Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

Rottyyyyyyyyyyyy, vino repejor, caci dorm in cizme, noaptea a fost prea scurtaaaaaaaaaaaaaaa, muica meaaaaaaaaaaaa!!!!! Buna dimineataaaaaaaaaaaaa, cafeluta te asteapta!!!!

http://forum.culinar.ro/forum/uploads/monthly_03_2014/post-32302-1395037697.jpg

Si...

http://www.youtube.com/watch?v=YI2XuIOW3gM

Sper ca te-ai refacut dupa criza de ieri, Rotty, stiu cum este!!!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Ianuarie 2016 07:19
She kills me!!!! http://www.youtube.com/watch?v=wqRuvmFfyag
kudika_15804
Postat pe 26 Ianuarie 2016 07:49
Principiul narcisei galbene!!!

� Fiica mea mi-a telefonat de mai multe ori s�-mi spun�:
� Mam�, trebuie s� vii s� vezi narcisele galbene �nainte ca vremea lor sa treac�!
Eu doream acest lucru, dar era un drum de dou� ore cu ma�ina de la Lagun� la lacul V�rful Sage�ii. C�nd fiica mea a sunat a treia oar�, i-am promis c� voi merge joia viitoare. �n acea zi �ns�, timpul s-a r�cit dintr-o dat� �i a plouat.
Dar promisesem, a�a c� am mers acolo. C�nd, �n sf�r�it am p�it �n casa lui Carolyn �i i-am salutat �i �mbr��i�at pe ea �i pe nepo�ii mei, am spus:
� Carolyn, las� narcisele galbene. Timpul este nefavorabil, sunt nori �i cea��, a�a c� nu exista nimic �n lumea aceasta care s� m� fac� s� mai conduc c��iva kilometri!
Fiica mea a z�mbit �i, cu mult calm, a spus:
� Noi conducem pe vremea asta, mam�.
� Ei bine, nu merg nic�ieri p�n� nu se face timp frumos.
Am crezut ca am fost destul de conving�toare.
� Sper �ns� c� m� vei duce la service ca s�-mi ridic ma�ina, a spus fiica mea.
� C�t de departe trebuie s� mergem?
� C�teva str�zi. O s� conduc eu, sunt obi�nuit� cu asta.
Dup� c�teva minute, am �ntrebat-o:
� Unde mergem? �sta nu e drumul spre service.
� Mergem spre narcisele galbene. Carolyn a z�mbit.
� Carolyn, am spus eu cu asprime �n glas, te rog s� �ntorci.
� Lini�te�te-te, mam�. Nu-�i vei ierta niciodat� dac� pierzi aceast� experien��.

Dup� aproximativ 20 de minute am intrat pe o str�du�� pietruit� �i am v�zut o biseric� mic�. Mai �ncolo, pe partea bisericii, am v�zut scris cu litere de m�n�: �Gr�dina narciselor galbene�. Am cobor�t din ma�in� �i am mers �n urma lui Carolyn �n jos, pe c�rare. Apoi c�rarea a cotit �i c�nd am ridicat privirea am r�mas mut� de uimire.

�naintea mea se afla cea mai minunat� imagine. Ar�ta de parc� cineva luase un butoi uria� de aur �i �l rev�rsase peste piscul �i versan�ii muntelui. Florile au fost plantate �n maiestuoase v�rtejuri, minunate f�ii �i r�nduri portocaliu �nchis, albe, galben ca l�m�ia, roz-portocaliu, galben ca �ofranul �i galben ca untul.
Fiecare varietate de flori a fost plantat� ca un grup, a�a c� s-au �nvolburat �i au �nflorit ca ni�te r�uri cu tonalit��i cromatice unice. Erau 5 acri de flori.
� Dar cine a f�cut asta, am �ntrebat-o pe Carolyn?
� O femeie. Ea locuie�te aici, pe proprietate. Aceea este casa ei.
Carolyn mi-a indicat o casa mic� �i modest� �n mijlocul acelui �inut. Am mers c�tre cas�. Pe un zid am v�zut un afi�. �R�spunsuri la �ntreb�rile pe care �tiu ca �i le pui� era titlul.
Primul r�spuns a fost un simplu: �50.000 bulbi.�
Al doilea r�spuns a fost: �Unul, pus pe r�nd, de c�tre o singura femeie. A fost nevoie de dou� m�ini, dou� picioare �i pu�in creier.�
Al treilea r�spuns a fost: �Am �nceput in 1958″.

Am descoperit atunci Principiul Narcisei Galbene. Pentru mine, acel moment a fost o experien�� care mi-a schimbat via�a.

