Setari Cookie-uri

ingrijire ten cu probleme

Am si eu o problema:am tenul foarte sensibil...daca folosesc creme mai hidratante imi ies cosuri,daca folosesc creme ptr ten mixt sau gras mi se usuca.In plus am facut un fel de alergie pe fata primavara trecuta si mi-au umflat pleoapele si pielea din jurul ochilor mi s-a uscat foarte tare si ma ustura toata fata.Am fost la dermatolog ,nu am mai facut alergia respectiva dar tot nu mi-am rezolvat in totalitate problema cu tenul.Voi ce produse credeti ca ar trebui sa folosesc?
camelusha83
Postat pe 17 Martie 2009 14:48
am avut si eu aceasta problema. am folosit vichy si acum sunt ca noua
am vazut ca au facut si site produsului www.normaderm.ro. Merita folosit, trust me. Plus... ce ai de pierdut? presupun ca oricum ai incercat un miliard de creme...
Sa imi spui daca ti-a facut bine
pup!
zuppy
Postat pe 30 Martie 2009 16:01
ciao scumpo intra pe id meu ca sa putem vb mai multe cred ca te pot ajuta ... yvette_15_sabina@yahoo.com
yvette_15_sabina
Postat pe 30 Martie 2009 16:10
De la: zuppy, la data 2009-03-30 16:01:57am avut si eu aceasta problema. am folosit vichy si acum sunt ca noua
am vazut ca au facut si site produsului www.normaderm.ro. Merita folosit, trust me. Plus... ce ai de pierdut? presupun ca oricum ai incercat un miliard de creme...
Sa imi spui daca ti-a facut bine
pup!



Sincer, eu nu iti recomand normaderm de la vichy decat daca esti sigura ca va avea rezultate pentru tine. Daca zici ca si cremele pentru piele mixta iti usuca fata, normaderm sigur nu e alegerea potrivita.

Te-ai gandit ca poate totusi tenul tau nu este gras si de aia ti se usuca cand folosesti cremele despre care ai zis? Crede-ma, am patit-o pe propria piele. Si mi-am facut un test cu un dermoanalizator si am constatat cu stupoare ca am ten uscat, cu toate ca imi ieseau si inca imi mai ies cosuri. esti sigura ca iti ies cosuri doar atunci cand te dai cu crema hidratanta, si nu e doar o coincidenta? e posibil ca si de la crema sa faci cosuri, dar asta doar daca nu este o crema de calitate si e comedogena, sau daca pur si simplu tenului tau nu-i place.

Eu ti-as propune o dermoanaliza ca sa vezi exact conditiile tenului tau, si in functie de rezultat sa-ti iei o crema potrivita. Pacat ca nu esti din timisoara si nu stiu unde gasesti un astfel de aparat. cauta in farmacii... probabil sensiblu trebuie sa aiba.
Apropo! Ce creme ai incercat pana acuma? poate pot sa-ti recomand eu ceva ce poti incerca. Ah, si la unele creme, mai nou, gasesti si testere sau mostre. Incearca!

