Setari Cookie-uri

poti cuceri un barbat prin sex?

Postat pe 11 Iunie 2009 15:48
DA../o femeie focoasa care stie sa termine ok un barbat,chiar dak nu-i zana zanelor il fura de la alta
danut_lucian
Postat pe 17 Iunie 2009 17:33
o da da il fura dar sexul nu dureaza o eternitate
yumy
Postat pe 17 Iunie 2009 17:37
Haideti ca va dau eu un subiect nou de discutie , o situatie aproximativ asemanatoare cu subiectul principal.
Eu am fost cu cineva care mi-a placut f mult , relatia nu a mers pentru ca el era intr-o perioada de :autodemonstrare (vorbele lui) in care incerca sa aibe cat mai multe relatii , mai multe femei si asa mai departe. Asta a fost in urma cu 1 an de zile.
Dupa 1 an , a revenit , ma cauta in disperare , ca ii e dor de mine , dar in principiu imi lasa de inteles ca tot ce vrea e sex , luand in considerare faptul ca are o relatie de 1 an , si eu sunt implicata de asemenea in o relatie cu cineva, Problema e ca .. eu as dori sa`l recuceresc. Sexul e o optiune?
tantzyca
Postat pe 17 Iunie 2009 17:41
da este dar de asemenea daca ii aratzi si un pic din sentimentele tale s-ar putea sa aibe mai mult efect intr-o relatie nu poate exista subjugare fara sex si sentimente
yumy
Postat pe 17 Iunie 2009 17:46
De la: alyna_b, la data 2009-04-25 17:41:43tocmai ca asta vreau sa stiu....oare....cautandu-ne....cica ca si amici....oare ne vom departa unu de altu? sau ne va apropia si va vedea ca...nu-s asa cum crede el

nu m-am putut abtine sa nu observ "cica ca si amici". No comment, o fi scris in graba dar eu m-am amuzat.

Si ca sa fiu si eu la subiect, cred ca mai bine ai incerca sa fi o amica foarte buna, sa recuperezi ce ai pierdut, cat despre partea fizica....ma indoiesc ca te va ajuta sa-l recastigi.
ctwmn
Postat pe 23 Iulie 2009 16:32
De la: alyna_b, la data 2009-04-25 14:17:19Poti recuceri o persoana care te-a placut , care te-a considerat prietena lui ....dar din motive ca l-ai stresat prea mult l-ai cicalit prea mult ....s-a saturat.....poti sa-l cuceresti daca acum mai exista doar....atractie fizica intre tine si el....poti sa-l mai cuceresti daca....incerci o relatie in care sa vrei doar sex....sa-l faci sa si doreasca mai mult sau sa fie iar ca la inceput?

Pentru unele poate, pentru unii poate, dar l-ai cuceri doar pentru o noapte k noapte urmatoare e la alta care care face sex doar din atractie fizica. trebuie sa fii tu insati k sa il recuceresti
AndrEEA515
Postat pe 23 Iulie 2009 16:38
daca nu il mai cicali..si te schimbi...poti sa fi ca la inceput...............
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 16:38
De la: deeDeea, la data 2009-06-11 15:47:08ciao ... ce faci eu sunt noua p forumul asta si as vrea sa mi explicati si mie cam cum merge treaba .... va pooopacesc .... deeea

treaba e pe baza de misto pe forumu asta. daca ai misto'uri in tine si mai si tii la ele esti clar binevenita
DieMann
Postat pe 23 Iulie 2009 17:12
De la: yumalai, la data 2009-06-17 17:46:34da este dar de asemenea daca ii aratzi si un pic din sentimentele tale s-ar putea sa aibe mai mult efect intr-o relatie nu poate exista subjugare fara sex si sentimente

Sunt de acord cu Yumalai....
Sunt sanse ca o relatie bazata strict pe sex sa devina pana la urma monotona....
parerea mea
Andre_Ioana
Postat pe 23 Iulie 2009 17:24
Eu nu inteleg cum poate Oana sa lucreze la o gradina zoologica...Cred ca trebuie sa iubesti foaarte mult...animalele.
Kukurigoo
Postat pe 23 Iulie 2009 18:00
De la: alyna_b, la data 2009-04-25 14:17:19Poti recuceri o persoana care te-a placut , care te-a considerat prietena lui ....dar din motive ca l-ai stresat prea mult l-ai cicalit prea mult ....s-a saturat.....poti sa-l cuceresti daca acum mai exista doar....atractie fizica intre tine si el....poti sa-l mai cuceresti daca....incerci o relatie in care sa vrei doar sex....sa-l faci sa si doreasca mai mult sau sa fie iar ca la inceput?