M-am g�ndit la aceast� femeie pe care eu nu am �nt�lnit-o niciodat� �i care, cu mai mult de 40 de ani �n urm�, a �nceput cu un bulb, cre�nd, �n timp, propria sa viziune asupra frumuse�ii �i bucuriei �i �mpodobind v�rful unui munte obscur. Plant�nd pe r�nd c�te un bulb de narcis�, an dup� an, ea a schimbat pentru totdeauna lumea �n care tr�ia. A creat ceva nespus de magnific, de frumos, de inspirat.

Principiul pe care ni-l arat� gradina ei de narcise galbene este unul dintre cele mai m�re�e principii ale cre�terii �i evolu�iei. Este lec�ia care ne �nva�� s� �naint�m spre scopurile �i dorin�ele noastre, pas cu pas � adesea f�c�nd doar un pas mic, de copil � �i s� �nv���m s� iubim ceea ce facem, s� �nv���m s� folosim acumularea �n timp.

C�nd multiplic�m momentele scurte de timp �n care producem ceva mic, prin efort zilnic, vom constata c� putem realiza lucruri magnifice. Putem schimba lumea!

� Treaba asta m� �ntristeaz�, �ntr-un fel, am recunoscut eu. C�te a� fi putut realiza, dac� mi-a� fi stabilit un scop minunat acum 35 ori 40 de ani �i a� fi muncit in to�i ace�ti ani s�-l ating, plant�nd c�te un singur bulb o dat� G�nde�te-te ce-a� fi fost �n stare s� realizez!
Fiica mea mi-a r�spuns �n stilul ei direct:
� �ncepe de m�ine! Nu mai are nici un rost s� te g�nde�ti la timpul pierdut!

Modul de a face dintr-o �lec�ie� o bucurie �i o cale de evolu�ie, �n loc de un motiv de regret, este s� te �ntrebi: �Cum pot folosi AZI ceea ce tocmai am �nv��at?�. Ne convingem pe noi �n�ine c� via�a va fi mai frumoas� dup� ce ne vom c�s�tori, dup� ce vom avea un copil, apoi altul. Dup� care suntem frustra�i c� nu sunt copiii destul de mari �i sper�m c� vom fi mai mul�umi�i atunci c�nd ei vor cre�te. Apoi suntem frustra�i c� sunt adolescen�i �i se poart� ca atare. Suntem siguri c� vom fi ferici�i c�nd ei se vor maturiza�
Ne spunem c� via�a noastr� va fi complet� c�nd ei se vor c�s�tori, c�nd vom avea o ma�ina nou�, c�nd vom putea avea o vacan�� pl�cut� sau c�nd ne vom pensiona.
Adev�rul este c� nu exist� un moment mai bun pentru a fi fericit dec�t cel prezent. Daca nu acum, atunci c�nd? Via�a noastr� va fi �ntotdeauna plin� de schimb�ri. Este cel mai bine sa accep�i asta �n sinea ta �i s� decizi s� fii fericit oricum!

Fericirea este calea. A�a c�, bucur�-te �i pre�uie�te fiecare moment pe care �l ai �i pre�uie�te-l �i mai mult, pentru c� te bucuri de el �mpreun� cu cineva apropiat, cineva suficient de special ca s�-�i petreci timpul cu el/ea� �i aminte�te-�i c� timpul nu a�tepta pe nimeni.
A�a c� �NCETEAZ� s� mai a�tep�i� p�n� c�nd ma�ina ori casa este pl�tit�, p�n� c�nd ��i iei o ma�in� sau cas� nou�, p�n� c�nd copiii pleac� de acas�, p�n� c�nd i�i termini studiile, p�n� c�nd sl�be�ti 10 kg, p�n� c�nd te �ngra�i 10 kg, p�n� c�nd te c�s�tore�ti, p�n� c�nd ai copii, p�n� c�nd te pensionezi, p�n� la var�, p�n� la prim�var�, p�n� la iarn�, p�n� la toamn�, p�n� c�nd mori�
Nu exista un moment mai bun ca cel de acum ca s� fii fericit! Fericirea este o c�l�torie, nu o destina�ie! �i poate c� ast�zi este cea mai bun� zi ca s� plantezi primul bulb al propriei tale gr�dini de narcise� tu �tii cel mai bine! �
�����������
���������������������������������������������������������������������������

O povestire lunga, dar bogata in continut si instructiva pentru fiecare dintre noi!!!!!De ce spun asta?????Pentru ca ne indeamna sa meditam la modul cum a decurs sau se desfasoara viata noastra!!!Cum o traim, cum am facut-o pana cum, cum dorim sa o traim de acum incolo?????Ne-am asumat viata, care ne-a fost daruita, mergand pe acest principiu al narcisei galbene, cati dintre noi au facut-o, regasindu-se in morala povestirii postata de mine????

