Mai multe
| Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
dolceK Postat pe 21 Martie 2009 00:01 |
||
|---|---|---|
suna mai bine la 112...
|
||
|
ninushk Postat pe 30 Martie 2009 13:35 |
||
?????
|
||
|
|
||
|
Anamaria09 Postat pe 30 Martie 2009 15:46 |
||
|
Barbatul BERBEC Cine e creatura aceea care vorbe�te la telefon? S� fie un dinam electric? S� fie o tor��, o pas�re, o explozie, sau Superman? P�i, cam a�a ceva. E un b�rbat din zodia Berbecului, ceea ce e cam acela�i lucru. S� sper�m c� �ti�i exact ce v� dori�i. Dac� vre�i emo�ii, un b�rbat �n zodia Berbecului vi le poate oferi din plin �i nu ve�i avea parte de nici un moment plictisitor. Dar dac� v� dori�i siguran�a �i stabilitatea unei iubiri calde, confortabile, a�i gre�it adresa. Berbecul v� poate cople�i acum cu ardoare plin� de pasiune, pentru ca �n clipa urm�toare sa fie la fel de glacial ca un urs polar. Dac� �l insulta�i sau dac� �i pierde interesul pentru dvs., personalitatea lui cald�, impulsiv�, guvernat� de Marte, va �nghe�a imediat. Ca s�-l "aprinde�i" din nou va trebui, probabil, s� lua�i totul de la �nceput. B�rba�ii din Berbec s�nt un izvor nesecat de idei �i energie creatoare. Probabil c� e greu s� �ine�i pasul cu el, dar a�i face bine s� �ncerca�i din r�sputeri. M�car din punct de vedere intelectual. Berbecul are un talent deosebit s� lase �n urm� "melcii", f�r� s� mai arunce nici o privire peste um�r. Probabil c� va ar�ta �i se va purta ca �i c�nd ar fi mai t�n�r dec�t este, ceea ce e foarte �nc�nt�tor, dar atitudinea lui tinereasc� se poate extinde p�n� la latura mental� �i emo�ional� a personalit��ii lui, iar maturizarea nu se va petrece prea devreme �n via�a unui b�rbat din Berbec. El nu are r�bdare cu cei care se mi�c� �ncet, e �ndr�zne� �i plin de �ncredere �n sine, �ntotdeauna cu un pas �naintea celorlal�i �i uneori chiar prea repezit. Poate fi plin de generozitate, oferind bucuros str�inilor at�t timpul, c�t �i banii, �n�elegerea �i bunurile sale. �ns� poate fi �i exasperant de intolerant, nesim�itor, egoist �i preten�ios atunci c�nd dorin�ele sale nu s�nt �ndeplinite pe loc, sau c�nd e obligat s� suporte anturajul unor persoane negative. C�nd e vorba de dragoste, nes�buin�a lui e uluitoare. E �n stare s� se arunce cu capul �nainte �ntr-o rela�ie amoroas�, convins c� e singura iubire adev�rat� din toate timpurile, cu excep�ia, poate, a celei dintre Romeo �i Julieta. C�nd "bibeloul de por�elan" al amorului se sparge, Berbecul culege cu grij� toate cioburile �i �ncearc� absolut toate modalit��ile care-itrec prin cap pentru a salva idila moart�. Dac� nu se mai poate face nimic, o va lua de la cap�t cu o nou� Juliet� �i va fi ca �i c�nd s-ar �ndr�gosti pentru prima dat� �n via�a lui. Oric�te gre�eli amoroase ar face, b�rbatul din Berbec va fi mereu convins c� iubirea vie�ii lui, perechea lui de suflet �l a�teapt� dup� urm�torul vis. Dac� nu e�ti o femeie �n zodia Scorpionului, b�rbatul din Berbec e visul oric�rei femei �n ceea ce prive�te pasiunea. E tot ce-�i