Setari Cookie-uri

Am nevoie de un sfat, va roog

buna .....am citit si eu mesajele voastre de pe acest site dar nu am mai postat pana acum..Totusi as avea nevoie de un ajutor, o parere sincera din partea voastra.Am o relatie de 2 ani si..nu am avut doar momente fericite ca in orice relatie..Ne certam din toate prostiile....si cateodata ne certam chiar tare ..Anul trecut mi-a venit o "ingenioasa" idee sa ne lasam de fumat...eu fumam cand ne-am cunoscut iar el nu,si s-a apucat pe parcurs...La inceput nu a fost de accord cu "decizia" mea..dar apoi au urmat niste promisiuni care au fost incalcate...la revelion am zis k ne lasam...dar si de data asta m-a dezamagit...nu pot sa zic k eu m-am lasat de tot...sincer am mai fumat si eu(in 3 luni maxim un pachet) .Ce m-a durut ff tare a fost k noi am promis k ne strangem banii de tigari pt noi sa facem ceva util cu ei.. deci aceasta promisiune face parte din planurile noastre sa avem macar o baza..sa pornim de la ceva..pt mine conteaza ff mult pt el...nu prea!Am fost f entuziasmata knd mi-a promis si chiar am crezut..Nu e vorba pana la urma k fumeaza...e vorba k nu se poate tine de promisiuni si e ff nepasator si superficial cu unele chestii.I-am zis k prin faptele pe care le face ma face sa imi pierd din incredere...cum sa mai am incredere in el knd imi promite si nu se tine nici macar de promisiunile marunte?Si mai este inca o problema el este foarte indiferent..nu zic k nu ma iubeste..dar cateodata nu e f entuziasmat sa ne vedem...si nu pot zice k ne vedem zilnic..Pentru mine el e cea mai importanta persoana si as face orice sa ma vad cu el..imi face placere prezenta lui...niciodata nu i-am zis k nu vreau sa ne vedem..tot timpul am tras sa ne vedem makr putin...dar el nu face asta si tot timpul cand imi zice asta pun la suflet si ma doare k nu incearca sa traga de fiekre moment in care ar putea sta cu mine.As vrea sa fiu si eu mai indiferenta...sunt o fire mai impulsiva si ma aprind repede...dar imi pasa de el si as vrea sa fie bine..va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi, spuneti-mi ce sa mai fac ce metode sa mai aplic cum sa incerc sa rezolv aceste probleme...multumesc mult...v-am pupat:*:*
:
bblusha_4u
Postat pe 9 Martie 2009 21:53
poate ca organismul lui nu poate renunta la fumat.ei si?cei un capat de lume?corpul lui,decizia lui.incearca sa nu mai dramatizezi orice lucru si va fi mai bine.
dana_mv
Postat pe 9 Martie 2009 21:57
Problema ta este grava,se poate sa te iubeasca pentru nevoiile sexuale de care are parte,si daca nu are ambitie sa se lase de fumat tu nu ai ce sa-i faci.Parerea mea personala este sa mai cauti sa vezi si alt baiat,chiar daca vorbesti cu el de atata timp.El oricum ti-a prins punctul slab ca-l iubesti si te joaca pe degete.
Draga mea nu-i un bai sa mai cunosti si pe altcineva,se poate sa intalnesti persoana care sa stie sa te respecte si sa te aprecieze la adevarata ta valoare.Iti doresc mult noroc,si sa te bucuri de toata dragostea din lume !
bonjour
Postat pe 9 Aprilie 2009 16:34
Hmm... in primul rand, felicitari ca esti o tipa decisa si disciplinata. Asta e foarte bine!
Pe de alta parte... Trebuie sa intelegi ca nu toata lumea e ca tine. De fapt... Majoritatea NU sunt ca tine. Asta e!
Si in cuplu... orice cuplu... nu poti controla totul... Nu poti decide NUMAI TU ce, cum, de ce... Pacat ca s-a apucat de fumat... Acum raul e facut... Accepta-l.
Bafta cu lasatul de fumat. E o chestie super!
Dor_a
Postat pe 9 Aprilie 2009 17:06
Ai enumerat 2 probleme, amandoua fiind ale tale. In primul rand un fumator nu se lasa de fumat atunci cand vor altii, ci atunci cand el hotaraste asta pentru ca implica multa vointa. Nu te supara dar asta nu inseamna ca nu te iubeste si ca nu se tine de promisiuni, inseamna ca el nu simte nevoia sa se lase de fumat . A doua problema este ca poate tu esti mai posesiva si el nu. Inteleg eu de aici ca in aceasta relatie cel mai mult conteaza dorintele tale, iar daca el nu se conformeaza inseamna ca nu te iubeste. Iubeste-l asa cum este ,daca poti. Gaseste-ti alte preocupari pentru timpul tau liber si mai lasa-l si pe el sa-si expuna dorintele. Si tine si tu cont de ele. Intr-o relatie sunt doi si implicit fiecare cu dorintele lui, incearca sa-i cunosti si dorintele lui si poate cand ai sa tii cont de ele va vrea sa fiti mai mult impreuna. Nu te supara pe mine, dar cand se ajunge la reprosuri deja placerea intalnirilor nu mai exista. Pupici, traieste clipa asa cum este ea nu cum ai vrea sa fie.