Dragii mei, nu vreau sa va plictisesc supunandu-va atentia asupra unui comentariu cuprinzator, si, drept urmare, vin si va spun doar cateva cuvinte:

O viata lipsita de scopuri si idealuri este o viata anosta, fara rost, traita aleatoriu!!!O viata, in care nu am semanat niciun bulb de floare, in care nu am urmarit cresterea si inflorirea florilor din gradina sufletelor noastre, este un desert, un loc lipsit de viata si puls!!!!

Fiecare moment al vietii noastre, trebuie sa fie trait cu toata inima, in care fericirea si multumirea sa fie prezente!!!!!
Dragii mei, nu va mai conditionati viata de obtinerea unor rezultate viitoare, ci traiti-o pur si simplu, asa cum vi se ofera, cu clipe amare si dulci, si ACUM, nu maine sau poimaine!!!!Toti asteptam miracolul succeselor, dar, oare merita sa asteptam aparitia acestora, in loc sa ne bucuram, atat de lacrimile, cat si de zambetele noastre?????ACUM este momentul sa sadim flori in viata noastra, astfel incat, maine, sa fim mandri ca am lasat ceva frumos in urma noastra!!!Timpul nu asteapta, el isi urmeaza cursul, iar cei, care refuza sa creeze gradini pline cu flori inmiresmate in viata lor, vor exista intr-o lume, care, de fapt, nu le mai apartine de mult timp!!!!

Viata poate fi completa, zi de zi, daca ne schimbam atitudinea si conduita, totul tine de gustul nostru in ceea ce privesc florile, pe care le dorim inflorite in viata noastra!!!Schimbati-va principiile de viata, insusiti-vi-l pe cel al narcisei galbene, caci este unul sanatos si viabil!!!!!A trai, numai in PREZENT, este o solutie optima, caci ziua de maine nu este garantata nimanui!!!!A planta bulbi de narcise este o indeletnicire frumoasa, benefica pentru fiecare dintre noi!!!!Fiecare narcisa poate fi un ideal, o dorinta, un vis, o speranta, un gand, o inima!!!!Dragilor, faceti din viata voastra un camp al narciselor, al acestor flori de suflet, delicate, gingase si cu un parfum imbatator!!!!Buna ziua si ziua buna!!!!!___EU

On_____Ma pregatesc sa port o discutie aprinsa cu pachetelul meu!!!!

Pentru o dupa amiaza a schimbarilor in bine, pentru cei curajori, iubitori ai narciselor galbene!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2H7BdGELDeI

http://www.youtube.com/watch?v=0bmFQ91MCFM
kudika_15804
Postat pe 26 Ianuarie 2016 12:07
http://www.youtube.com/watch?v=Hh1SD-qyr68
kudika_15804
Postat pe 26 Ianuarie 2016 12:13
O poezie pentru o dupa amiaza splendida, asa cum se prezinta in Bucuresti!!!!Poezia iubirii, poezia eternitatii!!!__EU

Eternitate

" Graunte de nisip intr-un desert fara margini
Ce suntem noi intre infinite alte pietricele?
O duna miscatoare, purtata de vant de colo, colo
O masa uniforma fara personalitate individuala

Dar totul se schimba cu o picatura de apa
Din nisipul sterp rasare un fir de iarba, timid
Ce-si face loc printre grauntele de nisip fierbinte
Insa el se hraneste cu picatura de apa si creste

Aceasta este sansa noastra, de a transforma desertul
Framantarile, teama intr-un fir de iarba ce creste
Doar daca este hranit cu multa rabdare si protejat de arsita
Ce ar putea sa-l ofileasca si apoi sa piara sub o piatra

Cu seri ca aceasta, o seara frumoasa si calda, senina
In care clepsidra timpului a cernut nisipul in viteza
Noi doi am mai scris o pagina, in cartea ce prinde substanta
Ca un preambul al zilei de maine, cand ai sa fii din nou cu mine

Fosnetul nisipului purtat de vant inca se aude, se misca
Dar firul de iarba a prins radacini ce-l tin in viata
Un mic boboc indrazneste sa rasara, si infloreste
Asemeni tie Iubito, o prea frumoasa fata, trimisa de Ingeri."