po�i dori. E at�t de idealist �i sensibil la sentimente, �nc�t va stoarce dintr-o rela�ie to�i fiorii, toate suspinele �i culmile extazului posibile. Berbecii s�nt incapabili s� p�streze rezerva. Ei nu �tiu s� mearg� dec�t p�n� la cap�t �i se d�ruiesc total persoanei care �i pasioneaz� �n momentul respectiv. E posibil ca b�rbatul din via�a ta s� fie unul dintre Berbecii ovini: t�cut �i lini�tit. Nu te l�sa p�c�lit�. Tot Marte �l guverneaz�. C�nd �nt�lne�ti genul acesta, verific� registrele contabile ale afacerii sale �i te vei convinge c� ai de-a face cu un Berbec adev�rat. Apoi stai de vorb� cu fostele iubite, care probabil c�-�i vor spune chicotind: "El? Timid? Re�inut? Cred c� vorbe�ti despre altcineva!". Acel comportament lini�tit e o masc� ce ascunde un suflet �nfl�c�rat �i o capacitate de a lua decizii dure �n plan profesional. Nici un alt semn zodiacal nu poate fi at�t de fidel ca Berbecul, atunci c�nd e cu adev�rat �ndr�gostit de cineva al�turi de care vrea s�-�i petreac� restul vie�ii. Onestitatea �l va �mpiedica s� te �n�ele, iar idealismul �l va �mpiedica s�-�i doreasc� asta. Promiscuitatea, sau chiar flirturile nevinovate, nu fac parte dintre obiceiurile b�rbatului Berbec atunci c�nd e implicat din toat� inima �ntr-o rela�ie. El caut� o iubire ca-n pove�ti, iar �n pove�ti atitudinea fa�� de dragoste �i sex nu e niciodat� u�uratic�. Celelalte femei din via�a lui fac parte din categoria �.A.T. (�nainte s� apari tu). Desigur, trebuie s� fii cu ochii �n patru la posibilit��ile viitoare, c�ci, oric�t de sincer e actualul lui devotament fa�� de tine, nevoia lui de romantism e at�t de puternic�, �nc�t e capabil s� �nceap� s�-l caute �n alte p�r�i dac� nu-i men�ii permanent iluziile. �n clipa �n care iubirea voastr� �i pierde parfumul idilic, el e pe cale s� se abat� de la calea cea dreapt�. �n caz c� nu �ti�i despre ce vorbesc, pentru el ideea de dragoste ca-n pove�ti nu include mersul la culcare al�turi de o femeie care are pri�ni�e cu spirt pe piept, ca s�-i u�ureze tusea. Nici s� te vad� f�c�ndu-�i toaleta intim�, pilindu-�i unghiile, vopsindu-�i p�rul, jupuindu-�i pielea ars� de soare sau cert�ndu-te ore �n �ir cu mama ta la telefon. �n mintea lui, chestiile astea nu prea se potrivesc cu o prin�es� din basme. C�nd vrea s� te trezeasc� cu un s�rut, �i cam piere impresia c� e Prin�ul Fermecat dac� tu sfor�i sau urli la el s� te lase s� dormi. Trebuie s� fii preg�tit� s�-l �nt�mpini �n fiecare diminea�� cu ochii umezi�i de roua somnului �i respira�ia t�iat� la vederea frumosului lui chip a�ezat pe pern� l�ng� al t�u. Ai grij� s�-i spui asta! B�rba�ii din zodia Berbecului ale c�ror iubite neglijeaz� aspectul romantic s�nt ini�ial distru�i, apoi se �nfurie, apoi pleac� �n c�utarea unei prin�ese care s� nu sfor�ie. Din punctul lui de vedere, asta nu �nseamn� c� el e necinstit. Nu el a �nc�lcat o promisiune, tu ai f�cut asta. L-ai f�cut s� cread� c� e�ti o privighetoare adorabil�, sco��nd triluri �n lumina lunii, iar acum descoper� c� e�ti o