NU
crissa_909
Postat pe 23 Iulie 2009 19:03
Probabil intrebarea a fost pusa demult si deja rezolvata.
Nu se stie ce s-a mai intamplat.
Teoretic orice e posibil,iar pt cea care se interesa sfaturile noastre raman ca pilde,probabil decizia a luat-o.
Cred ca mai bine e sa discutati si sa vedeti daca o luati de la inceput in alte conditii si ramane de vazut ce iese,depinde cum te comporti.
Si de la sex poate urma orice,oricum sentimente au ramas in voi,depinde de caracterul lui,cat e de influentabil,dar se poate.

Postat pe 23 Iulie 2009 19:40
Cu voia lui Dumnezeu, orice este posibil! Dar va trebui sa dai dovada de temeinicie, seriozitate, principii, integritate, si toate aceasta invelite in multa caldura sufleteasca, dragalasenie, gingasie. Adica pune accent pe calitatile feminine! De cand e lumea si pamantul a existat atractia dintre sexe.
Mai ales daca sunteti zodii compatibile si exista acea ematie intre voi. Fereste-te sa te arati capricioasa in fata lui. Nu-ti disimula sentimentele ce le ai pentru el, ci mai degraba invaluie-l cu caldura lor. Nu-i marturisi sub nici o forma sentimentele ce le ai pentru el. Ci doar fa-l sa le simta. Altfel vei fii la mana lui, ceea ce nu e de dorit. Fii tu insati, dar fii cat mai sigura pe tine in preajma ta. Asa ii vei castiga admiratia. Tu nu te rogi de el, nu i te oferi pe tava, ci doar ii mai oferi o sansa...
Sa auzim de bine! Fericirea si iubirea fie mereu cu tine!
kudika044610
Postat pe 24 Iulie 2009 00:43
De la: alyna_b, la data 2009-04-26 18:33:12e drept ca nu pot tine un barbat langa mine doar pt sex....dar noi ne-am certat din motive....absurde....si intrebarea e daca....ne putem impaca....folosindu-ne de ....asa ceva....poate e doar o minciuna pt amandoi....in sensul ca vrem mai mult de la noi.....amandoi .....dar numai asa....ma gandesc ne putem cunoaste...intalnindu-ne.....

next!!
morticia_adams
Postat pe 24 Iulie 2009 09:04
Poti cuceri un barbat prin sex?...da un sex cu un barbat?
...........................
cristiana_cris
Postat pe 24 Iulie 2009 13:49
De la: geo_sh, la data 2009-04-25 14:19:39incearca-ma si vezi daca ma cuceresti!

Geooo./...ce faci aici?
Eiiii...nu ti-am gasit eu postarea asta mai devreme...
De cand alergi tu dupa sex?

si inca la fetiscane?

Tu ai voie la mine ! (eventual)
cristinarudi
Postat pe 24 Iulie 2009 15:40
De la: crissa_909, la data 2009-07-23 19:03:09

NU

de acord...asa e...NU !
dar merita oricum sa ti-o mai pui odata
cristinarudi
Postat pe 24 Iulie 2009 15:42
fi serioasa fata
pamela_1
Postat pe 24 Iulie 2009 15:43
De la: cristinarudi, la data 2009-07-24 15:42:41
De la: crissa_909, la data 2009-07-23 19:03:09

NU

de acord...asa e...NU !
dar merita oricum sa ti-o mai pui odata

mai bine ti'o pui in cui.
DieMann
Postat pe 24 Iulie 2009 16:15
De la: kudika044610, la data 2009-07-24 00:43:21Cu voia lui Dumnezeu, orice este posibil! Dar va trebui sa dai dovada de temeinicie, seriozitate, principii, integritate, si toate aceasta invelite in multa caldura sufleteasca, dragalasenie, gingasie. Adica pune accent pe calitatile feminine! De cand e lumea si pamantul a existat atractia dintre sexe.
Mai ales daca sunteti zodii compatibile si exista acea ematie intre voi. Fereste-te sa te arati capricioasa in fata lui. Nu-ti disimula sentimentele ce le ai pentru el, ci mai degraba invaluie-l cu caldura lor. Nu-i marturisi sub nici o forma sentimentele ce le ai pentru el. Ci doar fa-l sa le simta. Altfel vei fii la mana lui, ceea ce nu e de dorit. Fii tu insati, dar fii cat mai sigura pe tine in preajma ta. Asa ii vei castiga admiratia. Tu nu te rogi de el, nu i te oferi pe tava, ci doar ii mai oferi o sansa...
Sa auzim de bine! Fericirea si iubirea fie mereu cu tine!