Eternity, for all of you!!!!A lovely and peaceful afternoon to all!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MP2zAHo_n4M
kudika_15804
Postat pe 26 Ianuarie 2016 12:25
http://www.youtube.com/watch?v=valLnKOge7k
kudika_15804
Postat pe 26 Ianuarie 2016 12:26
"Ast�zi este �m�ine-le" meu. St� doar �n puterea mea s�-i dau form�, conținut, culoare. St� doar �n puterea mea s� preiau controlul, s� iau decizii, s� tr�iesc momentul. Penița care traseaz� conturul vieții mele este ghidat� de m�na mea. �mi asum fiecare greșeal�, fiecare nebunie, fiecare sentiment nelalocul lui. M� �ncarc cu energie pozitiv� fiindc� �mi ofer� echilibru �n viața de zi cu zi. M� �nconjor de oameni frumoși și maturi pentru c� ei influențeaz� mare parte din g�ndurile mele. M� �ntristez, suf�r și pl�ng ca orice om normal, dar nu p�strez nimic murdar �n sufletul meu. Regretele, dezam�girile, erorile fac parte dintr-un �ieri� uitat. �mi �ndrept privirea c�tre lucrurile și oamenii frumoși din viața mea, c�tre clipa prezent�, c�tre locuri �n care m� reg�sesc. Momentele frumoase sunt neprețuite pentru mine, de aceea �ncerc s� am parte de c�t mai multe. Timpul este ceva efemer, ceva pe care poți doar s�-l simți și s� te bucuri de trecerea lui, dar pe care nu �l poți opri și nici �ntoarce. �ncerc s� m� bucur de prezența oamenilor pe care �i iubesc și pe care �i respect, fiindc� știu c� totul este vremelnic. Certitudinea pe care o am este �ast�zi�, nu �ieri� și nu �m�ine�. Stabilitatea �mi este dat� de g�ndurile și sentimentele pozitive, de mintea clar� și aerisit�, de inima ușoar� și cald�. Nu simt team� la ziua de m�ine, la clipa urm�toare, dar pot spune c� simt un oarecare tremur de neliniște la tot ce va reprezenta viitorul �n sine. Poate c� este o nesiguranț� pe care o simțim și o tr�im cu toții, sau poate c� e doar un sentiment solitar. Oricum va fi, importanta este ziua de ast�zi, cu tot ce ne rezerv� ea, cu suișurile și cobor�șurile ei, cu elementele surpriz� și candoarea ei. C�ci timpul nu se m�soar� �n b�t�i de ceas, ci �n b�t�i de suflet."

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, fie viata cat de grea, tot mai frumoasa devine cand te trezesti zambind, avand bucurie si multumire in suflet!!!!! DRagii mei, nu amanati timpul, ACUM este momentul in care sa va decideti sa traiti, sa creati lucruri minunate, sa fiti voi insiva, sa iubiti!!!ACUM este clipa marilor realizari, voi sunteti forta, puterea necesara vietii!!!Nu ezitati sa dati ritm vietii voastre, nu conteaza ce doresc ceilalti, ci dorintele voastre vor fi pilonii zilei de astazi!!!! Spor la treaba, fiti bravi!!!!___EU

ON____Sper sa nu ma deranjeze careva in timp ce imi beau cafeluta!!!!

Pentru o zi frumoasa, cu realizari multumitoare!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4mCOH9SAUS0
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 07:00
http://www.youtube.com/watch?v=TD7X_5mYKZs
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 07:03
PEntru ziua de astazi, o poezie absolut superba, poeta mea de suflet, Popa Ines Vanda, imi binecuvanteaza fiecare zi cu cate o poezie !!!!!Zi minunata!!___EU

DRAGOSTE S�-ȚI NING

Vino, d�-mi s�rutul, fulguit de iarn�,
�n perfide-nghețuri dragoste s�-ți ning,
Picuri de tandrețe am s�-ți cern �n can�,
Buim�cit de alb, ceața s�-ți �nving!

Din f�nt�ni de cer hai de bea lumin�,
Str�zile-s pustii, nu privi-napoi!
Lacrima viorii sufletul ne-alin�,
Simfonii celeste �mp�rțim la doi.

Sc�rț�ie sub t�lpi flori de promoroac�,
Porumbei coboar� pe ferigi de rai,
Ochi de lun� plin� se alint�-n joac�,
Clipe f�st�cite adumbresc pe nai.

Se deșir� aprig caiere de fumuri,
Tu iubire �ns�, focul intețesti,
Zurg�l�i de dor jinduiesc prin g�nduri
Și topești Antarctici doar c�nd m� privești.

