor celebr�nd r�s�ritul soarelui.

De diminea��,
c�nd trupul meu �nc� se l�sa m�ng�iat de moliciunea a�ternuturilor,
ceva misterios a pulsat oxigenul iubirii �n arterele mele
ca o ploaie cald� de var� indian� sub care dansezi f�r� oprire,
ca o rev�rsare parfumat� de flori de salc�m,
ca �i geam�tul buzelor �ndr�gostite de s�ruturi.

De diminea��,
c�nd am �ntins bra�ele spre noua zi,
ce m� a�tepta dornic� s�-mi dezv�luie frumuse�ea dumnezeiasc�,
am dat peste un curcubeu,
�n sufletul meu.
Mierea culorilor s-a prelins topit� pe degetele mele fine,
pe aripile deschise ale inimii,
pe z�mbetul radios �i feminin al fericirii,
binecuv�nt�ndu-m�
cu o bun� diminea��!___Simina Rentea

http://www.youtube.com/watch?v=PBeLkNYO8ZI
kudika_15804
Postat pe 7 August 2015 07:07
Buna dimineata,Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,cafeluta te asteaptaaaaaaaaaaaaa!!!!Hopa maricelllllllllll!!!

http://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSaeVZiVJcgmLO9yNoj5pet7sTik5P6ZbrGhWTwDHp7wm_FRiID

si...

http://www.youtube.com/watch?v=Z0uknBJc8NI Astazi,m-am axat pe muzica clasica!!!!
kudika_15804
Postat pe 7 August 2015 07:10
Neata Bela La asa servire din partea ta , nu pot sa vin cu mana goala. Aduc si eu ce am mai proaspat...

http://38.media.tumblr.com/c2f1fe5dc0c27857791a5dc329e44cfd/tumblr_ns4bivw2ov1uqt6fto8_500.gif

Ce zici ?
Rotty_
Postat pe 7 August 2015 07:30
De la: Rotty_, la data 2015-08-07 07:30:55Neata Bela La asa servire din partea ta , nu pot sa vin cu mana goala. Aduc si eu ce am mai proaspat...

http://38.media.tumblr.com/c2f1fe5dc0c27857791a5dc329e44cfd/tumblr_ns4bivw2ov1uqt6fto8_500.gif

Ce zici ?

Haoleuuuuuuuuuuuuuuuuuu,muica,Rotty,ce este la tine????? Vino in Bucuresti,sa te coci pe toate partileeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Nu mai suport caldura astaaaaaaaaaaaaa,am stari de nervi,caci nu ma odihnesc!!!!! Fiecare cu norocul ei!!!!!
kudika_15804
Postat pe 7 August 2015 07:38
M-am copt si eu ieri , dar ...gata. Azi e zi de racoreala. Uite trimit si la tine ceva nori...

http://38.media.tumblr.com/tumblr_m66wxvBoZd1rsq9eyo1_500.gif

Vezi cu ce viteza vin ?
Rotty_
Postat pe 7 August 2015 07:49
De la: Rotty_, la data 2015-08-07 07:49:17M-am copt si eu ieri , dar ...gata. Azi e zi de racoreala. Uite trimit si la tine ceva nori...

http://38.media.tumblr.com/tumblr_m66wxvBoZd1rsq9eyo1_500.gif

Vezi cu ce viteza vin ?

Vad ca sunt vitezomani!!!! Ahhhhhhh,i-am luat,i-am bagat in buzunare,sa imi tina racoare!!!! Nici numai ascult prognoza "Meteo",caci ma apuca furiile alea mariiiiiiiiiii!!!!
kudika_15804
Postat pe 7 August 2015 07:54
Si pe mine...cand anunta ploaie.
Radem noi radem , dar e vai de recoltele de anul asta pe la voi daca o tine tot asa...
Rotty_
Postat pe 7 August 2015 07:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
arhitectura, design interior, constructii 1 De la: darina 25 Noiembrie 2008 13:45
povestea evolutiei bazata pe credinta 2 De la: kudika_950728 17 Octombrie 2014 23:00
Unde gasim nasi pt. cununie religioasa?!!! 18 De la: 21 Iunie 2012 21:50
PRO sau CONTRA 27 De la: OCTAIA 19 Martie 2008 22:29
Parerile voastre ar putea schimba situatia. 24 De la: nocturnalia 23 Ianuarie 2009 12:24