Cu voia lui Dumnezeu sa-l cuceresti prin sex dar cu integritate. Error
ctwmn
Postat pe 24 Iulie 2009 16:50
dak te nimeresti compatibila cu el in pat...faci ce vrei din el...iar el va umbla dupa o ,,fleicuta" de la tine k Azorel cu limba scoasa afara dar trebuie sa-l lucrezi foarte bine ca sa te caute asa
danut_lucian
Postat pe 25 Iulie 2009 09:39
momentan...situatia nu s-0a schimbat cica...iubiti nu mai suntem de 3 luni dar ne am mai vazut cel putin odata pe sapt....acum e plecat in alta localitate dar cand vorbim la tel...s-au si cand ne am intalnit...mereu provoaca certuri...sau ma tachineaza cu tot felul si emreu ajungem sa ne ciondanim....el zice ca nu mai vrea nimic....ca fac rau daca pun suflet....dar cu toate astea ne intalnim....nu stiu ce va fi...m-am saturat de situatia asta...daca aducem aminte de ce ne-am despartit imi spune....sa nu incerc sa i schimb gandirea...ca el o luat o decizie si e buna...sa nu incerc sa-l "traduc"...in fine...nu stiu ce va fi...momentan sexul nu a ajutat ...
alyna_b
Postat pe 26 Iulie 2009 21:21
Poti cuceri un barbat prin sex , asta dovedeste ca barbatul este sclavul sexului , o fire slaba care poate fi foarte usor controlata prin sex . Dupa parerea mea , daca nu ar exista sex in capul barbatilor , femeile ar avea mult de furca pe lumea asta , in schimb prezentul e prezent si li se usureaza treaba .
Apocalipse
Postat pe 27 Iulie 2009 19:39
Am avut o relatie de un an...dar l-am indepartat cu firea mea, l-am sufocat cu gelozia si posesivitatea.L-am adus in starea de a simti nevoia de o pauza, iar acum s-a hotarat sa accepte sa iasa cu alta persoana la un suc.Dar nu vrea sa ne pierdem definitiv...oricum suntem vecini si nici nu am putea.Spune ca nu mai vrea ACUM sa fim impreuna. Sexul e un lucru pe care nu m i l-ar refuza niciodata...sunt unica pt el in privinta asta. Dar stiu ca nu este sexul o metoda de al cuceri.
dar spuneti-mi va rog, ce pot sa fac sa-l aduc inapoi?
Monik84
Postat pe 31 Iulie 2009 14:09
un barbat trebuie sa fie inteles..si respectat atita timp cit respecta si el....si se numeste dragoste.....
denisadarius
Postat pe 31 Iulie 2009 14:41
De la: rinoraul, la data 2009-07-31 14:41:37un barbat trebuie sa fie inteles..si respectat atita timp cit respecta si el....si se numeste dragoste.....

asta mai nou este definitzia dragostei?
anybody
Postat pe 31 Iulie 2009 14:46
De la: anybody, la data 2009-07-31 14:46:59
De la: rinoraul, la data 2009-07-31 14:41:37un barbat trebuie sa fie inteles..si respectat atita timp cit respecta si el....si se numeste dragoste.....

no dar stii el nu are cu cine se baga in seama si atunci posteaza ce il taie mintea!oricum pe langa subiect!
redline
Postat pe 31 Iulie 2009 14:52
De la: redline, la data 2009-07-31 14:52:19
De la: anybody, la data 2009-07-31 14:46:59

no dar stii el nu are cu cine se baga in seama si atunci posteaza ce il taie mintea!oricum pe langa subiect!

adica ceva genul ala de musca ce se baga in ...
anybody
Postat pe 31 Iulie 2009 14:55

Stiu asta, l-am respectat, doar ca inainte de a fi cu el , dupa o relatie de 3 ani am fost parasita pt o prietena ....iar el inainte era genul mai aventuratic....si din cauza asta uneori aveam ganduri negre care imi umbreau judecata:(

Dar va rog...sfatul unui baiat...ce pot sa fac sa-i arat ca-l respect?ca-l inteleg?ca-l apreciez destul de mult incat sa ma vrea inapoi?
Monik84
Postat pe 31 Iulie 2009 15:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex oral cu un necunoscut sau doar cu ıubıtul.... 201 De la: kudika029282 18 Decembrie 2010 18:20
Relatie fara chemistry 20 De la: dana_mv 5 Martie 2009 12:29
sunt sanse de a fi ramas? 62 De la: Sabrina_Nede 5 Decembrie 2009 12:16
care tip de femeie atrage cel mai mult??? 52 De la: tigruverde 28 August 2013 20:22
Un milion de dolari contra virginitate 106 De la: cristiana_cris 8 Octombrie 2009 16:47