Mai multe
Stabilisem pe ultima suta de metrii un weekend la munte,multa zapada, mancaruri bune,cativa prieteni si baute bineinteles,dar mici detalii legate de organizare ne-au facut sa amanam pt urmatorul weekend.Nu am luat in considerare ca ar trebui sa sarbatorim, dar in Bucuresti chiar nu prea mai ai ce face,decat cluburi si malluri de care mi s-a cam luat.24 de ore nu ne-am ridicat din pat, decat strictu necesar, am mancat nachos pana mi s-a facut greata, filmele au rulat non-stop ca nici nu am apukat sa le tin numarul si mi-a gatit papa bun la cuptor cu ai mei preferati cartofi cu rozmarin rasfat, rasfat, rasfat la pat, se numeste.Cu toate ca mi-a lipsit agitatia din oras, a fost o zi speciala ca fiecare sambata in care ne giugiulim, lenevim, vorbim tot felul de prostii si pierdem timpul impreuna, asta timp de 2 ani jumate
|
|
gea7 Postat pe 16 Februarie 2009 11:22 |
|---|
|
Deci care era ideea mesajului tau? Sau intre timp kudika a devenit un fel de twitter? |
|
micabis Postat pe 8 Mai 2009 05:24 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Urmarite de proxeneti! | 49 | De la: luchianramona 22 August 2011 15:14 |
| Student! 1octombrie=Inchirieri | 1 | De la: g3orrgicutza 25 August 2009 23:34 |
| PAGINA NEMULTUMITILOR DE NEMULTUMITI!!! | 1 | De la: Kathhy 15 Aprilie 2009 16:13 |
|
|
||
| Idei de slogan pentru un shop online (poate si nume) | 6 | De la: kudika_1035803 15 Februarie 2019 11:22 |
| Sã votam pentru Brâncuºi | 1 | De la: valita76 29 Aprilie 2009 08:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.