Mai multe
| hai sa va plictisesc si eu cu mica mea poveste de amor...din pacate in timp ce scriu simt ca este mult prea tarziu...ne-am cunoscut acum 2ani in valtoarea unor evenimente ce depaseau cu mult imaginatia cuiva! voiam sa reusesc in afaceri si eram sigura ca doar cu sacrificii se poate obtine totul. atunci a aparut, firesc, normal..zambind...cred ca era cel mai firesc personaj din cati vazusem in jurul meu vreodata. i-au placut presupun idealurile mele, astfel incat a devenit suporterul meu nr.1.ma indragosteam de el din ce in ce mai mult si simtea asta....dar nu imi doream sa iubesc asa ca o sclava! voiam sa iubim egal, doamne ce prostie! probabil acest cuvant, acest verb se traduce altfel in randul barbatilor, stiu ca nu are pentru ei aceeasi semnificatie ca pentru noi femeile.in fine anul trecut a fost cum a fost ne-am intalnit de cateva ori fara importanta, insa anul acesta e din ce in ce mai cumplit! ma gandesc la el de mereu si se pare ca nu mai am ce face. anul acesta oricum e greu pentru toata lumea insa mie , nu stiu eu am niste semne ca nimeni in acest univers nu poate fi mai important, mai sensibil si mai loial decat el. mi s-au intors inapoi ca un bumerang negativ toate actiunile ce le-am dorit pozitive atunci. e incredibil cum doar energia cuiva poate transforma orice zi mohorata in una luminoasa. Nu mai stiu…cum l-as putea cuceri, sau adduce inapoi, sau a-l cuceri cu adevarat/ nu as vrea sa se transforme in obsesie dar simt ca dzeu imi arata ca el a fost singurul om adevarat de pana acum..ce as putea face oare sa nu mai plang si sa pot actiona in vreun fel? | ||
|
loveactually Postat pe 12 Martie 2009 23:31 |
||
|---|---|---|
|
ce inseamna sa treci pe langa dragoste si tu sa fii ocupat cu altceva..se mai intampla... suna-l si vb cu el..invita-l la o cafea ...nu astepta sa va intalniti iar intamplator..parerea mea
|
||
|
coffeeta Postat pe 13 Martie 2009 09:41 |
||
|
Draga Raluca , ... Ti-am ctit povestea si pana la un punct este asemanatoare cu a mea. Inainte sa il suni...sa dai de el ...sa va intalniti...whatever...ai o intrebare la care trebuie sa iti raspunzi. E iubire? Sau e doar salvatorul de care aveai nevoie? Gandeste-te ca a fost langa tine cu idei , sugestii ( eventual) si cu incurajari. In momente de criza si singuratate ...orice ajutor e binevenit. In cazul in care esti si singura si vulnerabila...un astfel de barbat se transforma in Prince Charming. Deci...e iubire...sau admiratie si senzatie de stabilitate. A nu se confunda. Poti ajunge sa faci gresala vietii tale. Stiu ca in acest moment nu esti in postura n care sa iei o decizie " la rece" ....insa incearca sa te detasezi de situata in care te afli...si sa analizezi lucrurile si dintr-o alta perspectiva. Sincer ...hope for the best :) A. |
||
|
|
||
|
angelofsorrow Postat pe 13 Martie 2009 10:14 |
||
Suna-l si spune-i ceea ce simti.Nu ai ce pierde!o sa fii mai linistita!Cel mai rau lucru care ti se poate intampla e sa te refuze(stii,in general, noi oamenii nu spunem ceea ce simtim cu adevarat deoarece ne e frica sa nu fim respinsi)dar nu si de unde sastii sigur asta...asa ca mai bine incearca...
