Setari Cookie-uri

salutare

Am si eu o mare problema, am o relatie de ceva timp cu o fata minunata, dar am constatat ca suntem neamuri, la inceput nu am dat importanta desi avem acelas nume, dar cu cat inainteaza relatia apar mai multe intrebari. As vrea sa stiu si ce grad de rudenie avem atata timp cat strabunici nostri au fost frati...as vrea sa stiu cat de morala, legala este relatia noastra. Daca ma pot sau nu casatori si daca ma alunga popa din biserica. multumesc anticipat
no_money
Postat pe 5 Aprilie 2009 20:49
de unde stii ca strabunicii au fost frati?? deci daca o luam asa cum spui tu ati fi rude de gradul 4 cred...daca e vb despre strastrabunci ati fi rude de gradul 5...
In CODUL FAMILIEI avem Art. 6. - Este opritã cãsãtoria �ntre rudele �n linie dreaptã, precum si �ntre cele �n linie colateralã p�nã la al patrulea grad inclusiv.Pentru motive temeinice, cãsãtoria �ntre rudele �n linie colateralã de gradul al patrulea poate fi �ncuviintatã de Comitetul executiv al Consiliului Popular al Municipiului Bucuresti sau al judetului3 �n cuprinsul cãruia cel care cere aceastã �ncuviintare �si are domiciliul.

Deci depinde de cat de corecte sunt informatiile pe care le ai cu privire la gradul vostru de rudenie..si precum vezi exista intotdeauna o exceptie care intareste regula..
Din punctul meu de vedere depinde totul numai de voi doi..si iubirea voastara.
IssaBabyDoll
Postat pe 5 Aprilie 2009 20:59
De la: IssaBabyDoll, la data 2009-04-05 20:59:30de unde stii ca strabunicii au fost frati?? deci daca o luam asa cum spui tu ati fi rude de gradul 4 cred...daca e vb despre strastrabunci ati fi rude de gradul 5...
In CODUL FAMILIEI avem Art. 6. - Este opritã cãsãtoria �ntre rudele �n linie dreaptã, precum si �ntre cele �n linie colateralã p�nã la al patrulea grad inclusiv.Pentru motive temeinice, cãsãtoria �ntre rudele �n linie colateralã de gradul al patrulea poate fi �ncuviintatã de Comitetul executiv al Consiliului Popular al Municipiului Bucuresti sau al judetului3 �n cuprinsul cãruia cel care cere aceastã �ncuviintare �si are domiciliul.

Deci depinde de cat de corecte sunt informatiile pe care le ai cu privire la gradul vostru de rudenie..si precum vezi exista intotdeauna o exceptie care intareste regula..
Din punctul meu de vedere depinde totul numai de voi doi..si iubirea voastara.

sunt foarte corecte inf despre gradele de rudenie
no_money
Postat pe 26 Aprilie 2009 00:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Voi ati fost vreodata in aceasta situatie??? 132 De la: Boca 24 August 2010 10:00
iubire imposibila 2 De la: polly_ 10 Noiembrie 2009 17:27
am nevoie de un sfat 8 De la: alyn27 6 August 2010 00:01
poti sa faci pe cineva sa te iubeasca pe tine,daca are deja inima darutita vechii relatii? 78 De la: justasweetgirl 4 Februarie 2012 17:29
nebun dupa ea... 8 De la: pickard 3 Aprilie 2011 16:50