Succes si sa-mi spui ce ai rezolvat pana la urma!
iuly_a
Postat pe 31 Martie 2009 00:43
Doresti sa te simti adorata, rasfatata, ingrijita, atat pe plan personal cat si financiar? Noi avem solutia…produse cosmetice de îngrijire, machiaj ºi parfumerie din þãri precum Franþa, Italia ºi Polonia, de asemenea, bucura-te de bijuterii asa cum ti-ai dorit din totdeauna: ...CALITATE LA PRET FOARTE MIC !!! E adevarat!!! Convinge-te, scrie pe email the24sweet@yahoo.com daca te intereseaza.
Monique_2009
Postat pe 8 Martie 2010 12:41
Mai patesc si eu asa dar asta in general de la fond de ten, farduri , blush`uri ....plus ca pensula pe care o folosesc pentru a`mi aplica toate acestea trebuie sa o schimb in mod regulat pentru`ca am inteles ca retine multi microbi daca o folosesti un timp mai indelungat sau inainte de menstruatie imi apar .Cum scap eu personal de ele ? Dimineata si seara ma spal cu gel de curatare de la Nivea Visage ptr ten mixt si gras , imi curata extraordinar de bine tenul , apoi ptr a`mi inchide porii folosesc o oarecare apa tonica , si pe urma crema de la Nivea . Incearca asa poate iti trec ...
una
Postat pe 12 Martie 2010 21:07
Si eu am ten sensibil.Asta frumos spus.Am incercat zeci de creme ,seruri .La o prietena in SUA am vazut o crema ,exista si gel( eu am luat gelul) cu Pycnogenol.Se gasesc si in Romania .Am cumparat la RomExpo dar si de pe site-ul distribuitorului.Sunt special create pt tenul sensibil iar gelul e mai mult decat perfect.Sigur ca am luat toata gama nu doar gelul si chiar si alte produse.Pycnogenolul e un extract ce e si antioxidant extrem de puternic dar si imbunatateste circulatia sangelui si leaga colagenul si elastina.
dadina
Postat pe 17 Martie 2010 22:13
Si eu am tenul gras si foarte sensibil. Mi-am facut un tratament pentru ten gras de la Bruno Vassari si m-am umplut in ultimul hal de cosuri, medicul meu mi-a zis ca sunt fabricate de chinezi aceste produse pentru ca pun o substanta foarte des folosita in china ca sa dureze un produs mai mult. Sunt disperata, medicul a zis ca sunt pustule, dar sunt pe sub piele si enorm de mari si multe, am fata desfigurata, help
CoraTheLady
Postat pe 26 Martie 2010 14:35
De la: CoraTheLady, la data 2010-03-26 14:35:44Si eu am tenul gras si foarte sensibil. Mi-am facut un tratament pentru ten gras de la Bruno Vassari si m-am umplut in ultimul hal de cosuri, medicul meu mi-a zis ca sunt fabricate de chinezi aceste produse pentru ca pun o substanta foarte des folosita in china ca sa dureze un produs mai mult. Sunt disperata, medicul a zis ca sunt pustule, dar sunt pe sub piele si enorm de mari si multe, am fata desfigurata, help

Nu vreau sa fac reclama la aceste produse Bruno Vassari. Eu le folosesc si sunt multumita, dar din ce spui tu Cora ca te-au desfigurat si ca te-ai umplut de cosuri si bube mi se pare cam tras de par...Asta este singura actiune pe care ai luat-o impotriva celor de la Bruno Vassari??Ai postat pe un forum cateva mesaje de rau despre produsele lor??? Eu cred ca daca era asa cum zici tu, ca te-au desfigurat si ca te-au umplut de cosuri si alte minunatii erai de mult la PRO TV la stiri si prin ziare si daca este asa cum zici tu, li se ridica de mult dreptul de a produce si vinde astfel de produse care transforma oamenii in mutanti( din descrierea ta asta am inteles) Dar pune-ne si noua o poza sa vedem cum arata tenul tau dupa folosirea acestor produse...macar asa din curiozitate. REPET, nu vreau sa fac reclama la aceste produse dar mi se pare urat din partea celora care poasteaza lucruri neadevarate despre produsul x si y doar ca sa se afle in treaba.Norocul tau ca nu vede ce scri un reprezentant al Bruno Vassari in Romania ca eu cred ca te-ar putea da in judecata pentru denigrarea imaginii
Ella_3lla
Postat pe 26 Martie 2010 15:30
o crema foarte buna pentru ten cu probleme mai este si bioderma sensibio Ds. de bruno vassari m-am lecuit si eu cand am facut un tratament anticelulitic si nu numai ca nu mi-a eliminat celulita dar mi-a ars pielea si m-a iritat extraordinar. sunt foarte proaste produsele lor, si au si preturi mari pentru o calitate rusinoasa.