Vin z�pezi p�g�ne, clopoței se-ng�n�,
Fulgi se-mbr�țișeaz�, lin, pe s�turate,
Șoapte vis�toare se țin iar de m�n�,
Ne s�rut� t�mpla stele-mbujorate.___POpa Ines Vanda

Pentru sufletele iubitoare!!!

http://www.youtube.com/watch?v=IUhhCeW2MlM
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 07:06
http://www.youtube.com/watch?v=PmEzALBNfMU
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 07:15
"Cerul i-a d�ruit omului, spre a-i recompensa toate greut�țile, trei lucruri: speranța, visul și z�mbetul..."___Kant

"Dumnezeu are un scop pentru durerea ta, un motiv pentru b�t�liile tale și o recompens� pentru credința ta. �ncepe de unde ești! Folosește ceea ce ai! F� ceea ce poți! Suntem f�cuți din iubire, tr�im pentru a primi și a d�rui iubire. F�r� iubire, f�r� dragoste ar fi pustiu �n lume."

NU pierdeti aceste trei elemente esentiale, ele sunt hrana sufletelor voastre!!!!Incepeti ziua sperand la ore pline de bucurie si pace, nu permiteti tristetii sa va cotropeasca inimile, zambiti, radeti, multumiti Cerului ca inca o puteti face!!!Pace voua!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=4_A1CHGMuKM
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 07:21
http://www.youtube.com/watch?v=ETVjll5eR88
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 07:24
Degeaba ai strigat dupa mine Bela, ca ieri am fost la munca pe cand faceai tu cafeaua. De fapt ti-am zis de saptamana trecuta cum am turele, dar....
Buna dimineata

http://s1095.photobucket.com/user/grabbagraphiccom/media/Good%20morning/gm16wokkf.jpg.html
Rotty_
Postat pe 27 Ianuarie 2016 07:57
De la: Rotty_, la data 2016-01-27 07:57:32Degeaba ai strigat dupa mine Bela, ca ieri am fost la munca pe cand faceai tu cafeaua. De fapt ti-am zis de saptamana trecuta cum am turele, dar....
Buna dimineata

http://s1095.photobucket.com/user/grabbagraphiccom/media/Good%20morning/gm16wokkf.jpg.html

Dar ceeeeeeeeeeeee, mi-ai spus doar de a doua zi, hmmmmmmmm!!!! Bine ai venit, Rotty, dupa cum te vaz, astazi, esti pe val!!!! Am avut putina treaba!!!!! Ce ma enerveaza sefii mei, cand nu au astampar dimineata!!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 08:14
Trebuie sa fiu "pe val" ca nu am incotro.

"Ce ma enerveaza sefii mei, cand nu au astampar dimineata!!!!!"

Ce nesimtire domnule! Sa pretinda omului sa munceasca! Sa nu lase liber la distractie! Nt...nt...nt...

Rotty_
Postat pe 27 Ianuarie 2016 08:19
De la: Rotty_, la data 2016-01-27 08:19:01Trebuie sa fiu "pe val" ca nu am incotro.

"Ce ma enerveaza sefii mei, cand nu au astampar dimineata!!!!!"

Ce nesimtire domnule! Sa pretinda omului sa munceasca! Sa nu lase liber la distractie! Nt...nt...nt...

Ii voi penaliza drastic, ei comedie, nu stiu cum se face, dar cand doresc sa ma simt bine, hop, si ei, pe capul meu si al colegilor mei!!! Da, ei nu stiu ca, dimineata, nu este bine sa deranjezi omul din ale lui?????? Sa ne vezi pe toti, facem maruntel din buze!!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 08:22
Mda...tipic Ro. Omul se face ca munceste, iar sefii se fac ca platesc.
Sa indraznesc eu la serviciu sa intru pe net.... De fapt nici nu am timp... Aici e muncit cu adevarat fiecare cent castigat, nu cum se crede pe la voi ca in Germania umbla cainii cu colacii in coada.
Rotty_
Postat pe 27 Ianuarie 2016 08:30
De la: Rotty_, la data 2016-01-27 08:30:47 Mda...tipic Ro. Omul se face ca munceste, iar sefii se fac ca platesc.
Sa indraznesc eu la serviciu sa intru pe net.... De fapt nici nu am timp... Aici e muncit cu adevarat fiecare cent castigat, nu cum se crede pe la voi ca in Germania umbla cainii cu colacii in coada.

Ai dreptate, dar si aici se munceste, dar sefii uita ca oamenii dorm dimineata!!!!!Internetul ii revigoreaza brusc!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 08:48
Internetul contine cofeina! De aia intru eu dimineata la cafea.
Cum mai e vremea pe la voi, ca aici a inceput de aseara un vant de te duce. Numai "bine" la spondiloza mea. A si plouat aseara...offfff....iarasi...
Rotty_
Postat pe 27 Ianuarie 2016 08:56
De la: Rotty_, la data 2016-01-27 08:56:06 Internetul contine cofeina! De aia intru eu dimineata la cafea.
Cum mai e vremea pe la voi, ca aici a inceput de aseara un vant de te duce. Numai "bine" la spondiloza mea. A si plouat aseara...offfff....iarasi...