|
||
|
camelusha83 Postat pe 13 Martie 2009 11:37 |
||
|
DA!!! EL E ALESUL!!! dar asta nu aveam de unde sa o stiu atunci, in nebunia evenimentelor! asta o stiu ACUm dupa 2ani, si.....din nefericire O STIU ffff SIGUR! l-am sunat...si i-am spus o prostie!~ dar el minunat cum e a intuit perfect ce voiam! dar a lasat-o balta, pb e prea ocupat....daca ma pun pe plans si il sufoc cu regretele mele tot nu cred ca o sa obtin mai mult....nu iubire! regrete, poate....dar nu ce imi doresc eu! va pup si mii de multumiri |
||
|
loveactually Postat pe 15 Martie 2009 14:02 |
||
De la: raluca_d, la data 2009-03-15 14:02:57DA!!! EL E ALESUL!!! dar asta nu aveam de unde sa o stiu atunci, in nebunia evenimentelor! asta o stiu ACUm dupa 2ani, si.....din nefericire O STIU ffff SIGUR! l-am sunat...si i-am spus o prostie!~ dar el minunat cum e a intuit perfect ce voiam! dar a lasat-o balta, pb e prea ocupat....daca ma pun pe plans si il sufoc cu regretele mele tot nu cred ca o sa obtin mai mult....nu iubire! regrete, poate....dar nu ce imi doresc eu! si ti`ai dat seama de asta in numai 3 zile??
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 15 Martie 2009 14:06 |
||
De la: raluca_d, la data 2009-03-15 14:02:57DA!!! EL E ALESUL!!! dar asta nu aveam de unde sa o stiu atunci, in nebunia evenimentelor! asta o stiu ACUm dupa 2ani, si.....din nefericire O STIU ffff SIGUR! l-am sunat...si i-am spus o prostie!~ dar el minunat cum e a intuit perfect ce voiam! dar a lasat-o balta, pb e prea ocupat....daca ma pun pe plans si il sufoc cu regretele mele tot nu cred ca o sa obtin mai mult....nu iubire! regrete, poate....dar nu ce imi doresc eu! Pai si pana la urma cum a ramas....e minunat , ok ..dar ce faceti mai departe ...macar asa un hint ti-a dat ?
|
||
|
__LL__ Postat pe 15 Martie 2009 14:08 |
||
De la: raluca_d, la data 2009-03-15 14:02:57DA!!! EL E ALESUL!!! dar asta nu aveam de unde sa o stiu atunci, in nebunia evenimentelor! asta o stiu ACUm dupa 2ani, si.....din nefericire O STIU ffff SIGUR! l-am sunat...si i-am spus o prostie!~ dar el minunat cum e a intuit perfect ce voiam! dar a lasat-o balta, pb e prea ocupat....daca ma pun pe plans si il sufoc cu regretele mele tot nu cred ca o sa obtin mai mult....nu iubire! regrete, poate....dar nu ce imi doresc eu! Ma, faza asta cu "let's talk about it" e... over-rated, credeti-ma. Ce ma amuza pe mine aici, pe forumul asta ca pare raspunsul universal: "Vorbiti despre asta". Scuze, dar "fleoshc!" In viata asta un singur lucru e clar ca rasaritul soarelui: cand un barbat te vrea, vorbeste EL. Daca nu, poti TU sa vrei sa "vorbesti despre asta" (sau chiar sa o faci) pana ti se face acru, tot ce rezolvi e sa isi schimbe numarul de telefon. Vrei sfat? Sfat: vezi-ti de ale tale. Daca o sa vina vremea, o sa te caute el. Daca nu, macar lasa-l la nivelul la care inca iti mai raspunde la telefon. Bafta! |
||
|
Dor_a Postat pe 15 Martie 2009 14:16 |
||
Corect si cat se poate de adevarat ...mai exista si posibilitatea ..ca barbatul ala sa te tina ''agatata '' asa de forma ....mai da un telefon la vreo 2-3 saptamani cand are el chef sa mai schimbe peisajul , sa mai iasa pe afara ....sa te ''tina de proasta'' cu alte cuvinte ....si chiar daca e minunat si mirobolant ...poate nu te vrea pentru el mereu ..te vrea asa ...''la ore fixe '' E fleoshc combinat cu bullshit :)))...