co�ofan� tr�nc�nitoare. De c�te ori te atinge, aceast� descoperire �l va cobor� din sferele sale cu coruri �ngere�ti �i sunete de clopote cere�ti. La urma urmelor, cum s� aud�, omul, muzica astrelor, c�nd tu zbieri la el c� s-a �ntors acas� dup� miezul nop�ii a doua sear� la r�nd? (Ceea ce e adev�rat, desigur, dar cine e�ti tu de-�i �nchipui c�-i po�i dicta fiecare mi�care? C�snicia nu e o �nchisoare, iar tu nu e�ti gardianul lui - cam asta e atitudinea). Dac� �nve�i s� ba�i ingenuu din gene �i s� �l prive�ti topit� de amor, va sta bucuros cu tine �i de dragul t�u va ignora toate celelalte femei de pe p�m�nt. Este foarte pu�in probabil ca Berbecul s� se implice �ntr-o rela�ie fizic� cu mai mult de o femeie, pentru c� infidelitatea sexual� nu se potrive�te imaginii iubirii unice �i adev�rate, pe care o are �n minte (cu excep�ia celor cu ascendent �n Gemeni sau afecta�i la na�tere de planeta Venus). Decizia de a o rupe cu vechea iubire va fi f�cut� cu mult timp �nainte de a deveni prea implicat �n rela�ia cu noua iubire, deci vei avea destule semnale de avertizare. Berbecul nu poate mima pasiunea, dac� nu o mai simte. Ca s�-l �ii, nu fi plicticoas�, negativist� sau prea timid�. Ideal ar fi s� fii o combina�ie de Grace Kelly, Ursula Andress, Marie Curie �i regina Victoria. E un adev�rat tur de for�� s�-l convingi c� e�ti superioar� tuturor celorlalte femei, dar dac� reu�e�ti s-o faci, ��i va fi cu des�v�r�ire fidel. Dup� o separare, dac� �l prinzi �n dispozi�ia necesar�, i-ai putea reaprinde pasiunea dac� te por�i ca �i cum abia v-a�i cunoscut. Va trebui s� faci pe inaccesibila, pentru c� el ador� provoc�rile. Dac� ��i trece prin cap s� te joci cu el flirt�nd cu al�ii, las-o balt�! �l po�i pierde cu o singur� �oapt� sau o simpl� privire intim� aruncat� altui b�rbat. El insist� s� fie primul �n toate, inclusiv �n inima ta. B�rbatul Berbec e extrem de posesiv �i gelos �i, ce e mai r�u, nu ��i va acorda niciodat� �ncrederea oarb� pe care el o a�teapt� din partea ta. Va trebui s� �n�elegi c� discu�iile animate pe care le poart� cu alte femei s�nt complet inocente, c�ci va pretinde toat� libertatea de a avea contacte sociale pe care �i-o refuz� �ie, �i mai mult dec�t at�t. Iubitul t�u de sub semnul lui Marte te va cimenta pe un piedestal �i se va a�tepta ca tu s� stai cuminte acolo. S� nu mi�ti nici un dege�el! Nici m�car s� nu pari c� ai vrea s� o faci! Berbecul mascul e un rebel din na�tere. Ador� s� sfideze autoritatea �i crede c� e mai de�tept dec�t to�i ceilal�i. Tot ce se poate, dar oamenilor nu prea le place s� li se scoat� ochii cu asta. Din cauza superiorit��ii afi�ate ostentativ, are toate �ansele s� o ia de multe ori �n barb�, iar superiorii �i vor da numeroase �i dureroase lec�ii de modestie din cauza refuzului de a se supune. �n aceste momente tu vei fi favorizat�, c�ci va da fuga la tine ca s�-i pansezi ego-ul r�nit. Astfel, vei afla c� sub fa�ada lui agresiv�, st�p�n� pe sine, zace un complex de inferioritate pe care nu l-ar recunoa�te nici