Mie-mi spuiiiiiiiii!!Ziua devine dulce dupa logarea mea aici, salutul de dimineata si dialogul matinal cu tine!!! Nu mai amintesc buna dispozitie creata de rasul de dimineata!!!!! Dar sefii nu trebuie sa stie asta, caci vor deveni invidiosi!!!! Rotty,,vremea este placuta, gerul s-a inmuiat lasand mizeria de rigoare, Doamneeee, nu suport Iarnaaaaaaa!!!! Acum, este soare!!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 08:59
Fericito! Aici tocmai s-a luminat, dar e innorat rau. Si vantul asta...... Apropo...salutari de la Valentino, ca tocmai am fost sa le dau drumul innaripatelor.
Rotty_
Postat pe 27 Ianuarie 2016 09:23
De la: Rotty_, la data 2016-01-27 09:23:53Fericito! Aici tocmai s-a luminat, dar e innorat rau. Si vantul asta...... Apropo...salutari de la Valentino, ca tocmai am fost sa le dau drumul innaripatelor.

Pupa mama pe el de cocos vestit si galagios, ca mine, da!!!!! Auzi, nu te doare stomacelul deloc???????? Al meu ghiortaie de zor, ma prefac ca nu-l aud!!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 09:31
Galagios...daaaaa !!! Cum am deschis cotetul, a si iesit si a inceput sa cante.
ar trebui sa ma doara si stomacul ? Nu ajunge cu spondiloza ? Nici mancare nu-mi trebuie, dar musai sa pap ceva sa iau medicamentele. Inca nu stiu ce, asa ca nu sta dupa mine, ataca pachetelul.
Rotty_
Postat pe 27 Ianuarie 2016 09:36
De la: Rotty_, la data 2016-01-27 09:36:21Galagios...daaaaa !!! Cum am deschis cotetul, a si iesit si a inceput sa cante.
ar trebui sa ma doara si stomacul ? Nu ajunge cu spondiloza ? Nici mancare nu-mi trebuie, dar musai sa pap ceva sa iau medicamentele. Inca nu stiu ce, asa ca nu sta dupa mine, ataca pachetelul.

L-am atacat deja, ca, cu tineeeeeeeeeeee, mor de foame acilisea!!!!! Pai, nu ti-am spus???Eu si Valentino suntem cei cu gura mare pe aici!!!!!! Ia sa vezi, dupa ce voi papa, ce gura voi avea, fac si vocalize, sa stai aproape de geamuri.....
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 09:47
Poate ca o sa te aud de la parau, ca tocmai ma pregatesc sa ies. E tarziu deja. Nu stiu daca mai apuc sa intru la o cafea, dar te -icesc si-ti doresc o zi cat se poate de buna.

http://i18.servimg.com/u/f18/14/89/60/05/10422410.jpg
Rotty_
Postat pe 27 Ianuarie 2016 09:54
De la: Rotty_, la data 2016-01-27 09:54:42Poate ca o sa te aud de la parau, ca tocmai ma pregatesc sa ies. E tarziu deja. Nu stiu daca mai apuc sa intru la o cafea, dar te -icesc si-ti doresc o zi cat se poate de buna.

http://i18.servimg.com/u/f18/14/89/60/05/10422410.jpg

Rotty, voi incerca sa fiu, aici, la ora pauzei mele de masa, daca vei fi, bine, daca nu, nu-i bai, avem programul nostru de dus la indeplinire!!! Spor de bine sa ai, te imbratisez!!!!! Acum, sa bagam carbune in furnal!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 09:57
Ce este dragostea, c�s�toria, viata, fericirea?

� �ntr-o zi, Platon l-a �ntrebat pe Socrate ce este dragostea.

Socrate i-a r�spuns:
Du-te pe c�mpul din apropiere �i adu-mi cel mai frumos spic de gr�u pe care �l vei g�si, dar �ine cont c� nu ai voie s� faci dec�t o singur� �ncercare. Platon l-a ascultat f�r� s� cr�cneasc�, �i s-a �ntors dup� o vreme f�r� a aduce nimic cu el.
Socrate l-a �ntrebat ce se �nt�mplase, iar Platon l-a l�murit: Atunci c�nd am intrat �n lanuri am z�rit un spic �nalt �i frumos, dar m-am g�ndit c� poate voi g�si un altul �i mai maiestos, a�a c� am mers mai departe. Am c�utat �n zadar dup� aceea, c�ci nu am aflat nici un alt spic asemenea celui dint�i, a�a c� nu �i-am mai adus vreunul.
Socrate i-a spus: Aceasta este dragostea.