|
||
|
__LL__ Postat pe 15 Martie 2009 14:23 |
||
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-15 14:23:32Corect si cat se poate de adevarat ...mai exista si posibilitatea ..ca barbatul ala sa te tina ''agatata '' asa de forma ....mai da un telefon la vreo 2-3 saptamani cand are el chef sa mai schimbe peisajul , sa mai iasa pe afara ....sa te ''tina de proasta'' cu alte cuvinte ....si chiar daca e minunat si mirobolant ...poate nu te vrea pentru el mereu ..te vrea asa ...''la ore fixe '' Da, exact! Stii, exact asta imi povestea un amic (barbat), ca el mai tinea anumite relatii "caldute", ca sa mai aiba "deschidere", vorba lui Lukyy cand voia sa schimbe peisajul... |
||
|
Dor_a Postat pe 15 Martie 2009 14:29 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-03-15 14:29:15De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-15 14:23:32Corect si cat se poate de adevarat ...mai exista si posibilitatea ..ca barbatul ala sa te tina ''agatata '' asa de forma ....mai da un telefon la vreo 2-3 saptamani cand are el chef sa mai schimbe peisajul , sa mai iasa pe afara ....sa te ''tina de proasta'' cu alte cuvinte ....si chiar daca e minunat si mirobolant ...poate nu te vrea pentru el mereu ..te vrea asa ...''la ore fixe '' Cred ca trebuia sa ma faca mama barbat ... ...trist ..sper sa nu ajung vreodata sa fiu ''plapumioara '' nimanui ...mai bine ma bat singura cu pliciul de muste ..Doamne fereste ...stiu ca e reaba cu never say never ..dar chiar nu-mi doresc!!!E umilitor ...si denota un caracter slab si pricajit( al plapumioarei zic ) ! Sa se duca dracu in Ibiza daca vor sa schimbe peisajul ...ehhh ..
|
||
|
__LL__ Postat pe 15 Martie 2009 14:35 |
||
|
eu zic sa stati linistite! k nici nu stresez baiatul, nici plapumioara lui nu-s! la cum il cunosc eu pe el, mie mi-e clar ca s-a dus! ma gandeam cum ..doamne doamne mi-a aratat pana la urma asa..care dintre zmei era cel mai viteaz si cel mai cu sufletul curat ...(caci aparent toti sunt asa la prima vedere!! ) va poop& multumesc. |
||
|
loveactually Postat pe 16 Martie 2009 14:43 |
||
| &ma mai gandeam la ce bun ca mi-a aratat mie toate astea si ce sa mai fac eu acum! cu toate invatamintele mele.... | ||
|
loveactually Postat pe 16 Martie 2009 14:44 |
||
De la: raluca_d, la data 2009-03-16 14:43:16eu zic sa stati linistite! k nici nu stresez baiatul, nici plapumioara lui nu-s! la cum il cunosc eu pe el, mie mi-e clar ca s-a dus! ma gandeam cum ..doamne doamne mi-a aratat pana la urma asa..care dintre zmei era cel mai viteaz si cel mai cu sufletul curat ...(caci aparent toti sunt asa la prima vedere!! ) Ti s-a parut tie ca stam nelinistite? Noi vorbeam de principiu, cel atat de la moda:"Vorbeste despre asta, ca - vezi Doamne, oamenii nu vorbesc de frica de a fi refuzati. Nu, barbatii nu au astfel de inhibitii. Barbatii (cei adevarati, nu viermii de matase) sunt vanatori, au in ADN sa spuna, sa faca primul pas... Nu l-a facut, desi a avut ocazia... teoria cu "vorbeste despre asta" e bull si te pune doar intr-o situatie penibila. Dar tu incearca, ca nimic nu le place oamenilor mai mult decat sa si-o ia avertizati fiind.