ps: draga andreea daca tu esti deranjata ca zici tu ca unii posteaza lucruri neadevarate, eu sunt deranjata ca unii isi fac cont doar sa scrie un singur mesaj cu vaaaai ce imi place bruno vassari...uita-te pe forum si la alte sectiuni ca sa vezi despre ce vbesc. eu am patit-o pe pielea mea si slava domnului ca nu mi-am facut ceva la fata ca pe corp poti sa mai acoperi dar sa iti apara asa ceva pe fata.....cred ca este ea in masura sa ii dea in judecata pe bruno vassari pentru daune. si cred ca e o fata desteapta ca in loc sa se duca ca toti prostii la pro tv cand au o problema ca sa devina vedete peste noapte, sau otv mai bine zis....s-a dus la dermatolog sa isi rezolve problema, care zic eu e mai important!
Dorina1
Postat pe 26 Martie 2010 15:47
Draga Dorina....Daca eu, sau pot sa bag mana in foc ca si tu sau oricine altcineva patea ceva de genul celor relatate de cora iti garantez ca iti faceai un scop in viata din a inchide firma Bruno Vassari.Eu una daca asa este cum zice Cora intre vizitele la medic eram la PRO TV si la OTV si la Discovery si pe MTV si in sala de judecata si oriunde se poate denunta o problema.Eu cred ca sincer ca ea este una din cele care isi face conturi pe forumuri ca sa vb de rau produsele unor firme.Pun pariu( acum ca citeste si ea nu cred ca se va mai intampla) ca peste cateva zile urma sa posteze ca a scapat de cosurile oribile si buele provocate de BV cu nush ce crema, de la nush ce firma.....Cat despre problema ta...si eu am folosit si alte produse inainte de bv si folosesc si azi ca nu sunt FAN BV si mie mi s-au mai intamplat neplaceri din partea unor produse. si de epilat( mi s-a iritat pielea) si de vergeturi sau anticelulitice( la fel s-a inrosit si ma manca) dar am pus capacul si am renuntat la produs in ideea in care nu era compatibil cu pielea mea.
Ella_3lla
Postat pe 26 Martie 2010 16:04

Eu ii voi da in judecata, nu ei pe mine..imi pare rau ca nu sunt atat de tzatza incat sa ma duc pe la tv sa-mi expun pustulele, dar voi rezolva problema in felul meu. Reclamatie la OPC si la Directia Sanatatii am facut, deci stai linistita, am luat masuri, iti multumesc ca iti faci griji pentru mine!
CoraTheLady
Postat pe 26 Martie 2010 16:58
De la: CoraTheLady, la data 2010-03-26 16:58:46
Eu ii voi da in judecata, nu ei pe mine..imi pare rau ca nu sunt atat de tzatza incat sa ma duc pe la tv sa-mi expun pustulele, dar voi rezolva problema in felul meu. Reclamatie la OPC si la Directia Sanatatii am facut, deci stai linistita, am luat masuri, iti multumesc ca iti faci griji pentru mine!
Blondy_22
Postat pe 26 Martie 2010 23:29
Salut fetelor...cine vrea sa dea in judekata BV sa-mi spuna mie...eu sunt kosmeticiana si lukrez cu aceste produse si am scoala la o doktorita maestru in medicina...si credeti-ma nu am avut nici un client pina akuma sa vina si sa zica ca nu i-a facut bine vre-un produs de la Bv..si nu sunt de China ci de spania importate in tara...si ca sa va facilitez problema pot sa va dau si numar de tel a distribuitotului direct din RO..eu personal le folosesc de citiva ani si am avut si eu problema cu tenul meu..era uscat si deshidratat...dar cu produsele lor mi-am adus PH-ul pielii la normal...aveam granulatia chistica si akuma e neteda...trageti concluzii..
Blondy_22
Postat pe 26 Martie 2010 23:35
Blondy, daca erai avocat, ti-as fi spus tie, altfel nu am de ce, o simpla cautare pe google ma duce inspre importatorii produselor. Si poate or fi facut bine produsele altor persoane pe moment in schimb, nu stiu cat de mult vor tine efectele. Iar medicii (care eventual pot fi profesori doctori, nu maestri) nu recomanda spre folosire decat dermatocosmeticele, in nici un caz, cosmetice. Prof. Dr. Ioan Nedelcu mi-a specificat clar ca proasta sunt eu ca am dat bani pe bruno vassari cand puteam sa ma duc sa-mi iau un sapun cu sulf sau niste dermatocosmetice de la vichy si scapam de problema fara alte complicatii.
Si daca te referi la faptul ca sunt exportate si nu importate de spania, eu as zice sa te interesezi mai bine, esti cosmeticiana, deci si pe tine au tot interesul sa te minta distribuitorii, doar tu esti in target-ul lor principal, in spania nu a auzit nimeni de bruno vassari.
CoraTheLady
Postat pe 29 Martie 2010 11:06
Sau poate imi recomanzi sa vin la tine la cosmetica sa scap de stafilococul auriu capatat de la cremele bruno vassari?!
CoraTheLady
Postat pe 29 Martie 2010 13:23
nu prea ma intereseaza de unde vin si cine le importa si de unde pleaca.....atata timp cat mi-au facut rau nu vreau sa mai aud. prefer ale noastre romanesti care sunt mai ieftine si am si efectele dorite nu ca bruno vassari bani aruncati si piele iritata. Nu zic ca ce proaste sunt, pe mine m-au pierdur ca si client pentru ca prima incercare a fost una deloc placuta....cred ca si voi ati face ca mine. m-am ars o data, a doua oara prefer sa schimb producatorul.
Dorina1
Postat pe 29 Martie 2010 14:46
Buna ziua!
Am si eu pb cu tenul...pana acum l-ama vut gras...insa dupa nastere incoace parca mi s-a schimbat...orice imi pun pe fatza ma ustura...imi apar si pete rosii asa ca de iritata si cojite putine...il simt uneori uscat...si f sensibil...si inainte aveam doar tenul gras atat...