�ntr-o alt� zi, Platon l-a �ntrebat pe Socrate ce este c�s�toria.
Socrate i-a zis: Mergi p�n� la p�dure �i taie-mi cel mai m�ndru �i mai chipe� brad, dar adu-�i aminte c� nu ai voie s� faci dec�t un singur drum pentru asta. Platon a f�cut �ntocmai �i a revenit dup� un timp cu un brad nu tocmai �nalt �i nu foarte frumos, dar �ndeajuns de ar�tos.
Socrate l-a �ntrebat de ce a ales tocmai acel pom, iar Platon i-a r�spuns:
Am v�zut ni�te brazi foarte falnici �n drumul meu prin p�dure, dar mi-am amintit ce s-a �nt�mplat ultima dat�, cu spicul de gr�u, a�a c� l-am ales pe acesta. Mi-a fost team� c� dac� nu �l iau cu mine m� voi �ntoarce din nou cu m�inile goale, de�i nu a fost chiar cel mai frumos brad pe care l-am z�rit.
Socrate i-a spus: Aceasta este c�s�toria.

Cu o alt� ocazie, Platon l-a �ntrebat pe Socrate ce este fericirea.
De aceast� dat�, Socrate l-a �ndrumat: Du-te pe malul r�ului �i culege cea mai frumoas� floare pe care o vei g�si, dar �ine seama c� nu po�i s� alegi dec�t o singur� dat�. Platon a f�cut a�a cum i s-a cerut �i, la �ntoarcere, a povestit: Am v�zut aceast� floare l�ng� r�u, am cules-o �i m-am g�ndit c� este cea mai frumoas� dintre suratele ei. De�i am z�rit �i alte flori minunate, continui s� cred c� aceasta este f�r� egal.
Socrate i-a zis: Aceasta este fericirea.

Cu un alt prilej, Platon �i-a �ntrebat �nv���torul ce este via�a.
Socrate i-a cerut s� fac� un nou drum �n p�dure �i s� aduc� de acolo cea mai frumoas� floare care �i va ie�i �n cale. Platon a plecat de �ndat�, gata s� �i duc� la �ndeplinire sarcina.
Au trecut trei zile, dar el nu �i-a mai f�cut apari�ia.
Socrate a mers �i el �n p�dure, s� �i caute ucenicul. �n cele din urm�, l-a descoperit �n mijlocul unei poiene. Socrate l-a �ntrebat dac� a descoperit preafrumoasa floare, iar Platon i-a ar�tat-o, r�s�rind din p�m�nt chiar l�ng� el. �nv���torul l-a �ntrebat de ce nu adusese floarea la casa sa, iar Platon i-a spus: Dac� f�ceam asta, s-ar fi ve�tejit cur�nd. Chiar dac� nu o rup, ea va muri, mai devreme sau mai t�rziu. A�a c� am stat �n preajma ei atunci c�nd a �nflorit, iar atunci c�nd se va ofili voi c�uta o alta, la fel de frumoas�. De fapt, acesta este a doua floare pe care am descoperit-o.
Socrate i-a spus: Ei bine, se pare c� �tii deja adev�rul despre via��.
Cu alte cuvinte:
* dragostea nu �nseamn� perfec�iune;
* c�s�toria nu trebuie s� fie o alegere perfect�, ci s� devin� una;
* fericirea este o stare de spirit autoc�tigat� de alegerea f�cut�;
* via�a este bucuria de a fi �mpreun�. �
�����������������������������������������

O povestire frumoasa, educativa pentru fiecare dintre noi, indiferent daca suntem casatoriti sau nu!!!!Ce am mai putea spune in urma citirii acestei povestiri??????Ce putem spune raportandu-ne la concluziile prezentate la finalul povestirii???Fiecare dintre noi a trait sau traieste o anumita experienta legata de prezenta celor patru elemente in viata noastra, deci opiniile pot fi impartite in mai multe tabere!!!!

Opinia mea este urmatoarea:

Da, iubirea nu inseamna perfectiune, dar inseamna adevar si daruire reciproca, in lipsa carora, nu se poate discuta de dragoste, ci de satisfacerea nevoilor diverse!!!Iubirea solicita, forteaza partenerii sa se situeze pe un palier inalt al respectului si devotiunii!!!!Iubirea inseamna lupta cu tine, insuti/ insati, in fata tuturor tentatiilor aduse de o lume frivola si vulgara!!!!Cati oameni, chiar in cuplu fiind, se prezinta astfel???Foarte putini, dar cei, care iubesc cu toata fiinta, se pot declara oameni fericiti, caci cunosc, d�jà, acest sentiment adus de iubirea sincera!!!