valita76
Postat pe 30 Aprilie 2009 08:48
E adevarat ca un fumator nu se poate lasa de tigari cand vor ceilalti, dar era foate usor sa spuna: nu pot si nu simt nevoia sa ma las! In loc sa nu se tina de promisiune, mai bine nu promitea si era mult mai bine pt.amandoi! E adevarat ca asta nu inseamna ca nu te iubeste, dar increderea intr-o persoana ti-o pierzi pentru niste minciuni care nu isi au rostul!
raluca_sarbu
Postat pe 30 Aprilie 2009 11:03
despre fumat..poi si eu sunt fumatoare si stiu ce inseamna..nu e vorba k nu se tine de promisiune ci pur si simplu nu are vointa..si eu promit mereu k ma las, dar recunosc, nu exista vointa..orice om are defecte, bine k nu sunt altele..in timp, se va lasa singur nu k il rogi tu:) ..despre problema cealalta...nu tot baietii isi arata sentimentele cum vrem noi si de cate ori vrem noi:) poate e si mai orgolios..ce zodie e?:) poop
tina81
Postat pe 30 Aprilie 2009 16:38
buna...multumesc de sfaturi, nu m-am suparat pe nimeni,din contra multumesc celor care si-au spus parerea asa cum au considerat...
mi-a placut mult cum a pus problema raluca...asta vroiam sa subliniez...:ca nu sunt deranjata de faptul k nu se poate lasa ci mai mult k promite fara sa se gandeasca inainte sau fara sa incerce sa faca ceva....si asa imi pierd increderea treptat pt niste promisiuni ce nu isi au rostu' pana la urma...cand putea sa zica de la inceput k nu si gata..fara sa minta (pana la urma pe amandoi).Legat de indiferenta lui...nu stiu ce sa zic...vreau sa cred k o sa se schimbe pana la o anumita varsta..inca nu e responsabil,ba din contra "fuge" dak se simte vinovat, in nici un caz nu recunoaste, incearca sa dea vina pe mine sau pe orice altceva.se "scoate" cu alte chestii,e orgolios intr-un cuvant e LEU si...cred k va imaginati mai departe
va multumesc ink o data tuturor celor care au postat si mai astept rasp
aaa...si dak stiti metode de a ne lasa de fumat astept idei sau pareri...
v-am puuupacit ..o seara buna
bblusha_4u
Postat pe 1 Mai 2009 22:44
Pai sa vedem.... Da, este o chestie marunta asta cu lasatul de fumat, dar felicitari tie ca ai putut. Problema care exista aici are mai multe ramificatii sa zicem asa. Sa nu te superi pe modul cum am sa pun problema, in nici un caz nu vreau sa te jignesc, dar as vrea sa intelegi cum trebuie ce urmeaza sa spun. Prin faptul ca tu iti doresti sa te vezi cu el si tragi putin de el cu asta, te faci disponibila si slaba din punctul lui de vedere. Nu e nimic rau in faptul ca vrei sa-l vezi, e logic de altfel, dar trebuie sa influentezi ca si de partea cealalta sa fie la fel. El s-a obisnuit ca tu sa ii spui sa va vedeti si sa fii tot timpul de acord cu ce zice el, ce vrea sa faca, bla bla. Incearca sa schimbi putin foaia. Nu ii mai cere sa va vedeti, fa-ti program singura sau cu prietenii, oricum, nu cu el. Trebuie sa vada ca nu mori fara el. Ei cam sufera de treaba asta, mai ales dupa o perioada mai lunga, asa cum aveti voi. Mai refuza-l din cand in cand, si cel mai important, pune-te pe tine pe primul plan, pentru ca am impresia ca pana acum nu prea ai facut asta. Cu cat te respecti tu mai mult, cu atat o sa te respecte si el. Stiu ca e greu ce iti zic eu, dar nu vorbesc din carti :) Orice ai alege sa faci, eu iti urez noroc!
Bandy
Postat pe 2 Mai 2009 23:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu Berbec-el Rac si plus inca una Balanta ! 14 De la: kudika226541 19 Ianuarie 2011 16:58
buna 13 De la: crissa_909 20 Mai 2009 20:48
hy 5 De la: bestiutza_relouded 9 August 2009 01:16
EU ASHA SI EL....LA FEL :) 15 De la: _dulcik_ 2 Iulie 2009 10:50
femeia pesti si barbatul taur..??? 88 De la: inna13 15 Octombrie 2011 12:07