|
||
|
Dor_a Postat pe 16 Martie 2009 14:49 |
||
| pai tocmai ce ziceam ....ca nu am ce sa incerc! | ||
|
loveactually Postat pe 16 Martie 2009 22:21 |
||
De la: raluca_d, la data 2009-03-16 22:21:52pai tocmai ce ziceam ....ca nu am ce sa incerc! doi ani de zile!!!? presupun ca-i casatorit, altfel nu vad de ce amani atat! |
||
|
Postat pe 28 Martie 2009 20:39 |
||
De la: raluca_d, la data 2009-03-12 23:31:11hai sa va plictisesc si eu cu mica mea poveste de amor...din pacate in timp ce scriu simt ca este mult prea tarziu...ne-am cunoscut acum 2ani in valtoarea unor evenimente ce depaseau cu mult imaginatia cuiva! voiam sa reusesc in afaceri si eram sigura ca doar cu sacrificii se poate obtine totul. atunci a aparut, firesc, normal..zambind...cred ca era cel mai firesc personaj din cati vazusem in jurul meu vreodata. i-au placut presupun idealurile mele, astfel incat a devenit suporterul meu nr.1.ma indragosteam de el din ce in ce mai mult si simtea asta....dar nu imi doream sa iubesc asa ca o sclava! voiam sa iubim egal, doamne ce prostie! probabil acest cuvant, acest verb se traduce altfel in randul barbatilor, stiu ca nu are pentru ei aceeasi semnificatie ca pentru noi femeile.in fine anul trecut a fost cum a fost ne-am intalnit de cateva ori fara importanta, insa anul acesta e din ce in ce mai cumplit! ma gandesc la el de mereu si se pare ca nu mai am ce face. anul acesta oricum e greu pentru toata lumea insa mie , nu stiu eu am niste semne ca nimeni in acest univers nu poate fi mai important, mai sensibil si mai loial decat el. mi s-au intors inapoi ca un bumerang negativ toate actiunile ce le-am dorit pozitive atunci. e incredibil cum doar energia cuiva poate transforma orice zi mohorata in una luminoasa. Nu mai stiu…cum l-as putea cuceri, sau adduce inapoi, sau a-l cuceri cu adevarat/ nu as vrea sa se transforme in obsesie dar simt ca dzeu imi arata ca el a fost singurul om adevarat de pana acum..ce as putea face oare sa nu mai plang si sa pot actiona in vreun fel? uneori nu realizezi unele chestii..decat cand deja e prea tarziu
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 28 Martie 2009 20:41 |
||
| Eu tot n-am inteles ce s-a intimplat, ce v-a despartit, sau mai bine zis ce va desparte acum? | ||
|
cckitty Postat pe 28 Martie 2009 20:46 |
||
De la: ccKitty, la data 2009-03-28 20:46:57Eu tot n-am inteles ce s-a intimplat, ce v-a despartit, sau mai bine zis ce va desparte acum? n-aveau cum sa se desparta pentru ca n-au fost niciodata impreuna. el o ajuta in biznis, ea fu fermecata ca nu i-a cerut nimic in schimb. ea s-a indragostit, el inca nu! |
||
|
Postat pe 28 Martie 2009 20:52 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-03-28 20:52:30De la: ccKitty, la data 2009-03-28 20:46:57Eu tot n-am inteles ce s-a intimplat, ce v-a despartit, sau mai bine zis ce va desparte acum?
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 28 Martie 2009 20:54 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-03-28 20:52:30De la: ccKitty, la data 2009-03-28 20:46:57Eu tot n-am inteles ce s-a intimplat, ce v-a despartit, sau mai bine zis ce va desparte acum? Pai daca el o ajuta neconditionat, inseamna ca e inlove de ea
|
||
|
cckitty Postat pe 28 Martie 2009 20:55 |
||
Pai daca el o ajuta neconditionat, inseamna ca e inlove de ea [/quote] |
||
|
loveactually Postat pe 29 Martie 2009 18:32 |
||
| Hi! | ||
|
Cassey Postat pe 13 Mai 2009 16:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| 100$ pe saptamana!! | 1 | De la: LimboOts 14 Mai 2010 21:15 |
| Oportunitate de castig! | 1 | De la: floryna_l_lazy 24 Ianuarie 2011 13:08 |
| EUROPEAN CALL CENTER-operatori teapa??? | 3 | De la: kika25 17 Noiembrie 2009 14:13 |
|
|
||
| Videochat | 7 | De la: kudika_972424 19 August 2014 02:46 |
| programele de afiliere-o sursa de venit | 2 | De la: emmig 23 Februarie 2010 21:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.