Casatoria poate deveni o alegere perfecta, doar in conditiile in care acea casatorie a fost incheiata ca urmare a existentei iubirii fidele si respectului intre cei doi parteneri!!!!!Mai exista asa ceva????In ce procent????Ce vedem in jurul nostru????Este trist, dar tribunalele si notariatele sunt sufocate de numarul dosarelor civile, in care se solicita separarea de partener, din varii motive!!!!Nu mai amintesc cazurile de violenta domestica, unde, evident, iubirea lipseste, cu desavarsire, caci, cand iubesti, nu ranesti, nu lovesti, nu inseli, nu tradezi!!!! Casatoria a ajuns un boulevard, pe care se circula in toate sensurile si modurile!!!Casatoria, care este o taina, un sacrament, s-a transformat intr-un paravan, in spatele caruia, se traieste duplicitar si murdar, obicei abject, practicat de foarte multi oameni!!!!Cui foloseste acest stil de viata, statutului familial, mandriei personale?????Gresit, nu foloseste nimanui, dimpotriva!!!!

Atat timp cat nu exista iubire adevarata, nici nu se poate lua in calcul notiunea de �casatorie reusita�, deci, acea fericire adusa de implinirea in cuplu, nu exista!!!!!

Intr-adevar, viata poate fi si bucuria de a fi, de a trai impreuna, de a trai iubirea alaturi de fiinta iubita, dar aceasta este valabil, numai in conditiile in care relatia este bazata pe iubire, partenerul ales dovedindu-se fiind cel potrivit, care se afla in deplina comuniune cu jumtatea sa!!! In caz contrar, acea bucurie se transforma intr-un calvar!!!Singuratatea simtita si traita �in doi� este ucigatoare pentru ambii parteneri!!!!

Dragii mei, va doresc sa va construiti lacas potrivit pentru viata voastra!!!Sa simtiti fiorii dragostei sincere, sa va inchegati familii �sanatoase� si trainice, nu doar de vazul lumii, ca sa aveti un anumit statut, acolo unde nu s-au format d�jà, sa traiti armonios, sa va iubiti cu pasine, sa cunoasteti fericirea, si viata, alaturi de partener, sa fie una frumoasa, infloritoare, zi de zi!!!

Ca sa descoperiti iubirea, trebuie sa invatati sa iubiti!!!
Ca sa va inchegati familie, trebuie sa respectati valorile familiei!!
Ca sa fiti fericiti, trebuie sa indepliniti primele doua conditii, chiar cu sfintenie!!
Ca sa simtiti bucuria vietii traita impreuna, trebuie sa respectati acel mod de a trai!!!
Nu cautati perfectiunea nicaieri, caci nu o veti gasi, dar puteti fi perfecti in imperfectiunile voastre!!!Buna amiaza si amiaza buna!!!__EU

ON_____Papica de pranz imi da binete!!!

Pentru o dupa amiaza reusita, din toate punctele de vedere!!!!!

Fairy tales!!!!A lovely afternoon for all of you!!!

http://www.youtube.com/watch?v=99J6lqq5Uig
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 12:11
http://www.youtube.com/watch?v=InSVqfZeLGI
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 12:12
Pauza placuta Bela Eu sunt la cafeaua de incalzire cu fiul meu. M-a flotzait de numa` la plimbarica.
Rotty_
Postat pe 27 Ianuarie 2016 12:14
De la: Rotty_, la data 2016-01-27 12:14:06Pauza placuta Bela Eu sunt la cafeaua de incalzire cu fiul meu. M-a flotzait de numa` la plimbarica.

Credeam ca ai venit sa papam impreuna, am chiftelute de ciuperci, cu pure de cartofi!!!!!! Savurare placuta la cafea si salutari fiului tau!!S-a innorat in Bucuresti!!!!! Ai grija sa nu racesti!!!!! Multumesc!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2016 12:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Suntem fericiti? de ce? 17 De la: ironia 28 Februarie 2011 22:14
Care e dragut?:X 28 De la: yumy 3 August 2010 19:01
help?! 2 De la: kudika029654 1 Octombrie 2009 08:24
AJUTOR!!!!! MI S-A RUPT PROTEZA SI NU MAI POT MERGE!!!!!!! 7 De la: dragalaspui 1 Septembrie 2008 15:05
Am intalnit-o pe ea ! 2 De la: 12 Ianuarie 2013 22:56