mort. S� nu faci niciodat� gre�eala s� te declari de acord cu inamicul lui din acel moment �i nici s� nu �ncerci s� fii corect� �i s� prive�ti controversa din toate unghiurile. Trebuie s� iube�ti ce iube�te el �i s� ur�ti ce ur�te el. Dac� nu po�i respecta codul acesta, g�se�te-�i alt b�rbat. Firea Berbecului e lipsit� de ascunzi�uri �i subtilit��i, a�a c� nu va fi deloc greu de spus c�nd un astfel de b�rbat a pus punct unei rela�ii. R�ceala �i plictiseala din vocea �i comportamentul lui vor fi f�r� echivoc �i vor fi, de obicei, acompaniate de o declara�ie deschis�, care va clarifica �i mai binetotul. Pe de alt� parte, o explozie de furie devastatoare e mai pu�in grav�, c�ci arat� c� nemul�umirea lui e, probabil, trec�toare, iar iubirea poate fi salvat�. B�rba�ilor din Berbec nu le plac jocurile. C�nd a g�sit iubirea nu va pierde timpul, dar ai grij� s�-l la�i pe el s� o declare. Nu-l "v�na", nu-i telefona des, nu-i ar�ta deschis c�t de �ndr�gostit� e�ti �i nu-�i declara sentimentele dec�t atunci c�nd e�ti absolut sigur� c� s�nt �mp�rt�ite. Nu exist� cale mai rapid� de a-l pierde dec�t s� faci prima mi�care. Dac� nu-i dai voie s� preia conducerea �i va pierde interesul at�t de repede, c� nu vei pricepe ce s-a �nt�mplat. �ns�, o dat� �nchegat� rela�ia, nu fi prea distant�, c�ci va c�uta �n alt� parte aten�ia de care are nevoie. Nu fugi de el �i nu fugi dup� el. Trebuie s�-l �ii �n priz�, chiar �i atunci c�nd e�ti a lui, dar �n acela�i timp are nevoie s�-l asiguri c� �l iube�ti orice ar face. �nva�� s� faci aceast� echilibristic� delicat� �ntre interesul afectuos �i deta�area distant� sau �nva�� s� tr�ie�ti f�r� b�rbatul Berbec |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 30 Martie 2009 15:50 |
||
|
Pff traiesc cu un berbec...eu sunt rac...se lasa cu ploi de foc cand ne certam ...da mai rau se lasa in pat dupa cearta.... in pat sunt niste zei... .... da uneori sunt insuportabili...!
|
||
|
Anamaria09 Postat pe 30 Martie 2009 16:04 |
||
|
Hai ca nici nu sunt asa de rai! Trebuie doar sa ajungi sa-i cunosti si sa fii mai incapatanati ca ei! Daca ajung sa te iubeasca, o sa fie cei mai buni barbati |
||
|
andra_ale Postat pe 27 Mai 2009 11:29 |
||
| deci ..e foarte adevarat ce zice aici ... exact a�a sunt ei ..am avut 2 prieteni berbec ...�i se purtau exact a�a .. unul din ei timid �i retras [aparent] iar cel�lalt tipul orgolios �i cu putere de sine .. deci e foarte adev�rat !!! | ||
|
girl_serios Postat pe 27 Mai 2009 12:59 |
||
|
traiesc si eu cu un barbat berbec. este si timid(in foarte putine situatii), incapatanat, stapan pe sine, pe sentimentele lui...pot spune pe tot.sau de multe ori am impresia ca asta vrea sa arate. este o fire destul de dificila. cel mai rau e ca nu suporta sfaturile nimanui, nu prea se confeseaza nimanui....le coace, si apoi le face..periculos pot spune. dar stiu, si simt ca este un om bun, care merita sa fie iubit, si care iubeste! |
||
|
andrada2226 Postat pe 27 Mai 2009 17:41 |
||
te-ai inecat intr-un berbec...