cu ce ma pot da ca sa scap de iritatii?
oanazul
Postat pe 29 Martie 2010 18:35
cel mai bine sa mergi la doctor, pentru ca ai tenul sensibil...sfatul meu personal este sa renunti la orice produs care are parfum in el
CoraTheLady
Postat pe 30 Martie 2010 14:58
Se spune ca nu exista boli ci doar bolnavi (Pt fiecare om trebuie un tratament adaptat lui), tot asa exsta creme ce sunt bune pt o persoana dar nepotrivite pt alta, chiar f. rele.Eu am incercat nenumarate si singurele ce mi-au fcut bine au fost organice din SUA.Daca veti intreba 10 dermatologi veti afla ca aproape fiecare are alte produse preferate si experiente proaste cu unele super laudate de confrati.
Nu cunosc produsele in cauza.As fi insa curioasa sa vad ingredientele.Mai devreme am vazut pe un alt site cosmetice organice si compozitia era afisata si era clar ca nu sunt,
Personal vreau sa vad ce contin cremele.lotiunile.etc.Nu e obligatoriu pt mine sa fie organice dar nu vreau sa primesc informatii false.
Ce compozitie au cele criticate?Am intrat pe site-ul lor si din pacate nu am primit nici o informatie.

Atentie si cu dermatocosmeticele.Ele se numesc asa si pt marketing.Comparati ingredientele lor cu unele nedeclarate dermatocosmetice si veti vedea .In SUA nu folosesc aceste delimitari pt ca nu au diferente ori sunt medicamente ori cosmetice.Directiva europeana ce vorbeste de cosmetice nu recunoaste aceasta notiune deasemenea.
dadina
Postat pe 30 Martie 2010 18:30
Dadina: tu crezi ca astia sunt asa prosti sa scrie ce contin cremele astea?
CoraTheLady
Postat pe 31 Martie 2010 16:13
De la: camelusha83, la data 2009-03-17 14:48:10Am si eu o problema:am tenul foarte sensibil...daca folosesc creme mai hidratante imi ies cosuri,daca folosesc creme ptr ten mixt sau gras mi se usuca.In plus am facut un fel de alergie pe fata primavara trecuta si mi-au umflat pleoapele si pielea din jurul ochilor mi s-a uscat foarte tare si ma ustura toata fata.Am fost la dermatolog ,nu am mai facut alergia respectiva dar tot nu mi-am rezolvat in totalitate problema cu tenul.Voi ce produse credeti ca ar trebui sa folosesc?

Ten mai sensibil ce inseamna? Cum iti simti tenul pe parcursul zilei? mai gras in anumite zone/mai uscat in zone x? ai zone cu aspect de coaja de portocala? Simti ca te strange fata/ai cojite de piele?
Inna30
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:16
De la: CoraTheLady, la data 2010-03-30 14:58:21cel mai bine sa mergi la doctor, pentru ca ai tenul sensibil...sfatul meu personal este sa renunti la orice produs care are parfum in el

E un sfat bun acesta cu "renuntati la orice produs cu parfum in el" , pt ca, cititi cu atentie:

gandulsanatate-food-drink rss
Îngrijire Nu miraculos e criteriul
Crema fãrã parfum, scumpã dar sãnãtoasã. Oana Cuzino explicã
de Mãdãlina CHIÞU | 13 ian 2009

* foto(1)

Oana Cuzino este adepta cremelor organice

Crema pentru pielea bebeluºilor este la fel de indicatã ºi pentru pielea unei persoane adulte

Preþul unei creme de calitate poate ajunge ºi la câteva mii de euro

Cremele cu parfum, o invenþie a companiilor cosmetice care vor sã atragã clienþi. Dermatologii atrag atenþia cã aceste produse de înfrumuseþare, care ne fac pielea sã miroasã bine, pot atrage dupã sine o serie de neplãceri. „Cremele netestate dermatologic au tendinþa de a deteriora epiderma, cu atât mai mult cu cât acestea au în compoziþia lor ºi parfum”, spune doctorul dermatolog Dorin Mihalache. Specialistul subliniazã cã produsele de proastã calitate usucã pielea, o exfoliazã ºi o iritã, iar ºansele ca reacþiile alergice sã aparã sunt foarte mari. În acelaºi timp, riscul apariþiei unor eczeme este de ridicat.