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 27 Mai 2009 17:47 |
||
astia sunt dracu in persoana:-) sunt satula pina peste cap de ei.nici de nume nu vreau sa le mai aud!exact asa cum i-ai descris,poate si mai rau
|
||
|
cristinika29 Postat pe 27 Mai 2009 17:53 |
||
Sunt impreuna cu un berbec de o jumatate de an`... dar pot sa iti spun sincer ca niciodata nu m-am plictisit cu el....e foarte romantic unori(aunci cand trebuie) si foarte dinamnic si energic cand este nevoie....barbatii berbeci iubesc foarte puternic...am mai avut un barbat berbec si aproape la fel sunt`.....au un simt al umorului dezvoltat...e perfect`....sper ca eu sa-l pastrez mult timp pe iubitul meu...:) te pup...
|
||
|
Cristina_xT Postat pe 27 Mai 2009 22:32 |
||
| de pe ce site e textul ala? e adevarat absolut tot ce scrie acolo :D eu sunt cu un Berbec de un an si il cunosc destul de bine cat sa pot fi de acord cu toata caracterizarea. E de o acuratetze incredibila. DEci site-ul te rog :D :D :D | ||
|
Auguria Postat pe 28 Mai 2009 03:48 |
||
Am avut si eu un Berbec veritabil , foarte de treaba tipul.... Surprinzator de tanar in gandire, si la fel de surprinzator in pat.... Oooo, daaaa, foarte surprinzator. Ne-am despartit, dar am ramas prieteni, si pot spune k m-a iubit destul ca sa ii raman intiparita in minte....cu toate astea, anul trecut era sa-l pierd, voia sa se insoare omu', cu una cu care era de 8 luni,dar s-a lamurit repede si a lasat-o balta cu tot cu banii ei. Berbeci....daca stii sa te comporti cu ei, iti vor da mai mult decat te astepti , din orice punct de vedere... Offff, iar visez cu ochii deschisi....
|
||
|
amr2009 Postat pe 28 Mai 2009 13:28 |
||
sunt sotia unui berbec si pot sa spun ca este total adevarat ceea ce s-a scris despre ei..daca stii cum sa ii iei vor face totul si de toate pentru tine, au fel de a-ti spune te iubesc si de a-ti arata dragostea ..eu..sunt fecioara si nah ..inainte de fi relatia serioasa am cautat compatibilitatea dintre noi..sanse 0 pe linie..chiar intr-unul scria 'mai bine impusca-te' dar, s-a putut, daca vede ca ai cedat tu prima oara..el va ceda de o mie de ori ..fara sa iti mai ceara sa cedezi si a doua oara ..
|
||
|
luxiana Postat pe 28 Mai 2009 13:34 |
||
Ana scuza-ma ca te intreb de cat timp esti cu un berbec? Articolul este exceptional este caracterizarea perfecta a barbatului Berbec........... Dupa 2 ani alaturi de unul credeti-ma stiu ce spun.... Stiti ce usor spune ca nu vrea sa mai fie cu tine? are un talent unic cum sa o faca..........Iar daca el nu mai vrea poti sa fii tu cat vrei de incapatanata nu vei reusi sa-l intorci.. Potzi sa ii aduci si luna de pe cer ca tot nu il indupleci........Bafta pt altele dar ganditi-va de mai multe ori cand gasiti un barbat Berbec
|
||
|
Florya78 Postat pe 26 August 2009 12:45 |
||
Ahh cat adevar!! am fost parasita de un berbec..oarecum...sunt sanse sa ne impacam dar nu cred ca mai vreau eu, nu mai am rabdare cu el. Barbatul asta, berbecu asta ma facut sa ma simt teribil. Urata, proasta....simteam ca nu mai am nici un fel de demnitate....Cu berbecii trebuie multa rabdare si eu ma gandesc daca o merita. Sunt o femeie frumoasa dorita si desteapta e treaba lui daca nu ma vede asa...nu am sa traiesc niciodata in umbra lui. Vorbit doar atunci cand are chef, nu imi raspunde la telefon sau la mesaje pe motiv ca nu a avut chef?!!! sa nu mai vorbesc de sex, daca e stresat nu face sex....3 luni el a fost deprimat nu a avut chef nici sa doarma cu mine....eu stiu ca intro relatie ne zbatem amandoi, dar el nu, el vrea sa faca totul singur, eu nici nu stiu de ce berbecii mai au relatii.Habar nu au sa se poarte cu o femeie decat foarte rar, atunci cand ei se simt ok in ziua respectiva din toate pctle de vedere.... |
||
|
Anamaria09 Postat pe 17 Septembrie 2009 13:55 |
||
| As dori sa vorbesc in particular cu tine se poate?:D:* Multumesc . | ||
|
Kud_12 Postat pe 11 Noiembrie 2010 00:01 |
||
De la: Cristina_xT, la data 2009-05-27 22:32:36Sunt impreuna cu un berbec de o jumatate de an`... dar pot sa iti spun sincer ca niciodata nu m-am plictisit cu el....e foarte romantic unori(aunci cand trebuie) si foarte dinamnic si energic cand este nevoie....barbatii berbeci iubesc foarte puternic...am mai avut un barbat berbec si aproape la fel sunt`.....au un simt al umorului dezvoltat...e perfect`....sper ca eu sa-l pastrez mult timp pe iubitul meu...:) te pup... ma rog.. cu cea care a scris acest articol. |
||
|
Kud_12 Postat pe 11 Noiembrie 2010 00:01 |
||
De la: Anamaria09, la data 2009-09-17 13:55:57A............. Vorbit doar atunci cand are chef, nu imi raspunde la telefon sau la mesaje pe motiv ca nu a avut chef?!!! ... si de ce v-ar dori ? ... berbecii, taurii, cocostircii, camilele ? ... sinteti asa de ieftine ... sincer ... vreti relatii ? ... vi se dau relatii ... nu vreti probleme ''existentiale'' ... e foarte simplu sa beneficiezi astazi de orice femeie ... ii spui ca vrei o ''relatie'' cu ea ... si gata ... e pres in fatza ... de s-ar stradui berbecii sau oricare altii ? ... sinteti ieftine si va place sa fiti asa ... unele in mod sigur ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Noiembrie 2010 00:08 |
||
| stau cu un berbec de 4 ani..si eu la randul meu sunt berbec...pot zice ca sunt si rai,f rai si buni....mai ales la pat.....daca lasam unul de la altul ne intelegem bine.... | ||
|
kudika_21571 Postat pe 18 Decembrie 2012 10:01 |
||
incepusem o relatie cu un berbec.toate bune si frumoase..pana cand dupa 2 sapt...m-am trezit ca nu a mai raspuns la telefon si la mesaje...in ziua respectia a fost totul ok pana spre seara,apoi dintr-o data nu a mai dat nici un semn. nu stiu nici acum care sunt adevaratele motive...el a spus ca nu e pregatit pt o relatie...
|
||
|
tipa10 Postat pe 19 Martie 2013 12:25 |
||
| barbatii berbeci sunt copilarosi, fug de responsabiltati cand dau de greu si fac tot posibilul ca totul sa fie in favoarea lor | ||
|
yumy Postat pe 19 Martie 2013 12:33 |
||
De la: yumy, la data 2013-03-19 12:33:08barbatii berbeci sunt copilarosi, fug de responsabiltati cand dau de greu si fac tot posibilul ca totul sa fie in favoarea lor Si incapatanati!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Martie 2013 12:34 |
||
| intr-adevar sunt dracu in persoana nu au mila, nu au sentimente, se joaca cu tine si mint | ||
|
divacris Postat pe 24 Aprilie 2014 20:27 |
||
ce prostii
|
||
|
-Iulya Postat pe 24 Aprilie 2014 21:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Grup de dezvoltare personala | 1 | De la: kudika026118 17 Aprilie 2011 09:31 |
| Training | 13 | De la: danyuly 17 Octombrie 2008 12:24 |
| SPECIFICUL INTERVENTIEI PSIHOLOGICE IN ADICTII: 18-19 septembrie 2010. | 1 | De la: kudika310794 31 Iulie 2010 10:10 |
|
|
||
| filmulet- o parere | 6 | De la: deea_andrutza 5 August 2010 23:13 |
| TV Academy - Cursuri de televiziune | 1 | De la: andreea_tudor06 6 August 2009 13:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.