Cremele frumos mirositoare conþin de regulã alcool, care este dizolvat. Alcoolul este folosit de obicei în produsele cosmetice pentru a dizolva anumite componente, substanþe care se gãsesc în creme. „Produsele de duzinã sunt într-adevãr foarte periculoase. Demachiantele care conþin alcool iritã cu siguranþã pielea din jurul ochiului, pe care o ºi usucã”, atrage atenþia dr. Mihalache.
"
Inna30
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:20
Eu am probleme cu cosurile si petele de 2 luni.Si asta de cand am inceput sa folosesc Garnier skin naturals Essentials.Am avut toata gama: demachiant,lotiune tonica,crema de zi,de noapte,pt ochi si gel de curatare.Si regret din tot sufletul ca am folosit aceste produse.Mi-au distrus tenul.Sunt curioasa daca a mai folosit cineva aceste produse si a avut efecte negative.Tin sa mentionez si faptul ca 7 din ingredientele continute de aceste produse sunt iritante.Le am verificat pe site ul acesta
http://www.zerozits.com/Articles/acne_detective/article6.htm
virago_ice
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:08
Buna Eu as recomanda gama Pycnogenol de la Derma e, pentru un astfel de ten. Este o gama pentru ten sensibil. Eu folosesc o gama anti-acnee de la ei si sunt multumita. Nu am folosit gama Pycnogenol dar ma gandesc ca si produsele aste atrebuie sa fie bune.
Cute_Tili
Postat pe 21 Aprilie 2010 14:36
Superecent Avene a lansat o gama 100% fara conservanti, fara parfum, fara emulsificatori (gratie unui sistem unic brevetat de ei). E o gama care se adreseaza cu precadere tenului sensibil. Am citit despre ea aici: http://dianapavlovschi.wordpress.com/2010/04/20/castiga-inovatia-pierre-fabre-in-dermatocosmetice/ Puteti participa la concurs si voi si castiga nou-noutul set! :)
qtDi
Postat pe 21 Aprilie 2010 15:34
Iti recomand crema mea pentru toate tipurile de ten: http://www.breslo.ro/Product/Crema-de-fata-pentru-toate-tipurile-de-ten_754989.
De doi ani incoace, e produsul care s-a vandut cel mai bine si pentru care am primit de fiecare data un feedback pozitiv!
HandmadeSister
Postat pe 13 Mai 2013 17:06
Tenul meu are tendinta acneica, si mereu am avut probleme din cauza excesului de sebum si pentru ca nu gaseam produse de curatare eficiente.
De cateva luni, la recomandarea unei cunostinte, am inceput sa folosesc lotiune tonica cu arbore de ceai(tea tree oil) si hamamelis, fara alcool de la Thursday Plantation.
Efectele s-au vazut vizibil, dupa ce am inceput sa folosesc acesta lotiune tonica.
Odata cu lotiunea eu mi-am mai cumparat in 2 produse. O spuma naturala de fata pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai, cu care imi spal tenul inainte sa folosesc lotiunea. Si dupa spuma si lotiunea, folosesc Crema hidratanta naturala pentru fata cu arbore de ceai, ulei de macese si vitamina E.
Aceste 3 produse pentru ten sunt cele mai eficiente pe care le-am incercat, si am incercat multe. Problemele cu cosurile sau punctele negre au disparut, excesul de sebum e sub controla si tenul e foarte curat. Sanatate.
Turtureanu_Serafima_1
Postat pe 22 Mai 2014 20:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
acnee 26 De la: Adrian1 16 Martie 2016 16:29
ALUNITE 8 De la: anchi15 21 Mai 2010 17:32
cosuri 21 De la: kudika226898 2 Septembrie 2010 10:34
fond de ten vicy? 6 De la: Inna30 26 Februarie 2010 16:53
stie cineva cum scapam de pete maro de pe fata? 21 De la: danyx 22 Iunie 2009 13:17